Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar size boyle asama asama neler yaptigimi hergun yazmak istiyorum. Bugun de aynayi aldim elime vajinami incelemeye durdum.Ve vajinamin ortasinda kizlik zari acikligimi da gordum. Ama yine sunu soylemek istiyorum cinsel bir uyari olmadan parmagimi veya baska birseyi oraya yerlestirmekte zorlaniyorum dogal gelmiyor.Daha onceki denememi uayararak yapmistim o zaman parmagimi yerlestirme fikri cok tuhaf gelmemisti.Yani cok acik olacak ama masturbasyonla bunu yapmak sanirim daha kolay olur esleriniz surekli egzersizlerde uyarici olarak yaninizda bulunmazlarsa.Bunu basaran arkadaslar vajinismussuz arkadaslardan daha basarilidirlar eminim iliski konusunda.Bir de sunu sormak istiyorum ben inancli bir insanim ibadetlerimi de yapiyorum cok sukur. O acidan bu egzersizler bana dogru gibi gelmiyor, yani bu konuda arastirma yapaniniz oldu mu? Hele de ben dedigim gibi uyarilmadan vajinama birsey yerlestirmek istemiyorum, zorlaniyorum uyarilmak da sanki uygun degil gibi geliyor dinimiz acisindan???Yardimlarinizi bekliyorum.

sevgili arkadaşlar bu akşam bu kabus bitti...okadar mutluyum ki anlatamam...acı yok, kan yok...bana acıyack kanamam olacak diyenlerin allah belasını versin diyorm başka bir şey demiyorm..kusura bakmayın arkadaşlar ama öle...ne ağlama krizleri ne psikolojik bunalımlar yaşadım 3 yıl...anlatamam..1 ağustos evlilik yıl dönümüm...allaha şükürler olsun ki kk buldum...buradaki çok değerli arkadaşlarla tanıştım...ilk olarak tanıştığım çileklipuding arkadaşa elvan'a herkese teşekkür ediyrm kısacası...kime msj yazsn derdini anlatsn sana destek olur buradaki arkadaşlar allah hepsinden razı olsun...sela1 dünkü msj için saol desteğin olmazsa yapamazdım cnm...şimdi alışma aşamasına geçcm..üstte deniyrm hala..bilmiyrm be altayken yapabilir miyim...inş her şeyi atlatacm...arkadaşlar ramazn geliyor hadi bi gayret...buraya üye olurken tek parmak çalışıyrdm 2 parmağı almayı bile hayal edemezken 3 parmağı bile yaptım kısa sürede..ramazana kadar yapamam dedim oldu..bu arada 2 haftadır buradayım belki biraz daha fazla..gayret arkadaşlar inş herkes kurtulck...sabah namazına kalkıp dua ettiğim şu vakitlerde dayanamayıp buraya koştum..sevincimi paylaşmak için...sabah ezanalrının hürmetine allah herkesin duaalrını kabul eder inş....

seçil arkadaşım bende inançlı biriyim..beş vakit namaz kılarım ve kapalıym..bizim durumumuz bir nevi psikolojik bir rahatsızlık...tıpta bunun bir rahatsızlık olduğu açık ve kanıtlı..tedavi olmazsak iyileşemiyrz bu bir gerçek...inan egzerszler olmazsa ben yapamazdm...yuvam kurtuldu cnm...bu yüzden yuvaları yıkılan çok oldu...bi süre eşin iyi davranır dışardan hani bebek diyenler olur bide kısır damgası vurular bunların çocuğu olmuyor..süper...halbuki belkide herkesten sağlıklısındır...lütfen önce kendin için daha sonra eşin için gayret et...ve başla...istediğin yerde sor cevaplayalım..bunalırsn azarlayalım valla çok azar işimdim burada iyikide azarlamışlar..lütfn kendini toparla ve başla...yok ben uyarılmadn bişeyler yapamam yok bunu yerleştiremem deyip dururken yıllar geçiyo 3yıl mutsz psikolojik dolaştım hiç bir şeydn zevk almadn..

Bizim evde hergun yeni seyler oluyor. Burda saat gecenin 11 i neredeyse ve esim okulda oyun oynuyor eve gelmek yerine. Bu sorunu cozmek icin kilini bile kipirdatmiyor ve de onemli degil diyor, tek bildigi her konuda gide gele olur gide gele acilir.. Bir gun yapistiricam ona bir tane gide gele duzelecek mi bakalim.. Suan o kadar sinirliyim ki boyle bir adama kendimi teslim etmek istedigimden emin degilim inan....

