Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ona bi sans daha verebilceimi soylemistim ama hyr bunu yapmiycm yarin davayi acicam ben ne cektim bi sene artik cekmiycm cok mutszm

Canım sorunlarınız ne bilmiyorum ama biraz emek vermek lazım. Benimde eşimle aram kötüydü, bazı şeylere katlanmak lazım bunu öğrendim. Çok kötü biri değilse, dörtlük dörtlük olmasını beklememek lazım. Henüz yenisiniz sende cinsellikten daha birşey anlamadın, o da. Bir düzene oturtmadan diğer sorunlara geçmemeli.

Dayak, aldatma, alkol, kumar yada ne bileyim çok şiddetli bir geçimsizlik vs. bence böyle büyük bir sorun yoksa devam etmeli, orta yolu bulmaya çalışmalı. Sonuçta zorla evlenmedik birçoğumuz, bu devirde zorla evlenen azdır, kimse seninde eşininde başına silah dayamadı. Evlendi iseniz birbirinizi seviyorsunuzdur.
O yüzden konuşarak , karşılıklı birer adım atarak düzeltmeye çalışmalı.

Yok öyle büyük problemleriniz varsa bu dünyaya dert çekmeye gelmedik, canımızın ve şu kısa ömrümüzün kıymetini bilelim. Eşim boğazıma yapıştı, nefessiz kaldım diyorsun... Çok üzüldüm, annemlerimiz babalarımız el bebek gül bebek beslediler büyüttüler, elin adamı boğazımıza yapışsın diye mi???
Eğer gerçekten böyleyse uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum...

tatlım ben şimdilik 200 alayım vaktim olursa bida alıırım ama şimdilik 200 alayım..Allahım kabul etsin inş.

zealea nasılsın cnm neler yapıyosun?geçen sormuştum ya sistit olmamak için naapmalı diye benm başıma geldi hala çekiyorumm geçsede 2.denemeyi yapsam iyileşmeden yapmak istemiyorum

zealea nasılsın cnm neler yapıyosun?geçen sormuştum ya sistit olmamak için naapmalı diye benm başıma geldi hala çekiyorumm geçsede 2.denemeyi yapsam iyileşmeden yapmak istemiyorum

gecmis olsun, jilet isemek gibi pis bir agri. iliskiden sonra hemencik idrara cikarak önlenebiliyor, bazen esler mesela umimi tuvaletlerden vb. kapabiliyormus mikrop. üsüterek sifayi kapmadin sanirsam. 1ciyi yaptigin gibi 2ciyi de yaparsin. tamamen iyiles ama cok pis birsey sistit =(

ek: bir kontrol edeyim dedim de, idrar kismi dogruymus.

İlişki sonrası sistit şikayetiniz artıyorsa;
- Cinsel ilişki öncesi genital bölgenizi ve ellerinizi mutlaka yıkayın. Eşinizin de yıkamasını isteyin.
- İlişki sonrası hemen idrarınızı yapmaya çalışın.
- Eğer ilişki sırasında veginanızı kuru hissediyorsanız, jel gibi kayganlaştırıcı ürünler kullanın.

Son düzenleme:
Canım merak ettim vajiden sonra ne gibi sorunlar oldu eşinle aranızda özel değilse?.. Herşey daha güzel olmalı değil mi vajiden sonra.. Korktum biraz açıkçası..

özel değil canım tabıkı yazabılırım burdan
5 yıl boyle yasadık etraftan kısır damgası yedım
ısyerındekılerde esıme hep boyle davrandılar
yenınce cok kolay acısız kırmızı falan olmadı hersey cokkolay ya bunun ıcınmı bu kadar cektık dedı
esım benden buyuk yas farkı var aramızda en guzel cağlarım gıttı dıyor hep
sonra surat asmalar derken zehır oldu taze gelınlıgım herkes boyle olucak dıye bırsey yok
benım esımın yası ve 5 yıl cekmemız ve onun karakterı ıle bunu yasadık
sen sadece yenmeye odaklan canım yendıkten sonra bunlar bıle gulun dıkenı seve seve katlanıyorsun esının karprıslerıne ..

aynen katılıyorum yanma olunca sakın gerı cekılmeyın bıraz bekletıp ılerletın formul bu kızlar o yana hıssı sonra gecıyor
aynı egsersız gıbı

nılay olsa ayrıntılı rapor verırdı canım :) oda tatılde suan ..

işte bu canımher an senden guze haberler alabılırz canım

cok ama cok dogru her gun bu hıslerle yenı gune baslıyorum
wawes super ozetlemıssın bu cumleyı bı yere saklayıp sureklı kızlara tekrarlamalıyız ..

[

işte bu canımher an senden guze haberler alabılırz canım

cok ama cok dogru her gun bu hıslerle yenı gune baslıyorum
wawes super ozetlemıssın bu cumleyı bı yere saklayıp sureklı kızlara tekrarlamalıyız ..

[

çilekçim cok guzel yazdın sende ben yazımda sıfırm kelımelerle kendımı ıfade etmede
arkadasa bunu demek ıstedım aslında yuva kolay kurulmuyor
dayak aldatma ıckı kumar gıbı gerı dönüşü olmıcak seyler olmadıktan sonra sebep kurtarılmayı denemelı evlılıgın

kayra hoşgeldin. dört gözle dönmeni bekliyorum, hadi hayırlısı. demek gidip yerleştiniz bile, çok hızlı olmuş her şey. görüşmek üzere. seni burda görmek güzel.

bende kendimi hiç ifade edemezdim, vajiden sonra terapi ala ala geliştirdim kendimi . Ama bu kızcağız kötü şeyler yaşıyor anladığım kadarıyla, yazık ya .
Şimdi diğer arkadaşlar kötü etkilenmesinler, birçoğumuz vajiyi yenmeden önce eşleriyle sorunlar yaşadı, İlgisizlik, duyarsızlık yada günlük hayatta tartışmalar...
Ama bunlar aşılabilir şeyler, önce cinselliği halletmeli, sonra diğer sorunlar hakkında konuşmalı ki, gerek bile kalmayabiliyor, ilişki kendiliğinden düzene gerebiliyor.
Bizim evliliklerimizde cinsellik olmadığı için günlük hayatımıza yansıyor, sorunlar büyüyor.
Yinede çok kötüyse bir mucize beklememek lazım .
Allah herkesin evine huzur versin.

=( inanilmaz. kimi insanlarin akli basina gelecegine baska yere kaciyor. puf,
azicik ucundan durumlari bildigim icin kisa süreli ayriligin (bir umutla) size iyi gelmesini umuyorum. en dogru karari elbet ki vereceksin. konusmak istedigin zaman bizi nerede bulacagini biliyorsun =(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…