- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.381
arkadaşlar cumartesi gününden beri giremiyorum acaba neler olmuş diye şöyle bir okurken şunu farkettim : yaklaşık 4 aydır egzersiz yapıyorum ve egzersiz konusunda hiçbir tereddütüm sorunum kalmadı. aksine eşimin parmaklarını bile alabiliyorum hiç rahatsız olmadan. evet artık orda bir duvar yok herşey içeriye çok rahat girebiliyor. ama hala benim korkum p... girişinde ya canım acırsa :) yani p... parmaklarımızdan biraz daha kalın yani ben iki parmak yapıyorum ama p... 2,5 parmak :) evet parmakta canım acımıyor ama az kalın olunca ya canım acırsa :) yani demek istediğim evet içeriye herşey girebiliyor ama hala acı konusunu aşamadım onun içinde denemeye cesaret edemiyorum yanarsa acırsa demekten :) ama en kısa zamanda haydar dümen reçetesini denicem. cuma günü benim doğum günüm artık eşim benim olsun istiyorum bundan daha güzel doğum günü hediyesi olmaz bana :)
canım sen bitirmişin olayı daha neyin endişesindesin :) yenen arkadaşlara sor bak p...s parmaktan daha kolay diyorlar. Hepsi bunu söylediğine göre vardır bir bildikleriTecrübeli arkadaşlar hep söylüyor acı yok diye ben inanıyorum onlara hazırlıyorum beynimi.senin de yapacağına inanıyorum haydi halay çekelim güzel haberler verde sonra da halay başına ben geçeceğim haberin olsun :)
ya canım bir defa deneyebildim ama ilk girişte arkaya doğru baskı hissettim ve korktum . şimdide tekrar cesaret edemedim. Aslında doktorumda aynı şeyi söylüyor p.... Başı girdikten sonra kalanı çok rahat giriyor anlamazsın diye ama neden bilmiyorum bi cesaretsizlik var. Ama başarıcam aylardır doktora gidip uğraşıyoruz pes etmicem sonuna geldim artık ... :)
sen bunu dedikten sonra başarırsın zaten eminim :) :13:balon gibi bir şeymiş zaten orası ucu küçük ama içerisi kocaman bi boşluk sen zor olanı yapmısın devamı da gelecektir rahat bi şekilde. Yani ben daha yenmedim egz aşamasndayım örtmenim yasakladı bana denemyi ama hazır oldugumda ilk yapacağm şey korkmamak olacak ne kdr acır ki canım ölüm yok ya ucunda azıcık cesaret ve sabırla herkesin bu sorunu çözeceğine inanıyorum
evet sadece giriş dar içerisi bomboş geniş bişey dokununca sende göreceksin. Zaten ıslandıkça o dar olan girişte genişliyor rahatlıyor ve açılıyor . Aslında haklısın ne kadar acıyabilirki acının en büyüğünü ilk gecemde gördüm eminim ondan fazla acımayacağına :) bunu herkes yapıyor ve şimdiye kadar ilk gece acıdan ölende yok :) evt evt bizde başarıcaz ve bebeklerimizi kucağımıza alıcaz :))
ya canım bir defa deneyebildim ama ilk girişte arkaya doğru baskı hissettim ve korktum . şimdide tekrar cesaret edemedim. Aslında doktorumda aynı şeyi söylüyor p.... Başı girdikten sonra kalanı çok rahat giriyor anlamazsın diye ama neden bilmiyorum bi cesaretsizlik var. Ama başarıcam aylardır doktora gidip uğraşıyoruz pes etmicem sonuna geldim artık ... :)
oyy oyy ne güzel konuştun :)) sen ne kadarlık evliydin canım ?
9 aylık evliyim canım
ya sen egzersizi bitirmişsin, egzersizde hiç acı oldu mu??? Yoook!! O zaman daha neyin endişesindesin, penis daha kolay. Hiç endişe etme. Cesaretlen karar ver, bütün gün kendine telkin et. Sonrasında da dene, ilk başta olmazsa sakın moral bozma. Dinlenin bir daha deneyin. Benim eşim tekra denemeye yanaşmıyordu olmadı diye hemen pes ediyordu, günler ayları kovaladı bu yüzden. En sonunda yendiğimiz gün odaya kapandık, bugün yenmeden çıkmıycaz burdan dedi ve hakikaten o gün yendik. Siz de öyle yapın, karar verin ve o gün bitirin. Haydar dümen reçetesine ne gerek var, sen egzersizi yapmış insansın. Ne gerek var o kadar tantanaya. Deneme günü güzelce duşunu al, iyice gevşe (duş kesinlikle faydalı), sonra giyin süslen, öylesine denemeye başlayın. Eşine deneme filan deme, sorun yaşamasın, doğal oluyor sansın her şeyi. Sonra da gel halayını çekelim, hadi bakalım.
aynıymışız. Haydi beraber yenelim inşallahhhh
canım kaldıysa bende almak istiyorum 200 tane
100 tane de ben alabilirm eğer varsa
inşallahhhh aminnnnnnnnnnnnher gördüğüm şeye aparat olarak bakıyorum artık
daha var canlarım 500 kaldı tefrıcıye
hemen yazıyorum sızıde
herkese merhaba..
gülsevdam ben de alabilirim 100 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?