- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.681
kızlar bilgisi olan varsa bir şey sorucam. eşimle beraber olmadan önce kayganlaştırıcı olsun diye sıvı sabun kullanıyorum suyla köpürtüp çok az bir miktar. acaba bu hamileliğe engel olurmu yani spremleri öldürebilir mi. bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.
kızlar bilgisi olan varsa bir şey sorucam. eşimle beraber olmadan önce kayganlaştırıcı olsun diye sıvı sabun kullanıyorum suyla köpürtüp çok az bir miktar. acaba bu hamileliğe engel olurmu yani spremleri öldürebilir mi. bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.
hos geldın balımmm işlerini hallet bakalım bız senı beklerız :)
daha bol bol dedıkodu yapıcaz balayı nasıl gectı dıye:123:
selacım sana bişe danışmak istiyorum ben sistittim ya hani ilaçları kullanıorum hala bugn iyi sayılırım yanmalar hafifledi sence deneeme yapayımmı daha kötü olurmu ara vermek istemiyorum bi yandanda korkuyorum napayım cnm??
canım napıyorsun sakın haa vajınal dus bıle saglıksızken boyle bırsey yapma....ultrasyon jelı al 5 tl brsey en azından ne kullandıgını bılırsın
o zaman bende kesin birşeyler olmuştur bu sıvı sabunla:) bir şey daha sorucam ultrason jeli hamileliğe engel mi yoksa mutlaka kayganlaştırıcı jel mi kullanmalıyım.
özel değil canım tabıkı yazabılırım burdan
5 yıl boyle yasadık etraftan kısır damgası yedım
ısyerındekılerde esıme hep boyle davrandılar
yenınce cok kolay acısız kırmızı falan olmadı hersey cokkolay ya bunun ıcınmı bu kadar cektık dedı
esım benden buyuk yas farkı var aramızda en guzel cağlarım gıttı dıyor hep
sonra surat asmalar derken zehır oldu taze gelınlıgım herkes boyle olucak dıye bırsey yok
benım esımın yası ve 5 yıl cekmemız ve onun karakterı ıle bunu yasadık
sen sadece yenmeye odaklan canım yendıkten sonra bunlar bıle gulun dıkenı seve seve katlanıyorsun esının karprıslerıne ..
sen olayı bitirmişsin tamamını alabildiysen olmuştur. tebrikler şimdiden
Kızlar bugün 3 parmak denemesi yaptım eşim gelmeden oldu şükürler olsun.. Sonra da p...s denemesi yaptık onun da aldım tamamını hem de birden fazla kez.. Yendim mi yenmedim mi bilemiyorum?????.. Çünkü git gel yapamıyorum sorunum bu.. Sadece alıyorum ve bekliyorum hareket edemiyorum. Zaten bir süre sonra kendimi kastığım için çıkıyor dışarı.. Git gel çalışmam sanırım 3 parmakla değil mi ya da başka öneriniz var mı??? Çok sağolun kızlar sayenizde çok ilerledim inşallah az kaldı.. Umudumuzu asla yitirmeyelim..
Kızlar bugün 3 parmak denemesi yaptım eşim gelmeden oldu şükürler olsun.. Sonra da p...s denemesi yaptık onun da aldım tamamını hem de birden fazla kez.. Yendim mi yenmedim mi bilemiyorum?????.. Çünkü git gel yapamıyorum sorunum bu.. Sadece alıyorum ve bekliyorum hareket edemiyorum. Zaten bir süre sonra kendimi kastığım için çıkıyor dışarı.. Git gel çalışmam sanırım 3 parmakla değil mi ya da başka öneriniz var mı??? Çok sağolun kızlar sayenizde çok ilerledim inşallah az kaldı.. Umudumuzu asla yitirmeyelim..
slm cnm nasılsınnnn?
hanı gecen senınle ozelden konusmustuk hatırlarsan! hadi tez mi ne bişi verecektın sonra demıstın daha ne kadar beklıcez seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?