Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar daha önceden yazmıştım iki parmağı yapabiliyorum ama hala p..se geçemiyorum diye.perşembe günü geçtim çok sevindim hem de hepsini alabildim ama ardından 2 gün sonra yine yapamadım üff oysaki yendiğimi sanmışttım.şimdi orası tahriş oldu sanki.bi daha denemeye korkuyorum

kızlar bi de kayganlaştırıcı dediğiniz şeyleri eczaneden mi alıyosunuz.ben de bebe yağı var o olur mu tahriş olduğu için zarar verirmi

canm bende çarşamba yendm çok mutluydum sonra ertesinde tahriş olmuş hissettim ayrıca yanmada vardı idrar yapmak işkence gibiydi doktora gttm hemen sistit olmuşum(( aman sende dikkat et böle şikayetlern varsa doktora görün..bende hala 2.deneme yapamadım çokta korkuyorum bu sistit belası yüzünden.böle belirtilerin varmı

selam canım. iyiyim nolsun, uğraşıp duruyorum ev işleriyle. gelinlik iyi, fena değil. senin hayatın nasıl gidiyor? her şey yolunda mı?

selacım sana bişe danışmak istiyorum ben sistittim ya hani ilaçları kullanıorum hala bugn iyi sayılırım yanmalar hafifledi sence deneeme yapayımmı daha kötü olurmu ara vermek istemiyorum bi yandanda korkuyorum napayım cnm??

sistit nasıl gçiyo.idrarımı yaparken hiç bişey olmuyo rahatım ama denedikten sonra oradan hafif kan geldi tahriş olduğu için

canım ben sistit geçirmedim, seni yanıltabilirim. ama ben olsam yanma tamamen geçmeden ilişki denemezdim. sabret nasıl olsa geçecek. 2. yi de kolaylıkla yapacaksın, ben sana güveniyorum. kafanda büyütme, iyice iyileş sonra denersin. zaten yanma olduğu için ilişki belki de daha çok tahriş yapabilir. tabi bu benim fikrim. sistit geçirenler sana daha çok yardımcı olabilirler.

sistit nasıl gçiyo.idrarımı yaparken hiç bişey olmuyo rahatım ama denedikten sonra oradan hafif kan geldi tahriş olduğu için

benden kan gelmedi yalnız idrar yaparken yanma hissediyodum acaip idrar yolu enfeksiyonuymuş işte beni buldu oda neyse doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum..inşallah tekrarlamaz aman ya kadın olduk çilemiz bitmiyo..bende deneme yapamıyorum korkuyorum.cnm jel eczanelerde var kayganlaştırıcı jel dersen verirler yada ultrason jeli al oda olur ben egzerszlerde onu kullandım bi sorun olmadı.bebe yağını tavsiye etmiyolar mantar yapabiliyormuş bilemiyorum cnm Allah yardmcımız olsun

ya yenmişsin işte, tamamını almışsın, halaylar sana gelsin hadi bakalım gözünaydın

tekrar denemeye korkma. tahriş olduysa biraz ara ver, düzelince yaparsın. bir kere yapmışsın ikinciyi neden yapamayasın? öncesinde yine egzersiz yap, sonra da hemen penisi al, işte bu kadar kolay. kayganlaştırıcı olarak ben hep ultrason jeli kullandım çok da memnunum. ama marketlerde satılan durex jel varmış ondan da memnun herkes (tabi kokusuz olanından). eczaneden de tyja ya da gleitgelen alabilirsin. ben gleitgelen kullanmıştım ama hem çabuk bitiyor hem de pahalı. gerçi egzersizi bitirdiğin için kocaman ultrason jeli almana da gerek yok, bir süre sonra jeli bırakırsın zaten. bebe yağı bazı kişilerde mantar yapabiliyor, o yüzden jel kullan. tahriş de belki bebe yağı yeterince kayganlaştırmadığı için olmuştur. en güzeli jel kullanmak.

Bak canim, bizim kizip kizmamamiz önemli degil.. Sen bunu bizim için degil kendin ve yuvan için yapacaksin..
Biz sana burdan kizariz, sen çikarsin forumdan, biz kizmamizla kaliriz.. Ama senin hayatinda degisen bisey olmaz..

