Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar deforme derken yanlış anlaşılmış galiba. sadece genç kız gibi hissetmiyorsunuz artık kendinizi demek istedim doğal olarak.

yani egzersiz yaptığınız için hepiniz bunu benden daha iyi bilirsiniz. umarım düzeltme başarılı olmuştur benim yüzümden sorun çıksın istemem.

Yeni uyr oldm nasil yorumlara bakicam cevabi nerdn gorucem bilmiorum yardm edin vajiliyim malesef

inci selam. doktorda tedavi oldum ama şimdi yapamıyorum demiştin değil mi? doktor sana dilatörleri verdi mi? onlarla yine orda yaptığın gibi egzersiz yapacaksın, yeterli ölçüye ulaştığında da eşinle deneyeceksin. eğer dilatörler sende değilse biz mumla aparat yapıyoruz, dilatöre benzeterek, sonra kağıt havlu sarıp, streçleyip onu da prezervatife geçirip egzersiz yapıyoruz. ilerlemek için her seferinde 1 buçuk havlu kağıt yetiyor.

senin şu andaki durumun nedir? egzersizleri mi yapamıyorsun yoksa eşinle denemede mi problem var? eğer egzersizler sorunsuzsa uygun pozisyonu bulamamışsındır belki onun için de yardım ederiz. forumda sana yazılanları görmek için sayfaları sırayla takip edeceksin. özelden de mesaj atabiliriz, o zaman sağ üstte bildirimler diye bir şey gözüküyor ordan bakarsın. ancak ilerlemek için forumda aktif ol ve yaptıklarını anlat takıldıklarını sor. herkes yardımcı olacaktır. özel mesaj atabilmen için de 100 mesajı doldurmana gerekiyor.

Cok saol cvpladigin icin.bende dilator var boy boy 3rahat aliorum artik 4numarada zorlansamda dun ve bugun aldm ama ben pozisyonlari yapamiyorm en rahati sirtustu yatip bacagimin tekini kaldirip teki duz duracak o zaman guvende hissediyorum ama uzerine oturamiyorm bide o an esimle denerken cok heyecanlaniyorm benim gibi dr gidip yapamayan var mi benm son caremdi ya gerci dr ariyorm olur arkandayim dio olmazsa gel hipnoterapi yapalim dedi ufff

senin gibi doktora gidip yapamayan ben varim ve tahminimce seninle ayni doktora da gittim. daha meshuruna da gittim. hipnoterapiyi de denedim. paraciklari carcur ettim. en son botoks da yaptirdim. burasi sayesinde yendim. en basta yapacagimi en son yaptim.

dilatörlerle rahatsan pozisyon kalmis bir. caresiz degilsin. yolun sonundasin .

evet doktora gidip yapamayan arkadaşımız var. o da burada yeniden egzersiz yaptı ve yendi. 4 numara senin son dilatörün mü? ben mumla çalıştığımı için dilatör boylarını tam bilemiyorum. 6lı olan da var 4lü olan da. sen son numarayı yapıyorsan gayet iyisin. sadece eşle deneme heyecanını yenmen lazım. sırt üstü yaptığına göre bacaklarını kırıp iyice kendine çek ve ayaklarından destek alıp poponu kaldır. aparatı bu şekilde yerleştirirsen girişte takıldığı bir yer var yön değişiminin olduğu yer, o yeri düzeltmiş gibi oluyorsun. aparat dümdüz kayıyor. önce kendin çalış buna alış, sonra eşinle de bu şekilde dene. ters köprü gibi ama poponu kasma ayaktan güç alıp hafifçe kaldır, nefes al sen nefes verirken eşin itsin. doktora gidip yapamayan arkadaşımız da bu pozisyonda yendi. anlamadığın bi yer varsa, çekinme tekrar sor. hepimiz bu zor yoldan geçtik. sakin ol, yalnız değilsin, hepimiz yanındayız.

kızlar ben doktora gitmekten de çekiniorm....belki burdan sizin desteklerinizle bu durumu aşabilirim....lütfen yardım istiiorm...

