- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #114.801
Canım ya ne güzel az kalmış eşinin gelmesine, benimki ağustosta gidecek ben de aynı senin gibi düşünüyorum gitmeden olsaydı diye ama yok sanırım yetişmeyecek daha mumu çok kalınlaştıramadım bir de gezmekteyiz şehir dışındayız hiç deneyemiyorum eşim yokken de deneyesim yok kan gelirse O da görsün istiyorum sen ne kadarlık evlisin, aparatla mı çalışıyorsun?
KızLar bende aŞBArDIm ALLAHıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben ub ifadeyi çok seviyom ya
kızlarrrrr kocamı yatakta bırakıp geldim nerdesinizzzzzzzzzzzzz?????? aşkımda kovdu zaten yataktan sen uyuman şimdi git internete girde rahatla çatlarfın felan dedi hehe
Canım 2 yıllık evliyim, ama askerim maalesef daha gelmiyor, 2 buçuk ay oldu gideli, üstelik uzun dönem yapacak.... Sadece bayramda izne çıkacak da tatile gideceğiz, orada bu dertten kurtulmak istiyorum, eşimi de kendimi de memnun etmek istiyorum, çok kafama taktım artık, iyice canıma tak etti, henüz bir şeyle çalışmıyorum canım ben yeniyim, kegel egzersizine başladım o iyi gidiyor ama parmak egzersizinden korkuyorum soğuk geliyor, bir de eşim yanımda olmayınca ona anlatmam lazım durumu, bir yandan da bayram gelene kadar kendimi bu duruma hazırlamam lazım... İnşallah hepimiz tez zamanda kurtulur, mutlu yuvamızaa sahip oluruz...
Canım çok sevindim yaaa hadi kurtuldun tadını çıkar bu zamanın inşallah her şey bundan sonrası için de güzel olur, böyle yazıları okuyunca bana bir cesaret geliyor, bir ay boyunca bunları okuyup bomba olarak gideceğim sanırım kocamın yanına :)
tatlım sakın ama sakın umudunu yitirme Rabbim ummadığın anda öyle bir kapı açarki karşına şaşırır kalırsın... eşinle telefonda ne kadar konuşabilirsin bu konuyu bilemem... yemin töreni geçtiyse ve çarşı izni varsa bol bol açıkla konuyu canım... doktoro da gitsen sana aynı yöntemleri önerecek ve para verdiğinle kalacaksın... sakın umudunu kesme tatlım bak kegel diye bişey bilmiyordun şimdi farketmeden bile yapabilirsin... eee yani egzersizide yaparsın hiç ama hiç merak etme... bende hiç birşey yapamazken 11.5cm e geçtim dün... ve bugün mutluluk elimde ... kendine güvendşğin sürece Rabbimden dilediğin sürece zamanı gelince hiç farketmeyeceksin bile emin ol buna
He he alemsin :) Bak yarın akşama şöyle romantik bir yemek hazırla canım ya da dışarda güzel bir yerde yemek yiyin sanki balayındaymışınız gibi... Güzelcene kutlayın yaa bu sizin gününüz ben bile heyecan yaptım yaaa :)
sağol canım ALLAH razı olsun... inşaallah Rabbim tez zamanda senide çoooooookkkk mutlu eder... Rabbimde dile ve sadece adım at... bu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine ALLAH ım yardımcın olsun gülüm.... ama unutma "başlamak bitirmenin yarısıdır" başla yeterki gerisi sen istediğin sürece gelecektir...
nerdeeeeeeeeeeeeee kuzum ben eşimi zor görüyom kız... bugün 11de gelmesi gerekirken gece 1buçukta geldi garibim... bi baktım şaftı kaymış gibiydi canım yaaaa... canım kocacım benim yanımda olsunda ALLAH ıma bin şükür neyleyim yemeği gezmeyi...aslında acıktımda kıss ben bugünden sahura kalksammı:))
İnşallah canım ya dokunabiliyorum aslında, orada sıkıntı yok ama daha fazlasını denemedim, belki denesem ilerleyeceğim ya da çok kötü olacak onu da bilmiyorum ama rahat konuşabildiğimiz bir ortamda açacağım konuyu, onunda korkuları var, dağıtım iznine geldiğinde denemek istiyordum ama ev kalabalıktı, vardır bunda hayır dedi, çünkü korkuyorum ya hamile kalırsan ben askerdeyken bensiz hamile kalmanı istemiyorum aklım kalır dedi, o yüzden bu konuda da ikna etmem lazım, ama sanmıyorum ki o da bu güzel duyguyu yaşamak istemesin, ayrıca ben kendimi hazırlamış ve cesaretliyken... İnşallah en yakın zamanda olur da kendimi işe yarar ve anlamlı hissederim
canım benim duygularını anlayabiliyorum... benim ertelememdeki en büyük nedenlerden biride sanırım bebek korkusuydu... ya hemen hamile kalırsam nasıl geçiniriz şimdi bile bukadar borcun harcın içindeyiz diye düşünüyordum... bence eğer eşin sorun etmezse ilkini pre....le denersiniz ve alışıncaya kadar da devam edersiniz... askerden gelincede bebiş istediğinizde verir inşaALLAH Rabbim... her şeyin bir vakti zamanı olduğuna okadar çok inanıyorumki ve herşeyde bir hayır olduğuna... yaşadıkça öğreniyor insan gülüm...ayrıca bak ne güzel dokunabiliyorsun bakabiliyorsun... bi eşinle konuş önce... sonra jinekoloğa gitmediysen bi git... biyolojik bi neden varmı baksınlar... kafanda rahatlar hem... ben parmakla egzersiz yaparken yumurta gibi bikaç tane şey değerdi elime çok korkardım kist felan sanardım... halbuki o vajinin kas yapısıymış korkulacak bişey yokmuşşş... bvöyle durumlarda sakin ol... bence aklına takılan ne olursa olsun hemen sor burda... yaşayan olmasa bile geçmiştekli arkadaşlardan yaşayanlar mutlaka olur ve biz yardımcı olamya çalışırız gücümüzün yettiğince... tatlım kusuruma bakmazsan ben artık kaçar... kimse yok takılacağım, kızdıracağım...sabah çok erken kalkıcam... ALLAH ım en kısa zamanda seni de herkeside çok mutlu eder inşaallah...
Tamam canım ben de yatıcam zaten, benim de erken kalkmam gerekiyor, buradaki yazıları okuyorum zaten, tavsiyelerinizi dikkate alacağım.... Ben de hep bebek korkusuna erteledim, sanırım bu konuda aynı psikolojideymişiz, ama artık bebekmiş falan umrumda değil bu durumdan kurtulmak istiyorum, bebeği de yanında hediye olsun sorun değil :) Hadi canım tekrar tebrikler, iyi geceler sana...
KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben bu ifadeyi çok seviyom ya
aha yuppi!!!
halayla tehdit edicem bundan sonra herkesi!!!!
tebrikler. süper =)))))))))))
KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben bu ifadeyi çok seviyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?