- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.721
kulak çöpü ve 1 kat havlulu hali dündü
bugün bol jel le (gülsevdam söyledide gidip özel jel aldımm) onun sayesinde 2 kat havlulu kulak çöpü sardığım streç film ...
ee baktım ki benim yaptığım apartların ucu allıkdan bile kalın :) en son aşamada bir deneyim dedim ama cidden
çatısı dar derler yaa bence öle bir durum girene dek girdikten sonra acı sızı yok ama ahh o girme aşaması yakıyor basınç olyor sanki neyse herkes bilir zaten
hedefim raamzanda işi bitirmiş olarak girmekti ama yok yok olmayacak
ha birde dün o gazla hamileliği düşünerekten bugün dr a bilene gittim :) folikasit testi demir testi kan değerleri...
ne bu hızsa daha vajiyi yenemeden hamile kalırmışmışım
ilkezmi yazılıyorum ne gelin ayakkabısının altına :)
teşekkürler canım
pişt yavrular ben kaçar beni özleyip emi... bide bide bide ALLAH ım nasip kısmet ederse bu gace bi aksilik olmazsa yenmek istiyorum artık...:18:
:) kızlar ilişki yaşadıktan sonra vaji baya bir deforme oluyor ya o yüzden kız gibi deyiminin ne demek olduğunı çok daha iyi anladım.
kız gibi araba mesela
cnmm hadi gayret sıra sende başaracaksın buna inannnn..üstünden öyle bi yük kalkacakkiii...bu mutluluğa değer hadi yende gel hayırlı haberlerle inş...pişt yavrular ben kaçar beni özleyip emi... bide bide bide ALLAH ım nasip kısmet ederse bu gace bi aksilik olmazsa yenmek istiyorum artık...:18:
yeni gelenler,
biz egzersiz yaparken duvaklarin kapali oldugu avatarlar kullaniyorduk, yardimci olanlar egzersiz asamasinda oldugumuzu anliyordu. kalabalik olunca rahat oluyor, semiotik acidan hemen seciliyor. yenince duvaklari acmaca muhabbeti de vardi, bazilari bununla bile kendini motive etti
selamlar
bi süredir daha dogrusu vajinismus olduğuma ikna olduğumdan beridirtakip ediyorum forumu ve sonunda yazabiliyorum da. hikayem farklı değil birkaç farklı doktor, kabullenmeme, farklı bahaneler, boşanma ve eski eşle tekrar evlenme süreçlerinden sonra sitede tavsiye edilen egzersizler, umutlanma, hayal kırıklıkları, denemeler ve denemeler..egzersizler boyunca tam p.s boyutu olmasada daha ufak aparatları zarın içinden geçirebildiğim ve aslında içime birşeyler girmesine dair ya da başka korkularım olmadığını ve aslında kasılmadığımı farkettikten sonra yine vajinismus değil de 4 doktordan sadece birinin söylediği "zarın yapısı biraz farklı, biraz daha zor yırtılacak cinsten" yorumuna inanmaya başlama.
dün olan son denemede ise çok acı, ve ardından gelen hafif kanama.
acaba bi doktora daha görünmeli miyim?
edit: aynı gün doktora gittim bi de ne öğreneyim, meğer vajinismus değilmişim!rahime bakmak için kullandıkları aleti neredeyse hiç hissetmeden yerleştirince dr da şaşırdı, vajinismus olsanız daha bu masaya oturuşunuzdan belli olur diye (ne hikmetse diğer dr bunu farkedemedi) üstelik de son muayeneden bu yana zarım kenarından yırtılmış.
ama asıl önemlisi -buji, dilatör dışında rastgele aparatlarla egzersiz yapan arkadaşların dikkatle dinlemesini istiyorum- oluşan hafif kanama bu aparatların oluşturduğu sıyrık veya çizikler olabilirmiş, dolayısıyla da ilişkiyi de daha da zorlaştırıyormuş. enfeksiyona karşı merhem ve vajinal kapsül (fitil) kullanmam gerekiyor şimdide.
özetle arkadaşlar, kendinizi iyi gözlemleyin kasılmıyorsanız korkmuyorsanız vajinismus olmayabilirsiniz, birden fazla dr a gitmenin faydası olabilir. egzersiz için de tıbbi malzeme satan yerlerden uygun ölçülerde aparatları alın ki bu kadar hayalini kurduğunuz anı, bi de enfeksiyon endişesiyle ertelemek zorunda kalmayın.
not: dr un bana çözüm olarak önerdiği şey ise; "belki biraz daha esnetmek eşinizin p.s boyuta yakın aparatlarla egzersiz yapabilirsiniz ama bunu hergün yapıp kendinize eziyet etmeyin, gün aşırı deneyin" oldu.
sildim canımçileklim burdamısın özel atıyorum mesaj kutun dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?