- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.661
slm sela naber nasılsın, nasıl gidiyor hayat, gelin'lik nasıl?
kızlar daha önceden yazmıştım iki parmağı yapabiliyorum ama hala p..se geçemiyorum diye.perşembe günü geçtim çok sevindim hem de hepsini alabildim ama ardından 2 gün sonra yine yapamadım üff oysaki yendiğimi sanmışttım.şimdi orası tahriş oldu sanki.bi daha denemeye korkuyorum
selam canım. iyiyim nolsun, uğraşıp duruyorum ev işleriyle. gelinlik iyi, fena değil. senin hayatın nasıl gidiyor? her şey yolunda mı?
canm bende çarşamba yendm çok mutluydum sonra ertesinde tahriş olmuş hissettim ayrıca yanmada vardı idrar yapmak işkence gibiydi doktora gttm hemen sistit olmuşum(( aman sende dikkat et böle şikayetlern varsa doktora görün..bende hala 2.deneme yapamadım çokta korkuyorum bu sistit belası yüzünden.böle belirtilerin varmı
kızım içinden gelen duygularını yazmış 8 yaşında.
selacım sana bişe danışmak istiyorum ben sistittim ya hani ilaçları kullanıorum hala bugn iyi sayılırım yanmalar hafifledi sence deneeme yapayımmı daha kötü olurmu ara vermek istemiyorum bi yandanda korkuyorum napayım cnm??
sistit nasıl gçiyo.idrarımı yaparken hiç bişey olmuyo rahatım ama denedikten sonra oradan hafif kan geldi tahriş olduğu için
kızlar daha önceden yazmıştım iki parmağı yapabiliyorum ama hala p..se geçemiyorum diye.perşembe günü geçtim çok sevindim hem de hepsini alabildim ama ardından 2 gün sonra yine yapamadım üff oysaki yendiğimi sanmışttım.şimdi orası tahriş oldu sanki.bi daha denemeye korkuyorum
rapor vereyım dedım bana kızacaksınız bılıyorum ama ben egzersız felan yapamıyorum kac gunden berııı gene mısafırım gelıyoo offf ramazana kadar bıtıremıycem su ısı yaaa ama kegele devam bu arada uzucu seyler olmus ayrılık dusumuyomus turguazz yazık yıkmasın yuvasını uzuldum cokkk allah kımsenın yuvasını bozmasın
sanırım ben de vajinismusum, doktora gitmedim ancak okuduklarımla öyle olduğumu düşünüyorum, dualarınzda bana da yer verirseniz sevinirim. meğersem pek çok kişi varmış
kızlar nasılsınız işe girdiğimden beri giremiyorum. neler yaptınız kimler yendi ilerleme var mı? ben bu gidişle hiç bi şey yapamıcam egzersizleri yapmıyorum. ama bugün p.n.s denemesi yaptık. ben eşimin üstüne oturdum 1 boğum kadar girdi ama ondan sonrası kendimi kasmadığım halde girmedi
oh be nihayetinde yendim şu vajınusmus denen illeti. darısı tüüüüüüüm vajınusmuslu arkadaşlarıma. şimdiki hedefim bebiş...:)
Kızlar merhaba ben 1 aylık evliyim ilk ilişkim çok ağrılı olmuştu o nedenle bir daha birlikte olamamıştım eşimle,ağlama krizlerine girerdim kendimi ezik hissederdim,eşim iş nedeniyle şehir dışına gidince egzersizlere başladım.
parmak hiç kullanmadım çok itici geldi hep mumla çalıştım zamanla peçete sararak kalınlaştırdım,nefes al-ver yapıp ıkınarak yerleştirdim
dün eşim geldi,inanın çok heyecanlıydım,korkuyordum ama ben daha bebe yağı sür dememe kalmadan ilişki oldu inanın sevinçten ağladım
umudunuzu kaybetmeyin,çalışın,ben zevk alamıyorum şu an ama elbet onunda zamanı gelecektir,,,
cnm bende 4gün önce iki parmaktaydım rahatlıkla yapıyorum..şimdi üç parmak deniyorum..tam nasıl olduğunuda bilmiyorm iki parmağı küs şeklinde yapıyosun üç parmağı tam bilmiyorm sen biliyo musun ? aparatı nasıl yaptın mumla mı?
MRB HEPINIZE YENEN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUMDARISI DIGER ARKADASLARA INSALLAHHH
ben tatılden dödum tam bır balayıydı benım icıın ılk defa bır tatılı hakettıgımı dusundum ve huzurla gectı hergunum uzatmayın her gecen gun beynınız sızınle bıraz daha fazla ugrasıyor ve yenmenız guc oluyor cabalayın azmedın ve yenın...
şimdi cıkıyorum yapılamsı gereken ıslerım var cok ozelmısım hepınızı yıne yenı arkadaslar gelmısler ınsallah en yakın zamanda onlarda bızler gıbı bu sorundaan kurtulurlar....
Merhaba kizlar, bugün ilk defa 3 parmagimi alabildim, sizce daha ne kadar sürer basarabilmeme, of hemen olsun bitsin istiyorum...
kızlar bi de kayganlaştırıcı dediğiniz şeyleri eczaneden mi alıyosunuz.ben de bebe yağı var o olur mu tahriş olduğu için zarar verirmi
sistit nasıl gçiyo.idrarımı yaparken hiç bişey olmuyo rahatım ama denedikten sonra oradan hafif kan geldi tahriş olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?