- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.381
:) inş benim de kısa sürede olur da günler sonra inansam da olur :)
bir de pozisyonu önemli mi? yani biraz açık bi soru olacak ama kusura bakma...ben şimdi sırt üstü yatarken bacaklarımı çok açamıyorum. p..s denemesinde nasıl olacak diye kafama takıyorum da..
kızlar merhaba ben geldimmmm ama müjdeyi veremiyorum henüz.. p...s denemesi yapıyorum ama hala olmadı sadece baş kısmı oluyo sertleşme problemi oluyo ilerletemiyoruz bu yüzden buarada ben egzersizlere dewam ediyorum sabrım azaldı ama yapcak bişe yokk rabbim yardımcımız olsun.yani şuan iş eşimde bitiyoo ben hazırım şimdide ben onu bekliyorum neyse..
çileklimm buarada duayı bitirdim bugün Allahım kabul etsinnn..
yeni gelenler hoşgeldiniz doğru yerdesiniz sizde kkısa sürede kurtulcaksınızz
öptüm hepinizii...
hu huuu kızlarr :)) ya çok mutluyum tekrar deneyeyim dedim kulak çöpünü olmadı sonra parmakla nasıl açaba dedim ürktüm kalktım dur otur dene dedim kızdım kendimee ve serçe parmak uçundan azçık kalktım odada bi koştum sevinçten sonra tekrar otuuur dedim allahım inanmıyorum baktım kendi kendine kayıyor:)) ve serçe parmak 2. boğumm hahahyy:))) ya inanamıyorum kendime oluçak diyorum artık ya inşallah tekrar o eski günlere dönmem dua edin nolur...
kızlar bierşey sormak istiyorum bende eşimle ilişkiye giremedm benm girememin sebebi acıycak diye korktugumdan sizin ki de mi acaba aynı yoksa başka bir sebebi var mı
kızlar bierşey sormak istiyorum bende eşimle ilişkiye giremedm benm girememin sebebi acıycak diye korktugumdan sizin ki de mi acaba aynı yoksa başka bir sebebi var mı
kuzularım napıyorsunuz
dün bebiş çalışmalarının startını verdik ama tam 1 aydır ilişki olmuyordu ilkinde korktum ama şimdilik yolunda herşey :)))
9 temmuza kadın doğum doktoruna randevu aldım doktora gidiyorum vajinal ultrasonu da çektireceğim smear de aldıracağım telefonda durumumu atlattım vajiyi yendim ama jinekolog korkumu yenemedim diye. nedense devlet hastanesine gitme istemiyorum bana ürkütücü geliyor sanki oraya gitsem ilgilenmeyecekler gibi o yüzden ben bu korkuyu yenene kadar neyim var neyim yok özel doktorlara gidecek :)))) ama hala smear korkum var amannnn bıktım ya vajiyi yenmek doktora gitmekten daha kolay yemin ederim
Kızlar merhaba.3 tane doğum g.mumunu denedim oldu.Sonra hadi beyaz muma geçeyim dedim.1/3'ünü alabildim.Biraz yanma oldu.Ara verdim.Egzersiz çok önemli,sürekli esnetmek gerektiğini anladım.Biraz umutsuzluğa kapıldım ama inşallah tamamını alabilirim.Beyaz mumun tamamını alırsam,daha sonra nasıl aparat yapmalıyım?
Kızlar merhaba.3 tane doğum g.mumunu denedim oldu.Sonra hadi beyaz muma geçeyim dedim.1/3'ünü alabildim.Biraz yanma oldu.Ara verdim.Egzersiz çok önemli,sürekli esnetmek gerektiğini anladım.Biraz umutsuzluğa kapıldım ama inşallah tamamını alabilirim.Beyaz mumun tamamını alırsam,daha sonra nasıl aparat yapmalıyım?
ne çok kişi varmıs allahım yaaa sen büyüksün rabbim hosgeldın cnm ne kadarlık evlısın hıc deneyımın oldumu cnm doktora gttınmı
merhaba... öncelikle sakin ol.. emin burada herkes senin gibi başladı hepimiz aynı durumdaydık.. önce ayna ile incelemeye başla, miden bulandığı zaman kendini sakinleştir sonuçta o da elimiz ayağımız gibi bizim bir parçamız..bizler nasıl ilerlediysek sende yapacaksın...sonrasını düşünme yavaş yavaş hepsi olucak
burayi okurken (1.5 -2 yil önce) benim de yüzüm gözüm 100 limon yemis gibi büzüsürdü ve hatta egzersiz yapanlarin vajinusmus olmadiklarini düsünüyordum. noldu, artik bicak kemige dayandi aradan yillar gecti ve asla dedigim seye sonunda basladim. ilk basarili dilatasyonda yüz göz eksitecek, kasilacak ayilacak bayilacak aglanacak bir sey olmadigini anlamis oldum. gercekten yokmus.