' Dag nekadar yüce olsa yol onun üstünden asar '.. Gerekli azimi, sabri göstermedikçe hiçbir ilerleme katedemezsin..
Misafir de hos çat kapi gelcek degilya.. Müsait olmadigini söyle, misafir yuvandan önemli degil..
Hafta sonuda esim evde demissin, evde olsun nolcakki? Hiç yapamazsan bile bi yarim saatini ayirmalisin.. Bu söylediklerimizi iyi düsün canim :)
Böyle ertelemekle biyere varamazsin.. Darilma bana ama simdiye çoktan ilerlemen gerekirdi

sanırım ben de vajinismusum, doktora gitmedim ancak okuduklarımla öyle olduğumu düşünüyorum, dualarınzda bana da yer verirseniz sevinirim. meğersem pek çok kişi varmış

Canim nekadarlik evlisin? çileklipuding arkadasimiz ismini yazacaktir listeye.. Jinekologa gidip alttan muayene ol canim korkulcak bisey yok distan bakiyo.. Sorun anatomik degilse egzersize baslarsin canim.. çok kisa sürede kurtulabilirsin kararli olursan..

Merhaba canim..
Alabildiigin yerde bekle.. Gevsiceksindir bekleyince.. Bol kayganlastirici kullan.. Derin nefes alip verirken ikinarak girdir.. arayi fazla uzatmadan dene biran önce kurtul ins

Tebrik ederim.. Alistikça zevkte alirsin ins..

canım hayır acı yok gerçekten yok hele o bastakı gırıstekı acı dedıgınız halka gıbı dedıgınız yerı gecın orası uzunca bı yol hıc bıse hıssetmıyorsun :) hele kı uc parmak yenmek demek zaten ...hadı bakalım ben acıyı kastıgımda hıssedıyordum sonra gerckten hıc bısey dusunmedım sadece odaklandım o zaman acı olmuyor acı ne zaman oluyıor bılıyor musun tek hatamız bu yön bulamayınca yanlış yere baskı oluyor ondan acı hıssedıyorsun halbukı dogru noktayı bul abarttıgın gıbı olmadıgını gorceksın acının a sı yok bunu yenen herkes soyluyorr sunuda unutma parmaktan cok daha kolay eşinle yaşayacağın şey

Canim Kemre arkadasimiz burda geçenlerde iki parmagi nasil yaptigini söylemisti.. normalde biz iki parmak deyince hep isaret orta parmaktan bahsederiz.. ama orta parmak uzun oldugu için isaret parmagi geriden geliyo ve disarda kaliyo ilk giriste..

oyüzden orta parmaginin üstüne yüzük parmagini koyup deneyebilirsin.. bana çok mantikli geldi ikiside ayni hizada oluyor.. tabi yine sen nasil rahat hissedeceksen öyle dene :)

Hosgeldin tatlim tatilinin güzel geçmesine çok sevindim

Merhaba kizlar, bugün ilk defa 3 parmagimi alabildim, sizce daha ne kadar sürer basarabilmeme, of hemen olsun bitsin istiyorum...

Merhabaa :80: Canim iki parmaktan sonra yenenler çok.. 3 parmak süper bi asama.. rahat alana kadar çalis.. Sonra artik miki denemelerine baslarsin ve biran önce yenersin ins

Canim hepsini aldiysan yendin tabiki.. bizlerde yendikten sonra yapamadigimiz günler oluyo.. düzenli denemeler yapin fazla açmadan arayi..

kızlar bi de kayganlaştırıcı dediğiniz şeyleri eczaneden mi alıyosunuz.ben de bebe yağı var o olur mu tahriş olduğu için zarar verirmi

Bebe yagi tahris etmistir (tahminim).. Mantar yapiyor diyorlar.. Medikallerden ultrason jeli alabilirsin canim..

Son düzenleme:

Canim sistit hakkinda bisey söyleyemem fazla bilgim yok o konuda.. ama denedikten sonra hafif kirmizi kizlik zarindan olabilir diye düsündüm.. yada tahris olmus olabilr.. Bebe yagi kullandiysan mantarda olmus olabilir.. ( yani ins olmamistirda)
Yendikten sonra jinekologta muayene olmayi tavsiye ediyoruz.. Mutlaka gidip bi muayene ol canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…