- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.461
HA BİRDE eşin tutumu önemli derler ya... benim eşim tamam iyi hoş sabırlıda önceleri çok çok kızıyordu... bende sürekli ağlamaklı bir haldeydim... illa oturda otur demesinden bıktım ama o da kendince haklıdır 2 yıl oldu cidden ...
ha bir arkdşm vardı onunda 1 hafta yapamamışlardı ve sonra operasyonla bir perde varmış onu aldırdı vajinasından yani ben hiç jinekologada gitmedim birde öyleside varsa ölim ben en iyisiiiiiii
hepsını kacırdımben burdayım hıı adam yerıne koyulmuyoruzmu
evet okudukça kaldıkça bu sitede daha da ümitli oluyorum.. inşallah...
bir arkadaş kulak çöpünü yazmıştı evet kısmen onu uyguladım :) ama çok çok da değil
egzersizden kasıt wc de yapılanlardayım doğrumu gidiyorum sizce...
ha yoksa emla kremi bile aldım... ama aparat falan yok nerden nasıl ne ölçüde alınır da bilmem...
Yawrum sen hayalet üyesin ben napamm ha ha ha :) napiosun kiss
öncelikle ıyı bır kadındogum yanı jınekolog doktoruna gıt canım dıstan vajıye bakıcak bedensel sorun varmı dıye
sakın korkma sadece dıs dudakları acıp bakıcak.. sonrasında kulak copu serce parmak daha sonrası ıkı parmak derken
aparata gecebılırsın ama hıjyen cok onemlı ne ıle yaparsan yap egsersızı
preze... yada amelıyat eldıvenı kulan tercıhım reze.. durex elıte hem kaygan hem ınce
ve bırde jel bızım can kurtaranımız ıslaklıgı saglıyor dıyelım parmak egsersızı yapıcaksın
parmaga pre.. gecır ustune bol jel sur oyle egsersız yap
aparat ıse bıldıgımız bakkal mumu ben 4 adet almıstım
bırıncısı mum ustune azcık ınce tabaka pamuk sardım yumusak olsun dıye strecleyıp ustune pre gecırdım dıgerlerıde
mum pamuk ve usutne kagıt havlu sarıp strecleyıp pre. .gecırdım en kalınlıgı 7 cm en kucugu buyuklerı 10 11 12 cm gıbı yaptım
asama asama en kucugunden buyugune egsersız yapıp esımın p. olcusunde aparat hazırladım en son ve onu rahat alınca artık fınısh yenmem garantı dedım
ıcımde 10 dk falan tutabıldım aparatı esım gormesın dıye ve cıkarıp dırek esle deneyınce bıttı hersey yendım cok sukur..
kımı parmagı ıtıcı bulur kımı aparatı kımı parmakta yendı kımı aparatta bunu deneyıp goruceksın hangısı ıle rahat olursan oyle devam edersın
ama unutma p.s. kemıksız bır yapı aparatlardan cok ama cok daha rahat kesınlıkle ..
yuppi, cok güzel. düsüne düsüne, okuya okuya kendini vajinismus yapacaksin diye korkmustum. oh basindan egzersizle, en zor kismi atlattin.devami yakinda =)
Yawrum sen hayalet üyesin ben napamm ha ha ha :) napiosun kiss
o kadar yazmışsın artık sizi dinlememek hakka girmek olur.. kesinlikle uycam harfiyen... en erken perşembe gidebilirim dr ve derken ramazan zaten
ramazan ramazan uğraşıma bak yahu çarpılırmıyım dersiniz:):):)
bu arada ciddden uygulayacağım da dr a gitmeden kulak çöpü falan uygulamaya başlasam ... yalnız bir arkdş daha bairesindir dr alttan bakmaz deyinceyahut denediklerim ne eder birde o dert var... gerçi bir ara eşimle azcık ileri gidince ki ilk ve son kezdi çok hafif kan gelmişti ama belkide zar denenn o lanet şey belki girilmeye girilmeye :) tekrarr iyileşmiştir dermişim... yani cidden ciddi bir birliktelik olunmayınca .... bakalım
çok çok sağolun yapcam...
o kadar yazmışsın artık sizi dinlememek hakka girmek olur.. kesinlikle uycam harfiyen... en erken perşembe gidebilirim dr ve derken ramazan zaten
ramazan ramazan uğraşıma bak yahu çarpılırmıyım dersiniz:):):)
bu arada ciddden uygulayacağım da dr a gitmeden kulak çöpü falan uygulamaya başlasam ... yalnız bir arkdş daha bairesindir dr alttan bakmaz deyinceyahut denediklerim ne eder birde o dert var... gerçi bir ara eşimle azcık ileri gidince ki ilk ve son kezdi çok hafif kan gelmişti ama belkide zar denenn o lanet şey belki girilmeye girilmeye :) tekrarr iyileşmiştir dermişim... yani cidden ciddi bir birliktelik olunmayınca .... bakalım
çok çok sağolun yapcam...
bir arkadaş vajinüsmüs doktorna gitttim yazmış... :) cidden ben bilmemm bu tarz dr varmı yok mu diye... jinekologamı gitcem yoksa psikologamı???
Hic sorma yaaaa baya gelin cikarmisiz bakindimda hepsini cani gonulden tebrik ediorum rabbim baska dertvermesin kiz gulsevdam biz kaldik tohumluk gbi iyimi ha ha napcaz biz yawwww sana guluodum kiiiiiz basima geldi almanyadan 15 gunluk misafir geliomus cildirmak uzereyim senin gbi gorumcm olsa neyse cnm hic tanimiom bde deli olucam deli
gorumce derken eltımın anası cıktı basıma ama cok sukur gıttı
ramazan boyunca habersız gelmedıkce mısafırsız olucam oh beeeeee :) sonrası zatı tatıle gıdıcem ınsallah
balayımı beklıyorum 8 16 gözle
tanımadıgın bırılerımı gelıcek akraba bıle degıl offf hemde 15 gun bu ne yaa off soyle onlara once vajıyı bı yen sonra gelsınler
sımdı mısafırler var dıyede kacıcan yınee ertelıcenbırde bu sıcaklarda mısafır hemde yatılı ve ramazanda
ne yapsak evını pırelermı bassa bı bahane bulsak :) bızım burda pıre cok ıstersen kavanoza doldurur gonderırım :)
ramazan boyunca habersız gelmedıkce mısafırsız olucam oh beeeeee :) sonrası zatı tatıle gıdıcem ınsallah
tanımadıgın bırılerımı gelıcek akraba bıle degıl offf hemde 15 gun bu ne yaa off soyle onlara once vajıyı bı yen sonra gelsınler
sımdı mısafırler var dıyede kacıcan yınee ertelıcenbırde bu sıcaklarda mısafır hemde yatılı ve ramazanda
ne yapsak evını pırelermı bassa bı bahane bulsak :) bızım burda pıre cok ıstersen kavanoza doldurur gonderırım :)
bit pire tahta kurusu hamam bocegi bu yolda hersey mübah ayy acaba gece yataklarinin icine koysam ise yararmi ama hakkaten cildircam insan bu kadar dusuncesiz nasil olur anlamiyorum yaa didisinin didisinin didisi bu ne yaaaa yuhhh diorum aynen dedigin gni kacmak icin hersey mevcut yani canimm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?