Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım p...f olmadan ilişkiye girdim ben hep. sistit sorunum falan da olmadı hiç. ben bir an önce hamile kalmak istediğim için öyle bir korunmaya ihtiyaç duymadım. vajinismus sorunumu yendikten sonra ilk yumurtlama günlerim başlıyor ilk fırsatta hamile kalmak istiyorum hayırlısıyla:) ikinci denemeni yapsan artık hiç korku yaşamazsın. bence erteleme bir an önce tedirginliğini at üzerinden. sonra ohh rahat bir şekilde yaşamına devam et.

evet cnm haklısın işte tedirginlik bitmiyoki..peki cnm sen yeneli ne kadar oldu?smear testi yaptırdınmı?ben ondanda çok korkuyorum muayene bile olamam galiba korkudan..oof offf kadın olmak ne kadar zorrr

ben yeneli 1 ay ı geçti henüz. smear testine falan gerek duymadım hiçbir sorunum yok kafamı niye karıştırayım durup dururken diye düşünüyorum. o kadar çok evhamlı olmak istemiyorum. doğal akışına bıraktım her şeyi:) kafam rahat mutluyum rahatım çok şükür hiçbir sıkıntım da yok :) relax takılıyorum

canm benm ne güzel keşke bende relax biri olabilsem.. ama çok evhamlıyım iştee aklıma binbir çeşit hastalık geliyo ve korkuyorum..cnm inş. en kısa sürede bebeğine kavuşursun

canm benm ne güzel keşke bende relax biri olabilsem.. ama çok evhamlıyım iştee aklıma binbir çeşit hastalık geliyo ve korkuyorum..cnm inş. en kısa sürede bebeğine kavuşursun

gerektiğinde tabi ki o tür testler yaptırılmalı ama daha henüz yeni bu işi başarmışken bunun mutluluğunu yaşamak varken kendimi hiç sıkıntılı işlere bulaştırmak istemedim. smear testi erken yaşta cinsel ilişkiye başlayanlar, çok eş değiştirenler için daha çok şey ifade ediyor diye biliyorum zannedersem. şimdiden bizim tedirgin olacağımız bir durum olacağını hiç düşünmüyorum. o yüzden bırak bir süre bunun mutluluğunu yaşa. ikinci denemeni de erteleme kocacını mutlu et :) ben ertesi gün hemen ikinci denememi yapmıştım o hızla ara vermeden :) ondan sonra korku falan kalmıyo.

cnm sessizce için okunan duaya bende katılmak istiyorum 200 okuyabilirim tatlım perşembeye kadardı demi?benide yazarmısın?

evet canım ramazan arefesınde duasını yaparız inşallah perşembe akşamı ..

canım balayı sisti pre ıle alakası yok rahat ol :) 2 kere sıstı oldum bırınde pre ile dıgerınde pre yokken ..
inşallah 2.de olucak canım ınan kendıne guvenın aylar sonra gelıyor acabalar zamanla bıtıyor ..

gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500
Elvan 400
dahlia34 400
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
privacy 200

geriye kalan 800 tane
almak ısteyenler ?
19 temmuz perşembe duası yapılıcak

maalesef ki aynı kaçış bende de var... benimde 2 yılım bitti ve hala sıkıntılıyım.... nefret eder oldum... önceleri eşimle anlaşamamaya bağlıyordum sürekli vaz geçişlerinden bıkmak.. terk edileceğimi bilmekten korkmak... haaa birde baya okumuş biri olarak herşeyi halletsemde sanırım anadoludan gelmenin de vermiş olduğu sıkıntıyla yapamamak doğal şeyleri... bilemiyorum nasıl olcak... ama evet eşimde rahat zevkine bakyor.. ama çocuk isteyince (kendimce) durum değişti... ne olacak rabbim...

papatya nasıl yendin allahasen...
krem ilaç anestezik durum rahatlama egzersiz palavra çıktı bende... ne yapayım keşke bir duası olsada okusam defalarca dermişim:)

Kizlaaaaar ben geldim nabersiniz cok birikmis sayfalar bana 1 2 gun lazim okumam icin nasilsiniz bakalim herkes iyidir insallah bu arada sessizce cnm bseymi var nolur kotu bsey olmasin yaaa amiin kizlar dua okuyolar hayirdir insallah ....

ne alaka prezervatif?? o tahrişten olmaz, mikrop kapacağın varmış kapmışsın. prezervatifte daha hijyenik bile olursun, mikrop kapma riskin aza iner. bence bunu kafana takma. ikinci deneme için de rahat ol. hepimiz tedirgindik ama bir kere yaptın yine yapacaksın. prezervatif olarak durex elite tavsiye ederim. bana da kızlar söyledi, üzeri daha fazla kayganlaştırıcı içerdiği için jelsiz deneme yapabildim.

