- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.741
sunisup tebriklerrr cok sevindim
ya ben bugün yine 3 parmakla egzersiz yaptim, kolay oldu. siz bundan sonra p..s denemesi yapabilirsin demistiniz, ama p..s 3 parmaktan cok daha büyük degil mi :44: olmicak yine moralim bozulacak diye korkuyorum, allahtan dün esim yorgundu uyudu kaldi :)
bende senin gibiyim güzelim 5 gündür 2 parmak 3 parmak dedim yaptım sonra düşündm p..s daha büyük nasıl olcak diye kaç kere denedim olmadı dün akşam p...s başını aldım eşim öle diyo valla ben acı duymadığım için yapamadım zannettim.. oluyo gayret bakalım deniycm yapabilcm mi bu sefer bi kere yaptım başını aldım...egzesizlere devam et...
oo senin az kalmis o zamanne kadarlik evlisin?
gulsevdamin dedigi gibi p...s büyüklügünde bisey mi alsam ne kafami rahatlatmak icin
aparat yapabilirsin kafan rahat olsun diye olabilir...bende dün akşam bişeyler yaptım bakalım tekrar yapabilir miyim 3senelik evliyim((( ya sen?
Sağol canım, ben seni hatırlayamadım, dua listemizealıcam ama yendin mi, yenecek misin, bebek mi istiyorsun?100 tane de ben alıyorum ALLAH kabul etsin inşallah
sağol canım tamamladık sayıyıçilekçim ben 544 taneyı cektım canım daha alırdım ama herkesın katkısı olsunkı kımın duası kabul olur bellı olmaz :) dıye almıyorum
yoksa kalanı tamamlarım
canım ben 12:00 de yemeğe çıkıcam, sen yaz dönünce yanıtlarım mutlakaçilekli ya da elvan oralarda mısınız ? acil yardıma ihtiyacım var ya of
1 kere yaptiysan bida yaparsin tabi :)
Ben 1 aylik evliyim
4444 dua, salatı tefriciye yani. Canım şuan sayıyı tamamladık, sen serbest bol bol dua et kendine de listedekilere de, 2 parmak 1 boğum p...s başı kadardıri gerisini sen hesap et, ve p...s o kadar kolay ki, çok daha esnek, daha ne yapıcaksın, 4 parmak mı deniceksin, kolunu mu sokacaksınçileklim cnm ne duası okuyorsunuz bende okurum...bu arada yenen arkadaşı kutluyorum..ben ne zaman yenecm tatlım ne dersin...dün üç parmak yaptım oluyor..bide aparat dedim bana ait olmayan birşeyle deneyeyim onuda yaptım...akşam denedim yarısını aldım eşim öle dedi valla ben bişey anlamadın kırkkere sordum aldım mı diye yarısını eminmisin oda kızdı niye inan mıyosun diye...sonra tekrr denedim alamadım dün 3 saat alıştırma yaptım yorulmuştum ona yoruyorm bakalım tekrar yapabilir miyim..
ya ben bugün yine 3 parmakla egzersiz yaptim, kolay oldu. siz bundan sonra p..s denemesi yapabilirsin demistiniz, ama p..s 3 parmaktan cok daha büyük degil mi :44: olmicak yine moralim bozulacak diye korkuyorum, allahtan dün esim yorgundu uyudu kaldi :)
bende senin gibiyim güzelim 5 gündür 2 parmak 3 parmak dedim yaptım sonra düşündm p..s daha büyük nasıl olcak diye kaç kere denedim olmadı dün akşam p...s başını aldım eşim öle diyo valla ben acı duymadığım için yapamadım zannettim.. oluyo gayret bakalım deniycm yapabilcm mi bu sefer bi kere yaptım başını aldım...egzesizlere devam et...
çileklim cnm ne duası okuyorsunuz bende okurum...bu arada yenen arkadaşı kutluyorum..ben ne zaman yenecm tatlım ne dersin...dün üç parmak yaptım oluyor..bide aparat dedim bana ait olmayan birşeyle deneyeyim onuda yaptım...akşam denedim yarısını aldım eşim öle dedi valla ben bişey anlamadın kırkkere sordum aldım mı diye yarısını eminmisin oda kızdı niye inan mıyosun diye...sonra tekrr denedim alamadım dün 3 saat alıştırma yaptım yorulmuştum ona yoruyorm bakalım tekrar yapabilir miyim..
slm kızlar bikaçınız biliyordunz 2 hafta önce operasyon oldum ve ilk deneme başarısız oldu ağrıyor iyileşmemiştir dedim önemsemedim ama 2 - 3 hepsi hüsrandün bütün gün egzersiz yaptım serce parmak bütün 3 kulak çöpü hepsi oldu ama iş p.. denemesine gelince yine olmadı demin yine bi göz kalemini streçledim kapağına kadar oldu sonra kalınlaştırmaya çalıştım allık fırçasını deneyeyim dedim zorladım zorladım ama olmuyor alamıyorm nasıl bi adım izlemeliyim anlatır mısınz
bence bu benım fıkrım parmakla yonu daha rahat bulabılırsın ben parmagımımla denerken ılkınde basaramadım ama elımı cekmıcem dedım buklucam orayı :) denedım asagı yukarrı derken yolu buldum sonra bır baktım kayıp gıdıyor once elını yerlestır sonra asagı dogru yonlendırceksın bunu en ıyı parmagınla anlarsın ve o senın parmagın kontrol sende bıde allık fırcasından daha yumusk ve ıyıdır sonucta hem hıssedersın yonunu bulman daha kolay olur parmagınla deneme yapmanı tavsıye ederım
mrb canım sen tecrübelisin anestol krem sadece uyuşturmak için mi yoksa aynı anda kayganlaştırıyor mu ondan aldırmayı düşünüyorum ya da 2 görevide gören bi krem ya da jel var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?