Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eee napalım şekerim algıda seçicilik işte =))

Kızlar NASILSINIZ? 1 hafta giremedim internete, ne var ne yok? Bir değişiklik var mı? Vajili olup da yenen, yenip de hamile kalan, egzersizlerde artık son noktaya gelen...vs.

Son düzenleme:
arkadşlr..p..s denemesindeym yarısından biraz daha fazlasını aldım..ben genelde üstte oluyorm başka pozisyon deneyemiyrm...az kaldı biliyrm fakat ilerletemiyrm tedirgin oluyrm kasıyorm...bu arada jel kullanıyrm..geldiğim son aşama bu....

üstteyken elini eşinin bağrına koyup biraz öne doğru eğilerek oturmaya çalış, dümdüz vücudun dik olarak oturmaya çalışıyorsan yönde takılıyor olabilirsin. ilk girişte dümdüz başını al sonrasında öne eğil birazcık, kasıldığında bekle, sonra yavaş yavaş nefes vererek ilerlet. böylece tamamını alabilirsin. sanırım yönden dolayı olmuyor. böyle dene bakalım olacak mı.

arkadaşlar ben ne kadar uyuşuk biriyim ya... bir lafı 40 kere söylersen olur derler ya bana çocukkenden beridir uyuşuk derler vay halime ya ben uyuşuk değilim sadece kafama her türlü zımbırtıyı doldurup duruyorum borç harç sağ sol derken penaltı gol olmuyor arkadaş ... neyse hastalığımın geçmesini bekliyordum inşaallah bugün bitmiştir:44: bitti dedikçe yine geliyor anlayamadım gitti yav... kaç gündür de yoğundum inşallah bugün deneme egzersiz ne varsa yapmayı planlıyorum lütfen azcık duanızı esirgemeyin (isterseniz) en azından bir egzersiz bile yapsam bana faydası var iki haftadır bişi yapamıyorum yaa...

o süper canım 5cm çok büyük bile bence. Aparatla 5cm yapabildiysen eminim p... çok kolay olacak az kalmış hadi bakalım hayırlısı ...

inş. da benim aparat ucu inceden kalına doğru gidiyor en büyük yeri 5 cm yani direkt 5 cm.le başlayabilsem ne ala :) ama o da olacak inş. yarn biraz daha kalınlaştırıp deneyeceeğm o da olursa daha da rahatlayacğm

cnm ben üst pozisyonda ellerimi arkaya koyup hafif popoyu kaldırarak yapıyorm..üzerine oturur vaziyette yapamıyorm eşimin maalesef..

olsun canım sonuçta inceden kalına doğruda olsa sen en kalın yeri alabiliyorsun içine bu bile süper bişey

cnm ben üst pozisyonda ellerimi arkaya koyup hafif popoyu kaldırarak yapıyorm..üzerine oturur vaziyette yapamıyorm eşimin maalesef..

İLK DENEMEMİZDE DOKTORDA BİZE KADININ ÜSTTE OLDUĞU POZİSYONU ÖNERDİ AMA BENA İTİCİ GELİYOR. ASLINDA KONTROL KADINDA OLUYOR AMA YİNE SERT BİŞEYİN ÜERİNE OTURMAK ZOR GELİYOR :s

İLK DENEMEMİZDE DOKTORDA BİZE KADININ ÜSTTE OLDUĞU POZİSYONU ÖNERDİ AMA BENA İTİCİ GELİYOR. ASLINDA KONTROL KADINDA OLUYOR AMA YİNE SERT BİŞEYİN ÜERİNE OTURMAK ZOR GELİYOR :s

cnm benim hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan o poazisyonda denemelisin...evt ilk deneme olarak kadının üstte olduğu pozisyonlar tavsiye ediliyor çünkü kadın kontrolünde oluyr her şey onun için...sen hangi aşamadsn bilmiyrm önce egzersizler sonra bu aşama zaten egzersizleri yapınca inan bu aşamada da bir çok şeyi halledersn...gerçi ben hala deniyrm ama olack inş umudumu kaybetmekte istemiyrm...

ben 8 ay çektim ama ne çektiğimi ben bilirim çok zor sizi iyi anlıyorum , canım bu olay sende bitiyor kafanda tamamiyle psikolojik ben parmak egzersizleri ile yendim eşimin yardımıyla günde 2 defa yap eşinin parmağıyla 1 hafta sonra kurtuluyorsun ,parmak eğzersizinde bebek yağı kullan ilişkidede onu dene

canım ben egzersizleri bitirdim yani sorunum kalmadı her şekilde yapabiliyorum ayakta yatarken oturarak :) eşiminde parmaklarını çok rahat alabiliyorum ama hala p... Denemesine geçemedim cesaret edemiyorum ...

canım ben egzersizleri bitirdim yani sorunum kalmadı her şekilde yapabiliyorum ayakta yatarken oturarak :) eşiminde parmaklarını çok rahat alabiliyorum ama hala p... Denemesine geçemedim cesaret edemiyorum ...

anladm cnm..bir zamanlar benim durumumda böyleydi..bi türlü cesaret edmyrdm şimdi çok cesaretli olduğum söylenemz ama bir şeyler yapıyrm..yavaş yavaş başla önce p..s başı cnm önce onu almalısın onu aldıktan sonra kademe kademe ilerleyecksin..ama hangi pozisyonda rahatsn onu anlamalısın..jel kullan su bazlı tercihen..sonra denemeye başla olmazsa üzülme benimkide ilkte olmadı 3 saat çalışdk eşimle bende cesaretsizdm ilkte...sonra oldu 2 gün sonra...şimdide ilerleme aşamasındaym...bi anda olsa bitse keşke ama olmuyo..bende olmadı desem daha doğru...şimdi son aşamalarındym herkese dua ediyrm inş kurtulacz...

evet keşke olsa bitse kademeler yoruyor zaten ama inşallah kurtulucaz allahımın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…