- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.881
Ayy çok sevindim, bende çalıştığım birimi değiştirmek istiyorum ama olmuyor , dua bekliyorum kızlarrr.
bende öyle hissediyordum canım kendimi hala hissediyorum. Allahım bu kadar zor mu bu iş ya sanki böyle o işi yapmayı denerken içimden parçalar kopuyor ölcek gibi zandediyorum kendimi. bi de komik gelcek ama ilk geecemizde biz o işi yaptık bile zandediyoduk kan gelmesini bekliyoduk cahilliğin sınırı yok yani sonradan anladık yapamıyomuşuz
nası yanii cnm :))))))) azcık oldudamı öyle hissediodunuz....
kızlar merhaba, ne var ne yok biri bana özet geçsin kimler yendi? doğum yaptım 16 gün oldu pek giremedim sorunuz olursa burdayım.
:Ayy çok sevindim, bende çalıştığım birimi değiştirmek istiyorum ama olmuyor , dua bekliyorum kızlarrr.
:
ALLAH'ımmmmmm çileklinin biriminin değişmesini nasiiiiiiiiiiiip et...
yo cnm azcıkta olmuyodu ucu değiyordu sonra aşağıya kayıp kalçalarımın arasına giriyo gibi oluyodu. Hey Allahım ya eşimde bende ne cahilmişiz. o zaman seviniyodum sonralardan fark ettim girmediğini
hmmmmm evet vajilinin klasık ilşkiye girme sanatı benımde her denememin sonucu....
aminnnnnnnnnnnnnnn... olmayanlara da bir birim nasip et Rabbim
ayyy koptum yaaaaaminnnnnnnnnnnnnnn... olmayanlara da bir birim nasip et Rabbim
evet sen görevini yapamıodun dimi cnmmm cnm bılıomusun oraya gelioruzzz ama ben istemiorumm...
canım sana 444 adet tefriciye vermiştik okuyabildin mi? biz bu akşama yetiştirmeye çalışıyoruz da ondan soruyorumhayırlı kandiller güzel kardeşlerim.bugün bir yıl içinde başımıza gelecekler,ölecek olanlar, doğacak olanlar yazılıyormuş.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.rabbim vajilileri kurtarsın amin.bebiş isteyene bebiş versin,başka isteği olanlarında duasını kabul etsin amin.kızlar banada dua edin bazı sorunlarımız var.dua grubu rabbim duanızı şimdiden kabul etsin.amin amin amin
bana bak döverim seni haaaaaaaaaaaaaaaa... niye buraya geliyonde istemiyon kız? seni döverim diye korkuyorsan korkma dövmem sadece kovalarım:)) bakalım bu sene açıktan 2ci üni. bitirecem inşaallah bişeyler olur... bi memurluk yada dvamlı bi iş inşaallah... kuzum gelmeme hakkın varsa ve gelmeyi istemiyorsan gelme istersen... kafan rahat olsun egzersizlerini yap sakin sakin... zorla tatile gitmek te eziyet gelir insana...
Allahım umudumu şu sıkıntıdan kurtar amin Allahım amin
canlarımmm bugün iş görüşmem var demiştim işe alındım yarın başlıyorum bu yüzden çok mutluyum bundan sonra geceden geceye girmeye anca vaktim olucak. bol bol kegel egzersizleri yapıyorum sadece. sizler nabtınız var mı ilerlemeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?