Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

onu diyo işte diyo ki benim aileme kötü davranıyosun benim ailem borc para isteyince vermek istemiyosun ya benim kendi ailem hiç istemediki teklifde bile bulunmadı yanbi hep onun ailesi kavga da etmek istemiyorum ailesiyleindeki insanlarla bi iki elti aaynı apartmandayız o 3.kat ben giriş kat kız yukardan süpürüyo herseyi hadi benim kapıya merdivenleri siliyo geciyo benim kapıdaki pislik dursun sanki ben yaptım kaçkere deim anlamıyolar böle insanlarla gelde i,yi ol

hiç vakit kaybetme şu güzelim hayatı doya doya yaşamak varken sıkıntı içinde yaşamanın ne anlamı var ki.. denemelerin arasını da açmamaya çalış derim

sağol tatlım ... en son 10.5 cm alabilmiştim ve p...in 3te birini alınca hem inanamadım hemde çok kafam rahatladı inan... biraz ondan gevşek davrandım sonrada egzersiz yapayım yada deneme yapayım diye hevese gelince hastalandım... kısmet işte... kaçınca kovalıyor... kovalamak isteyincede kaçıyor bu vaji...

canım benim eşin seni sahiplenmiyor, çünkü onun olmuyorsun, bunu bilinçli de yapmıyor, tamamen içgüdüsel, şu an vajili olduğun için
seni eşi olarak, evinizi evi olarak görmüyor. Ben doktoruma eşimin ailesi ile ilgili problemlerimizi anlattığımda bana önce bir aile olun sonra sülale olun derdi. Yani hele bir vajiyi yen, eşin sana ve evine karşı sorumluluklarını hatırlayacak canım .

insallah öyle olur canım

tatlım sana soracağım şey ilk önce şu eltin çalışıyor mu? kesin çalışmıyordur ve senin kendi paranı kazanmanı hazmedemiyordur... ya eltiler arasında genelde yaşanan olay ya ikisi bir olup kaynanayı çekiştirirler... ya bir elti ve kaynana diğer eltiyi çekiştirir... bu doğanın kanunu gibi oldu... sen elinden geldiğince iyi davranmaya saygını eksik etmemeye çalış eninde sonunda kazanan sen olacaksın... ve belki iki gün sonra onlar sana muhtaç olacak tatlım... fazla kafaya takıpta kendini yıpratma... hem onlara sinirlen daha çok gaz ver egzersizlere... ben bi yeniyim görürsünüz gibisinden bazı şeyleri duyma bazılarını görme kuzum hayat bu insanı her şekilde imtihan ediyor... Rabbim kısmet eder başka bir yerde bir ev alırsınız yavrularınızla huzurlu zamanlarınız olur... herkes te yaptığıyla kalır... sen eşine yine güzel davran ki duygularını yanlış anlamasın canım... benim nacizane tavsiyem bunlardır...elinden geldiğince yalancıktan da olsa neşeli ol gülücükler dağıt etrafına gör bak sonuçlarını alırsın

Ben bizzat kendim yaşamadım ama yakından tanık oldum , kuzenim evlendiği günün gecesi yakalandı o hastalığa ,
eşi çok üstüne gitti korkup kasıldı . Sadede gelmek gerekirse 6 yıl kuzenim kendince savaş verirken adamın artık sabrı tükenmiş hadisne be ne biçm kadnsn tarznda yaklaşıyrdu ,
köreldi , yoruldu , yıllar geçtkçe herne kdar anne olmak istesede ümidini yitrdi , 6 yılının sonunda ayrıldılar . Şimdi kuzenim 2 senelik evli ve 6 aylık bir kızı var , anlayışlı bir adamla birlikte ,
beraber doktara gittiler , çözüm yolu aradılar , önce kafada sonra vücdda bitiyor iş , eğer eşin seni anlıyorsa pes etme deriim ..

''arıyorum canı ne istiyosa yapıyım diye '' yazmışsın. Belli ki adam başka bişi istiyor .

