Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım p...si gozunde büyütme çok klasik bişey oldu ama gerçektende aparatlardan kolay.ona göre tasarlanmış.kuzenim bana derdiki aparatla yaparken ya dene şu p...si ben iki doğum yaptım şu aparatı yapamam sen zor olanı seçiyosun derdi.ınanmazdım olmaz mecbur önce aparat derdim ama sonradan çok hak verdim canım bumuymuş diyceksin sende eminim

bizde seni özledik canım, ara ara uğra buralara , yenenler var tabiki ama aklıma gelmiyor isimleri şu an :26:.

Ugramaz olurmuyum canim ben kopamam burdan.. :) Bu ara gerçekten firsatim olmuyo disardayken geçmisi okuyorumki bisey kaçirmiyim diye
Naptin cnm hersey yolundadir ins..
En son miha birde yagmursos yenmisti diye hatirliyorum ins ondan sonrada yenenler olmustur.. ha bu arada
bikaç gün gelemedim amaaaa facar, umut hala ayni yerde sayikliyo kizlar nereye böyle huhu????
Umut tatildeyim ayagiyla egzersizler iyice yatti bakiyorumda umarim pazartesi eve dönünce ilk isin egzersiz olur..
Aykurtta yüzmüs kuyruguna gelmis bekliyo orda neyi bekliyosa.. kizlar yapmayin yazik ediyosunuz..
Mübarek Ramazan geldi :) son bikaç günü iyi degerlendirin sonra zaten çok aksicak egzersizler ..

Cok tesekkur ederim canim. Benim de 1 agustos evlilik yildonumum.2 yil olacak insa.. Esim genelde iyi huyludur ama iste boyle zaaflari var malesef. ben egzersizlere basladim ama suan daha birseyler yerlestirme kismina gecemedim.Bugun deneyecegim bakalim tekrar. Uzerine dusunce olur yani olmayacak birsey yok su alemde dua ile de insa acilmayacak kapi yok.Arkadaslar ne kadar hos tefriciye dagitiyorlar Allah razi olsun...

canım jellerı sadece vajılı olanlar kullanmıyorkı
esımın yegenı evlendı esı ıle yalnız kaldık bırz konustuk daha 2 3 aylık evlıler kız her seferınde canım acıyor dedı
jel tavsıye ettım ona ve yenı evlenen arkadasıma bol bol hayır duası aldım
hıc cekınme bayan eczanecı buldugun yerde gır dırek okeyın yada durex su bazlı jelını ıste kokulu olmasın sakın :)
fıyatı 10 20 tl arası degısıyor ama yok alamam dersen ınternetten guvenılırsıteler var hepsı burada. gıbı ordan alabılırsın
egsersızın basındasın sadece pre nın kayganlastırıcısı yeterlı olmaz canım ..

gülsevdam adlı kullanıcı sen benim için özelsin...:) bugün sanırım çok yoğunsun arkadaşım .... hadi kolay gele sana en yakın zaman da yazışmak ümidiyle

eşimin iş yeri sorunları ile bogusuyordum canım :)
cileklim gıbı oda gunlerdır cok streslı ıs yerınde sureklı bır kıskanclık bır ayak kaydırma cabası
erkekler bebektır buyumezler ah ah sınırını alayım derken ben sinir oluyorum o ayrı :) yanı ozelte evdekı koca bebekle ılgılenıyordum geldım ve kacıcam uykuya
ama gozum sende ona göre:)

canım ne dıcegımı bılemıyorum .. ımtıhan dunyasında sende bır ımtıhandna gecıyorsun hakkında hayırlısı
umarım ıyıce dusunup karar oyle verılmıstır dısardan yorum yazmak boyle bır konuda olmuyor elım varmıyor ...
senı sevıyoruz ve yanındayız canm acısıyla tatlısıyla beraberiz ..

Selacigim sana msj yazamadim ozel msj hakkim henuz olusmamis.O kadar da uzun uzun yazmistim simdi onlari toparlayip tekrar nasil yazacagim:)
Kisaca tesekkur etmistim.. Bugun de deneyecegim egzersizleri insa...

