- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.101
burdayım kız kaçmadım nasılsın neler yapıyosun
canım benim eşim de her ne kadar anlayışlı davransa da çok sinirliydi o dönemler. biz sürekli tartışma ağlama halindeydik kapı çarpmalar yüzük atmalar hakaretler neler neler... çok şükür yendikten sonra hepsi geçti. en kısa zamanda aşmaya çalış canım çünkü ne kadar uzarsa evlilik de o kadar yıpranıyo.. Allah yardımcın olsun.. yeniymiş daha bence hemen egzersizlre başla ve hemen bitir bu sorunu nolur erteleme... biz erteleye erteleye bi bakmışız 4 ay geçti 4 aydan sonra doktora gitmeyi akıl edebildik ve 3 ay da tedavi sürdü... 7 ay sonra ancak halloldu...
Konu vajinusmus olmasa bile sonunda oluyordu.. Hakli olsakta biz esimize bu görevimizi yerine getiremedigimiz için suçlu biz oluyoruz.. Sinirli olmalarida bu yüzdenmis..
Evet dogru.. Yenince düzeliyo.. Illaki oluyo ufak tefek kavgalar ama uzamiyo en azindan..
Kolay degil bi erkek için nefsini bastirmak.. Ins biran önce kurtulursun.. Daha çok yeni evlisin.. çabuk atlatabilirsin..
yaaaaaa kız özledim seniii beaaaanerdesin seeen ben napiiim cnm yaa bse yaptıgım yok habire sıkıp sıkıp bırakıyorum yani kolayya ondan facar şaka bi tarafa cnm günü güne atıorum allah sonumu hayır etsin sen naptın....
canım nolsun yaaa burda sel yogun yagış var allah sonumuzu hayır getirsin
amiiiiin cnm allaha emanet olun inşallah yardımcınız olsun........o iş ten naber egzersiz felan hıc yapabılıomusun cnmm
Canım yaa vajınusmuscu deyince bende doktor zannediodum güldüm kendimee çok doğru üstüne düştükden sonraa bin doktordan daha iyi burası ama işte bde o azim kararlılık cesaret gerekio yoksa doktorda bi işe yaramaz gbı gelıo ama bılemıorum tabii şüküüüür sen kurtulmussun cnm bak keyfıne şimdi tadını çıkar içinde kalanları yaşa bizede sıra gelir inşallah rabbim gözümüzü baskalarında koymasıııın amiiiiiiiiiin.....hepimiz mutlu olalım inşallah....merhabalar bende eski vajinusmusculardanım doktor saygın beyin tedavisiyle ocak ayında yenmiştim rabbim hepinize kısa zamanda bu dertten kurtulmayı nasip etsin ...
sizleri o kadar iyi anlıyorumki bu yaşadıklarım ara sıra aklıma geldikçe (her ne kadar getirmemeye çalışsamda ) bu durumda olan herkese dua ediyorum alalhım sen yardım et diye ama derdi veren allah dermanıda veriyor be arkadaşlar biraz üstüne sıkı sıkıya düşseniz inanın bir çırpıda kurtaracaksınız kendinizi. herşey o kadar basitmişki meğer sizde aynen böyle konuşabilceksiniz yazık o zamanlarıma bunun içinmiydi diyeceksiniz...
eskiden bu siteyle yatar kalkardım şimdi o pskolojiden kurtulmak için girmemeye çalışıyorum çünkü insan unutmak istiyor o günleri
rabbime herşey için sonsuz teşk.ediyorum ve sizler içinn dua ediyorum inş. sizlerde en kısa sürede evliliğinizi doya doya yaşarsınız...
cnm ben sana vermiştimya msn yi datduk....msn adresini verde özelden daha rahat grsrz bu arada ben özel msjda sorun yasıyorum gitmiyo msj baska sorun yasayan varmı özel msj göndermede
canım sercede takılı kaldım kegel egzersizi yapıyorum su dertten kurtulsaydık bi yaa offff ya offfff
merhabalar bende eski vajinusmusculardanım doktor saygın beyin tedavisiyle ocak ayında yenmiştim rabbim hepinize kısa zamanda bu dertten kurtulmayı nasip etsin ...
sizleri o kadar iyi anlıyorumki bu yaşadıklarım ara sıra aklıma geldikçe (her ne kadar getirmemeye çalışsamda ) bu durumda olan herkese dua ediyorum alalhım sen yardım et diye ama derdi veren allah dermanıda veriyor be arkadaşlar biraz üstüne sıkı sıkıya düşseniz inanın bir çırpıda kurtaracaksınız kendinizi. herşey o kadar basitmişki meğer sizde aynen böyle konuşabilceksiniz yazık o zamanlarıma bunun içinmiydi diyeceksiniz...
eskiden bu siteyle yatar kalkardım şimdi o pskolojiden kurtulmak için girmemeye çalışıyorum çünkü insan unutmak istiyor o günleri
rabbime herşey için sonsuz teşk.ediyorum ve sizler içinn dua ediyorum inş. sizlerde en kısa sürede evliliğinizi doya doya yaşarsınız...
cnm ben sana vermiştimya msn yi datduk....
sanırım biz bse yapmadan kurtulamıcaz yaaaaa:26::26:
1 senelik evliliğimiz boyunca eşim hep sabırlı davrandı. bir defa bile yüzüme çarpmadı çok şükür. ama bazı deneme sonralarında yatağa yatar sırtını döner öylece kalırdı dakikalar boyunca. bende tabi sessiz gözyaşlarına boğulurdum. hiç bi zaman neden ben diye sorupta yaradana isyan etmedim ama isyan noktasına gelmemek için de çok katlandım. şimdi nasıl mıyız sorusuna gelince. eşimin gözlerinin parladığını görebiliyorum. eşime daha fazla hatta çook çok daha fazla nazımı geçirebiliyorum :) önceden böyle bi hakkım olduğunu bile düşünemiyordum. beynimize yerleşmiş ya bir kere kadınlık görevimi yerine getiremiyorum diye. sanki evliliğin tamamı bundan ibaretmiş gibi. kısacası 1 senenin acısını çıkartıyorum. bunu yenecek olan arkadaşlar o gün geldiğinde sonuna kadar acısını çıkartın şımarın nazlanın gayet eminim ki eşiniz o mutlulukla bir dediğinizi iki etmeyecektir :) avantajlarımız çok öyle değilmi. normalde çok sıradan bir durumken bize fazladan mutluluk getirebiliyo mesela
canım sercede takılı kaldım kegel egzersizi yapıyorum su dertten kurtulsaydık bi yaa offff ya offfff
Ben de aynı durumdayım 3 kulak çöpündeyken dün 1 taneyi zor aldım takılıp kalsak da yılmayalım mutlaka olacak...
öyle canım umudumuzu kaybetmememiz gerek yılmayalım inş
kızlar 1haftadır inanılmaz kasık agrım var adet günümde degil ama neden olabilir sizce
sen nekadardır evlisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?