- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #113.921
Ben bizzat kendim yaşamadım ama yakından tanık oldum , kuzenim evlendiği günün gecesi yakalandı o hastalığa ,
eşi çok üstüne gitti korkup kasıldı . Sadede gelmek gerekirse 6 yıl kuzenim kendince savaş verirken adamın artık sabrı tükenmiş hadisne be ne biçm kadnsn tarznda yaklaşıyrdu ,
köreldi , yoruldu , yıllar geçtkçe herne kdar anne olmak istesede ümidini yitrdi , 6 yılının sonunda ayrıldılar . Şimdi kuzenim 2 senelik evli ve 6 aylık bir kızı var , anlayışlı bir adamla birlikte ,
beraber doktara gittiler , çözüm yolu aradılar , önce kafada sonra vücdda bitiyor iş , eğer eşin seni anlıyorsa pes etme deriim ..
Offf offf ne olacak bilmiyorum inşallah yener ne istediğininide anlarız :)
bugün çok duygusalım neden bilmem arada oluyorum böle...yok akşam iş yemeğindeydik eve gelip yattık..denemedim..birgün ara verdik istemeyerek..akşam deneyecz inş devam...egzersiz felanda yapmak istemiyrm 3 parmak felan yapıyorm rahatım...ama p...s olack mı oldu bi kere yaptık bişeyler bir daha yapabilecm mi bilmiyrm inş biteck allaha dua ediyrm ezan okundu biraz önce herkese dua ettim...herkesin her işi yolunda gider inş...
Arkadaşım 3 parmağı yaparken kan geldi mi , bir de nasıl yapıyorsun üçünü de üst üste mi koyuyorsun yan yana mı?
aynen öle canım bende aynen öle düşündüm ama sen benden önce düşünmüşsün sanırım
Ben bizzat kendim yaşamadım ama yakından tanık oldum , kuzenim evlendiği günün gecesi yakalandı o hastalığa ,
eşi çok üstüne gitti korkup kasıldı . Sadede gelmek gerekirse 6 yıl kuzenim kendince savaş verirken adamın artık sabrı tükenmiş hadisne be ne biçm kadnsn tarznda yaklaşıyrdu ,
köreldi , yoruldu , yıllar geçtkçe herne kdar anne olmak istesede ümidini yitrdi , 6 yılının sonunda ayrıldılar . Şimdi kuzenim 2 senelik evli ve 6 aylık bir kızı var , anlayışlı bir adamla birlikte ,
beraber doktara gittiler , çözüm yolu aradılar , önce kafada sonra vücdda bitiyor iş , eğer eşin seni anlıyorsa pes etme deriim ..
canım benim eşin seni sahiplenmiyor, çünkü onun olmuyorsun, bunu bilinçli de yapmıyor, tamamen içgüdüsel, şu an vajili olduğun için
seni eşi olarak, evinizi evi olarak görmüyor. Ben doktoruma eşimin ailesi ile ilgili problemlerimizi anlattığımda bana önce bir aile olun sonra sülale olun derdi. Yani hele bir vajiyi yen, eşin sana ve evine karşı sorumluluklarını hatırlayacak canım.
canım bugün başlıycam dün akşam baktım adetim tam bitmemişti denedikten sonra yazıcam sana , şu kanı kafaya takmasam hemen halledicem gibi geliyor eskisi kadar korkmuyorum kan eşimle yapınca gelsin istiyorum ama onu denk getirmek çok zor nereden bilecek insan ki ne zaman geleceğini değil mi?
Eşim de sorun etmiyor ben takıntılıyım:)
perilerperisi seni merak ettim başarmış olduğuna dair bir his var içimde.. inşallahhh öyle de olmuştur
canım burda birçoğumuzun eşi sorun etmiyordu, aslında bu da bir dezavantaj, vaji iyice kronikleşiyor o zaman.
Ne bileyim ben erkek olsam tutarım karımın elinden götürürüm doktora, bir an önce çöz şu sorunu derim.
Ama benim eşim ne yaptı? yaparız, hallederiz, önemli değil... dedi. Bende yatışa geçtim, nede olsa onun için önemli diil, benim içinde önemli değil o zaman dedim .
Ama aslında çok önemli bir sorunmuş ve günlük hayatımızdaki sorunlarımızda bundan kaynaklanıyormuş sonradan anladım.
Aykurtt bekleme ya artık, ertelemenin sonu yok, günler akıp gidiyor.
canım burda birçoğumuzun eşi sorun etmiyordu, aslında bu da bir dezavantaj, vaji iyice kronikleşiyor o zaman.
Ne bileyim ben erkek olsam tutarım karımın elinden götürürüm doktora, bir an önce çöz şu sorunu derim.
Ama benim eşim ne yaptı? yaparız, hallederiz, önemli değil... dedi. Bende yatışa geçtim, nede olsa onun için önemli diil, benim içinde önemli değil o zaman dedim .
Ama aslında çok önemli bir sorunmuş ve günlük hayatımızdaki sorunlarımızda bundan kaynaklanıyormuş sonradan anladım.
Aynen canım benim eşim de hep yaparız hallederiz dedi doktora da gitmedi sçok kötü günler geçirdik herşeye yansıdı bu durum sonra psikoloğa gitmeye ikna ettim ama O da çok faydalı olamadı sizler bana daha çok faydalı olacaksınız ama işte bizim askerliğimiz olduğu için çalışmalar yarım kalacak o yüzden hevesim kursağımda kalacak üzülüyourm ağustosta gidecek ve bizim iş dönüşe kalacak tam da denemelere başlamıştım.
Psikolog bende de işe yaramadı,Aynen canım benim eşim de hep yaparız hallederiz dedi doktora da gitmedi sçok kötü günler geçirdik herşeye yansıdı bu durum sonra psikoloğa gitmeye ikna ettim ama O da çok faydalı olamadı sizler bana daha çok faydalı olacaksınız ama işte bizim askerliğimiz olduğu için çalışmalar yarım kalacak o yüzden hevesim kursağımda kalacak üzülüyourm ağustosta gidecek ve bizim iş dönüşe kalacak tam da denemelere başlamıştım.
kıs adetliyim üstüme gelmeyinben sizi kovalarım yoksa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi bitsin yapıcam egzersizlerimi ya da deneme mi yapsam ki hemen bilemedim
Aynen canım benim eşim de hep yaparız hallederiz dedi doktora da gitmedi sçok kötü günler geçirdik herşeye yansıdı bu durum sonra psikoloğa gitmeye ikna ettim ama O da çok faydalı olamadı sizler bana daha çok faydalı olacaksınız ama işte bizim askerliğimiz olduğu için çalışmalar yarım kalacak o yüzden hevesim kursağımda kalacak üzülüyourm ağustosta gidecek ve bizim iş dönüşe kalacak tam da denemelere başlamıştım.
tatil bitti evet, akşam tam yattığım sırada yazmışsın, görmedim kusura bakma. bugün de bir iş görüşmesine gideceğim. hiç çalışmak istemiyorum ama bir gidip tanışayım, belki bir iyi bir yerdir. ilk defa istemeyerek gidiyorum bir iş görüşmesine. olursa üzüleceğim nerdeyse, garip duygular içerisindeyim.
sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat?
Psikolog bende de işe yaramadı,
ağustosa kadar bin kere çözersin kızzz :13:, ama istekli ve kararlı olursan ancak.
Ben sana takılmadan edemiyorum, bir an önce bitsin şu adetinde yen, herkesi gelin ettin bi sen kaldın, seni gelin etsem bir döktürücem ki sorma , neyse bütün kurtlarımı o güne saklıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?