- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.541
sela cnm mrb hoşgeldn seni gördüğüme ssevndm belki sen beni hatırlamazsın eskilerdenm sizlern zamanından egzersz yapıyodum bırakmıştm şu son günler iyice asıldım şuan son haddimdeyim yaklaşık 12cm le egzersz yapıyorum iyide gidiyo fakat şuan sorunum eşimde sertleşme problemi oluyop bi kaç kez denedik p...sle fakat başı giriyo sonu gelmiyo sertlik gidyo doğru pozisyonu bulana kadr.yanlış hatırlamıyosam sizdede böle bi sorun vardı neler yaptınız nasıl aşardın canm?ya artık ben eşimi bekliyorum allahım kurtar yaa
Canim hiç korkma, sakin ol.. Bize inan güven.. aci yok hiçbisekilde kendini kasmadikça.. Unutma aparat senin elinde.. Kimse zorla bisey yapmicak, aci hissedersende kontrol sende..
Takildigin yerde beklet.. Burnundan nefes alip agzindan verirken ikinarak aparati ilerletmeyi unutma.. hadi bakalim güzel haberlerle gelirsin ins
Selam kızlar ... Umarım herkes iyidir , ben pek ii değilim de tam vajiyi aştım diye sevinirken şimdi eşimle uğraşıyorum çok moralim bozuk sanki benden geçen zamanın intikamını alıyo gibiilk ilişkiden sonra bi daha deneme yapmadık zaten ertesi sabah yola çıktık şimdi de ailemin yanına geldik düne kadar herşey iyiydi ben de seviniyodum . Neyse sonra dün akşam hiç ortada bişey yokken surat yapmaya başladı , dışarı dolaşmaya çıktık yabancı gibi dolaşıyoz hiç beni taktığı yok eve döndük yine aynı neyse sabah ben yine denemek istedim tabi bişey söylemedm neyse bu sefer tam jel sürecektim onu sürme istemiyorum yok ben sürmem fln dedi sonra yine surat yaptı ondan sonra ne desin artık benden bi beklentisi yokmuş 3 yıldır o hep aşmamı istemiş ama ben hiç umursamamışım artık bi önemi yokmuş ... Sabahdan beri ağlıyorum ya nedir bizim bu çektiğimiz .... Bi yandan da annemle babama belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyolar tabi moralimin bozuk olduğunu ... Hayır haklı bu işi bu kadar uzatan bendim yeri geldi eşimi umursamadım ama düne kadar hala ilişkiye girmek isteyen adam bugün gelmiş artık benim senden bi beklentim yok diyo ... ne yapacağımı şaşırdım ben artık yaa ?? Kızlar sizde de böyle sorunlar olmuş muydu ?
Sela dua yukarıda, okumak istiyorsan pazar gününe kadar süremiz var, her hafta 4444 sayısını tamamlamaya çalışıyoruz. Bu hafta 1250 tane kaldı dağıtmam gereken, diğer arkadalardan da okumak isteyen varsa sayı bekliyorum...
canlarım sabah mumla ilk denememi yapıcam diye çıkmıştım ya. malesef olmadı daha değdirmemle birlikte istifra etmeye başladım çok iğrenç sanırım aranızda en kötü durumda olan benim bunun tedavisi %99 var tamam ama sanırım o %1 lik kısımdayım ben. bu yüzden çok umutsuzum çok üzülüyorum bugün sadece miğdem bulana bulana bakabildim o kadar yani... bi de diyorum ki acaba bayıltıcı şeyler falan mı kullansam bayılsam da eşim yapıverse bana kalktığımda hiç bi şey olmasa. sonra genişlemiş olur zaten bi daha da canım yanmaz
canlarım sabah mumla ilk denememi yapıcam diye çıkmıştım ya. malesef olmadı daha değdirmemle birlikte istifra etmeye başladım çok iğrenç sanırım aranızda en kötü durumda olan benim bunun tedavisi %99 var tamam ama sanırım o %1 lik kısımdayım ben. bu yüzden çok umutsuzum çok üzülüyorum bugün sadece miğdem bulana bulana bakabildim o kadar yani... bi de diyorum ki acaba bayıltıcı şeyler falan mı kullansam bayılsam da eşim yapıverse bana kalktığımda hiç bi şey olmasa. sonra genişlemiş olur zaten bi daha da canım yanmaz
Canim kayganlastiriciyla denedinmi hiç?
