Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bilhassa bu markayi tavsiye ederken dikkat yag bazli olani da var diye o yüzden uyardim. su bazli olanlar kayganlastirmiyor diye düsünme. vijjj diye kayiyor.

Yes lubricant 100 ml buldum ama bu miktar yeterli mi ki kac gun gider?ne kadar surmek lazim?bir de vajenin icine mi skmak gerekiyor?girise skmak yeterli olmaz mi?icine skabilsek zaten adimizi vajinimus sendromluya cikmazdi:)

Yes lubricant 100 ml buldum ama bu miktar yeterli mi ki kac gun gider?ne kadar surmek lazim?bir de vajenin icine mi skmak gerekiyor?girise skmak yeterli olmaz mi?icine skabilsek zaten adimizi vajinimus sendromluya cikmazdi:)

100 ml az, normal su bazli lubricant gel al, 250 mlik bir tüp yaklasik 1 hafta 10 gün - 15 gün vb idare eder. bu biraz da sana bagli. daha basit markalar krem tüplerinde daha uygun fiyata satilir. normal drug store'lardan bulabilirsin.

yok ben aldandim.dikkat yag bazlisi da var deyimce dedim acaba o nu mu kullanmam lazim, hani arkadas reklamini yapar gibi olmus yag bazli super gibi:)

yok ben aldandim.dikkat yag bazlisi da var deyimce dedim acaba o nu mu kullanmam lazim, hani arkadas reklamini yapar gibi olmus yag bazli super gibi:)

ayyy başına su bazlı olan her şey yazmıştı, dikkati de onu denemedik bence uzak dur anlamında yazmıştır

ben ultrason jeli almıştım 1000ml, bol bol kullandım, su bazlı olduğu için hiç de bir sıkıntı yaratmadı. hala da kayganlaştırıcı olarak kullanıyorum, işe yarıyor. yarısını bitirdim sanırım, egzersiz sürecim maalesef uzun sürmüştü.

100 ml az, normal su bazli lubricant gel al, 250 mlik bir tüp yaklasik 1 hafta 10 gün - 15 gün vb idare eder. bu biraz da sana bagli. daha basit markalar krem tüplerinde daha uygun fiyata satilir. normal drug store'lardan bulabilirsin.

sen ne kullaniyorum demistin? Ya amazon storelardan daha ucuz oluyor bide bu sicakta kim cikacak disari...burasi cehennem gibi masallah..

KY, astroglide vb gördügümü hatirliyorum ben. benim kullandigim sylk.

sylk i de gordum evet.ama customer reviewde kotu bulanlar var cabuk kuruyor diyor bide yapisiyor diyor.tabi bu kisiler iliski esnasinda kullaniyorlar muhtemelen.senin ne kadar zamanda kuruyor peki? yani bir egzersizde toplam ne kadar kullaniyorsun?egzersiz bitene kadar bir kac kez surmen mi gerekiyor? fazla soru soruyorum ama ayrintili ogrenirsem egzersizlerimde o denli basarili olacagimi dusunuyorum. simdiden tesekkurler..

bide bu sylk de 3 oz yani 88 ml daha fazlasi yok.burda urunler boyle tadimlik satiliyor 3 elma 1 $ mesela..

egzersizde penetrasyonu ne kadar sürede gerceklestiriyorsun? baslangicta ben sak diye yerlestiremiyordum, o zaman tüplerde satilan mesela KY lube gibi bir sey kullaniyordum. Cünkü sylk jöle gibi degil, akiskan. Bir kac defa yerlestirene kadar boca ediyordum. Zamanla gözüm kapali yapar hale geldim, o zaman sylk'e geri döndüm. söyle bir findik büyüklügü kadar jel yetmeye basladi.

Bu yüzden baslangicta tüpten sikmali olanlardan al, cünkü sylk basmali sistemle calisiyor. cabuk kuruyor, yapisiyor vb'ye katilmiyorum ama civik bir lube.

penetration henuz yok. ben iste jel alip o islemlere baslamayi dusunuyorum. KY yi gordum onu da bir arastirayim da insa vakit kaybetmeden alayim.

