Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yenı yarısmamız 23 temmuz bakalım bu yarısmamızın 1.kım olacak altın harflerle kım yazdıracak ısmını

kim kim kim kim kim____________??????????????

kızlar yenı yarısmamız 23 temmuz bakalım bu yarısmamızın 1.kım olacak altın harflerle kım yazdıracak ısmını

kim kim kim kim kim____________??????????????

ben ben ben :)
banane fecı kıskandım yenıden taze gelın olmak ıstıyorum
ıcımden bır ses cok yakın zamanda 2 gelın cıkıcağını söyluyor
hadı bakalım görücez :)

ben ben ben :)
banane fecı kıskandım yenıden taze gelın olmak ıstıyorum
ıcımden bır ses cok yakın zamanda 2 gelın cıkıcağını söyluyor
hadı bakalım görücez :)

hehehehe tatlım bız zaten taze gelınız bızım gıbı yıllarca evlı olup cıtır gelın olan azdır keyfını cıkarmalıyız

inşallahhhhhh 2 degıl 10 glın bırden cıkar mayıs ayı ne bereketlıydı hergun 1 gelın cıkardı darısı buaylara ınsallah

ınankı mesajı yazarken mayıs ayındakı o bereket aklıma gelmıstı
ınsallah daha fazlasıyla burayı senlendırırız :)
ve dedıgın gıbı bızım gıbı yıllarca taze gelın kalan kac kısı var:)

bizim kalbımız hep bır bunu soylemekten bıktım

ben yatıyorum cook uykusuzum severım bırde operım sızıiyi geceler

Hergün bir gelin çikinca egzersizciler gaza gelirdi, egzersize sarilirdi, ama simdi çogu egzersizciler ( herkes degil tabi alinmasi gerekenler kendilerini biliyorlar ) çok tembell

tühh biz kaçırdık:) ne guzel fikir:)

Ayyyy canim ya bende konserdeydim sendemi geldin offfff ya keske no nu alaydim neyse tamam ugramaya calisicam kesinlikle oraya da gelicez cooook optum kizlaaaaaar bi bakim napionuz dedim kimse yok neyse opuldunuz

Aykurt ya belkide yan yanaydik (( neyse oraya daha gelmedik allahtan gelince mutlaka ugrucam bi cayini icerizz cnm ins lah cok isterim cuma orayi dusunuoruz aksilik cikmazsa optummm..

Süpersin...çok yaklaştın ve zor kısmı geçtin... bence o üzgün işareti yerine gülücükler saçmalısın bak yarısı olmuş.. o müthiş dediğin acı varya biz kastığımız için öyle halbuki biraz rahat bırakabilsek hiç acımıyor..zorlandığın yerde derin derin nefes al ve nefesi verirken eşin ilerletsin...çok yakında bir gelin haberi alıcaz sanırım:)

kızlar 8-9 günde hamile olup olmadığımızı anlarmıyız.daha bi kere ilişki oldu ama lazer epilasyon günüm geldi napsam

kızlar 8-9 günde hamile olup olmadığımızı anlarmıyız.daha bi kere ilişki oldu ama lazer epilasyon günüm geldi napsam

valla canım doğruysa ben beta hcg ye baktrmaya gıttıgımde kanda ılskıden 2 gun sonrasını bıle algılıyor demıstı ama doktorlarda hep adet bı hafta egcsın en az oyle gelın teste dıyor

selacım nasılsın.tatil bitti galiba

tatil bitti evet, akşam tam yattığım sırada yazmışsın, görmedim kusura bakma. bugün de bir iş görüşmesine gideceğim. hiç çalışmak istemiyorum ama bir gidip tanışayım, belki bir iyi bir yerdir. ilk defa istemeyerek gidiyorum bir iş görüşmesine. olursa üzüleceğim nerdeyse, garip duygular içerisindeyim.

sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat?

kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim hiç egzersiz yapamıyorum dünde eşimle tartıstık daha cok moralimim bozuldu konu o değil ama yazacak konusacak kimse yok bende deim kızlrlala konusuyum yoksa stresden her tarfım da sivilceler cıkıyoo

iyi yapmışsın canım içinde kalmasın hepsini dök yoksa için şişer hepimiz dönem dönem eşlerimizle tartışmalar yaşıyoruz o yüzden fazla yıpranmadan ve yıpratmadan tartışmayı uzatmamak ha bunu ben yapabiliyormuyum tabiki hayır ama ne bilem öle olsun istiyorum tüm tartışmalar

Son düzenleme:

sıkma canını anlat bakalım neler oldu. biz de çok fena kavgalar ettik 1 yıldır. ama yendikten sonra bu kavgalar azalıyor. sen için dök buraya rahatla.

bende bir mayıs gelini olarak şunu belirtmek isterim evet mayıs ayında çok gelin çıkmasının nedeni gaza gelen gerdeğe giriyodu ve maçı almadanda çıkmıyodu ne güzeldi ozamanlar belki farkında olmadığımız tatlı bi rekabet vardı yine aynen gaza devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…