Bu arada hayirli olsun gozun aydin senin kadar sevinemez kimse eminim...

zerbascım senin adına çok sevindim. bak gördün mü hiçbişey yokmuş :) yeni gelinimiz için halaylar yok mu ya nerelerdesiniz kızlar kayboldunuz gittiniz

bu arada gulsevdam için kalan 100 ü alıyorum Allah onun için en hayırlısını versin bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşmasını nasip etsin

ARKADAŞLAR ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NE KADARDA İLGİYLE YAZMIŞSINIZ MSJLARI gülsevdam sela ve bir çok arkadaş....

özel msj hakkkım yokmuş olur bir kaç güne inşllh... hepinize çok güzel bir gün diliyorum...

hooolllleeey holllleeeey holllleeey hadi gözünaydın, allah başka dert vermesin. gördün mü bak, korkacak bir şey yokmuş. birisi daha kurtuldu, şükürler olsun!!! halaylar sana gelsin

Kizlaaaaar nerdesiniz yaaa cileklim hic yok o nerde facar cnmm nirlerdesiz ...
Canım çok zor bir dönemden geçiyorum, psikolojim pert durumda. pazar günü yataktan çıkmadım. işyerinde problemler yaşıyorum.
Neyseki bir iki gündür fena değilim, ara ara kim ne yapmış okuyorum. Sen ne yaptın? Döndün mü tatilden?

hooolllleeey holllleeeey holllleeey hadi gözünaydın, allah başka dert vermesin. gördün mü bak, korkacak bir şey yokmuş. birisi daha kurtuldu, şükürler olsun!!! halaylar sana gelsin

ya ben bu halay olayını çok seviyorum :)
zerbas tebrikler canım geçmişler olsun ben de halayını çekeyim 64:
hayat çok daha güzel bundan sonra.. Allah başka dertler vermesin sana maşallah

hadi eller havaya o zaman

:118::118::118::118::118::118::118:

canım dını kımlıgımı öne cıkarmak amacım degıl ama yıllarca kuran dersı vermıs bırıyım
kendını tatmın etme dınen yasak değil kı sadece hoş görülmeyendir
izin verılmesıne sebebi ise bekarken harama meyil etmek yerıne kadınada erkeğede kendini tatmin etme izni verılmıştir
yanlıs bılmıyorsam şafii mezhebınde olanlara caiz değil bıraz arastırıp donucem bu konuda muhakkak sana ..
kı bızım boyutumuzda dedıgın gıbı uyarılınca ıslaklık oldugundan daha rahat oluyor
ılk zamanlar oyle egsersız yapıyordum gusul almak gecelerı zor geldıgı ( eşimden gızlı egsersız yaptıgım ıcın )
ve sonra kendımı kotu hıssettım uyarılmadanda yapabılırm dedım ve
ınankı aslında arada fark yok sadece beyınen rahat oluyorsun daha genısledı ıslaklık var dıye vs ..

Son düzenleme:

işte bu yaaaa ay cnaım cok ama cok sevındımmm ınnakı zamanla allta her turlu olcak sımdılık alısıp yendıgını beynıne yerlestırmen lazımmm :)

gönülden tebrıkler canım yenı gelınlıgın hayrlı olsunnn ve ayaklara dıkkat :)

Canım burda birçoğumuzun eşi destek olmadı, umursamaz ve ilgisiz davrandı. Benim doktorum bu senin sorunun sen çözeceksin, o sağlıklı derdi. Yani biz vajililer biraz cadı oluyoruz , hem suçlu hem güçlü modunda . Yani sana söylüyorum ama bende öyleydim. Sen kendin şu sorununu çöz, ilişkiniz çok daha güzelleşecek .

Sonuçta bu bir tedavi, yapmasan eşine, kendine, doğacak çocuklarına yazık edersin erteleyerek. Ben kendi açımdan bu konuda bir vesvese yaşamadım. Uyarılma olmadan birşeyin girmesi zor hakkaten o yüzden su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyoruz.
Yada eşinle önsev... sonrasıda deneyebilirsin.
Egzersizden sonra abdest alıyordum sadece.

bu arada gulsevdam için kalan 100 ü alıyorum Allah onun için en hayırlısını versin bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşmasını nasip etsin

Allah razı olsun cnaım nıhayet tefrıcıyeler bıttı ..

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...oldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani-875.html
burdan 100 mesaja cıkıp ozel atabılırsın canım

gülsevdam 1000
wawes 600
snowflakeN 500
Elvan 400
dahlia34 400
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
privacy 200
senay_mehmet 200
Ocean_ 100
sunisup 100
Aykurt 100
Rabit 200

19 temmuz perşembe duası yapılıcak
tefriciyeler bitti arkadaşlar Rabbim herkesden Razı olsun sessızce arkadasımızın hakkındada hayırlısı olsun ... inşallah .

canım sorunların çözülücek gibimi ? iş değiştirme şansın var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…