Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Okunan tefriciyeler için Allah razı olsun. bilmiyorum bence hakkımda pek hayırlı bir karar olduğunu düşünmediğim kürtaj kararı alındı. her ne kadar ben istemesem de annem ve eşimin sayesinde almak zorunda olduğum bir karar oldu. artık omzumda bir dolu günahın ağırlığıyla yoluma devam edeceğim yarından itibaren. Allah kimseye bu derdi bu zor seçimi yaşatmasın. Dualarınızı eksik etmeyin...

canım o kürtaj senin elinde olmayan nedenlerden dolayı olacağına göre kendini bu kadar hırpalama ve öyle düşünme. çok üzüntü vericidir bebeğini aldırmak bunun acısını henüz tam olarak anlayamam böyle bir şey yaşamadığım için ama Allah kimseye yaşatmasın. Demek ki böylesi daha hayırlı olacak öyle düşün. Yani sakat bi bebeğin dünyaya gelse ve ömür boyu göz yazığı olsa sen her gün her an acı çekeceksin. Bırak acını bir defa yaşa ve geleceğine bak. Allah ım sana sağlıklı bir bebek nasip etsin ve bu günlerini unutturacak mutluluklar nasip etsin inşallah..

haklısın evet marketten önerceğin bir marka varmıdır yoksa eczacıma danışayım mı dersiniz...

üzerine başka bişey söyleyemiyorum

gülsevdam adlı kullanıcı sen benim için özelsin...:) bugün sanırım çok yoğunsun arkadaşım .... hadi kolay gele sana en yakın zaman da yazışmak ümidiyle

biraz daha beklesen canım, bizim komşumuz vardı hamile, kadına çocuğunun zeka özrülü olacağını söylediler, kadın ben bakarım dedi çocuğa.
birgün annemlerle gğndeyiz ben küçüğüm o zmanalra. kadın doğurmakta kararlı olduğunu söyledi. sonra bir ara kalktı lavaboya gitti, kanaması başlamış , hemen hastaneye koştular. Bebek düşmüş. Kadın günaha girmekten kurtuldu. Kadının eşide doktordu hatta. Azcık daha beklesen ??? Genelde düşüyor anne karnındayken, yaşamıyor o bebekler çünkü...

Son düzenleme:

ya bacım sorması ayıp :) kaç günde yendin bu lanet şeyi

Ahhhh canim benim cook cok zor bi durum ne desem ne soylesem bilmiorum benimde tanidim ve sonra saglam dogan iki bebek var ama tabi bilemiorum canim demekki esin kararli sanirim cok uzuldum gercekten hakkinda hayirlisi olsun rabbim kisa surede feraha ulastirsin seni canimyaaaa ne diiiiim

Aslında çevreden çocuk çocuk çocuk baskısı olmasa daha geç başarabilirdim bu durumu. Köşeye sıkıştım ve başarmak zorundaydım başka çarem yoktu. Bi gün öyle içten hıçkırarak dua ettim ki Allahım çok kötü sıkıştım artık yalan söylemekten bıktım dayanamıyorum diye biraz da isyankar bi duaydı belki de ama ömrümde öyle gözyaşı dökmemişimdir. ve 2 gün sonraaa ben bu dertten kurtuldum. hızına kurban olayım Allah'ım demişim farkında olmadan o gün yatakta eşim ne diyosun diye soruyodu bana :)

evet canım gitmek zorundayım zaten, profesyonel düşünmek lazım . Şaka bir yana ben çok kötü oldum geçtiğimiz cuma - c.tesi-pazar. Ne yapalım düştüğümüz yerde kalkmamız lazım, hayat devam ediyor... Kafamı topladım biraz.
Beni boşver, sen neler yaptın, doktora gitmeye ikna edebildin mi eşini? Özel hakkın varsa özelden yaz canım.

darısı bizlerere bacım.. ne denir ağlamak bilirim hemde kendini en kötü en çaresiz duygulara bürüyerek ağlamak.... hemde eş farkında değilse offf sürekli başka istekleri varsa

yani bu siteye girerekmi yendin dr a gittinmi yani egzersize başladıktan kaç gün sonra yendin o babta sordum yoksa benimde 2 sene oldu

bebek istiyorum ama henüz........ offf birde bu egzersizler rahmime zarar verirmi

canım hiç doktora gitmedim ve hiç egzersizde yapmadım. kafamda bitirdim yaparım dedim ve Allahın izniyle oldu bitti. kanamam bile küçücük bir damla oldu o kadar rahat bir ilişkiydi yani.

egzersizleri tekrar yazabilirmisiniz bulamadım bi türlü
Herkese merhaba, ben 3yıl 3aylık evliyim bu dertten kurtulalı sadece 8 gün oldu, son 2 ay egzersiz yapmaya başladım önce bir ayna alıp vajiyi aynada inceledim sonra yavaş yavaş ıkınmaya başladım açıldığını görünce serçe parmağımı soktum önce biraz baskı oluştu sonra ki gün orta parmağımı denedim o da oldu biraz tek parmağa devam ettikten sonra kendime mumda aparat yaptım birkaç kat kağıt havluyu muma sarıp üzerini streç filmle kapladım ve jel sürdüm elimde ayna aparatın üzerine oturur şekilde aldım başta hep baskı hissediyordum ama yılmadım durup derin derin nefes alıp çıkarmadan ittiriyordum öyle giriyordu daha sonra yavaş yavaş aparatı kalınlaştırdım yaptığımı görünce aparatı her seferinde daha da kalınlaştırdım eş parmağı da denedim ama yapamadım kontrol bende olmadığı için daha çok kasılıyordum aparatı yapa yapa kendime güvenim geldi sonra p... ucunu denemeye başladım öncesinde aparatla egzersiz yapıyordum tabi bir hafta falan sdaece ucunu alabildim ama hep baskı hissediyordum bırakıyordum sonra aparatı içimde biraz fazla bekletmeye başladım öyle denedim hiç acı baskı falan hissetmediğimi anlayınca 25. eylül de deneme yaptım yine aparatı ki p... boyutuna yakındı içimde bekletip eşim altta ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda bu şekilde p... hepsini alabildim sonra hepsinin girdiğini görünce yüzüm eşime dönük pozisyonda denedim öyle de oldu daha sonrasında eşim üstte ben altta denedim ve o şekilde bayağı bir git-gel yaptı ve içime boşaldı bu şekilde yendim hiç acı baskı kırmızı falan olmadı, sonraki gün tekrar denedim yine jel kullanmıştım ama kafamda sadece bununla mı oluyor acaba diye düşünce vardı 3. denemem de hiç bir şey kullanmadan denedim yine oldu sanırım git-gel yapınca iyice esnedi şu anda sadece jel kullanıyorum yeteri kadar ıslaklık olmazsa, ama hiç sorun olmadan yapabiliyorum ha zevk almıyorum henüz ama artık kafamda tamamen bitti p.. korkusu. yenmenin tek çözümü egzersizleri düzenli yapmak ve inanmak sonrasında oluyor moralinizi bozmadan yeneceğinize inanarak ve tabi bir de eşlerin desteği de şart yenmemeniz için bir neden yok, lütfen ben yapamam diye hemen pes etmeyin üstüne üstüne gidin.

Linkte burda :
http://www.kadinlarkulubu.com/jineko...olalim-20.html (Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:))

burda birçok kişi ayrıntılı anlatmış, takıldığın yerleri topicte sor, bir sürü yardımcı olmak isteyen arkadaş var :))))).
bende müsait oldukça seve seve cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…