Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yavaş yavaş kalınlaştır canım, bir basamağı geçmden ötekine atlamak olmuyor .

katılıyorum, bu arada 2 parmağa gel, onu rahat yap, sonra p...s denemesi . Biz egzersiz yaparken doktorlar p..s denemesi yaptırmıyorlardı, moral bozukluğu olmasın diye.

Canım hazır sayılırsın, tatilde yener ve alışırsın inşallah. , bocuklarını da taktım nazara gelme diye .
Çok güzel bir tatil daha doğrusu balayı olur bu size inşallah .

shummir olmalı o kişi, nickin yazılışı böyle miydi hatırlayamıyorum.

ha şöyle, işte bu!!! serçenin tamamını yapabiliyorsun ya, onunla gitgel de çalış. yapabildiğin kadar çok yap bunu, hatta içinde bekletebildiğin kadar beklet. bu seni işaret parmağına hazırlıycak. gitgelin iyice rahat olunca işareti dene. sonra gelip, yaptım başardım, işaret oldu diye rapor ver. kendini gaza getir. taaam mı :)))

kızlar ılk bır kac ay esımde kabahatı prezer. de buldu okeyın tum cesıtlerı nerdeyse denedık
ama oncesı alısması ıcın onunda korunmasız dısarı cıkıcak sekılde ılıskı yasıyorduk
bel sogukluguna sebeb dıye duyunca esım korktu pre mecbur alısmaya calıstı
ve durex elıte oncesıde tum durex cesıtlerını kullandık ama elıte kesınlıkle en ıyısı
en boy olcusu pre.. lerde en genıs olanlarından
yenı yenenler esınıze baskı yapmayın sakın bızım gıbı sorun yasamayın bız az daha bosanmaya gıdıyorduk
bu derece kavga ettık gurur edıyor erkekler sertlesme sorununu bunuda pre.. baglıyorlar
onlarada bızım gıbı alısma donemı vermek lazım mecburen ..

Son düzenleme:

tamam :) birazdan başlayacağım egzersize inş iyi haberlerle geleceğim çok teşekkürler ne zamn daralmış bunalmış olarak buraya gelsem rahatlayarak gidiyorum Allah razı olsun

masal harikasın!!! sen de gelinliğe çok yakınlar kervanına katıldın. miha, zerbaş ve masalll; aynı anda gelin çıkacaksınız inşallah. devam devam, çok güzell

bu aşamada olan birkaç kişi daha vardı sanki, onlar da raporlarını versinler bakalım. itinayla gaz verilir. ıııııın ııııııın ıııııııınn

bu mesajın çok mutlu etti beni çünkü zaman zaman şüphe duyuyorum vaji miyim acaba?olmayacak mı?diye
ama allaha şükür en azından dediğim gibi kısmen alıyorum ve baştaki kadar canım yanmıyor.
kızlar inşallah sizde en yakın zamanda kurtulursunuz..
eşimin bana bağırdığı zamanlar dahi oldu sıkıntılıydı yani ama anladım ki iş rahat bırakmaktaymış kendini...
allah yardımcınız olsun...

Canim ben egzersize baslamasaydim orasi kapali birsey giremez diye hala zirlar dururdum vücudumu tanimam icin iyi geliyo haklisin ama üzerine gitmem lazim :)

Tamam canim öyle yapicam, insallah dedigin gibi olur :)

Simdiye kadar denemelerimde cok fazla aci hissettim ve biraktim o yüzden tedirgin oluyorum iste :18:

kızlar bi ara bahsettiğiniz enerji içeceğinin adı neydi hemen yazarmısınız? alkolsüz olan....??????????

adı buzzer +18. yalnız eşinde ya da ailesinde kalp hastalığı ya da kalp krizi riski varsa denemeyin. bizde işe yaramamıştı zaten, eğer sertleşme sorunu varsa, çoğunlukla vajinismusa bağlı psikolojik bir durum oluyor. benim eşimin psikolojisi düzelene kadar biz bu sorunu yenememiştik. denediğimiz hiçbir şey de (ilaç bile dahil) işe yaramamıştı. bizimki çok ekstrem bir durum ama bilmende fayda var diye düşündüm. eşinin sağlık problemi yoksa deneyebilirsiniz. ki ben hiçbir şekilde işe yaradığını düşünmüyor, tavsiye de etmiyorum.

