- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.741
Sağol canım yazıyorummm :126:.canım 200 tane daha yazabilirsin bana
canım sabır ve inatla devam etmek gerekiyor, yoksa bırakırsan ertelersen o günlerin sonu gelmez, hastalığın içinde geçmiş olsun, salgın var heralde :44:.canım bende bitirdim duamı 100 almıştım. cuma günü ilk denemmei yapmıtım kulak çöpüyle kedi kendime nazar değirdim heralde o gün akşam hasta oldum bağrsaklarımda mikrop varmış kaç gündür hatanelerde dolanıyorum bidahada deneme yapamadım bugünde regl oldum artık nezaman tekrar başlarım bilmiyorum çok morali bozuldu tam gaza gelmiştim devamı gelir kurtulurum demiştim nasip değilmmiş inş haftaya devam ederim başaran arkadşlarıda tebrik ediyorummmmm
Merhaba kızlar...
Valla 1 ay boyunca aralıksız egzersiz yapıp SELA sayesinde ona canı gönülden teşekkür ederim,onun desteğini allah biliyor hiç unutamam..allah razı olsun......vee işte(tuvalette) evde hemde zamanlı olarak ve 12 cm e kadar gelip vajinusmus illetini yenemeden hamile kaldım...şuann allahıma çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz...allahım nasip ederse cumartesi günü kalp atışlarını dinleyeceğiz...bana lütfen dua edin arkadaşlar...O kadar güzel bir duyguki allahım zamanında isteyen herkese nasip etsin istediği zamanda...Ben bu şekilde hamile kaldım ama doktorumla en kısa sürede uygun zamanda konuşup durumumu daha sonra doktorumda uygun görürse ve hamileliğimi etkilemiyecekse son kez egzersiz yapıp eşimle deneme yapmak istiyorum...Bakalım hayırlısıyla inşallah..Allahım bu derde düşen herkesin yardımcısı olsun...
Benden şimdilik bu kadar kızlar...gelişmelerden sizlere haber vereceğim...
500 de ben alayım canım
İNŞALLAH bu dualar yüzü suyu hürmetine yenersinde kurtulursunnnn, sonrada bebiş için çalışmalara başlarsınnn.
çileklim cnm ne duası okuyorsunuz bende okurum...bu arada yenen arkadaşı kutluyorum..ben ne zaman yenecm tatlım ne dersin...dün üç parmak yaptım oluyor..bide aparat dedim bana ait olmayan birşeyle deneyeyim onuda yaptım...akşam denedim yarısını aldım eşim öle dedi valla ben bişey anlamadın kırkkere sordum aldım mı diye yarısını eminmisin oda kızdı niye inan mıyosun diye...sonra tekrr denedim alamadım dün 3 saat alıştırma yaptım yorulmuştum ona yoruyorm bakalım tekrar yapabilir miyim..
sunisup tebriklerrr cok sevindim
ya ben bugün yine 3 parmakla egzersiz yaptim, kolay oldu. siz bundan sonra p..s denemesi yapabilirsin demistiniz, ama p..s 3 parmaktan cok daha büyük degil mi :44: olmicak yine moralim bozulacak diye korkuyorum, allahtan dün esim yorgundu uyudu kaldi :)
ya ben bugün yine 3 parmakla egzersiz yaptim, kolay oldu. siz bundan sonra p..s denemesi yapabilirsin demistiniz, ama p..s 3 parmaktan cok daha büyük degil mi :44: olmicak yine moralim bozulacak diye korkuyorum, allahtan dün esim yorgundu uyudu kaldi :)
bende senin gibiyim güzelim 5 gündür 2 parmak 3 parmak dedim yaptım sonra düşündm p..s daha büyük nasıl olcak diye kaç kere denedim olmadı dün akşam p...s başını aldım eşim öle diyo valla ben acı duymadığım için yapamadım zannettim.. oluyo gayret bakalım deniycm yapabilcm mi bu sefer bi kere yaptım başını aldım...egzesizlere devam et...
oo senin az kalmis o zamanne kadarlik evlisin?
gulsevdamin dedigi gibi p...s büyüklügünde bisey mi alsam ne kafami rahatlatmak icin
aparat yapabilirsin kafan rahat olsun diye olabilir...bende dün akşam bişeyler yaptım bakalım tekrar yapabilir miyim 3senelik evliyim((( ya sen?
Sağol canım, ben seni hatırlayamadım, dua listemizealıcam ama yendin mi, yenecek misin, bebek mi istiyorsun?100 tane de ben alıyorum ALLAH kabul etsin inşallah
sağol canım tamamladık sayıyıçilekçim ben 544 taneyı cektım canım daha alırdım ama herkesın katkısı olsunkı kımın duası kabul olur bellı olmaz :) dıye almıyorum
yoksa kalanı tamamlarım
canım ben 12:00 de yemeğe çıkıcam, sen yaz dönünce yanıtlarım mutlakaçilekli ya da elvan oralarda mısınız ? acil yardıma ihtiyacım var ya of
1 kere yaptiysan bida yaparsin tabi :)
Ben 1 aylik evliyim
4444 dua, salatı tefriciye yani. Canım şuan sayıyı tamamladık, sen serbest bol bol dua et kendine de listedekilere de, 2 parmak 1 boğum p...s başı kadardıri gerisini sen hesap et, ve p...s o kadar kolay ki, çok daha esnek, daha ne yapıcaksın, 4 parmak mı deniceksin, kolunu mu sokacaksınçileklim cnm ne duası okuyorsunuz bende okurum...bu arada yenen arkadaşı kutluyorum..ben ne zaman yenecm tatlım ne dersin...dün üç parmak yaptım oluyor..bide aparat dedim bana ait olmayan birşeyle deneyeyim onuda yaptım...akşam denedim yarısını aldım eşim öle dedi valla ben bişey anlamadın kırkkere sordum aldım mı diye yarısını eminmisin oda kızdı niye inan mıyosun diye...sonra tekrr denedim alamadım dün 3 saat alıştırma yaptım yorulmuştum ona yoruyorm bakalım tekrar yapabilir miyim..
bende senin gibiyim güzelim 5 gündür 2 parmak 3 parmak dedim yaptım sonra düşündm p..s daha büyük nasıl olcak diye kaç kere denedim olmadı dün akşam p...s başını aldım eşim öle diyo valla ben acı duymadığım için yapamadım zannettim.. oluyo gayret bakalım deniycm yapabilcm mi bu sefer bi kere yaptım başını aldım...egzesizlere devam et...
çileklim cnm ne duası okuyorsunuz bende okurum...bu arada yenen arkadaşı kutluyorum..ben ne zaman yenecm tatlım ne dersin...dün üç parmak yaptım oluyor..bide aparat dedim bana ait olmayan birşeyle deneyeyim onuda yaptım...akşam denedim yarısını aldım eşim öle dedi valla ben bişey anlamadın kırkkere sordum aldım mı diye yarısını eminmisin oda kızdı niye inan mıyosun diye...sonra tekrr denedim alamadım dün 3 saat alıştırma yaptım yorulmuştum ona yoruyorm bakalım tekrar yapabilir miyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?