Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok öyle uyudu kaldı diye sevinmek, üstüne git, bir an önce kurtul. başını yastığa yenme duygusuyla koy. sen de çok iyisin, gülsevdamın dediği gibi penis parmaktan daha kolay. öncesinde parmak egzersizini yap, sonra penisi al, sonra gel buraya "aaa gerçekten bu muymuş" de, halayını çekelim. çalışmaya devam. zerbaşla çifte gelin olacaksınız sanırım. çalışmaya devam

mrb canım sen tecrübelisin anestol krem sadece uyuşturmak için mi yoksa aynı anda kayganlaştırıyor mu ondan aldırmayı düşünüyorum ya da 2 görevide gören bi krem ya da jel var mı?

bence bu benım fıkrım parmakla yonu daha rahat bulabılırsın ben parmagımımla denerken ılkınde basaramadım ama elımı cekmıcem dedım buklucam orayı :) denedım asagı yukarrı derken yolu buldum sonra bır baktım kayıp gıdıyor once elını yerlestır sonra asagı dogru yonlendırceksın bunu en ıyı parmagınla anlarsın ve o senın parmagın kontrol sende bıde allık fırcasından daha yumusk ve ıyıdır sonucta hem hıssedersın yonunu bulman daha kolay olur parmagınla deneme yapmanı tavsıye ederım

anestol gırıse suruluyor ve sadece uyusturup baskı hıssını alıyormus ama ben denedım bı ıse yaramadı ben gleıt gelen daha sonra ultrason jelı ıle egzersızlerımı yaptım ve sadece ılk ılskıde esımle bırlesmeden hemen jelı gırıse bosalttım

parmakla da denedim ki zaten serce parmagımın hepsi girdi.diğer parmakları yapamadım .birde ben daha hızlı ilerlemek adına kalın fırcayı denemek istiyorum ama o olmyor içm bi tuhaf oluyor ya valla midem bulandı napcm bilmiyorum

mrb canım sen tecrübelisin anestol krem sadece uyuşturmak için mi yoksa aynı anda kayganlaştırıyor mu ondan aldırmayı düşünüyorum ya da 2 görevide gören bi krem ya da jel var mı?

canım önce bir sakin ol. operasyon sonrası çok acele ediyorsun gibime geldi. ben yoktum sen operasyon geçirdiğinde, kızlık zarı mı alındı, ne oldu tam olarak?

sorduğun krem uyuşturucu, kayganlaştırma etkisi yok. sadece orayı biraz hissizleştiriyor, egzersizde çok his duymamak için. kullananlar ilk başta yanma yaptığını söylüyorlar. ben bu tür kremlere karşıyım, çünkü sonrasında bir de onsuz yapma, alışma seremonisi var, ona hiç girme istersen. hem operasyon geçirdin, doktora sormadan kullanma bence.

egzersizdeki sıralama, o gün çalıştığın şeyle rahatsan kalınlaştırma şeklinde. ben bunu yaptım hemen kalınlaştırayım dersen hüsrana uğrayabilirsin. önce ilk çalıştığın şeye bir alış, kasılmaların geçsin, biraz gitgel yap. bunlar rahatça oluyorsa bir sonraki aşamaya geç. hem ilk günden kalem filan yapmışsın, neden moralini bozuyorsun ki? sıkma canını, bugün yapıp ertesi gün yapamadığımız bile oluyor. biraz sakinleş, dinlen, kafanı dağıt. sonra olumlu duygularla egzersize otur. bak o zaman daha kolay olacak. başka soracağın bir şey varsa sor, ben buralardayım. toparlan hadi

sağol canımm darsı başına :) korkma canım ben iki parmaktan sonra denemiştim.. Psikolojik olduğu için oraya 2 ya da 3 parmak girebildiğine göre p...s de neden olmasın ki.. en başta bana parmak çalışanlara parmak yapabilsem zaten p...s de alırım derdim... Olay oraya bişeylerin girebildiğini görüp kendini rahatlatmak büyüklük olarak bakma canım

Evet vajina grişinde 2 delik vardı onu aldılar septalı hymen deniyormuş.doktor 1 hafta iyileşme süreci verdi 1 hafta dolunca temas edebilrsnz dedi tam iyileşsin diye 9 gün bekledim hergün egzersiz yapmaya çalıştım denemeden önce ama oraya p.. değince ürküyorum çekiyorum kendimi.acele ediyorum belki ama haftaya reglm başlayacak bir an önce bitsin istiyorum kalem oldu evet ama daha kalını olmayacak gibime geliyor hele 3 parmak filan duyunca bi fenalasıyorum..şimdilik sadece 2 parmak mı çalışsam ne önerirsin?

canım benim çok teşekkürler destekleriniz için dualarınız için Allah razı olsun teşekkür ederim.. Sizleri hiç tanımasam da hiç unutmyacağım. hayatım boyunca dua edicem.. Çok sağolun..

