- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.401
kıss güldürdün ALLAH ım seni de güldürsün hep... bütün vajililer özellikle aparat çalışanlar dediğin gibi çoğu şeye aoparat gözüyle bakıyo.... herkes kendi mesleğiyle yada ilgili olduğu konuyla ilgili şeyler dikkatini çekerya... bizimde aklımız fikrimiz egzersizde olunca ne görsek aparat yaparmıyız aceba diye düşünüyoruz hehe
inşallah canım :) sen hangi aşamadasın egzersizlerde ???
daha var canlarım 500 kaldı tefrıcıye
hemen yazıyorum sızıde
arkadşlr..p..s denemesindeym yarısından biraz daha fazlasını aldım..ben genelde üstte oluyorm başka pozisyon deneyemiyrm...az kaldı biliyrm fakat ilerletemiyrm tedirgin oluyrm kasıyorm...bu arada jel kullanıyrm..geldiğim son aşama bu....
Kızlar NASILSINIZ? 1 hafta giremedim internete, ne var ne yok? Bir değişiklik var mı? Vajili olup da yenen, yenip de hamile kalan, egzersizlerde artık son noktaya gelen...vs.
en son 8 cm uzunluk 5 cm genişlikte bi aparatla yaptım egz canım..p..s denemesi yok şimdilik örtmenm ne zmn derse o zaman :)
o süper canım 5cm çok büyük bile bence. Aparatla 5cm yapabildiysen eminim p... çok kolay olacak az kalmış hadi bakalım hayırlısı ...
üstteyken elini eşinin bağrına koyup biraz öne doğru eğilerek oturmaya çalış, dümdüz vücudun dik olarak oturmaya çalışıyorsan yönde takılıyor olabilirsin. ilk girişte dümdüz başını al sonrasında öne eğil birazcık, kasıldığında bekle, sonra yavaş yavaş nefes vererek ilerlet. böylece tamamını alabilirsin. sanırım yönden dolayı olmuyor. böyle dene bakalım olacak mı.
inş. Da benim aparat ucu inceden kalına doğru gidiyor en büyük yeri 5 cm yani direkt 5 cm.le başlayabilsem ne ala :) ama o da olacak inş. Yarn biraz daha kalınlaştırıp deneyeceeğm o da olursa daha da rahatlayacğm
cnm ben üst pozisyonda ellerimi arkaya koyup hafif popoyu kaldırarak yapıyorm..üzerine oturur vaziyette yapamıyorm eşimin maalesef..
canım msaj kutun dolu cevap yazamıyorum o yüzden
İLK DENEMEMİZDE DOKTORDA BİZE KADININ ÜSTTE OLDUĞU POZİSYONU ÖNERDİ AMA BENA İTİCİ GELİYOR. ASLINDA KONTROL KADINDA OLUYOR AMA YİNE SERT BİŞEYİN ÜERİNE OTURMAK ZOR GELİYOR :s
merhaba cnm heralde 6 aylık evliydin ve eşinle problemlerin vardı yanlış hatırlamıyorsam seni dövdüğünü filan yazmıştın acaba sorunlarınız bu yüzden olmasın.
arkadaşım evlendiğinden beri hiçmi birlikte olamadın bence bir dr yardım almalısın hayatım geçmiş olsun bide kendini hiç kasma bizde evlendiğimizde 3 gün ilişkiye giremedik çok acım oluyodu kafamı başka yerlere çektim bide krem filan hallettim allahtan dr bana demiştiki kendini kasma rahat bırak tadını çıkardığını düşün filan demişti.
cnm benim hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan o poazisyonda denemelisin...evt ilk deneme olarak kadının üstte olduğu pozisyonlar tavsiye ediliyor çünkü kadın kontrolünde oluyr her şey onun için...sen hangi aşamadsn bilmiyrm önce egzersizler sonra bu aşama zaten egzersizleri yapınca inan bu aşamada da bir çok şeyi halledersn...gerçi ben hala deniyrm ama olack inş umudumu kaybetmekte istemiyrm...
canım ben egzersizleri bitirdim yani sorunum kalmadı her şekilde yapabiliyorum ayakta yatarken oturarak :) eşiminde parmaklarını çok rahat alabiliyorum ama hala p... Denemesine geçemedim cesaret edemiyorum ...
perilerperisi selam...
bende emla aldım kullanırken ilişki esnasında eşimi rahatsız etti... cidden ne kadar zormuş bu cinsellik.... 12 15 yaşındaki çoluk çocuk yapıyorda ben nasıl yapamamm:) diyorum artık... zira çocuk istiyorum...[/QUOTE ]
slm canım..
emla çok yakıyor arkadaşlar bikaç saniyede geçer dedi ama bende saatlerce müthiş yanma oldu. gerçekten ben de senin gibi diyorum :) aslında zor değil de bizim durumumuzda olunca çok zor geliyor hatta nasıl zevk alınır ki diyorum ama bunca insan zevk almasa yapmaz dı diyorum :) offf bi kurtulalım da inş :)
bencede zevkli olsa gerek şu işgence aşamasını bir geçsek.... sitede haydar dümen başlığı altında uzunca anlatılan bir çözüm önerisi vardı.. cidden enstezik falan emla yaramadı psikolojide tkendi bende.. kegel falan yaparken aptalca gelmekte artık... aydında nazillide bir dr gitmiş arkdşın biri öyle yazmış hipnoz falan diyor ve 2 seferde yapmışlar... ya cidden türk filimlerindeki gibi olsun da yeterki olsun diyorum artık... içkide içen biri değilim ki (tövbe tövbe) sarhoşken olsun ne olacak offff offf
anladm cnm..bir zamanlar benim durumumda böyleydi..bi türlü cesaret edmyrdm şimdi çok cesaretli olduğum söylenemz ama bir şeyler yapıyrm..yavaş yavaş başla önce p..s başı cnm önce onu almalısın onu aldıktan sonra kademe kademe ilerleyecksin..ama hangi pozisyonda rahatsn onu anlamalısın..jel kullan su bazlı tercihen..sonra denemeye başla olmazsa üzülme benimkide ilkte olmadı 3 saat çalışdk eşimle bende cesaretsizdm ilkte...sonra oldu 2 gün sonra...şimdide ilerleme aşamasındaym...bi anda olsa bitse keşke ama olmuyo..bende olmadı desem daha doğru...şimdi son aşamalarındym herkese dua ediyrm inş kurtulacz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?