- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.641
ay cnm bende öleyim 1 ağustosta tam üç sene olacak...hemen hemen aynıyız...ilk zamanlar bilmiyodm böle bi hastalığın olduğunu çok korktum ben yapamam.insanlar nasıl yapıyorlar dedim durdum yedim kendi kendimi..1.5 yıl sonra psikoloğa gittim anck cinsel terapist değildi bide nebileyim inanamadım ona 2 kere gittim bıraktım..sonra internetten kegel egzersizleri yaptım..tek parmak felan..sonra tekrar bıraktım..şimdi bi haftadır tekrar başladım..ikinci parmağı yaptım ve çalışıyorum..bu arada okadar çok yıprandım ki hiç kimseye sorunumu açamadım annem dahil yardım istemeyince kim nasıl bilecek seni...çocuk hastası biriyim evlendiğim günden beri çocuk çocuk daha hiç bişey yapamadım nasıl olcak çocuk...öle cnm ya benim durumum böle..
devam canım, bol jelle devam.
yosun777
huzurr
duru2020
mamafih49
sunisup
prenses333
deasseeb
perilerperisi
umut86
veracoft
ocean_
masalll01
alexanderetta GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123:
shummir GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
isyeann
facar
yavuz123
aykurt
bckbrc
yardım
senem8183
panterrr
me_barut
pusu
yaren1986
hazal34
mavielbise
prıvacy GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
perilerperisi
EpRuNnM
mutsuzmelek
yagmursos
zerbas
sertap35
NYLN
mayaaaa
roselıfe581
pentagr
GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM
Gayet iyi canım, vaktimizi çok iyi değerlendirmemiz lazım, çok çok az kaldı. hergün mutlaka egzersiz yapmamız lazım :81:.cnm bunlar bi haftada oldu sence ilerleme nasıl
yazdım canım sağol.Ben de 100 dua alabilirim
ağzına sağlıkcanım ben bitirdim duayı bilgin olsun
sllm kızlar ne var ne yok?
ben iyi sayılırım bugün sanırım rahatsızlığım bitiyo giibi ama ilaçlara dewam ediyorum..acı kalmadıda bende bugün biraz egzersiz yapıp p.sss denesem diyorm 2.denemeyi ne dersiniz?erkenmi acaba yoksa deneyimmi? tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz?
Gayet iyi canım, vaktimizi çok iyi değerlendirmemiz lazım, çok çok az kaldı. hergün mutlaka egzersiz yapmamız lazım :81:.
yazdım canım sağol.
ağzına sağlık.
üç gün oldu mu canım, üç gün beklemek lazım ilk ilişkiden sonra...
Kızlar merhaba ben 1 aylık evliyim ilk ilişkim çok ağrılı olmuştu o nedenle bir daha birlikte olamamıştım eşimle,ağlama krizlerine girerdim kendimi ezik hissederdim,eşim iş nedeniyle şehir dışına gidince egzersizlere başladım.
parmak hiç kullanmadım çok itici geldi hep mumla çalıştım zamanla peçete sararak kalınlaştırdım,nefes al-ver yapıp ıkınarak yerleştirdim
dün eşim geldi,inanın çok heyecanlıydım,korkuyordum ama ben daha bebe yağı sür dememe kalmadan ilişki oldu inanın sevinçten ağladım
umudunuzu kaybetmeyin,çalışın,ben zevk alamıyorum şu an ama elbet onunda zamanı gelecektir,,,
canım topıgın amacıda bu zatı burda aktıf ol bak nasılda sımsıcak dostluk ortamı senı sarıyor ve bır bakıyorsun gelın olmussun :)çözmeye çalışan arkadaşlar beraber msjlaşalım hangi aşamadasınız birbirimize gaz verelim...belki daha kolay çözeriz..
egzersizde anlarsın canım ne aşamada olduğunu, bir dene bakalımbebişim 5 gün oldu hiç denemedim..sistit olmuştum ya ilaç alıyorum ama bugün yanma azaldı baya.gerizekalı doktora bişe sorulmuyoki sormadımda( neyse egzersiz yaparım olmazsa bugün
sllm kızlar ne var ne yok?
ben iyi sayılırım bugün sanırım rahatsızlığım bitiyo giibi ama ilaçlara dewam ediyorum..acı kalmadıda bende bugün biraz egzersiz yapıp p.sss denesem diyorm 2.denemeyi ne dersiniz?erkenmi acaba yoksa deneyimmi? tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz?
MRB HEPINIZE YENEN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUMDARISI DIGER ARKADASLARA INSALLAHHH
ben tatılden dödum tam bır balayıydı benım icıın ılk defa bır tatılı hakettıgımı dusundum ve huzurla gectı hergunum uzatmayın her gecen gun beynınız sızınle bıraz daha fazla ugrasıyor ve yenmenız guc oluyor cabalayın azmedın ve yenın...
şimdi cıkıyorum yapılamsı gereken ıslerım var cok ozelmısım hepınızı yıne yenı arkadaslar gelmısler ınsallah en yakın zamanda onlarda bızler gıbı bu sorundaan kurtulurlar....
Gayet iyi canım, vaktimizi çok iyi değerlendirmemiz lazım, çok çok az kaldı. hergün mutlaka egzersiz yapmamız lazım :81:.
inş canım ya ramazandan önce bi yensem benim için çok iyi olacak memelklete gidicem bayramda iki bayram birden yasamıs olurumm
Merhaba kizlar, bugün ilk defa 3 parmagimi alabildim, sizce daha ne kadar sürer basarabilmeme, of hemen olsun bitsin istiyorum...
Merhaba kizlar, bugün ilk defa 3 parmagimi alabildim, sizce daha ne kadar sürer basarabilmeme, of hemen olsun bitsin istiyorum...
ben 3 parmaktan sonra almıstım bugun 3 parmakla egzersiz yap ve sonrasında ilişki dene bence canım ben eşim sehır dısındyken uc parmnak alabıldım ertesı gun geldı denedık ve oldu
üç parmağı nasıl yapıyorsun bende üç parmak çalışmak istiyorm iki parmağı düz alıyorum üç parmağıda yan yana mı yapıyorsun..bu arada süpersin inş yakında kurtulursun..hepimiz bu arada kurtuluruz..
oo süper insallah benimkide o kadar cabuk olur, peki aci hissettin mi canim?
hayir isaretle yüzük parmagimi birlestiriyorum, orta parmak üstte. insallah canim yakinda hepimiz kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?