- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.501
Canım nerelerdesn ya nasılsnmerhaba kızlar. herkese iyi akşamlar. uzun zamandır giremedim. nasılsnız tanıdıklar ne var ne yok?? yeni olan ve vajınusmusla başı dertte olan arkadaşlar sakıııın umutsuz olmayın. ben bu topik sayesinde yendim bu illeti. ve asla yapamıcam dediğim bi anda oldu. sakın umudunuzu yitirmeyin bol bol egzersiz yapın ve azmedin. inat edin yapacam ben bu işi deyin. inanın yaptığınızda bumuymuş ya diceksiniz. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş dualarımdasınız
canlar merhaba nabersniz?ben iyi sayılırım ilaçları içiyorum hafif azaldı sancı ama tam geçmedi araştırdım netten bu sistit tekrarlayabiliyormuş moralim bozuldu yaa kızlar( gülsevdam sağol önerilerini dikkate alacam peki sende mi ilk ilişkide sistit olmuştun?peki tekrarladımı yada ilişkilerini etkiledimi ?off ya keyfim yok hiç kızlarr 2.denemeyi yapmayada korkuyorum yine eskiye döncem galibaa bu arada çileklim sanada geçmiş olsun..kadınların derdi bitmiyoki..sessizceden haber varmı?inşallah iyidir.diğer hanımlar sizler nasılsınız,egzersizler nasıl gidiyo
canlar merhaba nabersniz?ben iyi sayılırım ilaçları içiyorum hafif azaldı sancı ama tam geçmedi araştırdım netten bu sistit tekrarlayabiliyormuş moralim bozuldu yaa kızlar( gülsevdam sağol önerilerini dikkate alacam peki sende mi ilk ilişkide sistit olmuştun?peki tekrarladımı yada ilişkilerini etkiledimi ?off ya keyfim yok hiç kızlarr 2.denemeyi yapmayada korkuyorum yine eskiye döncem galibaa bu arada çileklim sanada geçmiş olsun..kadınların derdi bitmiyoki..sessizceden haber varmı?inşallah iyidir.diğer hanımlar sizler nasılsınız,egzersizler nasıl gidiyo
sağol canımm....
Canım evet mantarda iltihapta gebeliğe engel olabiliyormuş, benim canımı sıkan konu bu. Yani iltihaptan spermler ölüyormuş, mantarda rahmin phsını değiştirdiği için spermler ölebiliyorumuş. Ama tedavisi var sonuçta ve bu şekilde hamilede kalınabiliyormuş, Allah daha beterinden saklasın .
merhaba kızlar. herkese iyi akşamlar. uzun zamandır giremedim. nasılsnız tanıdıklar ne var ne yok?? yeni olan ve vajınusmusla başı dertte olan arkadaşlar sakıııın umutsuz olmayın. ben bu topik sayesinde yendim bu illeti. ve asla yapamıcam dediğim bi anda oldu. sakın umudunuzu yitirmeyin bol bol egzersiz yapın ve azmedin. inat edin yapacam ben bu işi deyin. inanın yaptığınızda bumuymuş ya diceksiniz. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş dualarımdasınız
çok teşekkür ederim canımm rahatlattın beni..ben birazdaha iyileşeyimde sonra denerim artık..eşimde yazık üzüldü baya dururmuma bu durum onuda etkilicek diye öyle korkuyorumki kadın olmak ne zor kızlarrrilk seferde oldum ama salak gıbı normal bırsey sandım hanı yenı gelınız ya acı sızı yok demekkı boyle oluyorus ah kafam
sonra ıdrarda kırmızı gordum 4 5 gun cektım boyle solugu doktorda aldım ve sabahı kurtuldum cok sukur
ve hemen tekrarlamadı sadece bır kac ay once bı daha oldum
kadın oldunmu derdın baslıyor gülüm herseye daha dıkkatlı olmalıyı saglıgımız ıcın
ama asla eskıye donmeyı falan dusunme o ayrı bırsey ılacını ıctın bıttı gıttı
2. denemyı bıranonce yap ınankı bır kacdefadan sonra artık o korkular sılınıp gıdıcek
yendın nasıl olcagını ögrendın ve agrı acı olmadıgınıda vajının esneklıgını bırebır yasadın hadı bakalım
haberını beklıyoruz canım
çileğim tefrıcıyeler ne alemde daha alayımmı ?
bende de yatili ve hatta kalici misafir var, gider mi bilemiyorum da. kac kisiler onu da bilemiyorum. cok fenayim. faremiz var. yani kayinvalidemi bile tercih ederim. ya da etmem. hangisi daha beter karar veremedim. gece fiti fiti ses cikariyor(lar).
cileklipuding gecmis olsun. iyi ki gitmissin doktora.
mutluuuuuuu beni hatırladınmııııııı canımm çok sevndim seni gördüğümeeee.bende 4 gün önce gelin oldummm ama ertesinde sistit oldumm( deneme yapamıyorum şuannnn ama neyseki yendimm.sen nasılsın canmm özledim vallaa
Canım nerelerdesn ya nasılsn
valla özlettn kendini ben iym şükür canım neler yaptn tatil varmı bu sene
herşey yolundadr umarım
bu arada egzersize devam eden arkadaşlar düşünün ki oradan bebek çıkıyor küçücük bir penisimi alamayacaksınız dimi ama. inşallah hepiniz gaza gelirde toptan kurtulursunuz diye arada böyle konuşma ihtiyacı duyuyorum
kesinlikle haklısın canım, doktor bana ilk alttan muayenemde biraz zorlanınca söylemişti bunu. hiç aklın alıyo mu bunun acıyacağını, ya da girmeyeceğini ordan kocaman bebek çıkıyo yapma Allah aşkına demişti.
