- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.741
Yeni uyr oldm nasil yorumlara bakicam cevabi nerdn gorucem bilmiorum yardm edin vajiliyim malesef
Cok saol cvpladigin icin.bende dilator var boy boy 3rahat aliorum artik 4numarada zorlansamda dun ve bugun aldm ama ben pozisyonlari yapamiyorm en rahati sirtustu yatip bacagimin tekini kaldirip teki duz duracak o zaman guvende hissediyorum ama uzerine oturamiyorm bide o an esimle denerken cok heyecanlaniyorm benim gibi dr gidip yapamayan var mibenm son caremdi ya gerci dr ariyorm olur arkandayim dio olmazsa gel hipnoterapi yapalim dedi ufff
Cok saol cvpladigin icin.bende dilator var boy boy 3rahat aliorum artik 4numarada zorlansamda dun ve bugun aldm ama ben pozisyonlari yapamiyorm en rahati sirtustu yatip bacagimin tekini kaldirip teki duz duracak o zaman guvende hissediyorum ama uzerine oturamiyorm bide o an esimle denerken cok heyecanlaniyorm benim gibi dr gidip yapamayan var mibenm son caremdi ya gerci dr ariyorm olur arkandayim dio olmazsa gel hipnoterapi yapalim dedi ufff
kızlar ben doktora gitmekten de çekiniorm....belki burdan sizin desteklerinizle bu durumu aşabilirim....lütfen yardım istiiorm...
kızlar ben doktora gitmekten de çekiniorm....belki burdan sizin desteklerinizle bu durumu aşabilirim....lütfen yardım istiiorm...
mutlaka asarsin da bir kereye mahsus jinekolojik bir muayne olup anatomik bir problem var mi yok mu onu ögrenmen gerekiyor. bunu yaptin mi daha önce?
dilasel daha çok yenisin. öncelikle jinekoloğa görünmelisin. sadece dışarıdan bakacak ve anatomik bir sorun olup olmadığını söyleyecek. bir sorun yoksa, yine gel egzersiz yap. ama doktora gitmeden egzersiz yapmak sakıncalı olabiliyor, anatomik problemi olanlar onu çözdükten sonra egzersiz olmadan da bunu yenebilirler. öncelikle bir jinekoloğa görün. hiç korkma sorununu anlat, bacaklarını ayırıp herhangi bir şey sokmadan dışarıdan bakıcak, sorun olup olmadığını söyleyecek. korkma, ilk muayene bu kadar basit.
evet doktora gidip yapamayan arkadaşımız var. o da burada yeniden egzersiz yaptı ve yendi. 4 numara senin son dilatörün mü? ben mumla çalıştığımı için dilatör boylarını tam bilemiyorum. 6lı olan da var 4lü olan da. sen son numarayı yapıyorsan gayet iyisin. sadece eşle deneme heyecanını yenmen lazım. sırt üstü yaptığına göre bacaklarını kırıp iyice kendine çek ve ayaklarından destek alıp poponu kaldır. aparatı bu şekilde yerleştirirsen girişte takıldığı bir yer var yön değişiminin olduğu yer, o yeri düzeltmiş gibi oluyorsun. aparat dümdüz kayıyor. önce kendin çalış buna alış, sonra eşinle de bu şekilde dene. ters köprü gibi ama poponu kasma ayaktan güç alıp hafifçe kaldır, nefes al sen nefes verirken eşin itsin. doktora gidip yapamayan arkadaşımız da bu pozisyonda yendi. anlamadığın bi yer varsa, çekinme tekrar sor. hepimiz bu zor yoldan geçtik. sakin ol, yalnız değilsin, hepimiz yanındayız.
senin gibi doktora gidip yapamayan ben varim ve tahminimce seninle ayni doktora da gittim. daha meshuruna da gittim. hipnoterapiyi de denedim. paraciklari carcur ettim. en son botoks da yaptirdim. burasi sayesinde yendim. en basta yapacagimi en son yaptim.
dilatörlerle rahatsan pozisyon kalmis bir. caresiz degilsin. yolun sonundasin.
Hadi ya peki yendin mi daha sonra ne durumdasn suanda.ben suleyman beye gittim iyi dr ama ne bilim sonuc alamamak moralimi bozuo ben iliskiye girebilmek istiyorm aletleri deil hipnoterapi denilendemi fayda etmedi
kızlar deforme derken yanlış anlaşılmış galiba. sadece genç kız gibi hissetmiyorsunuz artık kendinizi demek istedim doğal olarak.
yani egzersiz yaptığınız için hepiniz bunu benden daha iyi bilirsiniz. umarım düzeltme başarılı olmuştur benim yüzümden sorun çıksın istemem.
emla krem kullanıp sonuç alabilen var mı...
egzersizlere başlamadan önce emlayı aldım sürdüm ne birlikte olmak eşimle sürtünmeyle ben uyuşamadım o berbat oldu :) adamı sakat etti 2 saat uyuşturdu ...emla krem kullanıp sonuç alabilen var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?