Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

En iyisi bida denemeyeyim onu sanirim iyice emin olmak icin biseyler aradim...

aynen oyle seyler denemeyın lutfen ya doktorun bıle dedıgı ya parmak ya mum kı ben mumle bıle yapmadım korkarım kırılır falan ıcerde kımseyede anlatamassın egzersız yapıyorum dıye parmağa p...f geçirip ya da amelıyt eldıvenı jel ıle ultrason ya da gleıt gelen gıbı zararsz jeller en saglıklısı

kötü oldum bunu okuyunca, ben de öyle düsünüyorum
canım harekete geçin, uzatmayın diye yazıyorum, uzadıkça problmeler o kadar büyüyor ki, bir an önce vajiden kurtulmalı...

cileklipuding ben okudum 100 tane Allah kabul etsin..

Allah razı olsun canımmmm .

Merhaba kizlar P...s denemesi yapmadim henüz. Sabah parfüm sisesini deneyeyim önce dedim ama, cok sert geldi ya korktum bisey olacak diye :18: Sizce bida yapim mi yoksa p...s daha mi kolay olur?

Hele bir dene bak gör p...s ne kadar kolay, allahım parfümü bile düşünüyorsun , p...sten korkuyorsun. Aslında tam tersi olmalı .

Hic gülesim yoktu
ya ne bilim sabah parmak egzersizi yaptim yine, dedim p...s kalinliginda bisey bulayimda bide onu deneyeyim, sonra parfüm sisesini gördüm...

Hic gülesim yoktu
ya ne bilim sabah parmak egzersizi yaptim yine, dedim p...s kalinliginda bisey bulayimda bide onu deneyeyim, sonra parfüm sisesini gördüm...

cok guldum ya. valla :)))))) daha yumusak aparatlar kullanıyor arkadaslar onları dene. 4 yıllık evlıyım ben bıle yapamam yaw :))))) yapma delı kız yaa ne sısesı offfff :))))))))

Hic gülesim yoktu
Biraz cesaretini toplayıp p...s denemesine geçmen gerekiyor, daha naapcan, ilerleyecek yerin kalmadı :106:. ne desem sana bilmemki şu korkunu yenmen lazım, üzerine gitmen lazım, egzersizden çok çok daha kolay ve zevkli olduğunu göreceksin.

kızlar bu korku neden bukadar yogun oluyormus doktorlar ne dıyor ? merak ettım bu konuda. yanı vajı sorunu nıye oluyormus ?
etrafta söylenen olumsuz söylemler biliçaltına işliyor, bir yerden sonra bilinç düzeyi ne desede bilinçaltımız o kadar güçlü ki, bilinçdüzeyimize hükmediyor ve kasılıyoruz. Önce olumsuz düşüncelerden kurtulup sonra egzersiz yaparak istemsiz kasılan kası istemli kasılır hale getiriyoruz ve kurtuluyoruz. canım genelde birçok kız korkar ilk geceden . vajili kadınların eşleri genelde anlayışlı olup çözümün ertelenmesine zemin hazırlıyorlar. Ertelemeyi öğrenince (işte o zaman çok kötü) korku içimizde daha çok büyüyor. İlişkimizde ister istemez yıpranıyor, eşler birbirinden uzaklaşınca işin içinden çıkılmaz hale geliyor.
O yüzden yeni evlilerde daha çabuk çözülüyor bu sorun, fazla yıpranmadıkları, ertelemeyi öğrenmedikleri ve beyinlerindeki korku daha fazla büyümediği için.
En güzeli sorunları ve korkuları bir kenara bırakıp egzersiz yapmak ve çözüme odaklanmak.

ya canım 9 aylık evliyim uzun zamandır takip ediyorum ancak üye olabildim foruma.4 ay boyunca doktora gittik bütün egzersizleri aşama aşama aştık parmak egzersizlerinde hiçbir sorunum yok. hem eşimin hem kendi parmakları çok rahatlıkla içime alabilirim.ama p... deneyemiyorum.hala korku var bende. ya biri bana söylesin ilk denemede yanma acı oluyomuuuuu ....

