Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evde mısafır varken fare ıle ugrasmak zordur dıye senın adına uzulmustum
ama uzulcek bır sey olmadıgını anladım :)
senın fareler usluymus benımkı gıbı mutfaga her yere dışkısını yapıp evı kullanılmaz hale getırmemısler

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim 2,5 yıllık evliyim ve eşimle birlikte olamadık henüz sanırım vajinismusun bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için

baslıgına hamılelıkte yazmıssın bıraz daha detaylı bılgı verırsen seve seve sana yardımcı oluruz canım ..

canım yenıden dogru yolda ılerlemene cok sevındım
bu sefer sana emek verenlerın hatrına bırakma egsersızı hadı ramazan gelmeden sende yenı gelınlerden ol inşallah
takıldıgın bırsey olursa özeldende sorabılırsın yardımcı olurum ..

saol canım bi sorum olursa yazarım..bana yardımcı olan arkadaşlar o kdr destek veriyolar ki çok saolsunlar
moralim tekrar düzeldi yaa..inş.atlatıcam tek umudum bu son çarem..

cnm bnm Allah senden ve diger arkadaslarimizdan razi olsun Rabbim dualarinizi kabul etsin emeklerinizibosa cikarmasin insallah.ben karmasik durumdayim yazikki ayrilma asamasindayim bir haftadir ayriyim vr artik gozden cikardim esimi neyse uzatmiyimAllah jerkese hayirlidini versin onunla evlnmem hataydi zaten,

Canım şuan ikinizde zor bi dönemden geçiyorsunuz, biraz ayrı kalın belki iyi gelebilr. Bende vajiyi yenince senin gibi sorunlar yaşamıştım ve ayrılmaya karar vermiştim ama düzeldi. Birbirimizden bi süre ayrı kalmak iyi geldi.
Biraz daha sabret düzelir inş. Tabi hayat senin hayatın yinede sen bilirsin

canım cok hassas donemdesınız su donemde cıddı bır karar vermeyın lutfen
bende yendgımde burdakı arkadaslar bılır esımle cok kötü olduk ucurum oldu bıranda aramızda
sonra mecburen alttan alıp esımle dısarda bulusma ayarladım sankı ıkı yabancıyız gıbı
ve konusup anlaşmaya calıştım o an agladıgımın farkında bıle degılım garson bakınca anladım
ve cok sukur sonunu tatlıya bagladık ..
bır yuva kolay kurulmuyor ozellıkle bız bayanlarda acısı daha farklı Rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp etsın
ama ınsallah sorunlarınızı aşarsınız ..

Bizim ki vajiyle alakali bi durum degil bnm esim kiymet bilmeyen biri aglayan birinin uzerine gidermisiniz o bnm bogazima yapisti nefesim kesildi sadece bu degil vsjinusmula alakasi olmayan o kadar cok sey var ki arada kufur ed#sim gelio moralim cok bzk bitsin ve kurtliyim

ona bi sans daha verebilceimi soylemistim ama hyr bunu yapmiycm yarin davayi acicam ben ne cektim bi sene artik cekmiycm cok mutszm

cnm benim bende aynı sorunu yaşıyorum...maaleseffffff....bilmiyorum ne olacak bundan sonra..bende üstte almaya çalışıyorum p...s başını fakat tam alamadn yanma hissettim devam ettiremedim napcm bilmem

cnm benim bende aynı sorunu yaşıyorum...maaleseffffff....bilmiyorum ne olacak bundan sonra..bende üstte almaya çalışıyorum p...s başını fakat tam alamadn yanma hissettim devam ettiremedim napcm bilmem

kızlar yanma hissettiğiniz az eşinizi durdurun bir kaç saniye sonra yanma geçiyor hemen. sonra biraz daha ilerleyebiliyor. yanınca yine durdurup aynı yöntemle ileri gidebilirsiniz. yani yanma oldu diye kendinizi geri çekmeyin hemen. ben bu şekilde başardım çünkü. en çok yanma da ilk girişte oluyor zaten. merak etmeyin devamı da öyle olsa kimse yapamazdı bu işi. biraz daha cesaret kızlar..

Kızlar 8 cm ile çalışıyorum.Oldu,Allahım yıllarca bunun için mi üzülmüşüm.Her zaman şaşırıp kalıyorum,nasıl oluyor diye.Çalışmaya devam.

Oo süper hadi bakalım son gaz devam.. zafer yakın
ona bi sans daha verebilceimi soylemistim ama hyr bunu yapmiycm yarin davayi acicam ben ne cektim bi sene artik cekmiycm cok mutszm

Çok üzüldüm.. Hayırlısı olsun.. İyi düşün canım:85:

Canım girişte oluyo o yanma sadece, biraz dişini sık bekleyin o an geçince devam et tatlm

nasılsınız. eskilerden kim var bilmiyorum
şuanda elvanı online görüyorum sela snovlaken gülsevdam candy çiçekrose yaramaz pisi trinty tarcinakine beycey sessizcekimsesizce kalbim4mevsim delisevdam
umarım hepinizi tekrar görürüm.
1 ayı geçkin bi süredir nete giremiyorum. tayinimiz bi ilçeye çıktı o yüzden neti de henüz bağlayamadık. şu anda komşunun şifresiyle giriyorum. net bağlanınca burda olucam inş
forumda neler oldu kim yendi yada hamile kalanlar oldumu rica etsem biri bana özetler mi
yeni isimler görüyorum.
kızlar umarım en kısa zamanda yenersiniz bu illeti.
burayı sıkı takip edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…