çok saol...dün çalıştım akşam eşim gelince deneyeyim dedim ilkinde eşim aldın bayağı dedi...ben hep acıyacak felan düşündüğümden inanmadım... yarısını felan aldın merak etme devam dedi ben heyecanlandım herhalde devam edemedim...bakalım bugünde çalışıyorm...çileklipuding yapıyosun dedi napcn 4 parmak mı? haklı benim cesaretim yok galiba...bi türlü tam cesaret edemiyorm etsem inan şimdiye kadar olurdu...inş yenerimde biter bende başardım demeyi okadar istiyorum ki anlatamam.....

benim de böyle bir sorunum vardı. yaklaşık bir yıl önce evlndm ilk bir ay hep denedk ve olmadı içine bile girmeyi bırakın ucuna geldğinde acıdığını düşünüyordum .. sprey denedim uyuşturan. yine olmadı sadece 1 ay sonra kanadı . canım nasıl yandı anlatamam. bikaç gün bekledk sonra yine olmadı halbuki zar gitti neden girmiyor diye düşündüm. sonra doktora gittik . zar yapımın çok nadir olduğunu alınması gerektiğini söyledi delikli gibiymş galiba ortasının aldık mı sorun olmaz o yüzden canın yanmış dedi . o ameliyatı oldum . ilk kez nazrkoz yedim. kimseden tavsiye alamadan oldum o ameliyatı.. baya bi bekledik. tekrar denedik ama yine olmuodu .. tekrar gittiğimzde muayene için .. orda bi sorun yok artık dedi doktor sen sorun yapıyosun. bunu duyunca kendim içeri parmak sokmayı denedim. azcık azcık girmeye başladı. jel verdi onunla denedim .. başta çok zor oldu .. müzik falan dinlemeye çalıştım kafamı dağıtmam gerekti. sonra iki parmak denedim zarla zorla oluodu.. fakat hala eşimle tam bi ilişki olmadı hiç . hep ucunda kaldı. sonra nette okuduğum şeyleri yaptım arkadaş dedi sıcak su banyo yap önce die.. banyo yerine sıcak suya oturdum .. ister istemez gevşiyosun rahatlıyosun sonra jeli de sürdüm iyice .. ve kendimi nasıl tuttum bilmiyorum ilk kez içeri tam girdi canım yanıodu ama ses çıkarmadım çünkü girdiğini gördükçe sevinmştim. eşim kasıyosun gevşe gibi şeyler de söyleynce rahatlamaya çalıştım. çünkü öncesinde hiç gitmiodu zorlasa da .. arkadaşlar sadece sabredin farklı şiyler deneyin ama en öncemlisi kendinizi tanıyın ..hep tabularla büyüdük ondandr belki.. gerçi bendeki sorun zardanmış o korkuyla hep acıcak sandım belki de.. neydeyse 6 ay sonra oldu ilk kez .. hep vajinüsmüs olucamı düşünmüştüm değilmişim. bazen burdak okuduklarınızla kesin öleyim gözüyle bakmayın .. sadece kendinizi tanıyın diyorum..

ama hala zevk almıyorum hala da acıdığını hiseediyorum sadece ilk zamanki gibi dğeil baya yol kat ettik. ama zevk de almam gerekiyormuş içimdeyken. o nasıl bişi bilmiyorum yaa .. ben galiba klitoris üzerinde olanına alışmışım çünkü girmiyor nasılsa diiyp yüzeysel kaldı hep baya bi süre o yüzden diğerinde zevk almıyorum bu ne zman düzelicek var mı ilişki de zevk alamayan..

olur olur, az kaldı. eşin ne güzel yardımcı olmuş aferin ona. acımadığı için olmadı sanıyoruz, hepimizde var bu. normal olanı acımaması aslında. heyecanlandığında derin nefesler al ve bekle, sonrasında tamamı olacaktır. az kaldı, çooook az

yenen arkadaşlarımı tabrik ediyorum onlar adına çok seviniyorum ne olur bizim içinde dua edin hayırlısıyla mutluluga ulaşalım inşallah...benide 5 aylık evliyim egzersiz hiç yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…