Jinekologta genel muayene oldunmu fizyolojik bi sorun olup olmadigina dair??
Basini alabiliyosan gerisinide kolaylikla alirsin biz beterdik, basini bile alamiyorduk bacak açamiyorduk..
Bak o takildigin yerde bekleyin rahatla derin nefes al ver verirken ikinarak nefes ver ve o esnada girdirin.. canim bu sekilde çok kolay oluyo.. ins kurtulursun biran önce cnm
Kızlar slmlar..
Reglim bitti geri geldim.. Bugün biter bitmez başlamak istedim egzersizlere.. 1 kulak çubuğu alabiliyodum 3 le başlamak istedim ve oldu sonuna kadar içimde hareket ettrdim biraz. Sonra bütün cesaretimle orta parmak çalıştım ve 2 boğum onu da aldım çok mutluyum :).. Ben biraz aceleciyim galiba sonra 2 parmak denedim 1 boğum aldım ve parmak olayını bıraktım olmadı ilerleyemedim.. Şimdi bir bakkal mumuyla çalışıyorum ve 2 orta parmak boğumu kadar oluyor daha fazla alamıyorum.. Pes ettim bugünlük.. Umudumu yitirmek istemiyorum ama kalınlaştıkça zor olucak ilerlemek galiba.. Ya ramazana kadar bitirebilir miyim bu işi?
Bir de bu zar ne kadar kalınlıkta yırtılır biraz da bu endişemi atamadım ben sanırm..şu anda mutlu olmam gerekiyor ama başarana kadar bu hüzün geçmeyecek gibi..
Doktora gitmedik hiç. İlk başta bende de başı bile girmiyordu kayganlaştırıcı ile aştık o sorunu. Ama sanki bi yerden sonra bi duvar var ve gitmiyor. Ama parmakla denediğimiz zaman gidiyor. Canım acıdığı anda eşim çekiyor kendini belkide biraz zorlasak sorun kalmayacak. Deneyelim bakalım bugün
Ooo mslhh hizli çiktinRamazana kadar degil 2 günde yenersin bu gidisle.. hergün bu sekilde devam çalismalara
Herkeste farkli bu zar meselesi.. benimki orta parmakta bozulmustu.. ama çogunda esnedigi için bozulmuyo zar..
Sadece incele canım, doktor bana bunu 1 hafta boyunca yaptırdı, bence mum egzersizine başlamak senin için erken , sadece ayna egzersizine devam et, gitgide normal gelecek sana canım.canlarım sabah mumla ilk denememi yapıcam diye çıkmıştım ya. malesef olmadı daha değdirmemle birlikte istifra etmeye başladım çok iğrenç sanırım aranızda en kötü durumda olan benim bunun tedavisi %99 var tamam ama sanırım o %1 lik kısımdayım ben. bu yüzden çok umutsuzum çok üzülüyorum bugün sadece miğdem bulana bulana bakabildim o kadar yani... bi de diyorum ki acaba bayıltıcı şeyler falan mı kullansam bayılsam da eşim yapıverse bana kalktığımda hiç bi şey olmasa. sonra genişlemiş olur zaten bi daha da canım yanmaz
Çıkmam lazım,zaten telden giriyorum, dua almak isteyenler okuyabilecekleri sayıyı yazsınlar ben yarın toparlarım :) .
Kızlar slmlar..
Reglim bitti geri geldim.. Bugün biter bitmez başlamak istedim egzersizlere.. 1 kulak çubuğu alabiliyodum 3 le başlamak istedim ve oldu sonuna kadar içimde hareket ettrdim biraz. Sonra bütün cesaretimle orta parmak çalıştım ve 2 boğum onu da aldım çok mutluyum :).. Ben biraz aceleciyim galiba sonra 2 parmak denedim 1 boğum aldım ve parmak olayını bıraktım olmadı ilerleyemedim.. Şimdi bir bakkal mumuyla çalışıyorum ve 2 orta parmak boğumu kadar oluyor daha fazla alamıyorum.. Pes ettim bugünlük.. Umudumu yitirmek istemiyorum ama kalınlaştıkça zor olucak ilerlemek galiba.. Ya ramazana kadar bitirebilir miyim bu işi?
Bir de bu zar ne kadar kalınlıkta yırtılır biraz da bu endişemi atamadım ben sanırm..şu anda mutlu olmam gerekiyor ama başarana kadar bu hüzün geçmeyecek gibi..
canım 200 tane alayım bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?