Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sence e yinemi bir kaçıştayım....
vallaaaa yenmemm şart alışmamm şart
hamile kalmamm şart
doğurmam şart off of of bana da dua edinnnnnnnnnnnnnnn
rabbim bana ettiğiniz duanın milyonlarca katını size ve sevdiklernize versin..(AMİN)

yahu çok kalın değilmi 11 ler 10 lar abovvvvvvv

şimdi aparatın çevresini mezuro ile ölçmemm gerek...

şart şart diye kendi kafanı bunaltıyorsun gülüm... bırak şu şartı martı yaaaa yenmeliyim de.. yenmek istiyorum de ama şart deme bana... kendimizi şartladığımız için olmuyordu zaten... görev gibi görüyoruz ama görev mörev değil bizim mutluluğumuz için olmasını istediğimiz birşey... ve şuan sadece yenmeye odaklan çocuğa değil... ha istersen vajiliykende hamile kalabilirsin ama doğuruncaya kadar büssürü muayene olman lazım nasıl olcak? güzel bir kafayı toparla canım... kegel konusundada gülsevdam a bir danış bakalım ne der onun dini bilgisi benden daha güzel.. sanırım hocalık yapmıştı... canım biz herkese dua ediyoruz dualarla da içimiz ferahlıyor... sende kendi kendine dua et... Rabbim verecektir mükafatını kuzum ama içini rahat tutman önemli... birde egzersizleri bırakma lütfen... 9-10 cm genişliğinde aparatı alınca ne kadar rahatlayacaksın gör bak

yahu çok kalın değilmi 11 ler 10 lar abovvvvvvv

şimdi aparatın çevresini mezuro ile ölçmemm gerek...

ahhhhhhhh ah benimde gözüm korkuyordu o cm leri görünce ama başına oturunca 8-9-10-11-12 alabildiğine gidiyor hiç merak etme sen... artık ölç şu aparatını çok merak ettim haaaa

canım tebrik ederim...:118::118:darısı diğer arkadaşlara...

ahhhhhhhh ah benimde gözüm korkuyordu o cm leri görünce ama başına oturunca 8-9-10-11-12 alabildiğine gidiyor hiç merak etme sen... artık ölç şu aparatını çok merak ettim haaaa
çokda az değilmiş benimkide 7.75- 8 civarı vavvvv şaştım doğrusu

ben tam yazdım sen çıktın bacım nesse görüşmek ümidiyle... gülsevdam uyuyormu ne gelmedi henüz:)

çokda az değilmiş benimkide 7.75- 8 civarı vavvvv şaştım doğrusu

bence gayet güzel bu ölçü canım... ama sana tavsiyem bir kaç tane daha aparat yap... mesela 8.5 olsun 9 olsun... yarım cm şeklinde ilerlersen rahat edersin... ben 9.5ten 11.5 e geçmeye çok çalıştım ama olmadı... 9.5-10-10.5 ten sonra 11.5 oldu ama kısa sürede oldu sadece bir kaç kez denedim 10ları

canım arkadasım bide seni burdan tebrik edeyim dedim maglum işgüç konusamadık senin sevincini emin ol cok içten yasadım bu sıkıntıyı cekipte bu muymus diyenlerdeniz artıkın sana demedimmi ben bu kadar işte bitecek demiştim senin azmini görüyrdum hep... kızımda bende seni cok cok tebrik ediyor gecen günlerin acısını cıkarmanı rica ediyor keyfini cıkar lütfen bide kasma bitti gitti işte bundan daha cok acımıcak artık unutma :) ben den sana tavsiye bırak gitsin.....

tamma aykurtcum derhal akşama hazırlaycam da neyle yapsam diye düşünyorum neyseeee valla bir yakalansam evdeki o şeleri biri bir bulsa

eferin kız sana, az daha dişini sıksan 10a gelicen. haydıııı kaçmak yok. akşama egzersiz yapılacak rapor verilecek, yoksa sopa var ona göre
tam gaz gitmek hedefim de .... vallaaaa benle evlenennlerin çocukları konuşmaya çıktı neyseeee ... dur bakalım iftarı beklemekteyim.. ha sonrada bugün tereviye gitmek hedefim... herkese de dua edecem inşlh.... bir kurtulaydık sonra da bir alışaydık...
bu arada 1 sefer yapsam belki kurtulurum diyordum artık yok kademe kademe belki 1 kez yapcam sonra tekrar sıkıntı olcak valla egzersizle gitmek harika bence... herkes sağolsun

canım benim ALLAH'ım razı olsun canım kardeşim... benim herşekilde destekçimdin bitanem... kıss bebişin nasıl büyümüş burdan konuşmayınca göremiyordum büyüdüğünü hay maaşallah kuzuma... ben senin kafanı ağrıtırım hep sen hiç merak etme canım sana çok sorularım olur... görüşürük yavrum... kuzum müşteri vardı geç yazdım kusuruma bakma... bi doğsun teyzesinin kuzusu ben nasıl çimcikliycem onu

tamma aykurtcum derhal akşama hazırlaycam da neyle yapsam diye düşünyorum neyseeee valla bir yakalansam evdeki o şeleri biri bir bulsa

canım ben bakkal mumları varya beyaz parmak kalınlığında onlara peçete sarıp streçleyip hazırlamıştım tavsiye ederim...

arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...

CANIM p..s ıcın acele etme ben 10 cm de alabılmıstım...bıraz daha calıs ve sabırlı ol bu surede bır kac zman kendını ıyıce hazır hıssedene kadar p..s deneme moral acısından..

7.5 rahat alana kadar ve gıtgellerı ıyıce alısana kadar devam et sonra 8.5 gec cnm

arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...

RABBİM "OL" derse kimse karşı koyamaz kuzum ki sana büssürü çocuk diliyorum ben... bakalım nasıl başedeceksin büssürü çocukla

sagol canım ya. ama lutfen sayıyı az tut ya :))))))) kaynanam da annem de gelı bakamaz. ben nasıl bakacam o kadar çok bıdığa :)))) ben ıkız dogurursam sen de ucuz dogur ozaman. ben de boyle dua ederım gorursun ozaman :))))))))

bende de durum öyle bacım..... arkadaşlar sırayl akademe kademe 7.5
8.
8.5
9 derken 10 a ulaşmak geekmiş hatta 11 olanda var:) bende sen gibiyim durmak yok yola devam:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…