Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb canım kendime nazar değdirdim sanırım bugun yine 1 cm kadar kalınlaştırıp deneyeyim dedim olmadı ya ilerlemiyor ( aynı aparatla ne kdr devam etmeliyim acaba gerçekten acele mi ediyorum ya ?

Canım söylediklerine çok haklısın. Ama bir tecrübe de benden; eğer sadece bir doktorla bu çeşit bir operasyona veya başka bir şeye karar vermeyin. Ben de evliliğimin 1.senesinde gitmiştim jinekologa ve bana cinsel ilişkiye giremememin çok normal olduğunu, kızlık zarımın önünde kalın bir myom olduğunu, hatta cinsel ilişkiye girseydim çok büyük bir acı ve kan yaşayacağımı söylemişti. Bana bir operasyonla bu myomu almayı teklif etti. Ben düşünceğimi söyledim. Ve günlerce ağladım, psikolojik diye bildiğim rahatsızlığım bir de üstüne biyolojik sorunlar çıkmıştı. Başka bir jinekologa gitmeye karar verdim. Ve o doktor "böyle bir şeyi nerden çıkardın, kesinlikle için rahat olsun, öyle birşey yok tamamen psikolojik senin sorunun" dedi.

Canım çok sevindim. Kutluyorum seni

Canım, hayırdır, neyin var? Sıkma canını, düzelir inşallah...

gulsevdam için 600 aldığım tefriciyeyi bitirdim. başka ne zamana dağıttınız arkadaşlar yakın tarih olmasın gözlerim acıyo şu an :)

yumurtlama günlerim başladı ve ben ilk denememi yapıcam inşallah boşa gitmez çok heyecanlıyım. kızlar bu bir hafta içinde gün aşırı arayla 3 defa falan ilişkiye girmem gerekiyo zannedersem. yumurtlama takviminde 17 ve 22 si arasında hamile kalma günlerimin en yüksek olduğu yazıyordu. ramazan bayramında çifte bayram yapmak istiyorumm :)

ii de nasıl yapılıyor peki bu egzersizler anlatabilirmisiniz?

Dün akşam eşimle otururken ona diyorum ki ama nasıl sinir ettim kızlar bi görseniz halini. Bak ben senin bildiğin kızlardan değilim kendimi öyle 1 gecede teslim etmedim 1 senede teslim ettim bak kıymetimi bil karışmam diye ama nasıl sinir bakıyodu bana:))

Maaşallah Maaşallah Maaşallah

Canım, hayırdır, neyin var? Sıkma canını, düzelir inşallah...
Sağol canım, şuan anlatsam 6 saat sürer (abartıyorum da uzun biraz :) düzelir inşallah sabrediyorum sadece .

ii de nasıl yapılıyor peki bu egzersizler anlatabilirmisiniz?

ben işyerindeyim, yazamıyorum uzun uzun , akşama yazarım yada arkadaşlar sana yardımcı olur birazdan .

tebrikler! bir kisi daha atti yükünü

sappi sappi

üstte yaptigin gibi altta da yapabilirsin, yapabilir miyim, edebilir miyim diye düsünme yavas yavas hepsi olacak. ben de üstte yendim ama agir spor valla. tembellik, hamlik, kondüsyon eksikligi hehe mecburen alti denedim bir süre sonra onun da kendince avantajlari var iste.

26 temmuza kadar 500 alabilirim eğer alamayan arkadaşlar olursa bana yükleyin 1000 e kadar alabilirim.

mrb canım kendime nazar değdirdim sanırım bugun yine 1 cm kadar kalınlaştırıp deneyeyim dedim olmadı ya ilerlemiyor ( aynı aparatla ne kdr devam etmeliyim acaba gerçekten acele mi ediyorum ya ?

üzülme sakin. olur öyle, olmasi cok normal.
her zaman en son biraktigin boydan basla, biraz bekletip büyüt. öyle daha rahat edersin. bu isin tam kurali susu busu yok, kisiden kisiye degisiyor. ben ilk basta 5.5 cm ile basladim, 1 hafta onunla ugrastim. bekletmeyi vb. de bilmiyordum. sonra sela bekletip boy büyütmeyi ögretti bana ondan sonra 5 gün icinde 11 cmye ciktim. yavas yavas ama uzun egzersizlerle. mesela 10 cm yaptigim gün 4 saat calismistim. 5.5 cm ile baslayip 1 saat, 8 cm ile 1 saat, 9 cm ile 1 saat, 11 cm ile 1 saat.
10 dk da olurdu belki, bunun limiti yok. ama her gün en az 30 dk =)

biraz mola ver, sonra izmir marsiyla egzersize yollan.

Son düzenleme:

ya dün çok mutluydum bugün aynı aparatımı yaptım ilk sonra sadece 1 cm kalınlaştırıp denemek istedim cok zorlandım jel yok belki ondan belki tahriş ettim bilmiyorum. ayrıca p..s bir türlü olmayacakmış gibi geliyor. bu duygu değişimlerinden bıktım ya bi gün umutlanıyorum bi gün karamsarlık bitseydi şu kaos en iyisi jelsiz denemeyeyim bir daha.

yüksek müsadenle biraz tartaklayayim seni

jelsiz deneme baslarda zaten. oo en baslarda zarar ziyan ederek jeli aban zaten. cup diye kaysin.

o yaptigin aparat nasil olduysa, miki de olur. hatta daha rahat olur cünkü biz onu ne kadar gözümüzde büyütsek de kemiksiz memiksiz bisi. hatta basi akillara zarar, sünger gibi. cok güzel tampon görevi görüyor arka kisim icin, önden yumusak yumusak gidiyor, yolu aciyor arka sert kisim icin ki, ben silikon dilatörlerle calistim. sözüm ona benziyordu yumusakti, egilip bükülüyordu. dilatörü hissediyordum, mikiyi anlamadim.

bak bütün gelinler bir saskin. yendiklerinin farkinda degil. ben de inanmamistim, yok olmadi bu diye 3 kere almistim.

moral bozmak yok. duygusal git-geller de normal ama hepsini vajinismus canavari yapiyor, son cirpinislari. onu kovdugunun farkinda.
müsade etme ona. defolsun gitsin.

canım umutsuzluga kapılma hemen bız yendiğimiz halde zaman zaman istediğimiz gibi olmuyo.gün günü tutmuyoo üzulme hemen moralın duzelınce gene dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…