- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.541
Canim kayganlastiriciyla denedinmi hiç?
Jinekologta genel muayene oldunmu fizyolojik bi sorun olup olmadigina dair??
Basini alabiliyosan gerisinide kolaylikla alirsin biz beterdik, basini bile alamiyorduk bacak açamiyorduk..
Bak o takildigin yerde bekleyin rahatla derin nefes al ver verirken ikinarak nefes ver ve o esnada girdirin.. canim bu sekilde çok kolay oluyo.. ins kurtulursun biran önce cnm
Kızlar slmlar..
Reglim bitti geri geldim.. Bugün biter bitmez başlamak istedim egzersizlere.. 1 kulak çubuğu alabiliyodum 3 le başlamak istedim ve oldu sonuna kadar içimde hareket ettrdim biraz. Sonra bütün cesaretimle orta parmak çalıştım ve 2 boğum onu da aldım çok mutluyum :).. Ben biraz aceleciyim galiba sonra 2 parmak denedim 1 boğum aldım ve parmak olayını bıraktım olmadı ilerleyemedim.. Şimdi bir bakkal mumuyla çalışıyorum ve 2 orta parmak boğumu kadar oluyor daha fazla alamıyorum.. Pes ettim bugünlük.. Umudumu yitirmek istemiyorum ama kalınlaştıkça zor olucak ilerlemek galiba.. Ya ramazana kadar bitirebilir miyim bu işi?
Bir de bu zar ne kadar kalınlıkta yırtılır biraz da bu endişemi atamadım ben sanırm..şu anda mutlu olmam gerekiyor ama başarana kadar bu hüzün geçmeyecek gibi..
Doktora gitmedik hiç. İlk başta bende de başı bile girmiyordu kayganlaştırıcı ile aştık o sorunu. Ama sanki bi yerden sonra bi duvar var ve gitmiyor. Ama parmakla denediğimiz zaman gidiyor. Canım acıdığı anda eşim çekiyor kendini belkide biraz zorlasak sorun kalmayacak. Deneyelim bakalım bugün
Ooo mslhh hizli çiktinRamazana kadar degil 2 günde yenersin bu gidisle.. hergün bu sekilde devam çalismalara
Herkeste farkli bu zar meselesi.. benimki orta parmakta bozulmustu.. ama çogunda esnedigi için bozulmuyo zar..
canlarım sabah mumla ilk denememi yapıcam diye çıkmıştım ya. malesef olmadı daha değdirmemle birlikte istifra etmeye başladım çok iğrenç sanırım aranızda en kötü durumda olan benim bunun tedavisi %99 var tamam ama sanırım o %1 lik kısımdayım ben. bu yüzden çok umutsuzum çok üzülüyorum bugün sadece miğdem bulana bulana bakabildim o kadar yani... bi de diyorum ki acaba bayıltıcı şeyler falan mı kullansam bayılsam da eşim yapıverse bana kalktığımda hiç bi şey olmasa. sonra genişlemiş olur zaten bi daha da canım yanmaz
Sadece incele canım, doktor bana bunu 1 hafta boyunca yaptırdı, bence mum egzersizine başlamak senin için erken , sadece ayna egzersizine devam et, gitgide normal gelecek sana canım.canlarım sabah mumla ilk denememi yapıcam diye çıkmıştım ya. malesef olmadı daha değdirmemle birlikte istifra etmeye başladım çok iğrenç sanırım aranızda en kötü durumda olan benim bunun tedavisi %99 var tamam ama sanırım o %1 lik kısımdayım ben. bu yüzden çok umutsuzum çok üzülüyorum bugün sadece miğdem bulana bulana bakabildim o kadar yani... bi de diyorum ki acaba bayıltıcı şeyler falan mı kullansam bayılsam da eşim yapıverse bana kalktığımda hiç bi şey olmasa. sonra genişlemiş olur zaten bi daha da canım yanmaz
Çıkmam lazım,zaten telden giriyorum, dua almak isteyenler okuyabilecekleri sayıyı yazsınlar ben yarın toparlarım :) .
Kızlar slmlar..
Reglim bitti geri geldim.. Bugün biter bitmez başlamak istedim egzersizlere.. 1 kulak çubuğu alabiliyodum 3 le başlamak istedim ve oldu sonuna kadar içimde hareket ettrdim biraz. Sonra bütün cesaretimle orta parmak çalıştım ve 2 boğum onu da aldım çok mutluyum :).. Ben biraz aceleciyim galiba sonra 2 parmak denedim 1 boğum aldım ve parmak olayını bıraktım olmadı ilerleyemedim.. Şimdi bir bakkal mumuyla çalışıyorum ve 2 orta parmak boğumu kadar oluyor daha fazla alamıyorum.. Pes ettim bugünlük.. Umudumu yitirmek istemiyorum ama kalınlaştıkça zor olucak ilerlemek galiba.. Ya ramazana kadar bitirebilir miyim bu işi?
Bir de bu zar ne kadar kalınlıkta yırtılır biraz da bu endişemi atamadım ben sanırm..şu anda mutlu olmam gerekiyor ama başarana kadar bu hüzün geçmeyecek gibi..
canım 200 tane alayım bende..
tam anlamıyla süper gidiyorsun...canım egzersiz yaparken hep bi öncekini denedikten sonra kalınına geç.hatta kalını ilk başta girince biraz beklet,sonra git gel yap ki ne kadar kolay yapabildiğini gör.aparatları boy boy hazırla.daha faydalı olacaktır. kızlık zarının yapısı kişiden kişiye değişiyor.bunu ilk başta eşinle konuşmanda fayda var.belki de esnetmeyi öğreneceğin için hiç kan gelmeyebilir de.( bu arada söylemeden edemeyeceğim şu bakkal mumu da baya ünlü oldu
merhbalar arkadaşlar.. cmt. başlangıcım gayet iyi olmuştu pazar eşim evde diye devam edemedim egzersize sonra gecede birbirimize girdik sudan sebepten moralsiz olduğum için yapmadım hatta eşimede kızınca yenmiyorum vajiyide uğraşmıycam dedimaz öne telde konuştuk barıştık tekrar başlıycam birazdan denemeye. içimden bi his diyorki bi iki haftaya böyle olucam:))
merhaba kızlar kısa bir tatil yaptım yoktum bi süredir.hemen arkasından da mide bulantılarım başladı 3 gündür.bisküvi ve çubuk krakerle kahv6 yapıyorum 3 gündür.akşama doğru düzeliyo çok şükür yemek yiyebiliyorum.çileklimm bende tefriciye grubuna katılabilirim. hamiş arkadaşlar sizde bi şikayet var mı.
slm candy 34
Önceki sayfaları okurken senin vajiyi yenme maceranı takip etmeye başlayıp bütün girilerini okudum.. Bebek sahibi olmayı çok istiyordun..Şu an hamilesin inanılmaz bişey bu süper :) tebrik ediyorum inşallah sağlıkla alırsın kucağına sevgili bebeğini.. ve inşallah bize de kısmet olur bi bebiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?