Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarım sigara böreği sarıyorum yanına kısır da yapıcam tabi ki gelin toplanalım yiyelim bir güzel şaka bir yana böyle bir imkan olmasını gerçekten isterdim hepinizi birebir görüp sohbet edebilmek.. gönüller bir olsun demekten başka çaremiz yok maalesef

Geçmis olsun canim.. Iyilesince kaldigin yerden devam edersin

arkadaşlar ben de rapor vereyim :)
3 gün önce p..s denemesine geçtik sadece ucu girmişti bir türlü olmuyordu hemen buraya koştum tabi:) sağolsun arkadaşlar yardım etti özellikle benbence, zealea, ve ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ..
tavsiyelerinize uyuyorum.iki gündür p..s başını alabiliyorum.hatta hiç haberim bile olmuyor.başının hepsi rahatlıkla giriyor.bu benim için büyük bi gelişme.içimde garip bi sevinç var.ama sonrası olmuyor
eşim sertleşme sorunu yaşıyor bunu doktorumuz da söylemişti zaten beklediğim bişeydi ama o çok stres yapıyor.tam sertleşmişken ben biraz kasılıyorum nefes egzersizi yaparken ben rahatlayana kadar onun sertliği gidiyor.. dün bu yüzden tartıştık biraz daha doğrusu o söylendi durdu.tam sertleşiyor sen izin vermiyorsun diye ben de onu rahatlatmaya çalıştım çünkü çok stresli hemen olsun istiyor.ben de istiyorum ama zamanla olacak, şu geldiğimiz aşama benim için hayaldi az kaldı sabredelim bugün olmazsa yarın eninde sonunda olacak inanıyorum dedim.konuştuk biraz sonra özür diledi :) bıraktık zaten denemeyi...
bugün devam edeceğiz.denemeden önce egzersiz yapıyorum.ultrason jeli aldık bolca sürüyorum. rahat olmaya çalışıyorum ama istemeden kasılıyorum tabi :) pozisyon değiştirirken rahatlamaya çalışırken vakit geçiyor..
bu son aşamayla ilgili tavsiyeleriniz var mı?çok az kaldı hissediyorum ama kasılmalarım bi türlü geçmiyor.bu arada 2 gündür atarax da içiyorum belki rahatlatır diye.

Zerbas canim yarisini almissin.. Zaten önemli olan girisiydi.. Biraz daha ugrasin hepsinide alcaksn ins..

Miha eger için rahat etmicekse 3 parmakla, kendine p..s enliginde bi aparat hazirlayabilirsin birde öyle çalisabilirsin.. Istersen 8 cm - 9 cm - 10 cm lik aparat hazirla kendine (mezurayla etrafini ölçüp anlayabilirsin kaç cm)

KATILIYORUM Kizlar.. Bana suan egzersiz yap deseler yapamammmmmmm
:83::83:
P..s çok daha kolay inanin..

canım kendini biraz daha motive edebilsen yani bir iki saniye içinde kendini toparlayıp eşinin daha fazla devam etmesine izin vermelisin. tabi bu süreçte birazcık acıya katlanabilme sorunu ortaya çıkıyor. ilk denemelerimde nefes alıp verme sürecini biraz uzun tuttuğum için eşimin de sertliği kalmıyordu. yani bunun için biraz fedakarlık yapman gerekiyor. belli bi zamandan sonra acıya dayanabiliyosun inan bana.. eşini de düşünmen gerekiyo bu noktada.

canım onu da anlayabiliyorum zaten haklı bu konuda..
aslında o sırada acı da yok.. ama istemeden kendimi kasıyorum.bugün biraz daha rahat olacam inş dayanmaya çalışacağım..ama geceden beri bende yanma sızlama ağrı var biraz inş geçer akşama kadar tahriş oldu heralde

esının sıtem yapmasına uzulme. ınan o senden daha zor durumda. hem ısteklerını yasayamamnın sıkıntısı hem bır taraftan senı uzmemek canını acıtmamak ıcın stres olması hem sabırsızlık hem hersey mukemmelken ( kendı acısından ), bunların hepsıne odaklandıgı ıcın sertlesme sorununu bır anda yasayıp sana kızıyor gıbı oluyor ıste bır an. hepsı onu cok gerıyor ıste halıyle. bırbırınızı anlamak daha cok anlayıs gostermek en buyuk ılacınız bu surecte.

