- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.701
tembellik yapiyorum =(( bitmiyor tez, biter belki bir gün =((
Kızlar bugün 3 parmak denemesi yaptım eşim gelmeden oldu şükürler olsun.. Sonra da p...s denemesi yaptık onun da aldım tamamını hem de birden fazla kez.. Yendim mi yenmedim mi bilemiyorum?????.. Çünkü git gel yapamıyorum sorunum bu.. Sadece alıyorum ve bekliyorum hareket edemiyorum. Zaten bir süre sonra kendimi kastığım için çıkıyor dışarı.. Git gel çalışmam sanırım 3 parmakla değil mi ya da başka öneriniz var mı??? Çok sağolun kızlar sayenizde çok ilerledim inşallah az kaldı.. Umudumuzu asla yitirmeyelim..
:13::124::124::124::124::124::123::123::119::119::119::118::118::118::118:
Gelin oldunnnnnnnn!!!!!!
Tebrik ediyorum gitgelleri esinle çalis canim.. p..s aldiktan sonra bekleyin biraz sonra esin git gel yapsin yavas yavas alisirsin Ins
snowfalken zealea sela teşekkr ederim kızlar :) :) :)
ben hakikaten şaşkınım diyorsunuz ki yani şimdi gelin oldum ben :):) siz öyle diyorsanız kesin yendim yani.. Allahım şükürler olsun ya.. Evet mantıken kadınım artık zatenn ama hiç bir fark yok neden bir şey hissetmiyorum... Ya ben çok şaşkınım..
Halaylar bana gelsin o zaman nasıl oluyor
snowfalken zealea sela teşekkr ederim kızlar :) :) :)
ben hakikaten şaşkınım diyorsunuz ki yani şimdi gelin oldum ben :):) siz öyle diyorsanız kesin yendim yani.. Allahım şükürler olsun ya.. Evet mantıken kadınım artık zatenn ama hiç bir fark yok neden bir şey hissetmiyorum... Ya ben çok şaşkınım..
Halaylar bana gelsin o zaman nasıl oluyor
canımmmm çok ama çok tebrik ederimmmmmm olmuşş iişteee benmde öyle olmuştu bende inanamamıştımmm ama kızlarr tamam oldu bitti demişlerdii..çok güzel bi mutluluk dimi tebrik ederimmmmmm teyyy teyyyKızlar bugün 3 parmak denemesi yaptım eşim gelmeden oldu şükürler olsun.. Sonra da p...s denemesi yaptık onun da aldım tamamını hem de birden fazla kez.. Yendim mi yenmedim mi bilemiyorum?????.. Çünkü git gel yapamıyorum sorunum bu.. Sadece alıyorum ve bekliyorum hareket edemiyorum. Zaten bir süre sonra kendimi kastığım için çıkıyor dışarı.. Git gel çalışmam sanırım 3 parmakla değil mi ya da başka öneriniz var mı??? Çok sağolun kızlar sayenizde çok ilerledim inşallah az kaldı.. Umudumuzu asla yitirmeyelim..
canımmmm çok ama çok tebrik ederimmmmmm olmuşş iişteee benmde öyle olmuştu bende inanamamıştımmm ama kızlarr tamam oldu bitti demişlerdii..çok güzel bi mutluluk dimi tebrik ederimmmmmm teyyy teyyy
Selam kızlar ben birkaç gündür giremedim misafirlerim vardı, deneme de yapamadım çünkü adet oldum az önce yenen arkadaşları okuyunca mutlu oldum tebrik ederim yenenleri, inşallah darısı benim gibi yenemeyenleri başına, ben de yarın başlamak istiyorum tekrar egzersizlere, bana çok moral oluyor bu site insana güç geliyor yenen arkadaşlar olunca, inşallah ben de o gülen yüzleri koyarım birgün:)
selam canım. iyiyim nolsun, uğraşıp duruyorum ev işleriyle. gelinlik iyi, fena değil. senin hayatın nasıl gidiyor? her şey yolunda mı?
Kızlar bugün 3 parmak denemesi yaptım eşim gelmeden oldu şükürler olsun.. Sonra da p...s denemesi yaptık onun da aldım tamamını hem de birden fazla kez.. Yendim mi yenmedim mi bilemiyorum?????.. Çünkü git gel yapamıyorum sorunum bu.. Sadece alıyorum ve bekliyorum hareket edemiyorum. Zaten bir süre sonra kendimi kastığım için çıkıyor dışarı.. Git gel çalışmam sanırım 3 parmakla değil mi ya da başka öneriniz var mı??? Çok sağolun kızlar sayenizde çok ilerledim inşallah az kaldı.. Umudumuzu asla yitirmeyelim..
tebrikler canım yenmişin işte Allah başka dert vermesin...Kızlar bugün 3 parmak denemesi yaptım eşim gelmeden oldu şükürler olsun.. Sonra da p...s denemesi yaptık onun da aldım tamamını hem de birden fazla kez.. Yendim mi yenmedim mi bilemiyorum?????.. Çünkü git gel yapamıyorum sorunum bu.. Sadece alıyorum ve bekliyorum hareket edemiyorum. Zaten bir süre sonra kendimi kastığım için çıkıyor dışarı.. Git gel çalışmam sanırım 3 parmakla değil mi ya da başka öneriniz var mı??? Çok sağolun kızlar sayenizde çok ilerledim inşallah az kaldı.. Umudumuzu asla yitirmeyelim..
ay gelinlerimiz hep şaşkın!!! olmuş işte kuzum, gözünaydın, allah başka dert vermesin. şükür biri daha kurtuldu!!! halaylar sana gelsin
bol bol gitgel çalış, onu da yaparsın. yenmişsin artık yeni gelinliğin tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?