kızlar bişey sormak istiyorum? eşiniz bu denemelerde pre... kullanıyormu? benimki kullanmak istemiyor da :/

ben hamile kalmak istemediğimden kullanmazsa deneme yapmam diye direttim. ama o da kullandıkça ve sertleşme sorunu yaşadıkça kabahati prezervatife buldu!!!! en sonunda pes ettim ve bırak tamam ne olursa olsun dedim. elim yüreğimde mecburen kullanmadan devam ettik. neyse ki boşalmıyordu da, hamile kalmadım. şimdi yalvar yakar alıştırdım. arkadaşlar durex elite önermişlerdi, bu hafta denedik. hakikaten jel kullanmadan yapabildim onunla. erkekler de rahat ediyormuş. istersen ondan alıp onla deneyin. ben korunmak için ilaç alamadığımdan tek korunma yolumuz prezervatif. sen de ilaç içmek istemiyorsan, eşini tatlı dille ikna et. ilaçlar kadına zararlı sonuçta.

kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim
bende sizlerdendim vaji yani
hiçbir şekilde yapamıyordum çok üzülüyordum,pemak egzersizi falanda yapmadım..
zaten evlendikten 1 ay sonra bozuldu kızlıgım ondan sonrada yapamadım
hep korktum taakii geçen haftaya kadar şimdi hiç korkmuyorum,içime alabiliyorum, benden yana sorun yok gibi ama yinede tam girmiyor bende anlamadım yani rahat bırakıyorum kendimi
dün akşam bi deneme yaptık sanırım çok kasmışım kendimi ama hiç farkında değildim
bu sabah kalktım ki bacaklarım acayip ağrıyor mahvoldum bugün

aynen.. boşalmıyor tabi ama ben yine de korkuyorum hamile kalırım diye.. o yüzden o sertleşmesine engel oluyor diyor ve kullanmak istemiyor.. okey kullanıyoruz şuan, o zaman bende durex elite alayım o zaman teşekkür ederimm

merhaba kızlar şu vajinismusu bu güne kadar yenenlerin listesini tekrar güncellemek istiyorum... az önce geçmişi okuyordum benim hatırladıklarım aşağıda unuttuğum varsa söyleyin eklerim...
waves
alexandretta(alexandretta ile aynı gün yenen arkadaş kimdi hatırlayamadım... hatırlayan var mı?)
privacy
arya31
peynr
060107
sunisup

bu arada ben tam adet olamıyorum ama adet tarihim geldiği için kanamam az da olsa oluyor onun için kaç gündür gzersiz yapamıyorum

canım sen yenmıssın bıtmıs hersey kas gevsetıcı ıc ve kayganlastırıcı jel kullan ılıskıye gırerken fydasını gorursun hıc uzulme alabılıyormussun rahat ol ne kadarsan o kadar canın yanar kasmamaya calıs

güzelim, bir parmağı yapmadan 2 parmağa geçicem diyorsun. sonra da olmadı diye üzülüyorsun. gelsin reglin, ne var, bitince yaparsın. acele etme. bu bir sabır işi. önce tek parmağı kolayca yap, şu korkun bir geçsin. sonra iki parmağa geçersin. acele ederek kendini üzüyorsun, ilerleyebilecekken önünü keseceksin farkında mısın?? yürümeden koşmaya çalışma. adım adım ilerle. telaşını anlıyorum ama acele ederek çözülseydi hepimiz bir gecede tüm aparatları alır ertesi güne gelin olurduk. ben 1 ayda mı ne 10cm e gelmiştim. regli hafta sonu falan derken, bu 1 ay dediğim aslında 2 aya yakın. herkes çabuk ilerleyemiyor. sen tek parmağı başar, oh be de, sonra iki parmağa geç, onu da yapınca önce penis denersin, baktın korkuyorsun 3 parmak yaparsın. hala olmazsa gene umutsuzluk yok aparat yaparsın. ya da sürekli eşinle denersin ki penis değdiğinde kaçma korkundan kurtulasın. şu panik halini at önce üzerinden. anlaştık mı?

Merhaba kızlar.9 cm çalışıyorum.Yarısına kadar olduuuu :) Yenen arkadaşları tebrik ediyorum.Ben hafta sonu tatile gidiyorum.Eşim çok istedi.Yoksa ben yenmeden çıkmayı düşünmüyordum.Bakalım inşallah hafta sonuna kadar ilerlerim.Olmazsa tatilde akşamları egzersize devam edeceğim.

peki anlaştık dün de bugün de serçe parmagın hepsi oldu o zmn şöyle yapalım bugün serçeparmağı yne deneyeyim sonra işarete geçeyim yarın da aynı bi ertesi gün 2 parmağa çalışayım aparata sonra geçeyim onu da yapabilrsm p.. denemesne geçeyim.biraz sabırsızım sanırım o yzden ilerleyemiyorum ama dinlicm önerilerinizi.

biz de okey kullanıyorduk. aslında kafalarında büyütüp, psikolojilerini bozmasalar, prezervatif falan hikaye. kesinlikle sertleşmeye engel değil. bir kere şartlamışlar, sertleşmeye engel, bunla olmaz diye. türk erkeklerinde böyle anlamsız hurafeler var, bizim kafamızdaki korku, acı vb. gibi. dilerim siz de memnun kalırsınız durex ten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…