Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sevgili Aykurt Demirbaşım, bugün burada toplanmamızın amacı senin mezuniyetini kutlamak.
Bense seni mezun etmenin haklı gururunu yaşıyorum....
Burdan ne gelinler geldi geçti. Kimi bacak açamadı, kiminin egzersiz esnasında başı dönüdü, midesi bulandı ama hepsi burdan mezun oldu çıktı .
Sende artık bunlardan birisin hatta forumda en uzun kalan olduğun için ayrıca seni demirbaş listemize kaydetmiştik.
Kim derdi ki o genç kız büyüyecek güzel bir gelin olacak :123:... Açıkçası bir aralık evde kalmış kızlar gibi seni kurutsak mı yoksa turşusunu mu kursak bilemedim .
Ama korktuğum başıma gelmedi, beni utandırdın, azmettin ve başardın .
Sana diploma belgeni takdim ediyor, bundan sonraki aşk ve cinsel hayatında başarılarının devamını diliyorum :92:.

Son olarak bütün vajililere sesleniyorum: Biz burda bir aile gibi olduk, dertlerimizi, en mahrem problemimizi, mutluluğumuzu, hüznümüzü paylaştık.
Şunu unutmayın Kahramanlar bir kere ölür korkaklar bin kere, cesaretinizi toplayın ve korkularınızın üzerine gidin. Aslında kafanızda ne kadar büyüttüğünüzü, ertelediğinize değmediğini göreceksiniz.
Lafı fazla uzatmak istemiyorum, ne diyecektim bak unuttum, eee , şey..., hani..., nasıl desem, SİZİ SEVİYORUM.

Eklentiler

• $diploma.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 38
ya şimdidden hayırlı ramazanlar diyorum herkese...

kızlar ya kegeli yapyorumda aparatlarmı neden oldu bilmem sanki midem bulanyor gibi uffff
birde durex jeli yapışma yapar gibi oldu kaydırmaktan ziyade yapıştı kaldı sanki ya neyse sabırla azcık daha deneyecem.... birde bu aparatları tamam yaptım içe aldık ama öle kaç dkk durcam ... kıpraştırmadan mı durcam.. git gide saçmalıyan sorular sormaktayım kusuruma bakmayın offfffff kurtulmak istiyorummmm

Yaa bu tarz şarkıları hiç sevmem ama bu şarkıyı duyunca yerimde duyamıyorum, oturmaya mı geldik, aykurt gelin olduuuu, şansıma kimsede yok :
UzunMetrajTV - Ata Demirer - Bu Fasulye 7.5 Lira Eyvah Eyvah izle dinle - Uzun Metraj
Yandan halimem yandan seviyom seni candan, seviyorsan candan boşan gel kocandan

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

bak senin için hiç sevmediğim halde halay bile çekiyorum :

.

.

Anam mutluluktan ne yaptığımı bilmiyorum :

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Son düzenleme:

ben durex kullandım, fena değildi :26:, ama arkadşlar bazılarının çabuk kuruduğunu bazılarınınsa jellerin yapış yapış bir his verdiğini söylelerdi.

Aparatı bir süre beklet, sonra git gel yap, süre sana kalmış, rahat yapana kadar devam etmek lazım, uzun çalışırsan çabuk yenersin.

alemsiniz ya çok güldüm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:tebrikler tatlım kurutuldum güzel günler başlasınnnnn en güzelide ne olucak bılıyormusn evlisin eşinle tatıle ya da her hangı bır yere gıdıyorsun guzel bır otel ayarlamıssınız sen yıne hevesle hazırlıgını yapıp yola cıkıyosun esınle bas basa bır tatıl :) o tatılden yıne aglayarak donuyosun ya artık bunlar gerıde kalıcak nevresımlerde evın duvarlarında yatak odasında bıle buldugun ugursuzluklar sacma gelıcek :) evın daha bı huzurlu gorunecek ve daha cok affedıcı olucaksınız :) Allah yenemeyenlere de kısmet etsın ramazan geldı hepımız dua edelım yenemeyenler yensın bebıs ısteyenlerın bebısı olsun benım gıbı bebegını kaybedenlerede saglık sıhht versın Allah ve hayırlı zamanda tekrarını nasıp etsın ıns

:)))))))))))

hedefim bugüne yenmekti ama sanırım ramazan sonrasına kaldı:)

AMİN BACIM RABBİM GÜZEL SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN...

bu arada ben bir arkadaşma da geçen yıl böle bir dua niyetinde söz çıktı ağzımdan kızcağızın ikizleri oldu :) bebişlerin olsun dedim....

şimdi hep der bebiş diyeydin ya :) diye

KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben bu ifadeyi çok seviyom ya

heyttttt aslaniye bea maşallah ben ne dedim dün sana bak oldu sıra bebiş de hadi bakalım yavru allah başka sıkıntı vermesin darısı tüm bu sorunlarla uğraşanlara..

KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben bu ifadeyi çok seviyom ya

arkadaşım tebrikler.....kendim yendikten sonra ilk senin halayını çekiyorm...hadi arkadaşlar gayret herkes yensin...aykurt tekrar tebrikler.... :92:

bacım uyannnnnnnnnnn uyannnnnnnnn uyannnnnn kutlama yapak :),

baya kişi olduk formda uzun bir halay ekibi çıkartırız şimdi

şaka maka ne güzel olurdu şöle bir döktürsek:) hep beraber..

kızlar üstte deniyorum hala alta geçemedim..zor geliyor..napcm bilmiyorm...bu ay hamilelik için çalışmak istiyorm ama nasıl olck ben hala üstteym..jel kullnıyrm jel hamileliği önlüyo mukızlar..vajiyi yen sonra alt üst sonra hamilelik kızlar nedir bu bayanların çektiği yawwww.... vajinismusu yenipte hamile kalmak isteyenler diye forum var mı kk. yoksa biri açsın ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…