- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.821
KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben bu ifadeyi çok seviyom ya
ya şimdidden hayırlı ramazanlar diyorum herkese...
kızlar ya kegeli yapyorumda aparatlarmı neden oldu bilmem sanki midem bulanyor gibiuffff
birde durex jeli yapışma yapar gibi oldu kaydırmaktan ziyade yapıştı kaldı sanki ya neyse sabırla azcık daha deneyecem.... birde bu aparatları tamam yaptım içe aldık ama öle kaç dkk durcam ... kıpraştırmadan mı durcam.. git gide saçmalıyan sorular sormaktayım kusuruma bakmayın offfffff kurtulmak istiyorummmm
alemsiniz ya çok güldüm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:tebrikler tatlım kurutuldum güzel günler başlasınnnnn en güzelide ne olucak bılıyormusn evlisin eşinle tatıle ya da her hangı bır yere gıdıyorsun guzel bır otel ayarlamıssınız sen yıne hevesle hazırlıgını yapıp yola cıkıyosun esınle bas basa bır tatıl :) o tatılden yıne aglayarak donuyosun ya artık bunlar gerıde kalıcak nevresımlerde evın duvarlarında yatak odasında bıle buldugun ugursuzluklar sacma gelıcek :) evın daha bı huzurlu gorunecek ve daha cok affedıcı olucaksınız :) Allah yenemeyenlere de kısmet etsın ramazan geldı hepımız dua edelım yenemeyenler yensın bebıs ısteyenlerın bebısı olsun benım gıbı bebegını kaybedenlerede saglık sıhht versın Allah ve hayırlı zamanda tekrarını nasıp etsın ıns
ben durex kullandım, fena değildi :26:, ama arkadşlar bazılarının çabuk kuruduğunu bazılarınınsa jellerin yapış yapış bir his verdiğini söylelerdi.
Aparatı bir süre beklet, sonra git gel yap, süre sana kalmış, rahat yapana kadar devam etmek lazım, uzun çalışırsan çabuk yenersin.
alemsiniz ya çok güldüm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:tebrikler tatlım kurutuldum güzel günler başlasınnnnn en güzelide ne olucak bılıyormusn evlisin eşinle tatıle ya da her hangı bır yere gıdıyorsun guzel bır otel ayarlamıssınız sen yıne hevesle hazırlıgını yapıp yola cıkıyosun esınle bas basa bır tatıl :) o tatılden yıne aglayarak donuyosun ya artık bunlar gerıde kalıcak nevresımlerde evın duvarlarında yatak odasında bıle buldugun ugursuzluklar sacma gelıcek :) evın daha bı huzurlu gorunecek ve daha cok affedıcı olucaksınız :) Allah yenemeyenlere de kısmet etsın ramazan geldı hepımız dua edelım yenemeyenler yensın bebıs ısteyenlerın bebısı olsun benım gıbı bebegını kaybedenlerede saglık sıhht versın Allah ve hayırlı zamanda tekrarını nasıp etsın ıns
KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
bacım uyannnnnnnnnnn uyannnnnnnnn uyannnnnn kutlama yapak :),
baya kişi olduk formda uzun bir halay ekibi çıkartırız şimdi
şaka maka ne güzel olurdu şöle bir döktürsek:) hep beraber..
evet ne iyi olurdu gün filan yapardık :)
bence aynı sehirdekiler bulusabiliriz illa aynı sehirden olan vardır :)
bence aynı sehirdekiler bulusabiliriz illa aynı sehirden olan vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?