Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben bu halay olayını çok seviyorum :)
zerbas tebrikler canım geçmişler olsun ben de halayını çekeyim 64:
hayat çok daha güzel bundan sonra.. Allah başka dertler vermesin sana maşallah

evt bende bu halay olayını çok seviyorm...saolasın hayat çok güzel uçtu gitti tüm sıkıntılar..

hadi eller havaya o zaman

:118::118::118::118::118::118::118:

çileklipuding sana çok çok teşekkür ediyrm bu sayfaya üye olduğumda ilk senle konuştm..senin sayende parmak egzersizlerine başladım ve diğer arkadaşların desteğiyle yendim...allah her şeyi gönlüne göre verir inş...her şey senin istediğin gibi olur...saol tekrar tekrar....

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel, banacanımdeme, kgokce.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr , flzf, zerbas, aybice.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107,miha.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı, trinitynin rahatsızlığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.

saolasın attlım atlattık şükürler olsun...inş altta falan dediğin gibi inş olack...tekrar teşk..evt ayaklar:)))

vesile olmak çok güzel bir duygu ama bu senin başarın , ilk mesajlar unutulmuyor, banada snowflaken mesaj yazmıştı ilk beni kimse tınmazken , yada ben öyle sanıyorken , bende onun yeri ayrı o yüzden...
Allah razı ol, hep mutlu ol inşallah .

aynen dediğin gibi ilk msj yazdığın unutulmuyr bide elvan+ var o şuan yok herhalde....şimdi alışma sürecindeym bakalım ne olur...bebk istiyrm...istekler bitmiyo nedense...allah herkesi mutlu etsn...ne okuyorsnz bende okurum bu arada...hamile kalmak isteyenlerde adımı görmek ne güzel anlatamam:))))))

Canım cok tebrik ederim bu gün halaylar senin için inşallah bi günde benim için çekilir olsun birinin yenmesi bile hepimizi çok mutlu ediyo ne zaman baslamıstın canım egzersizlere dsanki yeni diye hatırlıyorumm her neyse kabus sona erdi hadi o zaman hobaaaaaaaaaa

saol cnm inş senin halayını da çekeriz devam gayret et....evt yeni iki hafta ya da biraz daha fazla...ya cnm çok 3 yıl bitti 4 .yıla 1 ağustosta girecz...artık yaşayamıydm diyebilirm nefes almakta zorlanıydm...bide çok çocuk istyrm...şimdi alışma sürecndym bakalım ne olck inş herşey güzel olck allahın izniyle...hadi seninde iyi haberini bekliyrm takıldığın her noktada yaz seve seve yardım edrm ve herkes edr.....

hayırlısı canım ben orta parmakdan baya kalın bi aparattadayım suan sen cok şükür benden sonra basladın yendin allah yardımcın olsun cnm inş en kısa zamandada bebeğine kavusursun cnm

çileklipuding bende vaji yi yenmek daha sonra yenipte çocuk sahibi olmak isteyenlerdenim.. ah bir yensem

benimde ismim varmış özür dilerim çileklipuding.... inşlh yenecem:)

Kesinlikle uygulamaları yapmaktayım...kegel egzersizlerini yapıyorum... o müthiş tanışmayı da gerçekleştirdim vaji ile:)
sonra dün kulak çöpünün girişini o sonsuzluğuda keşfettim...
bugün egzersizler ve 2 kulak çöpü serçe parmağı kalınlığında bir apart sonra azcık daha kalın bir apart yaptım ve uzunda azcık ve işaret parmağımıda son boğumuna kadar girişini gördüm yaptım.... sence nasıl gidiyorum....

hayırlısı canım ben orta parmakdan baya kalın bi aparattadayım suan sen cok şükür benden sonra basladın yendin allah yardımcın olsun cnm inş en kısa zamandada bebeğine kavusursun cnm

gayret cnm yaprsn emin ol...hala üstte deniyrm altta geçebilsm bebk için şansım olck ama bakalım alışalım hele...iyisin parmakları bi hallet zamanla çok daha iyi olck...gayret tatlım..

TEFRİCİYE okuyoruz canım, almak istersen sayı verebilirsin...

canım çok özverilisin, duygulanıyorum valla ama sessizcekimsesizceninki yetişsin diye bir sonraki perşembeye attım, yine serbest dua ederiz, kim içinden ne okursa farketmez, listedeki arkadaşları sayarız yine .

bu egzersizleri nasıl yapacağım ben ya bekaretimin bozulmasını istemiyorum onu sadece eşime vermek istiyorum nasıl yapılıyor bu egzersizler

bekaret bozulmuyor ama esnediği için kan gelmeyebiliyor, kafana çok takma o meseleyi, hayatınızın düzene oturması daha önemli. birçok kişi öyle düşündü burda ama eşleri sorun etmedi, en baştan eşinle konuşursun bu konuyu, sorun etmiyorsa önemli olan vajiyi yenmek , bir iki damla kan görmek değil . Dikkat edersen sana canım demiyom

benimde ismim varmış özür dilerim çileklipuding.... inşlh yenecem:)

Hadi bakalım bismillah de başla , senide gelin edelim :123:.

hazal bende 2 3 gündür artık egzersiz uygulama modundayım....
sen kaç günde orta parmağa geçtin ki.... bende şu olayı bir atlatabilsem of of.... meğer ne çok insan varmış ben gibi diyorum... ALLAH herkesi kurtarsın boy boy çoluk çocuk versin

suprsın dememe gerek varmı :) bak ne guzel aparatı kalınlastırarak ılerlıyorsun
işte bu hem parmak ıle vajının yapısını tanıdın aparat ılede egsersız yaptın boyle devam et canım
jel kullanıyormusun ve pre.. egsersızde?

mrb canım kendime nazar değdirdim sanırım bugun yine 1 cm kadar kalınlaştırıp deneyeyim dedim olmadı ya ilerlemiyor ( aynı aparatla ne kdr devam etmeliyim acaba gerçekten acele mi ediyorum ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…