Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle .

e zorunu yaptin, bundan sonra istesen aci sizi yok. kasma sakin. kasman gereken bir durum yok. esin minik minik sen nefes verdikce gidim gidim git gel yapsin. halaya hazirlanalim biz de...

Canim benim cinsel terapistim 2 parmak ta geçircem p.s denemesine demisti ama eger zorlanirsan 3 parmaga geçeriz dedi.. yani düsün 3parmak en son alternatif ki sen bunu yapiyosun..
Eger üstte rahatsan ozaman üstte devam et.. esin bayagi aldin diyosa almissindir.. aldigin yerde beklet.. kizlar bekletmek gerçekten çok ise yariyo.. sonrasi zaten kayip gidiyo.. Yavas yavas canim acele etme.. hemen olcak diye bisey yok.. herkes ilk denemede yenmedi deneye deneye.. ben inaniyorum çok yakinsin zafere

Canim özelden yaziyorum sana tm..

Canim p.ste çok daha kolay olcak.. P.side sen aparat gibi elinle yerlestirceksin.. üsttede denersen kontrol hepten sende olur :)

Canim fazla yorma kendini.. dikkat et kendine ve bebegine

Canimmmmm korkma, acinin kasinca oldugunu biliyosun.. Bitir bu gecede göbicikler atalim

canım yarısını almışsan zor olan kısmını geçmişsin. inşallah bu akşam başarmışsındır. dualarım seninle..

kızlar yenı yarısmamız 23 temmuz bakalım bu yarısmamızın 1.kım olacak altın harflerle kım yazdıracak ısmını

kim kim kim kim kim____________??????????????

kızlar yenı yarısmamız 23 temmuz bakalım bu yarısmamızın 1.kım olacak altın harflerle kım yazdıracak ısmını

kim kim kim kim kim____________??????????????

ben ben ben :)
banane fecı kıskandım yenıden taze gelın olmak ıstıyorum
ıcımden bır ses cok yakın zamanda 2 gelın cıkıcağını söyluyor
hadı bakalım görücez :)

ben ben ben :)
banane fecı kıskandım yenıden taze gelın olmak ıstıyorum
ıcımden bır ses cok yakın zamanda 2 gelın cıkıcağını söyluyor
hadı bakalım görücez :)

hehehehe tatlım bız zaten taze gelınız bızım gıbı yıllarca evlı olup cıtır gelın olan azdır keyfını cıkarmalıyız

inşallahhhhhh 2 degıl 10 glın bırden cıkar mayıs ayı ne bereketlıydı hergun 1 gelın cıkardı darısı buaylara ınsallah

ınankı mesajı yazarken mayıs ayındakı o bereket aklıma gelmıstı
ınsallah daha fazlasıyla burayı senlendırırız :)
ve dedıgın gıbı bızım gıbı yıllarca taze gelın kalan kac kısı var:)

bizim kalbımız hep bır bunu soylemekten bıktım

ben yatıyorum cook uykusuzum severım bırde operım sızıiyi geceler

Hergün bir gelin çikinca egzersizciler gaza gelirdi, egzersize sarilirdi, ama simdi çogu egzersizciler ( herkes degil tabi alinmasi gerekenler kendilerini biliyorlar ) çok tembell

tühh biz kaçırdık:) ne guzel fikir:)

Ayyyy canim ya bende konserdeydim sendemi geldin offfff ya keske no nu alaydim neyse tamam ugramaya calisicam kesinlikle oraya da gelicez cooook optum kizlaaaaaar bi bakim napionuz dedim kimse yok neyse opuldunuz

Aykurt ya belkide yan yanaydik (( neyse oraya daha gelmedik allahtan gelince mutlaka ugrucam bi cayini icerizz cnm ins lah cok isterim cuma orayi dusunuoruz aksilik cikmazsa optummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…