Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım onunla alakalı :/ , biraz gururuma dokundu olanlar, bende akışına bıraktım, çekip gitmek istiyorum ama çalışmam lazım, neyse . Avatara ettiğin iltifat için teşekkür ederim .

ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh kimisi bir birimin olsun ister ama birimin içine girmeden bilemezki neler olduğunu... canım her iş yerinde birileri birilerini çekemez... birileri birilerinin kuyusunu kazar yada yükselmesini istemez vs... bu sorunlar her zaman karşına çıkacaktır tatlım hangi işte olursan ol... bence dediğin gibi akışına bırak... biraz sabret güneş snin için de doğacaktır elbet bunu unutma gülüm...

Allah razı olsun canım, inşallah sende kendi mesleğini yapmaya başlarsın bir an önce.

Evet canım onunla alakalı :/ , biraz gururuma dokundu olanlar, bende akışına bıraktım, çekip gitmek istiyorum ama çalışmam lazım, neyse . Avatara ettiğin iltifat için teşekkür ederim .

pire için yorganmı yakılırmış olsun bazen olur böyleseyler calışma ortamlarında ben eşimle beraber calısıodum aynı fabrıkada tabi bolumler farklıydı....son zamnada calıstıgım bolumdekı kızların basına gecırmeye karar verdi şef beni konusuldu falan sonra bi baktıııım paaaat die diğer vardiya başı kızın arkadası oldu benım yerıme meger şef le konusa konusa yapamaz edemez falan fılan adamı kandırmış neler oluyo neler calışma hayatında canım benım....

kızlar biraz endişeliyim ilk defa kayganlaştırıcı kullanmadan deneme yapıcam az biraz korkuyorum :)

yani olmazsa moralim bozulacak. vajinismusu yendikten sonra 5 defa falan ilişkim oldu umarım bunun bi faydası olur.

bi de bunu atlatabilseydim..

çilaklim ben aldığım 100 tefriciye yi okudum Rabbim kabul eyler inşaallah... herkese şifasını verir inşaallah....

canım ALLAH ım yardımcın olsun inşaallah... ön sev... uzun olursa ok rahat olacağına inanıyorum korkma sakın... sen ki 5 defa yapmışsın kız neden korkacan :))

umuut um demirbaş 2im nööörüyon?
canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşaallah... bugün deneme yapacan mı? en azından aynayla baksan yada serçe parmağını dokunmaya çalışsan bile yeter kuzum hadi lütfenbi cesaret... akşama egzersiz yapmayı düşünüyom belkide denerim inşaallah

kızlar siz bu kayganlaştırıcı jelleri (ultrason jellerinden filan bahsedildiğini okumuştum ya da lazerde kullanılan jellerden) nerelerden alıyosunuz. bi de fiyatı nedir acaba.

Son düzenleme:
benim kullanmışlığım yok ama arkadaşlardan bildiğim kadarıyla ultrason jeli medikallerde bulunuyormuş ve fiyatı 5 tl imiş. diğer kayganlaştırıcıların fiyatları değişiyor sanırım. petrol bazlı ve su bazlı olarak çeşitleri falan var.

JEL OLARAK ÇOK AZCIK TESTER NİTELİĞİNDE BİR ŞEY VARDI SADECE ONLA İLK DENEMEYİ YAPTIM ALMAM GEREK NERDEN VE NASIL ALCAM Kİ var olanı bir arkdşm vermiştide yoksa ahhh bu toplumsal ahlaki baskı :) gidipde enrden alacam ne marka alayım... yoksa pre..... yeterli olurmu onun jelsi yapısı yetermiki

jelle daha rahat edersin, prezervatifdeki jel bana yeterli gelmiyordu.
toplumsal, ahlaki baski... kayganlastirici jel aliyorsun. vajinismus olmayan bir cok kadin bu jelleri kullaniyor. kimse anlamaz ve böyle bir yakistirma yapamaz. mesela kanser icin isin tedavisi görenler vb. de kullaniyor bunu. cekinmeni anliyorum, git marketten prezervatiflerin oldugu reyonda cesitli markalar var, at sepete.
eczaneden alabilirsin. internetten ismarlayabilirsin.
bu saglik meselesi, milletin ne düsündügü seni iyilestirmez. ayip mayip da degil. eksiklik degil. sen zihniyetini degistir, toplum da pesinden gelsin. böyle böyle deger olmayan toplumsal yargilar yeniden dogup duruyor.

kızlar nasılsınız ben uzun sureden berı gıremedım evım okadar kalablıktıkı ınanamazsınız öluyorum resmen evim çöp ev oldu nası topluycam bılmıyorum benım egzersız felan hıccc olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…