Arkadaşlar az önce bakkal mumunu yarıya kadar aldım zerbas arkadaşım duy sesimi :) sizce bu iyi bir gelişme mi ? Anlamadım kayıp gidiverdi ama parmak yapamıyorum acaba hep umula denesem olurmu? Ay çok sevindim ya eşim de mutlu oldu:) Lütfen beni gaza getirin ağustosun en geç 5i ne kadar halletmeliyim.

Çilekli sen ne diyorsun çözebilecekmiyim ben bu işi?

Son düzenleme:

ya arkadaşlar 9 aylık evliyim uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye olabildim foruma.4 ay boyunca doktora gittik bütün egzersizleri aşama aşama yaptık. parmak egzersizlerinde hiçbir sorunum yok. hem eşimin hem kendi parmaklarımı çok rahatlıkla içime alabiliyorum.ama p... deneyemiyorum.hala korku var bende. ya biri bana söylesin ilk denemede yanma acı oluyomuuuuu ....

canım o arkadaş çok eskiden burdaydı, sorun varsa güncele yaz. p...s çok çok rahat, hele o parmaklardan sonra .

canım bazılarına parmak itici geliyor bazılarına aparat... ben aparat yapamazdım, birçok arkadaşsa parmak yapamıyor. bu sana kalmış bişey. önemli olan ne olduğu değil, belli bir kalınlıkta birşeyin oraya girmesi....

Yani tahminimden hızlı çıktın, bundan sonraki denemelerde yavaş yavaş kalınlaştır. 10 cm e geldiğinde p..s denemesi yapıcaz,
motivasyonunu kaybetmezsen 1 haftaya da yenersin. . (nazar değmesin )

Ay canım gerçekten mi, yapabilirmiyim aslında dediğin mantıklı hemen eşimle deneyemem belki ama mumu kalınlaştırıp deneyebilirim bana çok moral oldu sağolasın bu gece ilerlemem lazım, şunu fark ettim kulak çöpünden daha rahat girdi mum nedense anlayamadım

canım ilk ilişkide ve sonraki bir kaç ilişkide tabi ki ufak tefek acılar oluyor ama büyütülecek bir şey değil. ilk girişte hissedilen bir his sonra birşey anlamıyosun hiç.

bence bütün parmak denemeleri kolay oluyorsa ilişki de olur ama ben de daha ilişkiye giemedim giren arkadaşlar tavsiyede bulunsa daha doğru olur ama ben yine de yapabileceğini düşünüyorum...

bizim bu kızlar alem yani. giderler taş gibi mumla başarırlar. p.s e gelince dururlar hiç anlayamıyorum:) kalınlığın hiç bi farkı yok merak etme derinliği başarmışsın önemli olan o. şimdi burdan daha ayrıntılı konuşmayim :)

canım ilk ilişkide ve sonraki bir kaç ilişkide tabi ki ufak tefek acılar oluyor ama büyütülecek bir şey değil. ilk girişte hissedilen bir his sonra birşey anlamıyosun hiç.

aslında canı tatlı bi insan değilim çok katı canlıyımdır ama anlamıyorum neden hala tedirgin oluyorum.hala acırsa yanarsa diye tedirgin oluyorum.doktor da söylemişti bi ilk seansa başlamak çok zordur bide bitirmek :)

hiç öyle düşünme. ben 1 senemi acırsa diye düşünmekten ziyan ettim. bunu herkes yapıyor benim ne farkım var neden acısın ki veya herkes dayanıyorsa ben niye dayanamıyım dediğim gün başardım. beyninde bu şekilde düşünmelisin ilk önce. at kafandan olumsuz düşünceleri bak nasıl rahat ve kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…