Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen kimseden yardım isteyemiyosun bende kimseye söylemedim burayı gecen sene buldum ama bırakmıstım cok pişmanım bıraktıgım için ben hiç doktora gitmedim bende cocuk istiyorum iş yenip bebek sahibi de oluruz cnm olmayacak diye bişey yok egzersiz yapmamız geekiyo bol bol

sllm kızlar ne var ne yok?
ben iyi sayılırım bugün sanırım rahatsızlığım bitiyo giibi ama ilaçlara dewam ediyorum..acı kalmadıda bende bugün biraz egzersiz yapıp p.sss denesem diyorm 2.denemeyi ne dersiniz?erkenmi acaba yoksa deneyimmi? tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz?

teşekkürler canımmmm orda gelin olduuuu yazsısını görünce heyecanlandımmm yineee.allahım ne güzel bi mutluluk bu böylee herkesss kurtulsun inşallahhh

cnm bunlar bi haftada oldu sence ilerleme nasıl
Gayet iyi canım, vaktimizi çok iyi değerlendirmemiz lazım, çok çok az kaldı. hergün mutlaka egzersiz yapmamız lazım :81:.

Ben de 100 dua alabilirim
yazdım canım sağol.

canım ben bitirdim duayı bilgin olsun
ağzına sağlık .

üç gün oldu mu canım, üç gün beklemek lazım ilk ilişkiden sonra...

bebişim 5 gün oldu hiç denemedim..sistit olmuştum ya ilaç alıyorum ama bugün yanma azaldı baya.gerizekalı doktora bişe sorulmuyoki sormadımda( neyse egzersiz yaparım olmazsa bugün

bilinçli olmana cok sevındım canım umarım zevk aldıgın zamanda gelır

çözmeye çalışan arkadaşlar beraber msjlaşalım hangi aşamadasınız birbirimize gaz verelim...belki daha kolay çözeriz..
canım topıgın amacıda bu zatı burda aktıf ol bak nasılda sımsıcak dostluk ortamı senı sarıyor ve bır bakıyorsun gelın olmussun :)

2 3 gun ara vermek ıyıdır canım sonrasında ertelemeden dene kı yendıgıne ıyıce beyınen emın ol :)

hos geldın balımmm işlerini hallet bakalım bız senı beklerız :)
daha bol bol dedıkodu yapıcaz balayı nasıl gectı dıye:123:

kızlar merhaba yeni üyeler için söylüyorum ben burayı daha önce keşfetmeme rağmen uzun süre uzaktan takip ettim üye olmadan sonra üye oldum ve buradaki tatlı arkdaşlarımla tanıştım hiç birinin yüzünü görmedim ama bana reeldeki arkdşlardan daha yardımcı oldular çünkü aynı dertten müzdariptk parmak iğrenç dedim şu merkezlere 5000 tl ler vermeyi göze aldım borç harçla yapacaktım bunuda sonra buradak, herkesten cesaret alarak egzeriszle 3 haftada yendim sonra hamile kaldım bebeğimi kaybettim kürtaj oldum kürtajdan sonra ilişki oldu ama canım yandı çok izin vermedim falan ve hep alttaYKEN başarabiliyordum ilişkiyi üstteyken başaramıyordum dün onuda başardım pes etmedim arkadaşlar nolur zaman kaybetmeyin burada okuyunca üzülüyorum hepinize fırsat bulunca dua ediyorum gerçekten tam olarak kadın hissedebilmek çok güzel ...zaman kaybetmeyin tedavi elinizdeyken daha fazla gözyaşıyla ıslatmayın yastıklarınızı bizim heba olmustu eşime dedim ki biz cicim ayı yaşamadık hiç cici değildi o aylar şimdi yeni evli gibiyiz ...öyle sınavdı ki hem evliliğe hem ailelere hem misafirlere hem yeni evine adaspte olmaya çalış sorumluluklarını idrak etmeye kabullenmeye çalış hem de üzerinde cok buyuk bı yuk cinsellıgı yasayamaçok geceler ağlamakla geçti hadi egzersizleri hızlandırınnnn bunları yazıyorum çünkü ben benim hikayeme benzeyen şeyleri mutlu sonla bittiğini gördüğümde cesaretleniyordum hadi bakalımmm

Merhaba kizlar, bugün ilk defa 3 parmagimi alabildim, sizce daha ne kadar sürer basarabilmeme, of hemen olsun bitsin istiyorum...

ben 3 parmaktan sonra almıstım bugun 3 parmakla egzersiz yap ve sonrasında ilişki dene bence canım ben eşim sehır dısındyken uc parmnak alabıldım ertesı gun geldı denedık ve oldu

Merhaba kizlar, bugün ilk defa 3 parmagimi alabildim, sizce daha ne kadar sürer basarabilmeme, of hemen olsun bitsin istiyorum...

üç parmağı nasıl yapıyorsun bende üç parmak çalışmak istiyorm iki parmağı düz alıyorum üç parmağıda yan yana mı yapıyorsun..bu arada süpersin inş yakında kurtulursun..hepimiz bu arada kurtuluruz..

ben 3 parmaktan sonra almıstım bugun 3 parmakla egzersiz yap ve sonrasında ilişki dene bence canım ben eşim sehır dısındyken uc parmnak alabıldım ertesı gun geldı denedık ve oldu

oo süper insallah benimkide o kadar cabuk olur, peki aci hissettin mi canim?

hayir isaretle yüzük parmagimi birlestiriyorum, orta parmak üstte. insallah canim yakinda hepimiz kurtuluruz

oo süper insallah benimkide o kadar cabuk olur, peki aci hissettin mi canim?

hayir isaretle yüzük parmagimi birlestiriyorum, orta parmak üstte. insallah canim yakinda hepimiz kurtuluruz

anladım cnm saolasın...hepsini sonuna kadar parmakların alabiliyorsan helal olsun tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…