- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.621
ya aparat bi şekilde oluyor zorluyorum kendimi pes etmek istemiyorum artık bitsin ya.. tabi bir de cevre basıkısı yok mu ..daha 1 yıl bile olmadı her gören duyan bebk yok mu diyo kendilerine dertmiş gibi gıcık ediyorlar. p..s i düşünüce kopuyor olay bnde nasıl olcak diye.neyse Allah büyük..
bizde seni özledik canım, ara ara uğra buralara, yenenler var tabiki ama aklıma gelmiyor isimleri şu an :26:.
kızlar nasılsınız ben uzun sureden berı gıremedım evım okadar kalablıktıkı ınanamazsınız öluyorum resmen evim çöp ev oldu nası topluycam bılmıyorum benım egzersız felan hıccc olduuu
saol cnm...yazdıklarını okudum..eşinin sana olan tutumu gerçekten güzel değil...ama inan eşi yardım etmeyipte başaranlar var...sen bi gayret başla..inan ben parmak hareketlerini eşimle yapmadım kendi kendime başladım gayret ettim...sonra p..s denemelerine geçtm..inan o da senin gayretini görünce değişecktir...evt benden mutlusu yok...1 ağustos yıl dönümüm hep mutsz ve üzgün olurdm geceleri ağlama nöbetleri geçirirdm...inan p..s denemelerine başaldığımdan beri rahatım çünkü insan rahatlıyor...hadi üzülme ve başla .....önce senin mutlulu olman için çalış...
500 yazdım canım :13:.
100 yazdım.
akşama listeyi yayınlarım.
JEL OLARAK ÇOK AZCIK TESTER NİTELİĞİNDE BİR ŞEY VARDI SADECE ONLA İLK DENEMEYİ YAPTIM ALMAM GEREK NERDEN VE NASIL ALCAM Kİvar olanı bir arkdşm vermiştide yoksa ahhh bu toplumsal ahlaki baskı :) gidipde enrden alacam ne marka alayım... yoksa pre..... yeterli olurmu onun jelsi yapısı yetermiki
gülsevdam adlı kullanıcı sen benim için özelsin...:) bugün sanırım çok yoğunsun arkadaşım .... hadi kolay gele sana en yakın zaman da yazışmak ümidiyle
Okunan tefriciyeler için Allah razı olsun. bilmiyorum bence hakkımda pek hayırlı bir karar olduğunu düşünmediğim kürtaj kararı alındı. her ne kadar ben istemesem de annem ve eşimin sayesinde almak zorunda olduğum bir karar oldu. artık omzumda bir dolu günahın ağırlığıyla yoluma devam edeceğim yarından itibaren. Allah kimseye bu derdi bu zor seçimi yaşatmasın. Dualarınızı eksik etmeyin...
arkadaşlar yenen arkadaşlarım size bir şey danışmak istiyorum biliyorsunuz yeneli 3 ayı geçti üzerine kaç kez ilişki yaşadım alttan muayene oldum ama ilişkilerimde, muayenelerimde hala kontrollü oluyor yanı benım once hazırlanmam gerekiyor ilk giriş için bıraz seremoni halıne gelıyor yanı ilişkı giris olduktan sonra sorun yok devam edıyorum kassamda yansada kendımı telkın ede ede devam edıyorum basarı ıle gercklestırıyorum ama hala ılk gırıslerde farketmeden yerımden kayıyorum kacar gıbı yanı kasıyorum bıraz sız de oyle mısınız tamamen gectı mı yoksa bu durumlar benım vajınusmus sorunum Allaha sukur tamamen bıttı ama ben o ılk gırısıde seremonı ıle yapmak ıstemıyorum..Yani bende giriş gelişme sonuç var ama giriş biraz meşakkatli onu nasıl aştınız aştınız mı ya da ?
merhaba kızlar bir süredir giremiyorum midem çok fena 24 saatin en az 18 i yatarak geçiriyorum.2 gün önce bebeğimizin kalp atışlarını dinlemek için gittik doktora.çok tatlı bir doktorumuz var. bir sorun çıkmadı çok şükür.yenen arkadaşları tebrik ediyorum.inşallah kısa zamanda alışır hakettiğiniz aile hayatını yaşayabilirsiniz. Öpüyorum hepinizi
Selam arkadaşlar, internette araştırırken buldum burayı bir kısmını okudum mesajların, sırf bu konu için kayıt oldum, 2 yıldır evliyim, maalesef ben de bu dertten muzdaribim, üstüne üstlük kocam askere gitti daha yeni, ne yapacağımı bilmiyorum, tam olarak bu hastalık mı onu da bilmiyorum, bu egzersizleri yaparsam kızlığım bozulur mu kızlar, malum kocam uzakta, eğer böyle bir şey olursa sıkıntıya girerim... Çok zor yaaa....
merhaba kızlar,
uzun süredir bu konu başlığı altında yazılanları okuyorum. ne yazık ki ben de aynı dertten muzdaribim. 1,5 seneyi geçti evleneli lakin bir arpa boyu yol alabilmiş değilim. her türlü tavsiyenize açığım. dilerim hepimiz bu beladan en kısa süre içerisinde kurtuluruz.
merhaba,
tam olarak vajinismus olup olmadigini mi bilmiyorsun? Ne gibi bir problemin var?
Evet belki de kabullenmek istemiyorum, hep diyorum ki ya ben çok korkuyorum ondan olmuyor, bir gün cesaretimi toplayıp yaparım diye diye hep erteliyorum, sanırım hastalık psikolojisi sanırım, aslında eşim dokunduğunda çok rahatsız olmuyorum ama işin ciddiyeti binince kendimi geri çekiyorum, kasılıyorum... Hem de çok kasılıyorum....
Bayramda kocam izne gelecek, ve o gelene kadar kendimi hazırlamak istiyorum, hem psikolojik hem fizyolojik olarak, kocam geldiğinde onu mutlu etmek ve mutlu olmak istiyorum, kurtulmak istiyorum artık bu illetten... Son zamanlarda özellikle eşim gitti gideli çok takar oldum....
Anladim, evet sevimsiz bir etiket ama ayni zamanda böyle düsündükce erteleniyor. O bir gün gelmiyor. Yarin, bir sonraki sefer diye diye... Kontrolü eline alip bunu yenebilirsin. Ben burada yendim, cok kisi öyle. Jinekolojik muayne oldun mu bilemiyorum ama fiziksel bir sorunun yoksa egzersizlerle kisa bir sürede yenebilirsin. Egzersizlerin amaci kasilmamayi ögrenmek. Daha dogrusu kasilmaya gerek olmadigini bizzat deneyimlemek. Ilk basta vajinayla barismak var. Anatomiyi ögrenmek, kegel egzersizleri ve devaminda egzersiz ve mutlu son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?