Canım ya ne güzel az kalmış eşinin gelmesine, benimki ağustosta gidecek ben de aynı senin gibi düşünüyorum gitmeden olsaydı diye ama yok sanırım yetişmeyecek daha mumu çok kalınlaştıramadım bir de gezmekteyiz şehir dışındayız hiç deneyemiyorum eşim yokken de deneyesim yok kan gelirse O da görsün istiyorum sen ne kadarlık evlisin, aparatla mı çalışıyorsun?

HayALLAH razi olsn bana biri soylemisti oldum korkudan saol canim ins.artk hep sizleyim ve yapacagim vaji beni yenmeden ben onu yenicembi de bu egzersiz surecinde denemeyi kastetmiyorum iliskiye giriyomusunz acik yazamiyorum ki yasak falan olur ilac ismi verebiliyormuyuz bide reklam demesinler sonra bikac tavsiyem olabilirde arkadaslara korkuyorum admin atmasin siteden

aman iyi bide o dert olmasin cekip cekecegimz buolsn onuda yenelim rabbimin izniyle .bana aileden soruyolar korunuyomusun neden yapmiosun cocuk evt diorm zarar birak ucunu diolar bilmiolarki en dogal yolla korundugumu en dogal ve en saglam % 100 korunma yontemi ahahaha

normalde egzersizler sirasinda deneme iyi degil cünkü birden gaza gelip hayal kirikligi yasamak mümkün. diger yandan bazi doktorlar dokunmayi vb. de egzersizlere ekliyorlar ki ciftler birbirini kesfetsin.

simdi sen 4. boy dilatörü alabiliyorsun, egzersizler bitmis. bitmis derkan birakma tabi, hatta deneme yapmadan icinde beklet, pit diye cikar öyle penisi almak daha kolay baslarda. yani sana yasak olmamasi lazim.

ilac ismi burada adi gecen anestezik bazi kremler ve spreylerse bilmeyen yok, forumda yasak midir bilmiyorum ama beklenti yaratabilir insanlarda. egzersize baslamayip sihirli degnek bekleyenlerimiz de var =(

basari hikayelerinin oldugu basligi okursan, cogumuz yendigimiz pozisyonlari da anlatmisizdir. senin kendini rahat hissettigin pozisyonu bulman kalmis bir.

link bu: http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar geçmişi de okuyamadım çok yoğunum.kısaca durumumu özet geçeyim :)

10 gündür falan p..s egzersizi yapıyordum.başı rahatlıkla giriyor ama devamı gelmiyor..

bugün hem kadın doğum uzmanına hem de psikiyatriste gittim. ben düşündüğüm gibi mantar ve sistit olmuşum.doktor çok zorlandı muayene ederken yani ben çok kastım.nefret ediyoum o çataldan hala geçmiyor kasılmalarım çok tahriş olmuş dedi. zar da tam yırtılmamış dedi galiba tam da göremedi ben zorluk çıkardığım için müthiş ağrı oldu önceki muayenemde böyle olmamıştı galiba tahrişten moralim bozuldu biraz

neyse, ilaç falan verdi..sonra psikitrist de ara verin biraz dedi zaten 3-4 gündür aşırı acı ve yanmadan yapamıyruz dedim.regl de olcam.biraz iyileşmeye başlayınca parmak egzersizi yap mutlaka.tamamen iyileşince de eşinle egzersize devam dedi.
bu arada cuma günü memlekete gidiyorum.1 ay falan yokum. biraz aksayacak egzersizler memlekette ama ne yapim.eninde sonunda yenecem bu hastalığı inş..bu kadar ilerledim ya :)

fazla giremem nete de.kendize iyi bakın..hayırlı ramazanlar.:) herkese kolay gelsin..dualarınızda beni de unutmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…