- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.781
Yavaş yavaş kalınlaştır canım, bir basamağı geçmden ötekine atlamak olmuyorparmakla da denedim ki zaten serce parmagımın hepsi girdi.diğer parmakları yapamadım .birde ben daha hızlı ilerlemek adına kalın fırcayı denemek istiyorum ama o olmyor içm bi tuhaf oluyor ya valla midem bulandı napcm bilmiyorum
güzelim, bir parmağı yapmadan 2 parmağa geçicem diyorsun. sonra da olmadı diye üzülüyorsun. gelsin reglin, ne var, bitince yaparsın. acele etme. bu bir sabır işi. önce tek parmağı kolayca yap, şu korkun bir geçsin. sonra iki parmağa geçersin. acele ederek kendini üzüyorsun, ilerleyebilecekken önünü keseceksin farkında mısın?? yürümeden koşmaya çalışma. adım adım ilerle. telaşını anlıyorum ama acele ederek çözülseydi hepimiz bir gecede tüm aparatları alır ertesi güne gelin olurduk. ben 1 ayda mı ne 10cm e gelmiştim. regli hafta sonu falan derken, bu 1 ay dediğim aslında 2 aya yakın. herkes çabuk ilerleyemiyor. sen tek parmağı başar, oh be de, sonra iki parmağa geç, onu da yapınca önce penis denersin, baktın korkuyorsun 3 parmak yaparsın. hala olmazsa gene umutsuzluk yok aparat yaparsın. ya da sürekli eşinle denersin ki penis değdiğinde kaçma korkundan kurtulasın. şu panik halini at önce üzerinden. anlaştık mı?
Merhaba kızlar.9 cm çalışıyorum.Yarısına kadar olduuuu :) Yenen arkadaşları tebrik ediyorum.Ben hafta sonu tatile gidiyorum.Eşim çok istedi.Yoksa ben yenmeden çıkmayı düşünmüyordum.Bakalım inşallah hafta sonuna kadar ilerlerim.Olmazsa tatilde akşamları egzersize devam edeceğim.
merhaba kızlar şu vajinismusu bu güne kadar yenenlerin listesini tekrar güncellemek istiyorum... az önce geçmişi okuyordum benim hatırladıklarım aşağıda unuttuğum varsa söyleyin eklerim...
waves
alexandretta(alexandretta ile aynı gün yenen arkadaş kimdi hatırlayamadım... hatırlayan var mı?)
privacy
arya31
peynr
060107
sunisup
bu arada ben tam adet olamıyorum ama adet tarihim geldiği için kanamam az da olsa oluyor onun için kaç gündür gzersiz yapamıyorum
Yavaş yavaş kalınlaştır canım, bir basamağı geçmden ötekine atlamak olmuyor.
teşekkürler canım haklısınz yavas yavas ilerlemek lazımmış anladım..
peki anlaştıkdün de bugün de serçe parmagın hepsi oldu o zmn şöyle yapalım bugün serçeparmağı yne deneyeyim sonra işarete geçeyim yarın da aynı bi ertesi gün 2 parmağa çalışayım aparata sonra geçeyim onu da yapabilrsm p.. denemesne geçeyim.biraz sabırsızım sanırım o yzden ilerleyemiyorum ama dinlicm önerilerinizi.
ha şöyle, işte bu!!! serçenin tamamını yapabiliyorsun ya, onunla gitgel de çalış. yapabildiğin kadar çok yap bunu, hatta içinde bekletebildiğin kadar beklet. bu seni işaret parmağına hazırlıycak. gitgelin iyice rahat olunca işareti dene. sonra gelip, yaptım başardım, işaret oldu diye rapor ver. kendini gaza getir. taaam mı :)))
Merhaba kızlar.9 cm çalışıyorum.Yarısına kadar olduuuu :) Yenen arkadaşları tebrik ediyorum.Ben hafta sonu tatile gidiyorum.Eşim çok istedi.Yoksa ben yenmeden çıkmayı düşünmüyordum.Bakalım inşallah hafta sonuna kadar ilerlerim.Olmazsa tatilde akşamları egzersize devam edeceğim.
canım sen yenmıssın bıtmıs hersey kas gevsetıcı ıc ve kayganlastırıcı jel kullan ılıskıye gırerken fydasını gorursun hıc uzulme alabılıyormussun rahat ol ne kadarsan o kadar canın yanar kasmamaya calıs
miha canımyeni evlilerin egzersiz yapması gerekmiyor bence, bizim gibi kronikleşmişlerde egzersiz lazım. Sen sadece kararlı ol, sakın uzatma, çok yıpranırsın, üzerine git, tamam belkiilkinde olmayacak ama ilerde zevk alacağın birşeyden hem eşini hemde kendini mahrum edeceksin. Mutlaka p...s denemesi yapp...
