Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşimden Allah razı olsun.Hiç böyle şeylere takılmıyor.Zar yırtılınca çok mu acır,kan falan,bayılır mıyım:)bunlara kafaya takıyorum.Allahım inşallah.Yeneceğim bu vajınısmusu,şu an benimle inatlaşmakta:)Kızlar iyi ki varsınız.

Selam kızlar ... Umarım herkes iyidir , ben pek ii değilim de tam vajiyi aştım diye sevinirken şimdi eşimle uğraşıyorum çok moralim bozuk sanki benden geçen zamanın intikamını alıyo gibi ilk ilişkiden sonra bi daha deneme yapmadık zaten ertesi sabah yola çıktık şimdi de ailemin yanına geldik düne kadar herşey iyiydi ben de seviniyodum . Neyse sonra dün akşam hiç ortada bişey yokken surat yapmaya başladı , dışarı dolaşmaya çıktık yabancı gibi dolaşıyoz hiç beni taktığı yok eve döndük yine aynı neyse sabah ben yine denemek istedim tabi bişey söylemedm neyse bu sefer tam jel sürecektim onu sürme istemiyorum yok ben sürmem fln dedi sonra yine surat yaptı ondan sonra ne desin artık benden bi beklentisi yokmuş 3 yıldır o hep aşmamı istemiş ama ben hiç umursamamışım artık bi önemi yokmuş ... Sabahdan beri ağlıyorum ya nedir bizim bu çektiğimiz .... Bi yandan da annemle babama belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyolar tabi moralimin bozuk olduğunu ... Hayır haklı bu işi bu kadar uzatan bendim yeri geldi eşimi umursamadım ama düne kadar hala ilişkiye girmek isteyen adam bugün gelmiş artık benim senden bi beklentim yok diyo ... ne yapacağımı şaşırdım ben artık yaa ?? Kızlar sizde de böyle sorunlar olmuş muydu ?

dua için teşekkürler. okuduğunuz dua nedir merak ettim. özel bir adı var mı? uzun süredir giremedim, konuya bodoslama daldım, geçmişi ilk kez ıskalayacağım, gene de göz atıyorum sayfalara, bu listeyi görünce yazmak istedim... artık daha sık burada olmaya çalışacağım

canım salatı tefriciye duası. 4444 duası da deniliyor..

zarın yırtıldığını hissetmiyosun ki canım hiç acımıyo bayılma filan yok onlar bizleri korkutmakta kullanılan sözler yaaa aslında hiçbiri yokkkk şimdi sen ilk küçük aparatları aldın ve hiç bişey hissetmedin yaaa büyük aparatlara da alışıcaksın ve p..s de o küçük aparatlar gibi hiçbir şey hissetmiceksin..

zarın yırtıldığını hissetmiyosun ki canım hiç acımıyo bayılma filan yok onlar bizleri korkutmakta kullanılan sözler yaaa aslında hiçbiri yokkkk şimdi sen ilk küçük aparatları aldın ve hiç bişey hissetmedin yaaa büyük aparatlara da alışıcaksın ve p..s de o küçük aparatlar gibi hiçbir şey hissetmiceksin..

sela cnm mrb hoşgeldn seni gördüğüme ssevndm belki sen beni hatırlamazsın eskilerdenm sizlern zamanından egzersz yapıyodum bırakmıştm şu son günler iyice asıldım şuan son haddimdeyim yaklaşık 12cm le egzersz yapıyorum iyide gidiyo fakat şuan sorunum eşimde sertleşme problemi oluyop bi kaç kez denedik p...sle fakat başı giriyo sonu gelmiyo sertlik gidyo doğru pozisyonu bulana kadr.yanlış hatırlamıyosam sizdede böle bi sorun vardı neler yaptınız nasıl aşardın canm?ya artık ben eşimi bekliyorum allahım kurtar yaa

canım olabilir böyle şeyler jeli de pek sevmiyolar hemen olsun bitsin istiyolar ya da sert..me sorunundan korkuyıolar.. biraz nazını oynaaa heralde onu istiyo eşin bir de annenlerdesiniz ya o da batmış olabilir erkekler biraz garip yaratıklar bizim gibi ince düşünemiyolar iştee..