çok sağol canım yardımın için.:)
ben parmak egzersizi yaptım şimdi p...s denemelerine geçtik.takıldım kaldım bir haftadır bu aşamada dün gerçekten pes etmiştim moralim çok bozuktu ama bugün kendime geldim biraz :) devam edecem inş :)
ben aparat alamıyorum bir türlü parmak egzersizine alıştım heralde ondan.parmakta da p...s denemesinde de takıldığım ikinci bi halka var içerde parmak egzersizine dönüp orayı geçmeye çalışacam denedim kaç sefer ama geçemedim ona devam edecem inş.. çünkü p..s de de orada kasıyorum.
söylediğin pozisyonu da deneyecem çok teşekürler..

kızlar merhaba. sık giremiyorum.

25 mayısta yenmiştim vajiyi. bebek düşünüyoruz.Haziranda olmadı. Temmuzda da olmucak gibi.Adet sancıları başladı.Sanırım adet olacam. Evde test yaptım 2 kere. Negatif ((

Çok korkuyorum bir sorun olmasından. Ramazan çıktıktan sonra doktora gideceğim. Genel bir muayene olmak için. cinsel hayatımızda oturdu ama bişi yok daha. Yüreğim kopuyo korkudan.

bu kadar rahat olma. madem bebek düşünüyorsun bir jinekolojik muayeneden geçmelisin. hamile kalmadan önce de mutlaka troid testi yapılmalı. bunların evhamla filan ilgisi yok. eğer rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorsan öncesinde kontrol yaptırmanda fayda var. bazı şeyler için hamilelikten sonra çok geç kalmış olabilirsin. buradaki arkadaşların çoğu yendikten sonra jinekolojik muayeneden geçtiler, bebek düşünseler de düşünmeseler de.

canım yenmişsin ya bu sorunu bebek de olur inş üzülme..Allah yardımcın olsun.. bir an önce yenmeyi bize de nasip etsin :)

kızlar bu sistit hastalığı sadece ilişkiye girince mi olur?egzersizlerde, p..s denemelerinde de olabilir mi? ben de aşırı derecede yanma ve bazen ağrı sancı oluyor. idrarda zorluk fln bunlar sistit mi acaba?
idrar yolu iltihabı-mantar vardı yeni bitti ilaçlarım geçmişti.. ama tekrarladı mı bilmiyorum bıktım doktora gitmekten..

çok yanlış şeyler biliyorsun. smear le erken yaşta ilişkinin ne alakası var? rahim ağzı kanseri var mı yok mu ona bakılıyor. bu test yapılırken rahimde iltihap olup olmadığı da çıkıyor ortaya. mesela bende çıktı, bu ay 2. kez yaptırmam istendi. henüz ilaca filan başlamadım ama iltihap önemli, çünkü o halde hamile kalırsan düşük olabiliyor. kaç yaşındasın bilemiyorum ama bunlar gereksiz testlermiş gibi insanları yönlendirme bence. yaşını şundan sordum, gencim bende bir şey çıkmaz diye düşünüyorsun heralde. kontrol olmadan sağlıklı olup olmadığını bilemezsin. sağlık problemin olduğunu bilmeden hamile kalsan, sonra bir komplikasyon çıksa daha mı iyi olacak? tedbirli olmakta fayda var diyorum her zaman.

sistit idrar yolu iltihabı zaten. yanma ve idrarda zorluk oluyormuş evet. sebebini tam bilemiyorum ama tam birleşme olmadan sistit olunacağını sanmam. egzersizde sistit olan zaten hiç yok, duymadım. ama bekar olup sistit yaşayan bir sürü kadın da var. ilişkiyle yüzdeyüz bağlantılı bir şey değil ama sebeplerinden biri sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…