- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.641
merhaba, tedavisi olan bir rahatsizlik. arpa boyu yol alamadim dedigin icin soruyorum daha önce tedavi denedin mi? neler yaptin? fiziksel bir engelin olup olmadigini biliyor musun?
Ama bu egzersizler kızlığımı bozacak diye biliyorum bu şu an benim için problem olabilir, kocam askerde çünkü... ama yine de biraz biraz deneyeceğim... Galiba kasılmalardan kurtulmam gerekiyor.... Kontrol zaten hep genelde benim elimde ama anlamışsındır işte olumsuz bir kontrol....
hayır ne yazık ki hiçbir tedavi deneyemedim. bir kadın doğumcuya dahi gidemedim. her denemem ağlama krizleriyle sonuçlanıyor
Merhaba canim geç gördüm ama geçmis birikti epey.. Bende yeneli 2 ay oldu ama giriste bende zorlaniyorum hala.. Dedigin gibi girisi geçince kolay oluyo ama giris zorluyo epey.. Hatta bende sadece bendemi oluyor diye düsünüyordum meger degilmis.. Olsun sükür bunada, sonrasini getirebiliyoruz
üzülme, dermansiz bir dert degil. bu derdi ceken tek sen de degilsin. ama mutlaka jinekologa gitmen gerekir. korkman gereken bir durum yok. disardan uzaktan bakiyor doktor. sorunundan bahsedip fiziksel bir engelin var mi onu ögrenmenye geldim de. bu sart. nadir de olsa bazen anatomik sebeplerden ötürü kaynaklanabiliyor. bir an önce muayne ol, 1 dakika bile sürmüyor. hepimiz bunu yaptirdik.
aglama krizlerinin yaninda 1 dakika ne ki. önce icin rahat olsun. her adiminda yardimci olmaya calisiriz.
canım jellerı sadece vajılı olanlar kullanmıyorkı
esımın yegenı evlendı esı ıle yalnız kaldık bırz konustuk daha 2 3 aylık evlıler kız her seferınde canım acıyor dedı
jel tavsıye ettım ona ve yenı evlenen arkadasıma bol bol hayır duası aldım
hıc cekınme bayan eczanecı buldugun yerde gır dırek okeyın yada durex su bazlı jelını ıste kokulu olmasın sakın :)
fıyatı 10 20 tl arası degısıyor ama yok alamam dersen ınternetten guvenılırsıteler var hepsı burada. gıbı ordan alabılırsın
egsersızın basındasın sadece pre nın kayganlastırıcısı yeterlı olmaz canım ..
eşimin iş yeri sorunları ile bogusuyordum canım :)
cileklim gıbı oda gunlerdır cok streslı ıs yerınde sureklı bır kıskanclık bır ayak kaydırma cabası
erkekler bebektır buyumezler ah ah sınırını alayım derken ben sinir oluyorum o ayrı :) yanı ozelte evdekı koca bebekle ılgılenıyordum geldım ve kacıcam uykuya
ama gozum sende ona göre:)
canım tebrık edıyorum senı her daım mutlu olman dılegıyle artık ne muazzam bı duygudur yasadıgın suan sankı yenıden evlenmış yenıden asık olmus bırbırınızı yenıden tanımış gbı olmusunuzdur emınım yaniiiiiii o kadar cok sey yıpranıokı bu surecte basarının sonunda da sankı sil baştan olur gbı gelıo mutluluklaaaaaaaaaaar.....
saolasın..dediklerin ne kadar beni özetler nitelikte anlatamam..kendimi çok yıpratmışım..ne kadar basitmiş...hayatta ne kadar daha zor şeylerle mücadele ediyorz...şimdi dün evlenmiş gibiyim..mutluyum...bi de alışsm içimde rahat edck...saolasn tekrar...
Merhaba canim geç gördüm ama geçmis birikti epey.. Bende yeneli 2 ay oldu ama giriste bende zorlaniyorum hala.. Dedigin gibi girisi geçince kolay oluyo ama giris zorluyo epey.. Hatta bende sadece bendemi oluyor diye düsünüyordum meger degilmis.. Olsun sükür bunada, sonrasini getirebiliyoruz
günaydın kızlarrrrrrrrr... beennnn şeyyyyyyyyyyyy ııııııııııı herhalde galiba sanırsam dün egzersiz yaparken 11.5cm i alabildim:44:
ama eşim yorgun geldi kendimide hazırlamıştım çok heyecanlıydım olur diye... baktım yorgun olunca bişey diyemedim... deneyelim desem belki olmaz diye demedim:26: bide utandımçok heyecanlıydım ama kursağımda kaldı sabaha kadarda kötü kötü rüyalar gördüm ben kocamı çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa...
günaydın kızlarrrrrrrrr... beennnn şeyyyyyyyyyyyy ııııııııııı herhalde galiba sanırsam dün egzersiz yaparken 11.5cm i alabildim:44:
ama eşim yorgun geldi kendimide hazırlamıştım çok heyecanlıydım olur diye... baktım yorgun olunca bişey diyemedim... deneyelim desem belki olmaz diye demedim:26: bide utandımçok heyecanlıydım ama kursağımda kaldı sabaha kadarda kötü kötü rüyalar gördüm ben kocamı çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa...
Aykurt 100
Gülsevdam 300
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012 perşembe gününe kadar vaktimiz var...
Canım ben bi 100 daha istiyorum okudukça isterim olur mu?
ay egzersizi bitirdik, şimdi de utanmaktan gerdeğe giremiyoruz :)))) allah iyiliğini versinallah muhabbetinizi bozmasın. kocaya çaktırmadan deneyiver sen, gel de halayını çekek gari. hadi gariiii
11.5 cm miohoo bitirmişin sen işi süpersin..
İlk açtım senin ismini görünce yendi heralde dedim. Hayırlısı...
Tamam canım yazıyorum 100 daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?