- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.761
sunisup tebriklerrr cok sevindim
ya ben bugün yine 3 parmakla egzersiz yaptim, kolay oldu. siz bundan sonra p..s denemesi yapabilirsin demistiniz, ama p..s 3 parmaktan cok daha büyük degil mi :44: olmicak yine moralim bozulacak diye korkuyorum, allahtan dün esim yorgundu uyudu kaldi :)
slm kızlar bikaçınız biliyordunz 2 hafta önce operasyon oldum ve ilk deneme başarısız oldu ağrıyor iyileşmemiştir dedim önemsemedim ama 2 - 3 hepsi hüsrandün bütün gün egzersiz yaptım serce parmak bütün 3 kulak çöpü hepsi oldu ama iş p.. denemesine gelince yine olmadı demin yine bi göz kalemini streçledim kapağına kadar oldu sonra kalınlaştırmaya çalıştım allık fırçasını deneyeyim dedim zorladım zorladım ama olmuyor alamıyorm nasıl bi adım izlemeliyim anlatır mısınz
bence bu benım fıkrım parmakla yonu daha rahat bulabılırsın ben parmagımımla denerken ılkınde basaramadım ama elımı cekmıcem dedım buklucam orayı :) denedım asagı yukarrı derken yolu buldum sonra bır baktım kayıp gıdıyor once elını yerlestır sonra asagı dogru yonlendırceksın bunu en ıyı parmagınla anlarsın ve o senın parmagın kontrol sende bıde allık fırcasından daha yumusk ve ıyıdır sonucta hem hıssedersın yonunu bulman daha kolay olur parmagınla deneme yapmanı tavsıye ederım
mrb canım sen tecrübelisin anestol krem sadece uyuşturmak için mi yoksa aynı anda kayganlaştırıyor mu ondan aldırmayı düşünüyorum ya da 2 görevide gören bi krem ya da jel var mı?
sunisup tebriklerrr cok sevindim
ya ben bugün yine 3 parmakla egzersiz yaptim, kolay oldu. siz bundan sonra p..s denemesi yapabilirsin demistiniz, ama p..s 3 parmaktan cok daha büyük degil mi :44: olmicak yine moralim bozulacak diye korkuyorum, allahtan dün esim yorgundu uyudu kaldi :)
canım önce bir sakin ol. operasyon sonrası çok acele ediyorsun gibime geldi. ben yoktum sen operasyon geçirdiğinde, kızlık zarı mı alındı, ne oldu tam olarak?
sorduğun krem uyuşturucu, kayganlaştırma etkisi yok. sadece orayı biraz hissizleştiriyor, egzersizde çok his duymamak için. kullananlar ilk başta yanma yaptığını söylüyorlar. ben bu tür kremlere karşıyım, çünkü sonrasında bir de onsuz yapma, alışma seremonisi var, ona hiç girme istersen. hem operasyon geçirdin, doktora sormadan kullanma bence.
egzersizdeki sıralama, o gün çalıştığın şeyle rahatsan kalınlaştırma şeklinde. ben bunu yaptım hemen kalınlaştırayım dersen hüsrana uğrayabilirsin. önce ilk çalıştığın şeye bir alış, kasılmaların geçsin, biraz gitgel yap. bunlar rahatça oluyorsa bir sonraki aşamaya geç. hem ilk günden kalem filan yapmışsın, neden moralini bozuyorsun ki? sıkma canını, bugün yapıp ertesi gün yapamadığımız bile oluyor. biraz sakinleş, dinlen, kafanı dağıt. sonra olumlu duygularla egzersize otur. bak o zaman daha kolay olacak. başka soracağın bir şey varsa sor, ben buralardayım. toparlan hadi
tebrikler canım artık vajinismusun izlerini üzerinden yavaş yavaş atma zamanı herşey geride kaldı ve vajinismus sadece bir anıydı kötü olsa bileşimd yeni bir gelin gibi cinselliğe alışma zamanı hoşgeldin yeni hayat sunisup için
kızlar bişey sormak istiyorum? eşiniz bu denemelerde pre... kullanıyormu? benimki kullanmak istemiyor da :/
ben hamile kalmak istemediğimden kullanmazsa deneme yapmam diye direttim. ama o da kullandıkça ve sertleşme sorunu yaşadıkça kabahati prezervatife buldu!!!! en sonunda pes ettim ve bırak tamam ne olursa olsun dedim. elim yüreğimde mecburen kullanmadan devam ettik. neyse ki boşalmıyordu da, hamile kalmadım. şimdi yalvar yakar alıştırdım. arkadaşlar durex elite önermişlerdi, bu hafta denedik. hakikaten jel kullanmadan yapabildim onunla. erkekler de rahat ediyormuş. istersen ondan alıp onla deneyin. ben korunmak için ilaç alamadığımdan tek korunma yolumuz prezervatif. sen de ilaç içmek istemiyorsan, eşini tatlı dille ikna et. ilaçlar kadına zararlı sonuçta.
