Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sagol canim, artik hergün parmak egzersizi yapcam, bugün iki parmagim 2 cm falan girdi, belki bidakine daha fazla basarabilirim :)

Evet kendimi suclu hissettigim icin biseyde diyemiyorum, öyle kirildigimla kaliyorum
Sagol canim, biraz rahatladim yazilarinizi okuyunca...

1 senelik evliliğimiz boyunca eşim hep sabırlı davrandı. bir defa bile yüzüme çarpmadı çok şükür. ama bazı deneme sonralarında yatağa yatar sırtını döner öylece kalırdı dakikalar boyunca. bende tabi sessiz gözyaşlarına boğulurdum. hiç bi zaman neden ben diye sorupta yaradana isyan etmedim ama isyan noktasına gelmemek için de çok katlandım. şimdi nasıl mıyız sorusuna gelince. eşimin gözlerinin parladığını görebiliyorum. eşime daha fazla hatta çook çok daha fazla nazımı geçirebiliyorum :) önceden böyle bi hakkım olduğunu bile düşünemiyordum. beynimize yerleşmiş ya bir kere kadınlık görevimi yerine getiremiyorum diye. sanki evliliğin tamamı bundan ibaretmiş gibi. kısacası 1 senenin acısını çıkartıyorum. bunu yenecek olan arkadaşlar o gün geldiğinde sonuna kadar acısını çıkartın şımarın nazlanın gayet eminim ki eşiniz o mutlulukla bir dediğinizi iki etmeyecektir :) avantajlarımız çok öyle değilmi. normalde çok sıradan bir durumken bize fazladan mutluluk getirebiliyo mesela

canım nolsun yaaa burda sel yogun yagış var allah sonumuzu hayır getirsin

merhabalar bende eski vajinusmusculardanım doktor saygın beyin tedavisiyle ocak ayında yenmiştim rabbim hepinize kısa zamanda bu dertten kurtulmayı nasip etsin ...
sizleri o kadar iyi anlıyorumki bu yaşadıklarım ara sıra aklıma geldikçe (her ne kadar getirmemeye çalışsamda ) bu durumda olan herkese dua ediyorum alalhım sen yardım et diye ama derdi veren allah dermanıda veriyor be arkadaşlar biraz üstüne sıkı sıkıya düşseniz inanın bir çırpıda kurtaracaksınız kendinizi. herşey o kadar basitmişki meğer sizde aynen böyle konuşabilceksiniz yazık o zamanlarıma bunun içinmiydi diyeceksiniz...

eskiden bu siteyle yatar kalkardım şimdi o pskolojiden kurtulmak için girmemeye çalışıyorum çünkü insan unutmak istiyor o günleri
rabbime herşey için sonsuz teşk.ediyorum ve sizler içinn dua ediyorum inş. sizlerde en kısa sürede evliliğinizi doya doya yaşarsınız...

Canım yaa vajınusmuscu deyince bende doktor zannediodum güldüm kendimee çok doğru üstüne düştükden sonraa bin doktordan daha iyi burası ama işte bde o azim kararlılık cesaret gerekio yoksa doktorda bi işe yaramaz gbı gelıo ama bılemıorum tabii şüküüüür sen kurtulmussun cnm bak keyfıne şimdi tadını çıkar içinde kalanları yaşa bizede sıra gelir inşallah rabbim gözümüzü baskalarında koymasıııın amiiiiiiiiiin.....hepimiz mutlu olalım inşallah....

msn adresini verde özelden daha rahat grsrz bu arada ben özel msjda sorun yasıyorum gitmiyo msj baska sorun yasayan varmı özel msj göndermede
cnm ben sana vermiştimya msn yi datduk....
canım sercede takılı kaldım kegel egzersizi yapıyorum su dertten kurtulsaydık bi yaa offff ya offfff

sanırım biz bse yapmadan kurtulamıcaz yaaaaa:26::26:

Merhaba bizleri de rahatlattığınız için çok teşekkür ederiz benim bir yakınım da Saygın Beye gitmiş çok kısa bir sürede yenmişti ama ben eşimi götürmeye ikna edemedim maalesef evde yenmeye çalışıyoruz işte inşallah buradaki herkes yener ve mutlu olur.

çok dogru :)
Iliski saglamlasiyo :)
Ama kadinlik görevi, sanki evliligin tamami bundan ibaretmis gibi demissin ya :)
Bence en temel sartlarindan biri..
Cinsellik olmayinca olmuyomus bunu anladim..
Esler birbirini yipratiyo, evliligi yokusa sürüyo.. her tartismada kendini eksik ve suçlu hissediyosun.. Sanki evcilik oynuyomus gibi.. Biseyler hep eksik kaliyo..
Esler her nekadar sussada sabretsede, onlar için çok zor bi durum bu.. Onu üzdügün için sende üzülüyosun..

4444 dua okuyan arkadaşlar:

Gülsevdam 700 (bitirdi)
Beyazlale 394 (bitirdi)
Elvan 200 (bitirdi)
Mutsuzmelek 300 (bitirdi)
Snowflaken 100 (bitirdi)
Privacy 250 (bitirdi)
Violett 200 (bitirdi)
Eprunm 100 (bitirdi)
Sessizcekimsesizce 300 (bitirdi)
Kemre 50(bitirdi)
Pusu 250 (bitirdi)
huzurr 200
facar 200 (bitidi yazıyorum)
Şenay_mehmet 200 (bitirdi)
Umuut 250 (bitirdi)
candy 250 (bitirdi)
çileklipuding 200(bitirdi)
perilerperisi 50(bitirdi)
dahlia 100
rabit 150 (bitirdi)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun, burda yazdıklarınızdan başka sıkıntılarınız ve gündelik hayatınızda işleriniz de rastgelsin .

huzurr okudun mu canım, dahlia sen? cevap bekliyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…