- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.441
canım 200 alabilirim
arkadaşlar ben ne kadar uyuşuk biriyim ya... bir lafı 40 kere söylersen olur derler ya bana çocukkenden beridir uyuşuk derler vay halimeya ben uyuşuk değilim sadece kafama her türlü zımbırtıyı doldurup duruyorum borç harç sağ sol derken penaltı gol olmuyor arkadaş ... neyse hastalığımın geçmesini bekliyordum inşaallah bugün bitmiştir:44: bitti dedikçe yine geliyor anlayamadım gitti yav... kaç gündür de yoğundum inşallah bugün deneme egzersiz ne varsa yapmayı planlıyorum lütfen azcık duanızı esirgemeyin (isterseniz) en azından bir egzersiz bile yapsam bana faydası var iki haftadır bişi yapamıyorum yaa...
İLK DENEMEMİZDE DOKTORDA BİZE KADININ ÜSTTE OLDUĞU POZİSYONU ÖNERDİ AMA BENA İTİCİ GELİYOR. ASLINDA KONTROL KADINDA OLUYOR AMA YİNE SERT BİŞEYİN ÜERİNE OTURMAK ZOR GELİYOR :s
yuppiiiişimdi aparat içimde tuhaf ama rahatsız etmiyor fazla hareket etmedikçe.çünkü çıkıyo kıpırdayınca :) bugün yapmayacaktım ama pre. ile denedim cuk diye gitti 2-3 kez git gel yapim dedim iyice alışmışım yaşasın ya gıdıklanmıyorum artık git gel yaparken. böyle 30 dk sınır koydum kendime pc dizimde uzattım ayakları aynen senin dediğin gibi tv seyrediyorum =) 30 dk yeter mi örtmenim yoksa daha duram mı böyle ? :111:
canım ıstek olsun olmasın yeterkı kendını kasma vajı acılır idrar hıssı normal ılıskı esnasında bende hıssedıyorum cogumuzda bu vajı genıslıgı demek degılBen de dun ilk kez denedim parmak egzersizini. Parmagimin ilk bogumunu yerlestirebildim hakikaten orasi bayagi bir genis. Herhangi bir aci filan hissetmedim iradi olarak daha ileriye gitmedim. Yani ama bilemiyorum sizleri de cinsel istek olusmadan vajenin kendiliginden acilmasi zor gibi geliyor bana. Ordaki kaslar da istekli alakali degil mi yani? Kaslarim gevsek oldugunda sanki idrarimi kaciracakmis gibi hissediyorum ben, iliskideyken de oyle oluyor. Bununla ilgili fikri deneyimi olan var mi?
çeşitli sporlar yapan bırıyım kergel egsersızın daha zorunu hergun 4 5dk yapıyordum esneme falandaben ne mi aşamadayım bacaklarımı bile ayıramama aşamasında desem yalan söylememiş olurum ki bir süre karete yapmış biri olarak nasıl söz konusu bu olunca ayırıpda bişey sokamıyorum içine kızıyorum kendimeeee ne yapsam...
kegel egzersizlerne başladım ayna karşısında kendini tespit etme adına bir kaç egzersiz ondada aptalca geliyor 7 dkk sonra usandım bıraktımmm... inan çok kötü ya ne etsem ufffff
burayı takip edeyim etmesinede akılda biter diyorlar ya bu çok daha zorluyor beni inatçı biri olunca ama bu kez inadımı vajinüsmüsü yenecem diye diyorum ALLAH KERİM
çeşitli sporlar yapan bırıyım kergel egsersızın daha zorunu hergun 4 5dk yapıyordum esneme falanda
ama vajı gonul dınlemıyor:)
2 yıl gızlı gızlı takıp ettıkten sonra buraya yazıp 1 ayda yendım
beynını hazırlayınca sana da egsersız ıtıcı bırsey degıl kurtarıcı bır tedavı olarak gelıcek ınsallah ..
şimdi ben jinekologamı gitsem daha olumlu sonuçlanır yoksa psikolojik terapileremi yoksa cidden burdan ciddi bir takip ve egzersizle yenebilir miyim...
yok yapcam da egzersizleri ancak bakalım birde yanlış uygularsam... Yanarım iyice
yuppiiiişimdi aparat içimde tuhaf ama rahatsız etmiyor fazla hareket etmedikçe.çünkü çıkıyo kıpırdayınca :) bugün yapmayacaktım ama pre. ile denedim cuk diye gitti 2-3 kez git gel yapim dedim iyice alışmışım yaşasın ya gıdıklanmıyorum artık git gel yaparken. böyle 30 dk sınır koydum kendime pc dizimde uzattım ayakları aynen senin dediğin gibi tv seyrediyorum =) 30 dk yeter mi örtmenim yoksa daha duram mı böyle ? :111:
merhaba arkadaşım.
ben vajinismus doktoruna gittim fakat bu site sayesinde yendim. egzersizlerini aksatmazsan söylenenleri uygularsan bumuymuş yapamadığım diyeceksin. başarılar.
çeşitli sporlar yapan bırıyım kergel egsersızın daha zorunu hergun 4 5dk yapıyordum esneme falanda
ama vajı gonul dınlemıyor:)
2 yıl gızlı gızlı takıp ettıkten sonra buraya yazıp 1 ayda yendım
beynını hazırlayınca sana da egsersız ıtıcı bırsey degıl kurtarıcı bır tedavı olarak gelıcek ınsallah ..
Neyı yanlıs yapıcaksın mesela ? burda 7 24 destek var maşallah :)
sana yardımcı oluruz yeterk ısen bır egsersze basla takıldıgın yerde gerek özel mesajla gerek burdan sor cekınme hiç
ya bu kadar kendini kahretme, kendine iyi davran. öncelikle doktora git problem var mı öğren. dışarıdan bakacak zaten, bakire olduğun için herhangi bir şey sokamaz. anlatırsın derdini bi problem var mı diye öğrenmek istiyorum dersin. eğer problem yoksa egzersize başlarsın. daha ne kadar erteleyeceksin ki? bak iki yıl olmuş, eşine yazık değil mi?? bebek isteyeceksiniz ileride o zaman ne olacak??? bu işin tek yolu egzersiz. bir an önce doktora gidip anatomik sorun var mı öğren, sonrasında herkes sana yardımcı olur, deneyimlerini paylaşır zaten burda. hadi sızlanma da kalk bir randevu al nereye gideceksen. hadi bakalım, kendi ömründen çalıyorsun, erteleme artık.
100 tane kaldı canım ..kızlar alınmayan tefriciye kaldı mı
nasıl yendin allahasen yardım yardım yardımmmmmmm
çocuk istiyorum RABBİM YARDIMCIM VE YARDIMCIMIZ OLSUN
EGZERSİZE KENDİMCE BAŞLADIM... wc de olanları varya onu yapıyorum her lavabo anımda... kasların gelişmesi adına.. sonra bir arkdaşımızda kulak çöpü ile ilerleme kaydetmişti onuda kısmen yaptım.
evet okudukça kaldıkça bu sitede daha da ümitli oluyorum.. inşallah...
bir arkadaş kulak çöpünü yazmıştı evet kısmen onu uyguladım :) ama çok çok da değil
egzersizden kasıt wc de yapılanlardayım doğrumu gidiyorum sizce...
ha yoksa emla kremi bile aldım... ama aparat falan yok nerden nasıl ne ölçüde alınır da bilmem...
Kizlaaaaar nerdesiniz yaaa cileklim hic yok o nerde facar cnmm nirlerdesiz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?