canım sen yenmıssın bıtmıs hersey kas gevsetıcı ıc ve kayganlastırıcı jel kullan ılıskıye gırerken fydasını gorursun hıc uzulme alabılıyormussun rahat ol ne kadarsan o kadar canın yanar kasmamaya calıskızlar merhaba ben 2 aylık evliyim
bende sizlerdendim vaji yani
hiçbir şekilde yapamıyordum çok üzülüyordum,pemak egzersizi falanda yapmadım..
zaten evlendikten 1 ay sonra bozuldu kızlıgım ondan sonrada yapamadım
hep korktum taakii geçen haftaya kadar şimdi hiç korkmuyorum,içime alabiliyorum, benden yana sorun yok gibi ama yinede tam girmiyor bende anlamadım yani rahat bırakıyorum kendimi
dün akşam bi deneme yaptık sanırım çok kasmışım kendimi ama hiç farkında değildim
bu sabah kalktım ki bacaklarım acayip ağrıyor mahvoldum bugün
Evet vajina grişinde 2 delik vardı onu aldılar septalı hymen deniyormuş.doktor 1 hafta iyileşme süreci verdi 1 hafta dolunca temas edebilrsnz dedi tam iyileşsin diye 9 gün bekledim hergün egzersiz yapmaya çalıştım denemeden önce ama oraya p.. değince ürküyorum çekiyorum kendimi.acele ediyorum belki ama haftaya reglm başlayacak bir an önce bitsin istiyorum kalem oldu evet ama daha kalını olmayacak gibime geliyor hele 3 parmak filan duyunca bi fenalasıyorum..şimdilik sadece 2 parmak mı çalışsam ne önerirsin?
güzelim, bir parmağı yapmadan 2 parmağa geçicem diyorsun. sonra da olmadı diye üzülüyorsun. gelsin reglin, ne var, bitince yaparsın. acele etme. bu bir sabır işi. önce tek parmağı kolayca yap, şu korkun bir geçsin. sonra iki parmağa geçersin. acele ederek kendini üzüyorsun, ilerleyebilecekken önünü keseceksin farkında mısın?? yürümeden koşmaya çalışma. adım adım ilerle. telaşını anlıyorum ama acele ederek çözülseydi hepimiz bir gecede tüm aparatları alır ertesi güne gelin olurduk. ben 1 ayda mı ne 10cm e gelmiştim. regli hafta sonu falan derken, bu 1 ay dediğim aslında 2 aya yakın. herkes çabuk ilerleyemiyor. sen tek parmağı başar, oh be de, sonra iki parmağa geç, onu da yapınca önce penis denersin, baktın korkuyorsun 3 parmak yaparsın. hala olmazsa gene umutsuzluk yok aparat yaparsın. ya da sürekli eşinle denersin ki penis değdiğinde kaçma korkundan kurtulasın. şu panik halini at önce üzerinden. anlaştık mı?
aynen.. boşalmıyor tabi ama ben yine de korkuyorum hamile kalırım diye.. o yüzden o sertleşmesine engel oluyor diyor ve kullanmak istemiyor.. okey kullanıyoruz şuan, o zaman bende durex elite alayım o zaman teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?