elvancım bende sizleri çok özledim. iyiym çok şükür bebek çalışmalarına devam son gaz:) ben şimdi tatilim ama yaz tatiline ramazandan sonra gidicez inş canım ağustosta Allah nasip ederse. şimdilik evimdeyim dinleniyorum. sen nasılsın bende çok özledim sizleri
İnş tez vakitte hamile kalrsn cnm
bende bıraktm korunmayi inş Rabbim aratmadan nasip eder öpyrm dikkat et kendine
amiiiin inş canım Allah kimseye aratmasın. inş seninde hayırla sağlıkla gelir bebeğin. bende öptüm canım AEO
canım ben ilk yendiğimde çok uslu durdum, üç gün eşimi yanıma yaklaştırmadım, sonra oldu, sonra regl girdi araya bende de isteksizlik başladı bir 20 günde öyle ara, sonra bu nereye kadar böyle gitcek dedim, üzerine gittim canım, çok şükür. Tatilde çok iyiydim, jeli bırakmıştım. şimdi o kadar iyi değilim, ara ara jel kullanıyorum. uykusuzlukta kötü etkilermiş, ben bir aya yakındır 2-3 arası yatıp sabah erken kalkıyorum, haftasonları da ayrı dert, ayrı işler çıkıyor. Sanırım biraz dinlenmek ve sorunlardan uzaklaşmak lazım. Balayının önemini şimdi anlıyorum, ah ah o günleri vajili geçirdik :106:.canlar merhaba nabersniz?ben iyi sayılırım ilaçları içiyorum hafif azaldı sancı ama tam geçmedi araştırdım netten bu sistit tekrarlayabiliyormuş moralim bozuldu yaa kızlar( gülsevdam sağol önerilerini dikkate alacam peki sende mi ilk ilişkide sistit olmuştun?peki tekrarladımı yada ilişkilerini etkiledimi ?off ya keyfim yok hiç kızlarr 2.denemeyi yapmayada korkuyorum yine eskiye döncem galibaa bu arada çileklim sanada geçmiş olsun..kadınların derdi bitmiyoki..sessizceden haber varmı?inşallah iyidir.diğer hanımlar sizler nasılsınız,egzersizler nasıl gidiyo
ilk seferde oldum ama salak gıbı normal bırsey sandım hanı yenı gelınız ya acı sızı yok demekkı boyle oluyorus ah kafam
sonra ıdrarda kırmızı gordum 4 5 gun cektım boyle solugu doktorda aldım ve sabahı kurtuldum cok sukur
ve hemen tekrarlamadı sadece bır kac ay once bı daha oldum
kadın oldunmu derdın baslıyor gülüm herseye daha dıkkatlı olmalıyı saglıgımız ıcın
ama asla eskıye donmeyı falan dusunme o ayrı bırsey ılacını ıctın bıttı gıttı
2. denemyı bıranonce yap ınankı bır kacdefadan sonra artık o korkular sılınıp gıdıcek
yendın nasıl olcagını ögrendın ve agrı acı olmadıgınıda vajının esneklıgını bırebır yasadın hadı bakalım
haberını beklıyoruz canım
çileğim tefrıcıyeler ne alemde daha alayımmı ?
sağol canım, ben alttan muayeneden çok korkmadım nedense. Ama tekrar git, bebek istediğin ve korunmayı bıraktığınız dönemde birde hastalıktı, tedaviydi uğraşmayın, bir sürede öyle kaybetmeyin. En iyisi korunurken bir sorun varsa halletmek... Meme ultrasonu hiç yaptırmadım, aman bi de o mu çıktı başımızaçilekli geçmiş olsun. benim smear sonucumda da dr. hafif iltihap var, 6 ay sonra smearı yenileriz demişti. bu reglimden sonra yapılması gereken meme ultrasonunu yaptırdım. iyi huylu bir tümör çıktı. önce çok korktum ama şu an rahatım, zararsız bir şeymiş. dr.a gösterdim endişe edilecek bir durum değil ama gebelik düşündüğün için bir cerraha soralım dedi. bir de smear ı tekrarlayalım dedi. çok gıcık oldum öf bi daha gitcem diye. ama senin yazdıklarını görünce, dedim heralde emin olmak istedi doktor. ilk gittiğimde bebek düşünüyorum dememiştim çünkü. bakalım hayırlısı bu ay bir kere daha muayene olmak zorunda kalıcam yanigerçi bebeği de hemen düşünmüyorum, 3 ay sonra filan korunmayı bırakacağız. hayırlısı neyse, dr. gel dedi gidicez mecbur. kanserli bir şey çıkmadı ya, buna da şükür napalım
Ne doğru söyledinneler çekiyoruz ya düğün gecesi stresi, vajinismus, hadi atlatıyoruz bunları bir şekilde bu defa alttan muayeneler, ardından hamilelik, doğum vss derken canımıza okunuyo:) işte bu yüzden cennet babaların değil annelerin ayağı altında :) sonuna kadar hakediyoruz. kadın olmak başlı başına bir dert.
sağol canım, ben alttan muayeneden çok korkmadım nedense. Ama tekrar git, bebek istediğin ve korunmayı bıraktığınız dönemde birde hastalıktı, tedaviydi uğraşmayın, bir sürede öyle kaybetmeyin. En iyisi korunurken bir sorun varsa halletmek... Meme ultrasonu hiç yaptırmadım, aman bi de o mu çıktı başımıza. O nasıl yapılıyor, ne için grekli, sanırım kanser tüeleri (Allah korusun) için gerekli... Çok çok geçmiş olsun, kötü huylu değilse hamdetmeli...
Ne doğru söyledin. Birde bunları yaşarken zevk alsak içim yanmayacak . KAdınlar çok güçlü valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?