yok öyle uyudu kaldı diye sevinmek, üstüne git, bir an önce kurtul. başını yastığa yenme duygusuyla koy. sen de çok iyisin, gülsevdamın dediği gibi penis parmaktan daha kolay. öncesinde parmak egzersizini yap, sonra penisi al, sonra gel buraya "aaa gerçekten bu muymuş" de, halayını çekelim.çalışmaya devam. zerbaşla çifte gelin olacaksınız sanırım. çalışmaya devam
sağol canımm darsı başına :) korkma canım ben iki parmaktan sonra denemiştim.. Psikolojik olduğu için oraya 2 ya da 3 parmak girebildiğine göre p...s de neden olmasın ki.. en başta bana parmak çalışanlara parmak yapabilsem zaten p...s de alırım derdim... Olay oraya bişeylerin girebildiğini görüp kendini rahatlatmak büyüklük olarak bakma canım
kızlar bi ara bahsettiğiniz enerji içeceğinin adı neydi hemen yazarmısınız? alkolsüz olan....??????????
tü tü tü maşallah!!! çok iyi gidiyorsun zerbaş. çok yakında gelin olacaksın. deneme sırasında sakin ol, yarısını aldıktan sonra biraz bekleyin, sen nefes verip ıkınırken eşin itsin. bitti gitti, yarın bile yendim yazabilirsin, 1 adım kalmış sadece. kutluyorum seni, böyle devam et
canım benim doktorum da vajinusmustan şüpheleniyordu sora alttan muayene yaptılar ufacık bir kist çıktı ondan acı çekiyormuşum ameliyala aldılar evliliğimin ilk senesi neler çektim çok kötü inşallah tez zaman da iyileşirsin bitanem benim şimdi iyi ama bazen acı oluyor yine idare ediyorum işte öncelikle rahat ol bu tamamen psikolojik bir şey ilişki esnasında sakın acı çekeceğini düşünme biraz hayal kurarak kendini motive et bitanem ben bu şekilde mücadele verdim zamanla geçecek sabırlı olman lazım eşinlede her şeyi çok açık bir şekilde konuş duygu ve düşüncelerini paylaş bu illeti el ele vererek atlatırsınız ancak
canım benim doktorum da vajinusmustan şüpheleniyordu sora alttan muayene yaptılar ufacık bir kist çıktı ondan acı çekiyormuşum ameliyala aldılar evliliğimin ilk senesi neler çektim çok kötü inşallah tez zaman da iyileşirsin bitanem benim şimdi iyi ama bazen acı oluyor yine idare ediyorum işte öncelikle rahat ol bu tamamen psikolojik bir şey ilişki esnasında sakın acı çekeceğini düşünme biraz hayal kurarak kendini motive et bitanem ben bu şekilde mücadele verdim zamanla geçecek sabırlı olman lazım eşinlede her şeyi çok açık bir şekilde konuş duygu ve düşüncelerini paylaş bu illeti el ele vererek atlatırsınız ancak
4444 dua, salatı tefriciye yani. Canım şuan sayıyı tamamladık, sen serbest bol bol dua et kendine de listedekilere de, 2 parmak 1 boğum p...s başı kadardıri gerisini sen hesap et, ve p...s o kadar kolay ki, çok daha esnek, daha ne yapıcaksın, 4 parmak mı deniceksin, kolunu mu sokacaksın, parmaklara veda et artık . bu arada nazar değmesin , boncuklarını da kondurayım.
Not: ben 2 parmak 2 boğumdan sonra yendim.
cesaretim yok biliyosun bi cesareti toplasam yapacm biliyorum...eşimde kızıyo cesur olsan bitecek kurtulacaksın cesur ol diye inş şafak yakın olsun ve bitsin...benim sorunum korkaklığım bu noktada..bakalım hayırlısı bu kadar geldim başardım bundan sonrasıda olur herhalde..dua ediyorum herkes için...
çok saol...dün çalıştım akşam eşim gelince deneyeyim dedim ilkinde eşim aldın bayağı dedi...ben hep acıyacak felan düşündüğümden inanmadım... yarısını felan aldın merak etme devam dedi ben heyecanlandım herhalde devam edemedim...bakalım bugünde çalışıyorm...çileklipuding yapıyosun dedi napcn 4 parmak mı? haklı benim cesaretim yok galiba...bi türlü tam cesaret edemiyorm etsem inan şimdiye kadar olurdu...inş yenerimde biter bende başardım demeyi okadar istiyorum ki anlatamam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?