Bugüne kadar zardan kim bayilmis canim.. Ben egzersiz yaptiktan sonra silerken bikaç damla kirmizi gördüm aa diyorum bu ne sonradan dedimki hrh kizlik zarindan olmustur hiçbisey hissetmedim bile.. o senle inatlasiyosa sen ondan inat çik ez basini.. korkma canim bisey olmicak

alex, öncelikle tebrikler. sen de kurtulmuşsun. bu tür sorunlar birçoğumuzda yaşandı. eşler bu duruma alışıp sonra yeni düzene geçince bocalıyorlar. bize belli etmeseler de çok büyük kırgınlıkları oluyor. kendini onun yerine koy, onlar için en önemli şeyden mahrum kalıyorlar, sabretmeleri kolay değil. neyse ki sabrediyorlar, hastalık olduğunu anlıyorlar ve bizi bekliyorlar. sen de ona zaman tanı, anlamaya çalış. belki de başka bir şeye kızdı, bu soruna yansıtıyor. ben yendikten sonra, forumda yenenleri eşime anlatırken, 10 yıllık arkadaş da yendi demiştim. eşim isyan etmişti. o ne ya, ben dayanamam filan demişti. ne yani yenmesem beni boşayacak mıydın dedim, tabi ki boşanırdım, ne bekliycem dedi (1 senemiz dolmak üzereyken yendim). o gece sürekli ağladım. sonrasında özür diledi ama kırılıyor insan işte. bunlar normal, sıkılma, ağla boşal rahatla. buraya gel dertleş. onların içinde neler patlıyor bilemiyoruz, yendikten sonra da onların düzelmesini beklemek gerekebiliyor. biraz zaman ver ve sabret, bunlar da geçecek. en zorunu başardınız zaten, bundan sonrası peynir ekmek gibi kolay allah daha büyük başka dert vermesin.

kızlar benim aklıma bişe takıldı ben ilk gece çok az bişe oldu onun sonrasında olmadı ama az kırmızı geldi çok az aceba şimdi yendikten sonra kan gelme olasılıgı varmı gerci zar esneye esneye cogu kimsede gelmiyomusda olabilirmi aceba

bu siteyi bilmiyorum ama dilatörler cok ilginc. standardizasyonu, boy ve kalinlik artislarini anlayamadim. umut ya da senay_mehmet sizin kullandiginiz bu set mi??

isin bittiginde burdan baska bir arkadasa ya da cicekrose'a göndermen kosuluyla elimde kalan son dilatörü sana yollayim istersen? paketin üzerine oyuncak ya da plastik kalip yaziyorum genelde bir haftada eline ulasiyor. paraciklarin cebinde kalsin.

Sela dua yukarıda, okumak istiyorsan pazar gününe kadar süremiz var, her hafta 4444 sayısını tamamlamaya çalışıyoruz. Bu hafta 1250 tane kaldı dağıtmam gereken, diğer arkadalardan da okumak isteyen varsa sayı bekliyorum...

Canım. 3 sene yapmayı düşünmüyoruz deyince biraz şaşırmışlardır belki...İnsan ister istemez üzülüyor bu tip şeylere. Sen bunları takma kafaya, strese girme, üzülme bebiş için...

Canım üzülme, aşmışsın işte. Ben de yaşadım vajiyi aştıktan sonra bu tip şeyler. Geçmiş yılların kırgınlıkları var tabiki. Burdaki bazı arkadaşlar biliyordur, ben nelere maruz kaldım bir bilsen...Zamanla o da değişecek, şimdi 3 yılın hıncını alıyor senden. Boşver sen, rahat ol, alışmaya çalış vajisiz günlere. Zamanla eminim düzelecektir. Bizimkisi düzeldi :)

AY CANIMMM BENİM HOŞGELDİNNNN...Tefriciye duası canım...

Son düzenleme:

Canım beni de ekledin değil mi? Biraz az oldu ama 50 tane demiştim

Ne kadar güzel herkes birbirine yardımcı oluyor. Bir çok kişi var burda okuyabildiğim kadarıyla birbirine destek olup bu sorunu çözebilen. Bende bu sorun varmı yokmu tam olarak çözemedim. 1 aylık evliyim. İlk başta hiçbir sıkıntım yok ama bir süre sonra kasıyorum sanırım kendimi ve belli bir yerden sonra gitmiyor. Ama parmakla denediğim zaman çok rahat gidiyor. İnşallah yakında bende atlatırım.

Canim kayganlastiriciyla denedinmi hiç?
Jinekologta genel muayene oldunmu fizyolojik bi sorun olup olmadigina dair??
Basini alabiliyosan gerisinide kolaylikla alirsin biz beterdik, basini bile alamiyorduk bacak açamiyorduk..
Bak o takildigin yerde bekleyin rahatla derin nefes al ver verirken ikinarak nefes ver ve o esnada girdirin.. canim bu sekilde çok kolay oluyo.. ins kurtulursun biran önce cnm

Canım beni de ekledin değil mi? Biraz az oldu ama 50 tane demiştim
ekledim canım, geriye 1250 tane kaldı, dağıtabilirsem ne ala...

Canım sadece kararlı olve korkularının üzerine git, yeni evlilerde çabuk çözülüyor, bizim gibi yıllanmışlarda daha geç çünkü ertelemeyi öğreniyoruz. Sakın ama sakın erteleme, sen yıpranırsın Nefes ve kegel (kas bırak) egzersizi işe yarayabilir takıldığın yerde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…