- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.581
Evet canım onunla alakalı :/ , biraz gururuma dokundu olanlar, bende akışına bıraktım, çekip gitmek istiyorum ama çalışmam lazım, neyse . Avatara ettiğin iltifat için teşekkür ederim.
Allah razı olsun canım, inşallah sende kendi mesleğini yapmaya başlarsın bir an önce.ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh kimisi bir birimin olsun ister ama birimin içine girmeden bilemezki neler olduğunu...canım her iş yerinde birileri birilerini çekemez... birileri birilerinin kuyusunu kazar yada yükselmesini istemez vs... bu sorunlar her zaman karşına çıkacaktır tatlım hangi işte olursan ol... bence dediğin gibi akışına bırak... biraz sabret güneş snin için de doğacaktır elbet bunu unutma gülüm...
Allah razı olsun canım, inşallah sende kendi mesleğini yapmaya başlarsın bir an önce.
ayyyyyyyyyyy yeni gördüm napcaz sımdı ooooooof
Evet canım onunla alakalı :/ , biraz gururuma dokundu olanlar, bende akışına bıraktım, çekip gitmek istiyorum ama çalışmam lazım, neyse . Avatara ettiğin iltifat için teşekkür ederim.
anlaşıldı demirbaş 1bişi olmaz gülüm takma kafana çaktırma yeter
kızlar biraz endişeliyim ilk defa kayganlaştırıcı kullanmadan deneme yapıcam az biraz korkuyorum :)
yani olmazsa moralim bozulacak. vajinismusu yendikten sonra 5 defa falan ilişkim oldu umarım bunun bi faydası olur.
bi de bunu atlatabilseydim..
canım ALLAH ım yardımcın olsun inşaallah... ön sev... uzun olursa ok rahat olacağına inanıyorum korkma sakın... sen ki 5 defa yapmışsın kız neden korkacan :))
suprsın dememe gerek varmı :) bak ne guzel aparatı kalınlastırarak ılerlıyorsun
işte bu hem parmak ıle vajının yapısını tanıdın aparat ılede egsersız yaptın boyle devam et canım
jel kullanıyormusun ve pre.. egsersızde?
JEL OLARAK ÇOK AZCIK TESTER NİTELİĞİNDE BİR ŞEY VARDI SADECE ONLA İLK DENEMEYİ YAPTIM ALMAM GEREK NERDEN VE NASIL ALCAM Kİvar olanı bir arkdşm vermiştide yoksa ahhh bu toplumsal ahlaki baskı :) gidipde enrden alacam ne marka alayım... yoksa pre..... yeterli olurmu onun jelsi yapısı yetermiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?