- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.361
sistit idrar yolu iltihabı zaten. yanma ve idrarda zorluk oluyormuş evet. sebebini tam bilemiyorum ama tam birleşme olmadan sistit olunacağını sanmam. egzersizde sistit olan zaten hiç yok, duymadım. ama bekar olup sistit yaşayan bir sürü kadın da var. ilişkiyle yüzdeyüz bağlantılı bir şey değil ama sebeplerinden biri sadece.
perilerperisi selam...
bende emla aldım kullanırken ilişki esnasında eşimi rahatsız etti... cidden ne kadar zormuş bu cinsellik.... 12 15 yaşındaki çoluk çocuk yapıyorda ben nasıl yapamamm:) diyorum artık... zira çocuk istiyorum...[/QUOTE ]
slm canım..
emla çok yakıyor arkadaşlar bikaç saniyede geçer dedi ama bende saatlerce müthiş yanma oldu. gerçekten ben de senin gibi diyorum :) aslında zor değil de bizim durumumuzda olunca çok zor geliyor hatta nasıl zevk alınır ki diyorum ama bunca insan zevk almasa yapmaz dı diyorum :) offf bi kurtulalım da inş :)
seçil hoşgeldin. çoğumuzun eşi çok anlayışlı zaten, o yüzden bu hastalık bu kadar uzuyor. ertelemeyi öğreniyoruz. ben de uzun süre hasta olduğumu kabul etmedim aslında biliyordum ne olduğunu ama bir türlü kabullenemiyordum. bu siteyi bulup da ilk parmak egzersizini yaptığım gün bacaklarım elimde olmadan titrediğinde kabullendim tamamen hasta olduğumu. sonra gerisi geldi, devam ettim egzersizlere ve mayıs ayında yendim. yenince anlayacaksın ki asıl evlilik o gün başlıyor. eşin de sen de değişiyorsun. madem bebek de istedin izlediğin film sayesinde, artık hep reddettiğin egzersizlere başlayıp bundan kurtulma vakti gelmiştir. sen başla burdaki herkes sana yardımcı olacaktır. ilk yapman gereken jinekolojik olarak sorunun olup olmadığını öğrenmek. bu konuda hiç doktora gidip göründün mü? anatomik bir sıkıntı var mı?
seçil hoşgeldin. çoğumuzun eşi çok anlayışlı zaten, o yüzden bu hastalık bu kadar uzuyor. ertelemeyi öğreniyoruz. ben de uzun süre hasta olduğumu kabul etmedim aslında biliyordum ne olduğunu ama bir türlü kabullenemiyordum. bu siteyi bulup da ilk parmak egzersizini yaptığım gün bacaklarım elimde olmadan titrediğinde kabullendim tamamen hasta olduğumu. sonra gerisi geldi, devam ettim egzersizlere ve mayıs ayında yendim. yenince anlayacaksın ki asıl evlilik o gün başlıyor. eşin de sen de değişiyorsun. madem bebek de istedin izlediğin film sayesinde, artık hep reddettiğin egzersizlere başlayıp bundan kurtulma vakti gelmiştir. sen başla burdaki herkes sana yardımcı olacaktır. ilk yapman gereken jinekolojik olarak sorunun olup olmadığını öğrenmek. bu konuda hiç doktora gidip göründün mü? anatomik bir sıkıntı var mı?
Evet bir jinekologa gittim ve muayene oldum herhangi bir sorun cikmadi. Doktor muayene ettikten sonra ilk gece korkum olup olmadigini sordu ben de olmadigini soyledim. Yani muayeneden de korkmadim. Yani ben korkmuyorum iliskiden veya bacaklarim kasilmiyor hic. Acikca anlatmam gerekirse, iliskiyi denedigimiz zamanlar kisitli, hayat duzenizmizden dolayi. Denedigimiz zamanlar bazen bende yeterli islaklik olusmuyor ama esim hazir oluyor bu durumda basaramiyoruz. Kimi zaman da bende yeterli islaklik oluyor ama esime birseyler oluyor. Hatta fazla islakliktan dolayi sertlesmede problem oldugunu soyluyor. Biz olayi tam cozebilmis degiliz. Yani soyle bir sorum olacak siz cok istemediginiz zamanlar ve islaklik cok olmadigi zamanlar da iliskiye girebiliyor musunuz? Esimin bana soyledigi iste islaklik yeterli olmadiginda orda bir duvar var sanki diyor. Vaginismusu olmayanlar parmak egzersizlerini rahatlikla yapabiliyorlar mi? Aramizda daha once hic vaginismus rahatsizligi gecirmemis olanlar parmaktan rahatsiz olmuyorlar mi hic??