Canim sen yenmemistin demi.. Selanin söylediklerini uygula tatlim.. Yavas yavas kalinlastirarak ilerle.. Allik firçasinda zorlanmissin, p..ste hayli zorlanirsin cnm.. Istersen parmakla ilerle.. 1 parmak basla isaret rahat alana kadar devam et.. Git gel yap.. Tabi doktoruna sor istersen bi sakincasi olurmu egzersize baslamanin..

haklısın canım.. ister istemez ben de üzülüyorum hepsi benim yüzümden diye...
bu günler de geçecek inş..

tahterevalli gibi iste. bir sen yukari cikiyorsun, sen yukardayken mickey asagida. mickey yukardayken sen asagida...
cok normal.

acaba diyorum 2 parmak 1 bogumdan biraz daha ilerlesen ve o minik kaymayi hissetsen, daha mi kolay olur...
böyle böyle olacak. tebrikler basi almak da büyük bir basari

konustum canım doktorla o cok ağır bi vaji problemi görmedim demişti ilk muayenemde 1 hafta sonra iyileşir birlkte olablrsnz dedi.hatta operasyondan sonrada hemşire eliyle içeriyi kontrol etti rahatlamıştım ama iyileştikten sonra her denememiz hüsran oldu iş oraya gelince korkuyorum çekiyorum kendimi o yuzden egzersize başladım . parmakla yapamıyorum içim kötü oluyor ama göz kalemi filan rahat oluyor önce kalemle çalışacağım git gide kalınlaştıracağım aparatı

Yenmeye 1cm kalmis Iyi tattiler diliyorum.. eger yapabilirsen aksamlari egzersiz yap 10cm dene.. ve tatilde esine sürpriz yap.. dahada güzellesin tatiliniz

Canim tebrik ederim :) Nekadar rahat olursan, az kasarsan okadar kolay olur.. çok kasiyosun belliki.. kayganlastiriciyla isin çok daha kolaylasir, öyle denedinmi hiç bilmiyorum ama.. Zamanla alisacaksin ins cnm, düzenli denemeler yapin arayi fazla uzatmadan..

canım acıyacak diye düşünüp kendini germene hiç gerek yok. bu düşüncemi kafamdan tamamen silip bunu başardığım gün kendi kendime bunun için mi 1 senemi ziyan etmişim diye söylenip durdum kendime. ağrın uzun sürmez akşama ya da yarına geçecektir. belli bir noktaya gelince eşinin tamamen girdiğini bile anlayamıyorsun. eşim oldu dediğinde hadi atma hiç acı yok olması mümkün değil demiştim:) sonra kendim görünce inanmıştım. eşim o sırada halime gülüyordu tabi. aslında hem halime gülüyordu hem de mutluluğundan canım benim ya sabrı için ona ne yapsam azdır.. BİZE BU SÜREÇ İÇİNDE SABIRLA DAVRANAN EŞLERİMİZİN KIYMETİNİ BİLMEK yapabileceğimiz en güzel şeydir diye düşünüyorum.. onlar bizim en kıymetlimiz..

haklısın canım.. ister istemez ben de üzülüyorum hepsi benim yüzümden diye...
bu günler de geçecek inş..

kendını suclamak senı daha cok strese sokacak becerıksızmıyım ben dıyeceksın kadınlık duygularından suphe duyacaksın. farklı bır konu ama bebegımız olmuyor ve benden kaynaklı dıye ben kendımı sucluyorum mesela. ama aslında bu bır yanlıs. kendını sevmek ve ınanmak her an her konuda. ınsanı motıve edecek bırıncı sey bu. bır de esıne olan sevgıne tutun. ınanc. olacagına ınanmak. bak azıcık aramız bozuk olsa, yorgun olsam, vs ben de bıle zorluk oluyor gırıste. kendını eksık ya da sorunlu hıssetme artık. bunu bır hastalık bır sınav surecı olarak dusun ve zaten cok guzel ılerleme kaydetmıssın. on sevısmeyı cok uzun tutarak, romantık anlar yasayarak dene. jel muhakkak dene. ve bıraz dayanıklılık. yarın bırgun anne de olacaksın acıya alısmak lazım. zaten 1 dk bıle surmeyecek o hıs. sonra rahatlama ve alısma olacak. bu muydu dıyeceksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…