Ben tum yazilari okuyamiyorum o kadar birikiyor ki... O sebepten herkese cevap yazamiyorum ama gelismelerden haberdar edecegim insa hergun..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

Merhaba canim geç gördüm ama geçmis birikti epey.. Bende yeneli 2 ay oldu ama giriste bende zorlaniyorum hala.. Dedigin gibi girisi geçince kolay oluyo ama giris zorluyo epey.. Hatta bende sadece bendemi oluyor diye düsünüyordum meger degilmis.. Olsun sükür bunada, sonrasini getirebiliyoruz

Herseyin yolunda gitmesine sevindim canim.. Dilerim migde sikayetlerinde azalir.. Saglikli bi hamilelik ve dogum geçirirsin ins.. Dikkat et kendine

Selam arkadaşlar, internette araştırırken buldum burayı bir kısmını okudum mesajların, sırf bu konu için kayıt oldum, 2 yıldır evliyim, maalesef ben de bu dertten muzdaribim, üstüne üstlük kocam askere gitti daha yeni, ne yapacağımı bilmiyorum, tam olarak bu hastalık mı onu da bilmiyorum, bu egzersizleri yaparsam kızlığım bozulur mu kızlar, malum kocam uzakta, eğer böyle bir şey olursa sıkıntıya girerim... Çok zor yaaa....

merhaba kızlar,
uzun süredir bu konu başlığı altında yazılanları okuyorum. ne yazık ki ben de aynı dertten muzdaribim. 1,5 seneyi geçti evleneli lakin bir arpa boyu yol alabilmiş değilim. her türlü tavsiyenize açığım. dilerim hepimiz bu beladan en kısa süre içerisinde kurtuluruz.

merhaba,

tam olarak vajinismus olup olmadigini mi bilmiyorsun? Ne gibi bir problemin var?

merhaba, tedavisi olan bir rahatsizlik. arpa boyu yol alamadim dedigin icin soruyorum daha önce tedavi denedin mi? neler yaptin? fiziksel bir engelin olup olmadigini biliyor musun?

merhaba,

tam olarak vajinismus olup olmadigini mi bilmiyorsun? Ne gibi bir problemin var?

Evet belki de kabullenmek istemiyorum, hep diyorum ki ya ben çok korkuyorum ondan olmuyor, bir gün cesaretimi toplayıp yaparım diye diye hep erteliyorum, sanırım hastalık psikolojisi sanırım, aslında eşim dokunduğunda çok rahatsız olmuyorum ama işin ciddiyeti binince kendimi geri çekiyorum, kasılıyorum... Hem de çok kasılıyorum....

Anladim, evet sevimsiz bir etiket ama ayni zamanda böyle düsündükce erteleniyor. O bir gün gelmiyor. Yarin, bir sonraki sefer diye diye... Kontrolü eline alip bunu yenebilirsin. Ben burada yendim, cok kisi öyle. Jinekolojik muayne oldun mu bilemiyorum ama fiziksel bir sorunun yoksa egzersizlerle kisa bir sürede yenebilirsin. Egzersizlerin amaci kasilmamayi ögrenmek. Daha dogrusu kasilmaya gerek olmadigini bizzat deneyimlemek. Ilk basta vajinayla barismak var. Anatomiyi ögrenmek, kegel egzersizleri ve devaminda egzersiz ve mutlu son.

Bayramda kocam izne gelecek, ve o gelene kadar kendimi hazırlamak istiyorum, hem psikolojik hem fizyolojik olarak, kocam geldiğinde onu mutlu etmek ve mutlu olmak istiyorum, kurtulmak istiyorum artık bu illetten... Son zamanlarda özellikle eşim gitti gideli çok takar oldum....

Takma, umutlu ol. Burayi buldun. Senin gibiydik bizler de. Biz nasil yendiysek, sen de yenebilirsin. Basari hikayelerimizi yazdigimiz bir baslik var, orayi okumani tavsiye edeyim. Bol bol kegel egzersizi yaparken, oku. Bayrama kadar halledersin. Gayet makul hatta uzun bile denilebilecek bir süre. Sen kararini verirsen, buradaki herkes sana elinden geldigince yardimci olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html

Ama bu egzersizler kızlığımı bozacak diye biliyorum bu şu an benim için problem olabilir, kocam askerde çünkü... ama yine de biraz biraz deneyeceğim... Galiba kasılmalardan kurtulmam gerekiyor.... Kontrol zaten hep genelde benim elimde ama anlamışsındır işte olumsuz bir kontrol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…