- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.361
ahhhh canım ahhh sen bak daha yenısın masallah ne guzel gdıosunkızlara bsey soramam utanıorum cunku herseyı bılıorum basladım cnm ben basladımda ıste ileri gdemıorum once parmakla sonra senayım saolsun aparatla yapmaya calısıom ama sadece calısıom icraaat yok oysa ikinci regl gelmeden yapcam dıe sartlamıstım kendımı o zaman cok cesur oluyorum bitince yeni arkadaslara bak maşşallah zealea bi fırçalasa beni fenaaa olmaz :26:
Canım smearin alındığını anlamıyorsun, aldığı yerde his yokmuş, bende korkuyordum gidene kadar , üstelik gidene kadar hissetmeyecegimi bile bilmeden korklarimin üzerine giderek gittim, az acıyacak bile demiyorum hiç acımıyor, daha dogrusu hissetmiyorsun
bugün en kücük boy dilatörü alip oturuyorsun, gerekirse 5 saat giriste beklet ama dilatörle temas olsun. o temasa alistiginda jelle dilatörünü ve biraz daha ittirmeden beklet girsite, sonra azicik azicik bastir tepeden nefes verirken, dilatöre bakma. ne kadar girdi acaba diye düsünme. basini arkaya yasla hayal vb. kur, nefes verirken itekle. kapi duvar hissedecek olursan azicik asagi eg, gene bakmadan hayal aleminde kos zipla. dilatör de sert plastik oldugu icin korkutucu gelebiliyor, sen ona o da sana alissinsin. bugünlük görevin bu.
tebrikler =))))hiii cok güzel bir bebek
sen nasilsin? umarim hersey yolundadir, saglikla mutlulukla büyütün minigi.
en son alexanderetta ve shummir yendi.
ayyyyy çoook güzel masallahtebrik ederim cnm sen dogurdun geldın ben daha yerımde sayıyorum olucak işmi tekrar maşşallah
sağol canım, adın da değişmiş, yerinde saymamak senin elinde kararlı olman gerekiyor yoksa yıllar geçip gidiyor kendine hedef koy bir an önce yen canım.
kızlar merhaba, ne var ne yok biri bana özet geçsin kimler yendi? doğum yaptım 16 gün oldu pek giremedim sorunuz olursa burdayım.
offfffff kızlarrr burada yazanları okurken bile kendimi kasıyorum denemeyi aklımdan bile geçirmiyorum. içimden çığlıklar yükseliyor sanki. nasıl aşıcam ben bu sorunu. ön sevişme falan herşey o kadar süper ki ama sonrasında yapamıyorum. olmuyor nolur bana da yardım edin. insanların yüzüne bakamıyorum. eşimin isteklerini yerine getirmediğim için kahroluyorum. o gittiği gibi ağlamaya başlıyorum. çok bunaldım artık
cesaret istiyorummmmmmmmmm
canım okudum ben bitti az önce haber vermiş olayım.. tez zamanda kabul olur inşallah:)
Canim bendede olmustu kizlik zarindandir diye geçistirdim hiç irdelemedim..kızlar nasılsınız,ben rapor vermeye geldim,egzersizimi yaptım,1-2-3 parmak2, bu arada bişey soracam,egzersizi yaptıktan sonra çok az kahverergiye yakın akıntı oldu,reglim biteli 2 gün oldu normal mi?:26:
Nasil ama?? Kus gibi hafiflemisindirKızlar dün şenaymehmetle konuşurken bir doktora görün demiştim, sonra dedimki ben niye gitmiyorum, bunu da erteliyorum, bir an önce gitmeliyim dedim ve hemen telefona sarıldım :102:, bugüne randevu verdiler.
Benim cuma günleri çok yoğun geçiyor iş, bugünde klasik öyleydi, ne yaptım ettim randevuya yetiştim.
doktora vajili yeni yendiğimi, başa dönmemek için anlayışlı bir doktor aradığımı ve kendisini önerdiklerini söyledim (külliyen yalan :111:, rastgele ilk bulduğum doktordu kendisi ).
bebek istediğimi, sadece kontrol amaçlı geldiğimi söyledim. Doktor anlayışlı yaklaştı sağolsun, hoş zaten çok az vaktim vardı, nazlanacak halim yoktu.Alttan ultrasonla baktı, aparat girmesi gibi birşeymiş, kasmamaya çalıştım kendimi. Hemencecik bir çırpıda baktı, bir sorun yok dedi.
En çok smear alınmasından korkuyordum, onu hiiççççç hissetmedim. Doktor sen bitirmişsin olayı, vajiden kurtulmuşsun, harikasın falan dedi. Kasılmalarım devam ediyor, zevk alamıyorum henüz ne yapmalıyım dedim, doktor başını işaret etti, herşey burada bitiyor dedi.
Akıntın varki bunu birçok kadın yaşıyor, mantar olmuşsun dedi (ilişki sırasında yanma hissi bundan kaynaklanıyormuş).
Fitil yazmış, anaaammm dedim ben fitil mitil kullanamam. Yok hiçbişeyi yok yaparsın dedi.
Aadetimin ikinci günü yanına gitmemi, hormonlarıma bakacağını söyledi, bende inşallah sizi bir daha uğraştırmam hamile kalırım ve bunlara gerek kalmaz dedim, o da güldü.
Hamile kalırsam ne kadar süre cinsel ilişki yapmayalım? dedim, serbset dedi.
Gebelik için önereceğiniz, yapmam gereken birşey var mı dedim, hiçbirşey dedi, sadece hemen ayağa kalkma ilişkiden sonra, biraz uzan dedi.
Birde folik asit verdi ama içebilirmiyim bilmiyorum, bir ara vajiliyen hazırlık olsun diye alıyordum, midemi bulandırıyordu.
Toplam 10 dak. sürdü (lafın gelişi değil saate baktım).Sonra apar topar çıktım hemen işe döndüm.
İş yerinde kendi kendime düşündüm, ya ben neler yaptım, kendime inanamıyorum, neleri başardım dedim. Yani doktordan sonra hiçbirşey olmamış gibi işe devam etmek bile çok garip geldi bana, afferin dedim kendime .
parmağına prz.. mi geçiriyorsun?ben hiç öyle denememiştim. bir de cahilce soru olacak ama :) prz... lerin hepsi jelli mi oluyor?
kızlar günaydın valla ben önceki gün orta parmak kalınlıgında almıstım dün biraz daha kalınını aldım hemen kalınlastırmıyorum sorun olmasın diye bugün az daha kalın inş pazartesiye bitrmiş olarak yazarımmm
Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür okuyorum çok faydalı ve güzel bir site herkese teşekkürler. Ben 3 aydır evliyim ,ilk gece oldu ama sonrasında değişik bir şekilde gelişti ve yapamıyorum, anadoluda yaşadığım için çok da kolay aslında paylaşımım olamıyor. Öncelikle nereden başlamam gerek doktora mı fiziki bir sebep mi diye gitmeliyim yoksa psikologa mı nasıl bir psikolog seçilebilir ? Teşekkürler herkese yardımınız için..
vay bee kualk çöpü deyip geçmiyeecem artık ne büyükmüş:)) şimdi nasıl devam etmeliyim yani kulak çöpünü çok az alabildim iyice alabilmek içinmi denemeliyim yoksa doğum günü mumunamı geçeyim? birde kulak çöpünün tamamını alınca sakınalı i durum olurmu?
biraz saçma bi soru olmuş olabilir ama belli bir uzunluğu var hepsini içeriye aldığımda zarı geçmez dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?