- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.541
bizim cati katindalar,evde kedi de var iner mi ki asagi? öldürmek de istemiyorum yani görmedim ama sevimlilerdir de. yazik. diger yandan hisir hisir tepede gec saatlerde ses cikariyor(lar), huylaniyorum. ama toruna torbaya karismadan bir seyler yapmak lazim.
gecmis olsun size de. benim esim fareden korkuyor, görse bayilir. ben de kiyamam.
(insan) misafirlere cok kizmayalim bari. hehe. böylesi de var.
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim 2,5 yıllık evliyim ve eşimle birlikte olamadık henüz sanırım vajinismusun bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için
canım yenıden dogru yolda ılerlemene cok sevındımkızlar iyi geceler ben baaydır girmiyorum hatta bi kaç arkadaş burdan farketmiş ve haber yolamışlar :)
umutlarım tükendi gibi oldu ve ne buraya girmek ne de bişey yapmak gelmiyo içimden ama çiçekrose fikrimden caydırdı beni..ve şuanda bana çok yardımcı oluyo yeniden içime bi umut bana bi ışık yaktı..durmumu bildireyim dedim şuan aynı aşamadayım ve egzersizleri bıraktım..ama yeniden başlıcam inş.
ve çiçekrose sayesinde son bi gayret gösterip elimden geleni yapıcam..
sela zeela çiçekrose gülsevdam snwofloken ve şimdi aklıma gelmeyen varsa affedin tüm konuşup yazıştığım arkadaşlarıma selamlar öpüyorum sizleri ..
yasasin, geri geldin. ciciler de ulasti mi eline? (haberlerin geliyor ki bize ) cok iyi bir noktadaydin, son bir gayretle "finish"'i göreceksin. vazgecme lütfen.
baslıgına hamılelıkte yazmıssın bıraz daha detaylı bılgı verırsen seve seve sana yardımcı oluruz canım ..
canım yenıden dogru yolda ılerlemene cok sevındım
bu sefer sana emek verenlerın hatrına bırakma egsersızı hadı ramazan gelmeden sende yenı gelınlerden ol inşallah
takıldıgın bırsey olursa özeldende sorabılırsın yardımcı olurum ..
Elvan 200
Mamafih 100
Şenay_mehmet 200
Waves 300
Beyazlale 200
Dahlia 200
Perilerperisi 100
Pusu 200
Lipalipa 100
Gülsevdam 300
Başka okumak isteyen varsa, bana sayı bildirirse sevinirim . Daha dağıtmamız gereken çok sayı var, Perşembe gününe kadar vaktimiz var...
Çilekli,Sessizcekimsesizce,Prıvacy hepinize çok geçmiş olsun.Sizler ne sorunlarla başa çıktınız.Bunlar da geçecek.
Bende 100 okuyabilirim.
cnm bnm Allah senden ve diger arkadaslarimizdan razi olsun Rabbim dualarinizi kabul etsin emeklerinizibosa cikarmasin insallah.ben karmasik durumdayim yazikki ayrilma asamasindayim bir haftadir ayriyim vr artik gozden cikardim esimi neyse uzatmiyimAllah jerkese hayirlidini versin onunla evlnmem hataydi zaten,kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek,zerbas, Eprunm, sunisup, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, yaren1986, glshanl.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves,elvan.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82.
Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab
violetin sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.
yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.
vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.
bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
cnm bnm Allah senden ve diger arkadaslarimizdan razi olsun Rabbim dualarinizi kabul etsin emeklerinizibosa cikarmasin insallah.ben karmasik durumdayim yazikki ayrilma asamasindayim bir haftadir ayriyim vr artik gozden cikardim esimi neyse uzatmiyimAllah jerkese hayirlidini versin onunla evlnmem hataydi zaten,
cnm bnm Allah senden ve diger arkadaslarimizdan razi olsun Rabbim dualarinizi kabul etsin emeklerinizibosa cikarmasin insallah.ben karmasik durumdayim yazikki ayrilma asamasindayim bir haftadir ayriyim vr artik gozden cikardim esimi neyse uzatmiyimAllah jerkese hayirlidini versin onunla evlnmem hataydi zaten,
Kızlar 8 cm ile çalışıyorum.Oldu,Allahım yıllarca bunun için mi üzülmüşüm.Her zaman şaşırıp kalıyorum,nasıl oluyor diye.Çalışmaya devam.
