- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.641
Kızlar merhaba ben 1 aylık evliyim ilk ilişkim çok ağrılı olmuştu o nedenle bir daha birlikte olamamıştım eşimle,ağlama krizlerine girerdim kendimi ezik hissederdim,eşim iş nedeniyle şehir dışına gidince egzersizlere başladım.
parmak hiç kullanmadım çok itici geldi hep mumla çalıştım zamanla peçete sararak kalınlaştırdım,nefes al-ver yapıp ıkınarak yerleştirdim
dün eşim geldi,inanın çok heyecanlıydım,korkuyordum ama ben daha bebe yağı sür dememe kalmadan ilişki oldu inanın sevinçten ağladım
umudunuzu kaybetmeyin,çalışın,ben zevk alamıyorum şu an ama elbet onunda zamanı gelecektir,,,
canım topıgın amacıda bu zatı burda aktıf ol bak nasılda sımsıcak dostluk ortamı senı sarıyor ve bır bakıyorsun gelın olmussun :)çözmeye çalışan arkadaşlar beraber msjlaşalım hangi aşamadasınız birbirimize gaz verelim...belki daha kolay çözeriz..
egzersizde anlarsın canım ne aşamada olduğunu, bir dene bakalımbebişim 5 gün oldu hiç denemedim..sistit olmuştum ya ilaç alıyorum ama bugün yanma azaldı baya.gerizekalı doktora bişe sorulmuyoki sormadımda( neyse egzersiz yaparım olmazsa bugün
sllm kızlar ne var ne yok?
ben iyi sayılırım bugün sanırım rahatsızlığım bitiyo giibi ama ilaçlara dewam ediyorum..acı kalmadıda bende bugün biraz egzersiz yapıp p.sss denesem diyorm 2.denemeyi ne dersiniz?erkenmi acaba yoksa deneyimmi? tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz?
MRB HEPINIZE YENEN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUMDARISI DIGER ARKADASLARA INSALLAHHH
ben tatılden dödum tam bır balayıydı benım icıın ılk defa bır tatılı hakettıgımı dusundum ve huzurla gectı hergunum uzatmayın her gecen gun beynınız sızınle bıraz daha fazla ugrasıyor ve yenmenız guc oluyor cabalayın azmedın ve yenın...
şimdi cıkıyorum yapılamsı gereken ıslerım var cok ozelmısım hepınızı yıne yenı arkadaslar gelmısler ınsallah en yakın zamanda onlarda bızler gıbı bu sorundaan kurtulurlar....
Gayet iyi canım, vaktimizi çok iyi değerlendirmemiz lazım, çok çok az kaldı. hergün mutlaka egzersiz yapmamız lazım :81:.
inş canım ya ramazandan önce bi yensem benim için çok iyi olacak memelklete gidicem bayramda iki bayram birden yasamıs olurumm
Merhaba kizlar, bugün ilk defa 3 parmagimi alabildim, sizce daha ne kadar sürer basarabilmeme, of hemen olsun bitsin istiyorum...
Merhaba kizlar, bugün ilk defa 3 parmagimi alabildim, sizce daha ne kadar sürer basarabilmeme, of hemen olsun bitsin istiyorum...
ben 3 parmaktan sonra almıstım bugun 3 parmakla egzersiz yap ve sonrasında ilişki dene bence canım ben eşim sehır dısındyken uc parmnak alabıldım ertesı gun geldı denedık ve oldu
üç parmağı nasıl yapıyorsun bende üç parmak çalışmak istiyorm iki parmağı düz alıyorum üç parmağıda yan yana mı yapıyorsun..bu arada süpersin inş yakında kurtulursun..hepimiz bu arada kurtuluruz..
oo süper insallah benimkide o kadar cabuk olur, peki aci hissettin mi canim?
hayir isaretle yüzük parmagimi birlestiriyorum, orta parmak üstte. insallah canim yakinda hepimiz kurtuluruz
slm sela naber nasılsın, nasıl gidiyor hayat, gelin'lik nasıl?
kızlar daha önceden yazmıştım iki parmağı yapabiliyorum ama hala p..se geçemiyorum diye.perşembe günü geçtim çok sevindim hem de hepsini alabildim ama ardından 2 gün sonra yine yapamadım üff oysaki yendiğimi sanmışttım.şimdi orası tahriş oldu sanki.bi daha denemeye korkuyorum
selam canım. iyiyim nolsun, uğraşıp duruyorum ev işleriyle. gelinlik iyi, fena değil. senin hayatın nasıl gidiyor? her şey yolunda mı?
canm bende çarşamba yendm çok mutluydum sonra ertesinde tahriş olmuş hissettim ayrıca yanmada vardı idrar yapmak işkence gibiydi doktora gttm hemen sistit olmuşum(( aman sende dikkat et böle şikayetlern varsa doktora görün..bende hala 2.deneme yapamadım çokta korkuyorum bu sistit belası yüzünden.böle belirtilerin varmı
kızım içinden gelen duygularını yazmış 8 yaşında.
selacım sana bişe danışmak istiyorum ben sistittim ya hani ilaçları kullanıorum hala bugn iyi sayılırım yanmalar hafifledi sence deneeme yapayımmı daha kötü olurmu ara vermek istemiyorum bi yandanda korkuyorum napayım cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?