- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.601
gülsevdam 1000
wawes 600
snowflakeN 500
Elvan 400
dahlia34 400
perilerperisi 100
sessizcekimsesizce 100
beyazlale 444
privacy 200
senay_mehmet 200
Ocean_ 100
sunisup 100
Aykurt 100
Rabit 200
19 temmuz perşembe duası yapılıcak
tefriciyeler bitti arkadaşlar Rabbim herkesden Razı olsun sessızce arkadasımızın hakkındada hayırlısı olsun ... inşallah .
jelle daha rahat edersin, prezervatifdeki jel bana yeterli gelmiyordu.
toplumsal, ahlaki baski... kayganlastirici jel aliyorsun. vajinismus olmayan bir cok kadin bu jelleri kullaniyor. kimse anlamaz ve böyle bir yakistirma yapamaz. mesela kanser icin isin tedavisi görenler vb. de kullaniyor bunu. cekinmeni anliyorum, git marketten prezervatiflerin oldugu reyonda cesitli markalar var, at sepete.
eczaneden alabilirsin. internetten ismarlayabilirsin.
bu saglik meselesi, milletin ne düsündügü seni iyilestirmez. ayip mayip da degil. eksiklik degil. sen zihniyetini degistir, toplum da pesinden gelsin. böyle böyle deger olmayan toplumsal yargilar yeniden dogup duruyor.
Okunan tefriciyeler için Allah razı olsun. bilmiyorum bence hakkımda pek hayırlı bir karar olduğunu düşünmediğim kürtaj kararı alındı. her ne kadar ben istemesem de annem ve eşimin sayesinde almak zorunda olduğum bir karar oldu. artık omzumda bir dolu günahın ağırlığıyla yoluma devam edeceğim yarından itibaren. Allah kimseye bu derdi bu zor seçimi yaşatmasın. Dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar biraz endişeliyim ilk defa kayganlaştırıcı kullanmadan deneme yapıcam az biraz korkuyorum :)
yani olmazsa moralim bozulacak. vajinismusu yendikten sonra 5 defa falan ilişkim oldu umarım bunun bi faydası olur.
bi de bunu atlatabilseydim..
Okunan tefriciyeler için Allah razı olsun. bilmiyorum bence hakkımda pek hayırlı bir karar olduğunu düşünmediğim kürtaj kararı alındı. her ne kadar ben istemesem de annem ve eşimin sayesinde almak zorunda olduğum bir karar oldu. artık omzumda bir dolu günahın ağırlığıyla yoluma devam edeceğim yarından itibaren. Allah kimseye bu derdi bu zor seçimi yaşatmasın. Dualarınızı eksik etmeyin...
ya bacım sorması ayıp :) kaç günde yendin bu lanet şeyi
1 sene 23 gün :)
üzerine başka bişey söyleyemiyorum
Aslında çevreden çocuk çocuk çocuk baskısı olmasa daha geç başarabilirdim bu durumu. Köşeye sıkıştım ve başarmak zorundaydım başka çarem yoktu. Bi gün öyle içten hıçkırarak dua ettim ki Allahım çok kötü sıkıştım artık yalan söylemekten bıktım dayanamıyorum diye biraz da isyankar bi duaydı belki de ama ömrümde öyle gözyaşı dökmemişimdir. ve 2 gün sonraaa ben bu dertten kurtuldum. hızına kurban olayım Allah'ım demişim farkında olmadan o gün yatakta eşim ne diyosun diye soruyodu bana :)
yani bu siteye girerekmi yendin dr a gittinmi yani egzersize başladıktan kaç gün sonra yendin o babta sordum yoksa benimde 2 sene oldu
bebek istiyorum ama henüz........ offf birde bu egzersizler rahmime zarar verirmi
Herkese merhaba, ben 3yıl 3aylık evliyim bu dertten kurtulalı sadece 8 gün oldu, son 2 ay egzersiz yapmaya başladım önce bir ayna alıp vajiyi aynada inceledim sonra yavaş yavaş ıkınmaya başladım açıldığını görünce serçe parmağımı soktum önce biraz baskı oluştu sonra ki gün orta parmağımı denedim o da oldu biraz tek parmağa devam ettikten sonra kendime mumda aparat yaptım birkaç kat kağıt havluyu muma sarıp üzerini streç filmle kapladım ve jel sürdüm elimde ayna aparatın üzerine oturur şekilde aldım başta hep baskı hissediyordum ama yılmadım durup derin derin nefes alıp çıkarmadan ittiriyordum öyle giriyordu daha sonra yavaş yavaş aparatı kalınlaştırdım yaptığımı görünce aparatı her seferinde daha da kalınlaştırdım eş parmağı da denedim ama yapamadım kontrol bende olmadığı için daha çok kasılıyordum aparatı yapa yapa kendime güvenim geldi sonra p... ucunu denemeye başladım öncesinde aparatla egzersiz yapıyordum tabi bir hafta falan sdaece ucunu alabildim ama hep baskı hissediyordum bırakıyordum sonra aparatı içimde biraz fazla bekletmeye başladım öyle denedim hiç acı baskı falan hissetmediğimi anlayınca 25. eylül de deneme yaptım yine aparatı ki p... boyutuna yakındı içimde bekletip eşim altta ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda bu şekilde p... hepsini alabildim sonra hepsinin girdiğini görünce yüzüm eşime dönük pozisyonda denedim öyle de oldu daha sonrasında eşim üstte ben altta denedim ve o şekilde bayağı bir git-gel yaptı ve içime boşaldı bu şekilde yendim hiç acı baskı kırmızı falan olmadı, sonraki gün tekrar denedim yine jel kullanmıştım ama kafamda sadece bununla mı oluyor acaba diye düşünce vardı 3. denemem de hiç bir şey kullanmadan denedim yine oldu sanırım git-gel yapınca iyice esnedi şu anda sadece jel kullanıyorum yeteri kadar ıslaklık olmazsa, ama hiç sorun olmadan yapabiliyorum ha zevk almıyorum henüz ama artık kafamda tamamen bitti p.. korkusu. yenmenin tek çözümü egzersizleri düzenli yapmak ve inanmak sonrasında oluyor moralinizi bozmadan yeneceğinize inanarak ve tabi bir de eşlerin desteği de şart yenmemeniz için bir neden yok, lütfen ben yapamam diye hemen pes etmeyin üstüne üstüne gidin.egzersizleri tekrar yazabilirmisiniz bulamadım bi türlü
bizde seni özledik canım, ara ara uğra buralaraSelam kizlar.. nasilsiniz.. umarim yokken yenenler olmustur,
Bu aralar pek aktif olamiyorum, yogun geçiyo özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?