canım cok hassas donemdesınız su donemde cıddı bır karar vermeyın lutfen
bende yendgımde burdakı arkadaslar bılır esımle cok kötü olduk ucurum oldu bıranda aramızda
sonra mecburen alttan alıp esımle dısarda bulusma ayarladım sankı ıkı yabancıyız gıbı
ve konusup anlaşmaya calıştım o an agladıgımın farkında bıle degılım garson bakınca anladım
ve cok sukur sonunu tatlıya bagladık ..
bır yuva kolay kurulmuyor ozellıkle bız bayanlarda acısı daha farklı Rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp etsın
ama ınsallah sorunlarınızı aşarsınız ..
Canım şuan ikinizde zor bi dönemden geçiyorsunuz, biraz ayrı kalın belki iyi gelebilr. Bende vajiyi yenince senin gibi sorunlar yaşamıştım ve ayrılmaya karar vermiştim ama düzeldi. Birbirimizden bi süre ayrı kalmak iyi geldi.
Biraz daha sabret düzelir inş. Tabi hayat senin hayatın yinede sen bilirsin
aslında bugün düşünmüyordum ama egzersizden sonra birden p..ns denemesi yapmak istedim ve başladık.sanki olacak gibi geldi ama sonuç hüsran
bir türlü pozisyonu bulamadım açıyı değiştiriyorum olmuyor..resmen işkenceydi..çok korktum eski günlere döneceğim diye...jel sürüyorum çok çabuk kuruyor tekrar tekrar sürüyorum zaman geçiyor
başaranlara sorum olacaktı lütfen yardım edin tavsiyeleriniz var mı kurtulmak istiyorum bu dertten.moralim egzersizlerle biraz düzelmişken başarısızlıklarla tekrar depresyona girmek istemiyorum
özellikle kolay olan bi pozisyon var mı?psikiyatrist bana üstte deneyeceksin p..s başı girecek sadece bu aşamada dedi ama üstteyken de olmadı bi türlü diğerlerinde de
sadece azıcık girdi galiba ama çok yanma hissettim yine de dayanıp alacağım dedim ama olmadı yani zorlayamadım bir türlü pozisyonumdan mı bilmiyorum ittiremedim
biraz açık olacak ama aparatla çalışır gibi mi denemem lazım yoksa dokunmadan mı kendimi ittireyim?
aklıma gelmeyen başka tavsiyeleriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.özelden de msj atabilirsiniz.ben yazamıyorum ama.
Allah'ım kimde varsa bu dertten en yakın zamanda kurtulsun inş.. çok zor bi durummuş((((((((((
cnm benim bende aynı sorunu yaşıyorum...maaleseffffff....bilmiyorum ne olacak bundan sonra..bende üstte almaya çalışıyorum p...s başını fakat tam alamadn yanma hissettim devam ettiremedim napcm bilmem
Kızlar 8 cm ile çalışıyorum.Oldu,Allahım yıllarca bunun için mi üzülmüşüm.Her zaman şaşırıp kalıyorum,nasıl oluyor diye.Çalışmaya devam.
ona bi sans daha verebilceimi soylemistim ama hyr bunu yapmiycm yarin davayi acicam ben ne cektim bi sene artik cekmiycm cok mutszm
cnm benim bende aynı sorunu yaşıyorum...maaleseffffff....bilmiyorum ne olacak bundan sonra..bende üstte almaya çalışıyorum p...s başını fakat tam alamadn yanma hissettim devam ettiremedim napcm bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?