Son düzenleme:
insallah öyle olur canım

hazalcım çok üzüldüm yaşadıklarına Allah yardımcınız olsun. çilekliye katılıyorum eşler yenmeden önce kendilerini evli gibi hissetmiyolar sanki bekarmış gibi tavır sergiliyorlar. benim eşim de öyleydi. her ne kadar sözde seni çok seviyorum anlıyorum dese de davranışta tam zıttıydı. şuan evine daha bağlı bana daha bağlı bir de bebek bizi birbirimize çok bağladı. şuanda yaşadığımız zor süreç de bağlılığımızı pekiştirdi. eğer vajinusmuslu olup herhangi bir sağlık sorunu yaşasaydım bu şekilde iyi davranmayacaktı sabrı tükenecekti eminim. üzülme canım sen bu hastalığı yenmeye çalış. yendikten sonra inşallah eşinin tavırlarının çok değiştiğini göreceksin..

''arıyorum canı ne istiyosa yapıyım diye '' yazmışsın. Belli ki adam başka bişi istiyor .

kız çilekli sen varya güldürdün beni ALLAH razı olsun.. haklısın aslında adamlar başka bişi istiyorda söyleyemiyor bizim daha fazla tepki vereceğimizden korkuyorlar herhalde... ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun inşaallah... ben hep derdim ki evlenince kocamı kovalıycam her zaman diye... büyük konuşmuşum kaçacak yer aramaktan utanır oldum... ALLAH ım izin verirse büyük konuşmak istemiyorum ama inşaallah yeneyim kovalamak içimde kaldı kovalıycam yine hep:))

sabrın sonu selametmiş...

yine vajiyi yenemeden geçen bir gün daha...

"GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR" Rabbim ne zaman hayırlı eylediyse o zaman olsun canım... sen sabrını göster ama elinden gelen gayretide göster sadece beklemek değil sabretmek azmetmek gerekli... ALLAH ım mükafatını hiç ummadığın bir anda öyle güzel verirki sende şaşırıp kalırsın

Benim eşim yanıma bile yanaşmıyordu vajiliyken, bende canı istemiyor diye düşünüyordum çünkü açık açık sorduğumda şimdi kim abdest alacak, yorgunum vs diyordu. Doktor sen istemiyor musuni niye talep etmiyorsun diye eşime sorduğunda zarar vermek istemiyorum demişti ve o kadar içten o kadar naif bir sesle söylemiştiki bunu, çok etkilenmiştim .

saolasın söylediklerin çok doğru..hayat zaten mücadelenin kendisi..bugün çok düşündm insanların bi gecede hallettiklerini ben 3 senedir halletemiyorm neden diye? çok büyütmüşüm kafamda ondan onu anladım...dağ yapmışım bir de geçit vermemişim..arkadaşlarım 2 çocuklarını yapmak üzereler..ben hala korkuyorum hala cesaretim yok....böle şeylr işte...inş başaracm...

zerbas, onu bunu boşver, soruna değil çözüme odaklan, hepimiz çok zaman kaybettik vaji ile ve yıprandık. Ama napalım zararın neresinden dönsek kar, en son ne yaptın, raporunu ver bakalım, denediniz mi???

Kızlar size birşey danışmak istiyorum bu egzersizleri yaparken denize ya da havuza girmenin bir sakıncası olurmu bazı arkadaşlar sistit olmuş acaba bu yüzden mi oldular bilgilendirirseniz sevinirim...

zerbas, onu bunu boşver, soruna değil çözüme odaklan, hepimiz çok zaman kaybettik vaji ile ve yıprandık. Ama napalım zararın neresinden dönsek kar, en son ne yaptın, raporunu ver bakalım, denediniz mi???

bugün çok duygusalım neden bilmem arada oluyorum böle...yok akşam iş yemeğindeydik eve gelip yattık..denemedim..birgün ara verdik istemeyerek..akşam deneyecz inş devam...egzersiz felanda yapmak istemiyrm 3 parmak felan yapıyorm rahatım...ama p...s olack mı oldu bi kere yaptık bişeyler bir daha yapabilecm mi bilmiyrm inş biteck allaha dua ediyrm ezan okundu biraz önce herkese dua ettim...herkesin her işi yolunda gider inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…