hoşgeldin sende azcık takıl buraya hepimizde var ama cidden bende dr a gitmeden önce buradaydım daha iyi ve daha az bir baskı ... hatta herkes ben gibi diyosun olabildiğine açık olabiliyorsun ...bu en güzeli ki zira utanmak kasılmayı kasılmakta bu işi yapamamayı oluşturmakta cidden takıl azcık inşlh benimde seninde herkesinde olur ... ne diyim

kızlar ben doktora gitmekten de çekiniorm....belki burdan sizin desteklerinizle bu durumu aşabilirim....lütfen yardım istiiorm...

dilasel daha çok yenisin. öncelikle jinekoloğa görünmelisin. sadece dışarıdan bakacak ve anatomik bir sorun olup olmadığını söyleyecek. bir sorun yoksa, yine gel egzersiz yap. ama doktora gitmeden egzersiz yapmak sakıncalı olabiliyor, anatomik problemi olanlar onu çözdükten sonra egzersiz olmadan da bunu yenebilirler. öncelikle bir jinekoloğa görün. hiç korkma sorununu anlat, bacaklarını ayırıp herhangi bir şey sokmadan dışarıdan bakıcak, sorun olup olmadığını söyleyecek. korkma, ilk muayene bu kadar basit.

cevapladığın için çok tşr ederim...ama acaip çekiniorm...emla kremle denesem acaba olur mu...

Ayyy ins artik sabrim kalmadi aslinda dr da o pozisyonu soledi cesaret edip basina gecemedm orda yaptm burada cesaet edemiorum ama yapicam 4aparat verdi encok 3ile calis gunde yarim saat dedi 15dk da 4no acaba bosunami okadar para verdm diorum ama100 de 100 dedi gerci benim seviyesi yuksekms (((

Hadi ya peki yendin mi daha sonra ne durumdasn suanda.ben suleyman beye gittim iyi dr ama ne bilim sonuc alamamak moralimi bozuo ben iliskiye girebilmek istiyorm aletleri deil hipnoterapi denilendemi fayda etmedi

Hadi ya peki yendin mi daha sonra ne durumdasn suanda.ben suleyman beye gittim iyi dr ama ne bilim sonuc alamamak moralimi bozuo ben iliskiye girebilmek istiyorm aletleri deil hipnoterapi denilendemi fayda etmedi

evet yendim, 2 bucuk ay önce =)))
moralini bozma, istersen hipnoterapiyi de dene ama mucize bekleme yani zombi, mumya vb gibi olmuyorsun bilincli hipnozla. sen egzersiz yapabildigin icin bu asamada hipnoz sana bilincaltinin ögrenmedigi deneyimlemedigi ne gibi telkinler verebilir bilemiyorum.
ben hipnozu daha dilatörleri elime alinca cigligi bastigim icin almistim mesela.

Benden bahsediyorsan, yanlış anlamadım canım, espirine güldüm sadece... Alınacak bir şey yok sonuçta.... Henüz smileyleri kullanamadığım için ifadelerimi tam belirtemiyorum:)

emla krem kullanıp sonuç alabilen var mı...
egzersizlere başlamadan önce emlayı aldım sürdüm ne birlikte olmak eşimle sürtünmeyle ben uyuşamadım o berbat oldu :) adamı sakat etti 2 saat uyuşturdu ...

:)
sonra bu günde yani egzersizlerden sonra da aparat boyutunu birden büyütüm dedim ve emlayı bi kez daha kullanım dedim 2.tüpünü aman allahım yandım tutuştum daha içe sürdümde azcık ama yok valla uyuşturamadı beni... yani bence emlasız olmalı onun yerine arkadaşların da önerdiği jel daha iyi... en azından kayganlaştırıyor:)
ama yinede acı duyum eşik değerleri kişiden kişiye farklıdır belki emla sana ii gelir ne denir ki ama bana 2 seferdir hatta 2 kezde kendi kendime:) ölesine uyuşacakmı dedim olmadı.. ama bak sir ağda öncesi dış bölge ii oluyor

Bu anestol diye krem var ya, buradaki arkadaşlar doktor tavsiye etti demişler, onu internette araştırdım da, emilip kana geçerse ölümcül etkiler olabilir diyor, o yüzden korktum açıkçası....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…