Bir de gunluk kac dakika yapmak gerekiyor bu egzersizleri?Egzersizler sadece parmak egzersizleri mi?Kegel egzersizlerinde kaslarin kasilmasini ogrenme adina idrar yaparken tutup birakma da var siz onu da yapmis miydiniz? Yoksa direkt parmak egzersizleriyle mi basladiniz?
öncelikle aynayla bakma ve kegelle başladım. ilk gün serçe parmak tamamı alabilmiştim ama bacaklarım çok titremişti. hayatımda ilk defa bacaklarım benim kontrolüm olmadan titredi öbür elimle tutmak zorunda kaldım dursun diye!!! işte o zaman kabullendim hasta olduğumu. ben de senin gibiydim, korkularum büyük değildi, hasta olduğumu düşünmüyordum. eşimi itme kaçma kasılıp kalma vb. yaşamadım. ama ilişki denediğimiz anda orası kapanmış gibi hissediyordum elimde olmadan kasıyordum.
egzersiz başlarda 10-15 dk idi sonra parmağa devam edemeyip aparata geçtim o zaman daha uzun bekletebiliyordum. 2-3 çalıştığım olmuştur. ne kadar çok çalışıp, azmedersen o kadar çabuk kurtuluyorsun. ben eşimi çok bekledim, onun sertlik sorununu çözmesi 4 ay aldı. ama genelde 3 hafta 1 ay gibi sürede yeniliyor. 2 günde yenen de var benim gibi aylarca uğraşan da var.
Peki cok ozel olmayacaksa bir kac soru daha sormak istiyorum.Gerci burda hic birimizin ozeli kalmadi artik:) Bu parmak calismasi icin uyarilmaya ihtiyac duydun mu? Yani oyle jel surup pat diye mi denedin?
Merhaba Ben 3 aylık evliyim Bu siteyi eşim buldu. eşimi çk seviyorum severek istiyerek evlendik. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Ancak henüz bir kez bile ilişkiye giremedik. Psikolog Dahil tedavi gryrum ancak bir turlu uzerımdekı korkuyu atamıyorum. Birleşme anına kadar her şey cok guzel gıdıyor. Ancak birleşme zamanı gelınce ben tirtir tiitriyor öleceğimi sanıyor ağlamaya başlıyorum . Eşimde bana kıyamıyor ve bırakıyor. Henüz hiçbir şekilde az da olsa birleşme sağlayamadık. Doktorlar vajinusmus olduğumu söylüyor. Egzersiz felam yazıyor burada ama ben henüz bekaretimi koruyorum sizlerden yardım bekliyorum eşimi çok seviyorum ve bu kabus dolu günlerin artık bitmesini istiyorum .
Peki cok ozel olmayacaksa bir kac soru daha sormak istiyorum.Gerci burda hic birimizin ozeli kalmadi artik:) Bu parmak calismasi icin uyarilmaya ihtiyac duydun mu? Yani oyle jel surup pat diye mi denedin?
Merhaba Ben 3 aylık evliyim Bu siteyi eşim buldu. eşimi çk seviyorum severek istiyerek evlendik. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Ancak henüz bir kez bile ilişkiye giremedik. Psikolog Dahil tedavi gryrum ancak bir turlu uzerımdekı korkuyu atamıyorum. Birleşme anına kadar her şey cok guzel gıdıyor. Ancak birleşme zamanı gelınce ben tirtir tiitriyor öleceğimi sanıyor ağlamaya başlıyorum . Eşimde bana kıyamıyor ve bırakıyor. Henüz hiçbir şekilde az da olsa birleşme sağlayamadık. Doktorlar vajinusmus olduğumu söylüyor. Egzersiz felam yazıyor burada ama ben henüz bekaretimi koruyorum sizlerden yardım bekliyorum eşimi çok seviyorum ve bu kabus dolu günlerin artık bitmesini istiyorum .
