- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.061
sence e yinemi bir kaçıştayım....sağol canım hepimizin ramazanı mübarek olsun inşaALLAH bence kegelde herhangi bir sorun yok... elimizi açıp kapamak gibi düşünüyorum kaslarımızı çalıştırmayı öğreniyoruz kuzum rahat ol bence...
canım bence daha var sana... ama üzülesin diye değil pe..i alamadığın için kendini üzmene gerek yok bunu bilesin diye söylüyorum... genelde arkadaşlar 10 cm de yeniyor... ha ben 11.5da yendim.. bazıları da 9 de yeniyor... vücut yapısı kuzum... ama bence acele etme aparatlara alış... zorlanmazsın ozaman kuzum... ben altta kesin yapamam diyordum hep üstte olacakmış gibi geldi ama altta daha rahattım ve altta yendim.. kişiden kişiye değişiyor onu sen deneyimlemelisin canım
sence e yinemi bir kaçıştayım....
vallaaaa yenmemm şart alışmamm şart
hamile kalmamm şart
doğurmam şart off of of bana da dua edinnnnnnnnnnnnnnn
rabbim bana ettiğiniz duanın milyonlarca katını size ve sevdiklernize versin..(AMİN)
yahu çok kalın değilmi 11 ler 10 larabovvvvvvv
şimdi aparatın çevresini mezuro ile ölçmemm gerek...
sevgili arkadaşlar bu akşam bu kabus bitti...okadar mutluyum ki anlatamam...acı yok, kan yok...bana acıyack kanamam olacak diyenlerin allah belasını versin diyorm başka bir şey demiyorm..kusura bakmayın arkadaşlar ama öle...ne ağlama krizleri ne psikolojik bunalımlar yaşadım 3 yıl...anlatamam..1 ağustos evlilik yıl dönümüm...allaha şükürler olsun ki kk buldum...buradaki çok değerli arkadaşlarla tanıştım...ilk olarak tanıştığım çileklipuding arkadaşa elvan'a herkese teşekkür ediyrm kısacası...kime msj yazsn derdini anlatsn sana destek olur buradaki arkadaşlar allah hepsinden razı olsun...sela1 dünkü msj için saol desteğin olmazsa yapamazdım cnm...şimdi alışma aşamasına geçcm..üstte deniyrm hala..bilmiyrm be altayken yapabilir miyim...inş her şeyi atlatacm...arkadaşlar ramazn geliyor hadi bi gayret...buraya üye olurken tek parmak çalışıyrdm 2 parmağı almayı bile hayal edemezken 3 parmağı bile yaptım kısa sürede..ramazana kadar yapamam dedim oldu..bu arada 2 haftadır buradayım belki biraz daha fazla..gayret arkadaşlar inş herkes kurtulck...sabah namazına kalkıp dua ettiğim şu vakitlerde dayanamayıp buraya koştum..sevincimi paylaşmak için...sabah ezanalrının hürmetine allah herkesin duaalrını kabul eder inş....
çokda az değilmiş benimkide 7.75- 8 civarı vavvvv şaştım doğrusuahhhhhhhh ah benimde gözüm korkuyordu o cm leri görünce ama başına oturunca 8-9-10-11-12 alabildiğine gidiyor hiç merak etme sen... artık ölç şu aparatını çok merak ettim haaaa
çokda az değilmiş benimkide 7.75- 8 civarı vavvvv şaştım doğrusu
çokda az değilmiş benimkide 7.75- 8 civarı vavvvv şaştım doğrusu
bence gayet güzel bu ölçü canım... ama sana tavsiyem bir kaç tane daha aparat yap... mesela 8.5 olsun 9 olsun... yarım cm şeklinde ilerlersen rahat edersin... ben 9.5ten 11.5 e geçmeye çok çalıştım ama olmadı... 9.5-10-10.5 ten sonra 11.5 oldu ama kısa sürede oldu sadece bir kaç kez denedim 10ları
tam gaz gitmek hedefim de .... vallaaaa benle evlenennlerin çocukları konuşmaya çıktıeferin kız sana, az daha dişini sıksan 10a gelicen.haydıııı kaçmak yok. akşama egzersiz yapılacak rapor verilecek, yoksa sopa var ona göre
canım arkadasım bide seni burdan tebrik edeyim dedim maglum işgüç konusamadık senin sevincini emin ol cok içten yasadım bu sıkıntıyı cekipte bu muymus diyenlerdeniz artıkın sana demedimmi ben bu kadar işte bitecek demiştim senin azmini görüyrdum hep... kızımda bende seni cok cok tebrik ediyor gecen günlerin acısını cıkarmanı rica ediyor keyfini cıkar lütfen bide kasma bitti gitti işte bundan daha cok acımıcak artık unutma :) ben den sana tavsiye bırak gitsin.....
tamma aykurtcum derhal akşama hazırlaycam da neyle yapsam diye düşünyorumneyseeee valla bir yakalansam evdeki o şeleri biri bir bulsa
arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...
RABBİM "OL" derse kimse karşı koyamaz kuzum ki sana büssürü çocuk diliyorum ben... bakalım nasıl başedeceksin büssürü çocukla
arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?