- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.761
evet yendim, 2 bucuk ay önce =)))
moralini bozma, istersen hipnoterapiyi de dene ama mucize bekleme yani zombi, mumya vb gibi olmuyorsun bilincli hipnozla. sen egzersiz yapabildigin icin bu asamada hipnoz sana bilincaltinin ögrenmedigi deneyimlemedigi ne gibi telkinler verebilir bilemiyorum.
ben hipnozu daha dilatörleri elime alinca cigligi bastigim icin almistim mesela.
Cok sevindim senin adina :))ins hepimz basaririz raabbim dusmanima vermesin bu hastaligi yakalananada sifasini versn ne diyim peki bebek dusunuyomusun bide vaji hastalari zor hamile kaliomus die duydum yendikten sonra bu dogru olabilirmi umarim skmiyorumdr sorularimla
Cok sevindim senin adina :))ins hepimz basaririz raabbim dusmanima vermesin bu hastaligi yakalananada sifasini versn ne diyim peki bebek dusunuyomusun bide vaji hastalari zor hamile kaliomus die duydum yendikten sonra bu dogru olabilirmi umarim skmiyorumdr sorularimla
emla krem tek basina sana fayda etmez ve bence pek bulasma. herkeste farkli tepkimeler de yapiyor. egzersizlerinde kullanip memnun olan da var, yandim diye uzaya ziplayan da var, ona alisip, onsuz yapamayan da var. var da var.
bacım ben eczacı bir arkdşm var onla konuştum ve öle emlayı almıştım hoş bana yaramadı ama diyim... dediklerini...Bu anestol diye krem var ya, buradaki arkadaşlar doktor tavsiye etti demişler, onu internette araştırdım da, emilip kana geçerse ölümcül etkiler olabilir diyor, o yüzden korktum açıkçası....
peki siz hangi jelden kullaniyorsunuz egzersizlerde?bir markasi varsa ben alacagim da?
sevindim canım... bu arada gerçekte benim ayakkabımın altına yazılan arkadaşlar hala bekar haberiniz olsun... ama şöyle bi durumu gözardı etmemek lazım dimi bende hala bekarımbir türlü gelin olamadım ki kızlar da arkamdan evlensinler hehe
bacım ben eczacı bir arkdşm var onla konuştum ve öle emlayı almıştım hoş bana yaramadı ama diyim... dediklerini...
şimdi bu emlada anestolda lokal uyuşturma anestezik etkileri var... önceleri devlet karşılarken artık karşılamaz olmuş sebebi.... önceleri lösemide çeşitli kanser hastalarında karından ciğerden su çekerken bu kremelrle uyuşturup çekyolarmış ama günümüzde lazer epilasyona sir ağdaya gidenler zırt pırt gidip yazdırıp devlet kanalıyla alınca ödemez olmuş devlet...
ha lokal olması gerekn yerler dışında alanı büyük tutupda sürünce cidden çeşitli olumsuz etkileri varmış..... ..
ki sonuçta bazı kişilerin anesteziye alerjisi bile olabilirmiş... dikkat edilmeli...
eczacı arkdşm bunları dedi o dedi ben aldım emlayı sürdüm ilişki milişki hiç bişe olmadı :)
zor mu hamile kalınıyormuşşşşşşşşş
yandım desene... vajisi birdet hadi inşlh aşarım aşarızda sonraındada tüp bebek merkezlerni aşılamaları gezmek istemiyorum rabbim...
rabbim sen yine de çaresiz dert verme kimselere .... oyyy ALLAHIM OYYY
Emlayı ben de denemiştim canım ilişki sırasında bir de onun yanında bu dişçilerin kullandığı sprey vardı uyuşturucu etkili onu da kullandım, ama bana mısın demedi, bu kremle alakalı değil, benim cesaretim yok
peki siz hangi jelden kullaniyorsunuz egzersizlerde?bir markasi varsa ben alacagim da?
dediğim gibi acıya eşik sınırımız farklıdır nisanda yirmilik gömülü diş amelyatı olmuştum morfinler uyuşturucular kesmedi yani ben uyuşamıyorumacı çeke çeke amelyatlarımda olyor... bayılmadığım sürece ... ama belki başkalarna yarar... emlanın cinsellikte geciktirici etkiside varmış ya demekki kullananlarda var
Ben uyusmadan ziyade kayganlik istiyorum. Yag bazli jelin markasi neydi? Ben amazondan siparis edecegim de eczaneden almayacagim.
Yok beni uyuşturdu, çok aşırı değildi ama uyuştuğunu hissettim, hafif bir yanma da oldu ama sanırım o sıktığım spreyden kaynaklandı, ne kadar uyuştursam da cesaret edemiyorum, kendimi kasıyorum sanırım...
Yag bazlinin markasi Yes mi?
su bazli x marka her jel makbuldür.
prezervatif markalarinin kayganlastirici jelleri daha uygun fiyatlarda. ben sylk marka kullaniyorum, saglik sigortam ödüyor diye. bir de yes diye bir marka var, yag bazlisi da var (dikkat), dünyadaki en iyi jelmis. bizzat kullanmadim.
daha ucuz alternatif olarak ultrason jeli kullananlar da var.
evet o markanin yag bazlisi da var da, su bazli alman daha iyi.
Yag bazlinin markasi Yes mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?