p.. s denemesi yapıyoruz canım.başını rahatlıkla alabiliyorum.birkaç sefer de yarıya kadar aldım sonrası gelmiyor.
dün çok moralim bozuktu. bugün biraz daha toparladım ama deneme yapmadık istemedim bari bugün ara verelim dedim çünkü tahriş de oldu acıyor ondan da kasıyorum galiba..
canı aslında sen çoğunu başarmışsın sadece biraz cesaret göstermen gerekiyor.tahriş olmanın sebebi de sen farketmeden kasmışsındır bazen zorlayınca da tahriş ediyor.yarıya kadar olmuş,böyle bir durumda biraz bekle acele etme.sonra kaldığın yerden devam etmeye çalış...
Muayene distan oldu evet zarim oldugu icin doktor iceriye bakmak istemedi. Bir cubukla sinirlerimi kontrol etti, yani rahim agzindaki kaslarima dokundurup acitip acitmadigini sordu, ben acitmadigini soyledim. Esimin durumundan da bahsettim, urologa gitmesini tavsiye etti. Vaginal ultrasound dedigin nasil yapiliyor? Vajinaya mi yerlestirip bakiyorlar? Yani ben de parmaktan ziyade esimle birlikte olmayi tercih ederim.
cok tskler. sızın konunuzu sorununuzu ısgal etmek ıstemedım ya ne bılıyım cekındım. belkı ınanın benım sorunum daha buyuk. cunku asmam gereken kendımde bır sorun yoktu ben hep baska kadınlara ımrenmek zorunda kaldım cunku onların esı daıma onları ıstıyordu ben ALLAHIM su ıstegımı al da ıyıce rahat edeyım dıye dua ettım esımın yanında aglayarak. cok zor gunler gecırdım sımdı ne degıstı. esım eskıye gore ısteklı bır ınsan. ama benımle beraber olmaya usenıp, sabah ruya gormus bır adamın yanında uyudum ben cok kez. sorunun bedenımle ya da benımle olmadıgına ınanmak ıcın aylarımı tukettım evet benımle alakası yoktu esım cemaat yurtlarında ya da akraba yanında sureklı yasamıstı cocuklugundan ıtıbaren. kımı zaman ınsanlardan cekındı bır erkek olarak masturbasyonun en yogun olacagı caglarda kendını bastırdı kımı zaman harama bakmıs olursunuz sokaktakı kadına bakmayın kadın gunah kadın seytandır dıye cemaat yurtlardında denıle denıle cınsel arzularını bastırma duygusuna yonelmıs. o bana bunları demedı ben kendım analız ettım bunları okuya okuya. sımdı degıstı evet. ama ben de degıstım ben o kadın degılım. cogu zaman ondan sonra uyumaya calısıyorum cunku beraber olmak ıcımden gelmıyor kırmamak ıcın de kacıyorum resmen. bu yıl yerı geldı bır ay beraber olmadık. o cok uzgun, bıze ve bana yaptıklarını sımdı anlıyor zamanında sorun olarak gormedı hıc mucadele etmedı ve benı sevgı olarak tukettıgını gordu artık. bılmıyorum degısır mı degısmez mıyım. erken menopozun hapların verdıgı bır ısteksızlık olurmus ama ben kendımı bılıyorum okadar da tukenmedı ıstegım. ben artık ona yaklasmak ıstemez oldum. o bunun farkında degıl. kırılmasın dıye hastalıga baglıyorum, ya da dıyorum kı eskıden cok yıprandım ben de alıstım beraber olmamaya artık dıyorum, ıstegım olmuyor dıyorum ama senı ısteyemıyorum ama aslında benım ıstegım belkı %20 ancak azaldı eskı bana gore dıyemıyorum. sorunuma daır bazı cumlelerı sela 1 e yazdıgım cevapta da degındım bıraz.
gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500
Elvan 400
dahlia34 400
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
privacy 200
geriye kalan 800 tane
almak ısteyenler ?
19 temmuz perşembe duası yapılıcak
gülsevdam 1000
wawes 500
snowflakeN 500
Elvan 400
dahlia34 400
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
privacy 200
geriye kalan 800 tane
almak ısteyenler ?
19 temmuz perşembe duası yapılıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?