Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kayra hoşgeldin. dört gözle dönmeni bekliyorum, hadi hayırlısı. demek gidip yerleştiniz bile, çok hızlı olmuş her şey. görüşmek üzere. seni burda görmek güzel.

bende kendimi hiç ifade edemezdim, vajiden sonra terapi ala ala geliştirdim kendimi . Ama bu kızcağız kötü şeyler yaşıyor anladığım kadarıyla, yazık ya .
Şimdi diğer arkadaşlar kötü etkilenmesinler, birçoğumuz vajiyi yenmeden önce eşleriyle sorunlar yaşadı, İlgisizlik, duyarsızlık yada günlük hayatta tartışmalar...
Ama bunlar aşılabilir şeyler, önce cinselliği halletmeli, sonra diğer sorunlar hakkında konuşmalı ki, gerek bile kalmayabiliyor, ilişki kendiliğinden düzene gerebiliyor.
Bizim evliliklerimizde cinsellik olmadığı için günlük hayatımıza yansıyor, sorunlar büyüyor.
Yinede çok kötüyse bir mucize beklememek lazım .
Allah herkesin evine huzur versin.

=( inanilmaz. kimi insanlarin akli basina gelecegine baska yere kaciyor. puf,
azicik ucundan durumlari bildigim icin kisa süreli ayriligin (bir umutla) size iyi gelmesini umuyorum. en dogru karari elbet ki vereceksin. konusmak istedigin zaman bizi nerede bulacagini biliyorsun =(

Son düzenleme:
rapor vereyım dedım bana kızacaksınız bılıyorum ama ben egzersız felan yapamıyorum kac gunden berııı gene mısafırım gelıyoo offf ramazana kadar bıtıremıycem su ısı yaaa ama kegele devam bu arada uzucu seyler olmus ayrılık dusumuyomus turguazz yazık yıkmasın yuvasını uzuldum cokkk allah kımsenın yuvasını bozmasın

egzersizleri bence misafirden dolayı değil yapamadığını düşündügün için erteliyosun canım ramazana kadar halledersin inşallah diycem ama ilerlemessen nasıl olcakk.daha fazla erteleme canım biraz uğraş bak nasıl olcak sende şaşırcaksın

zealea' nın dileklerine katılıyorum. bu ayrılık da size iyi gelmiyorsa, ayrılman daha hayırlı olabilir. dilerim başına bir felaket gelmeden bu sorunu atlatırsın. kendine çok dikkat et. destek lazım olduğunda buradayız. senin için hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…