düsündügün yasadigin sey de cok normal. cok azimiz aaa yasasin bu isin tedavisi de buymus diye egzersize atliyoruz, herkes istiyor peri sihirli degnekle dokunsun. o ilk defayi yapana kadar belki böyle hissediceksin, bacaklarin titreyebilir, aynada görmemek icin gözlerini kapayabilirsin.
nolursa olsun egzersize basla, (anatomik engelin yoksa) ve en azindan 1 parmak 1 bogum, ya da kücük boy dilatör alana kadar sabret, kendine hükmet sonra zaten hoplaya ziplaya egzersiz yapmak isteyeceksin. ilk minik vajinal penatrasyonu basardigin gün vajinismusu yeniyorsun, kalan zamanda penis icin alistirma yapiyorsun.
kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim önce bende aynada incelemeye başlıcam miğdem bulana bulana. sonra kulak çöpüyle başlıcam inş ama çok iğreniyorum tiksiniyorum miğdem bulanıyor. bide mesela içsem içsem de sarhoş olsam öyle yapsak diyorum. eşim uyuyor şimdi. bende yeni duştan çıktım biz her ilişkide deniyoruz birazdan onu kaldırıcam ve yine deniycez sizce bu egzersizleri yapmadan hep deneyerek yenebilir miyim? Allahım ne zormuş kadın olmak. Bu arada ben 1 yıllık evliyim temmuzun 17 sinde 1 yıl olcak inş fiziksel olarak bir sorunum yok yaşım 20.
mrb cnm hosgeldın aramıza bulansada mıden ıcın dısına cıksada ınat et ve yap egzersızlerını ılk gun olur 2.gun burseyın kalmaz bende ögure ögure yapmıstım halbukı kendım oyle beynımde kotu olarak dusunmusumkı onu ....
ben sarhos ta oldum cnm bır faydası yok mutlaka egzersızlere basla egzersız yapıp ta yenemeyen yok denecek kadar az lutfen daha fazla uzatma burayı buldugun burada oldugun ıcın cok sanslısın bıran once basla egzersızlerıne bız elımızden geldıgınce yardımcı oluruz cnm
merhaba kızlar aslında burda yeni değilim daha önce de bir çok kez egzersizlere başlayıp devamını getiremeyenlerden ve uzun süre egzersizleri erteleyen biriyimşimdi herşeye yeniymiş gibi yeniden başlamak istiyorum yaşım 29. 4 yıllık evliyim maalesef kızlar acil yardım artık lütfen yardım edin yenmek istiyorum şu derdi.çocuk da yok artık bebiş istiyorum ne yapmam gerek belki yeni öneriler vardır.ben en son işaret parmağının ikinci boğumuna kadar başarmıştım devamı gelemedi duvara çarpınca korkup bıraktım:)işte böyle kızlar lütfen yalnız bırakmayın beni.sevgiler...
merhaba kızlar aslında burda yeni değilim daha önce de bir çok kez egzersizlere başlayıp devamını getiremeyenlerden ve uzun süre egzersizleri erteleyen biriyimşimdi herşeye yeniymiş gibi yeniden başlamak istiyorum yaşım 29. 4 yıllık evliyim maalesef kızlar acil yardım artık lütfen yardım edin yenmek istiyorum şu derdi.çocuk da yok artık bebiş istiyorum ne yapmam gerek belki yeni öneriler vardır.ben en son işaret parmağının ikinci boğumuna kadar başarmıştım devamı gelemedi duvara çarpınca korkup bıraktım:)işte böyle kızlar lütfen yalnız bırakmayın beni.sevgiler...
slm kızlarr nasılsnzz
ben iyiyim egzerszlere devam 11,5 12 cm deniyorumm şuan.kendimi çok hazır hissediyorum ama eşimi bekliyorum.sertleşme problemi oluyo dua edn nolurr.ne önerirsniz bana.allahım bitsn artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?