- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.081
tamma aykurtcum derhal akşama hazırlaycam da neyle yapsam diye düşünyorumneyseeee valla bir yakalansam evdeki o şeleri biri bir bulsa
sagol canım ya. ama lutfen sayıyı az tut ya :))))))) kaynanam da annem de gelı bakamaz. ben nasıl bakacam o kadar çok bıdığa :)))) ben ıkız dogurursam sen de ucuz dogur ozaman. ben de boyle dua ederım gorursun ozaman :))))))))
CANIM p..s ıcın acele etme ben 10 cm de alabılmıstım...bıraz daha calıs ve sabırlı ol bu surede bır kac zman kendını ıyıce hazır hıssedene kadar p..s deneme moral acısından..
7.5 rahat alana kadar ve gıtgellerı ıyıce alısana kadar devam et sonra 8.5 gec cnm
12 13 yaşındaki çoluk çocuk yapyor hep bunu bilir bunuderim ama ben de de tık yok umut cum
oyyyy oyyyyy ama varya aparat olayındada kan gelir diye tırsa tırsa sokyodum ki gelirse gelsin modundayım hani ama zerre bişe gelmedi.. ki bence p...s den daha sert cisimlerl aparat dediklermiz:) dur bakalım nereye dek böleeee sabrımız da zor... hayattta sabırsız bir insandım rabbim sanki bunla sabrımı deniyor benim .... yeneriz vede geçeriz inşlh bu sınavları
arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...
canım tebrik ederim...:118::118:darısı diğer arkadaşlara...
saolasın...inş buradaki tüm arkadaşlar yener...şimdi alışma sürecindeym bakalım ne olur...tekrar saol...
Canım tebrık ederım rabbım baska dert vermesın ınslalah
bende de durum öyle bacım..... arkadaşlar sırayl akademe kademe 7.5
8.
8.5
9 derken 10 a ulaşmak geekmiş hatta 11 olanda var:) bende sen gibiyim durmak yok yola devam:d
tam gaz gitmek hedefim de .... vallaaaa benle evlenennlerin çocukları konuşmaya çıktıneyseeee ... dur bakalım iftarı beklemekteyim.. ha sonrada bugün tereviye gitmek hedefim... herkese de dua edecem inşlh.... bir kurtulaydık sonra da bir alışaydık...
bu arada 1 sefer yapsam belki kurtulurum diyordum artık yok kademe kademe belki 1 kez yapcam sonra tekrar sıkıntı olcak valla egzersizle gitmek harika bence... herkes sağolsun
2.yi 3.yü denedinmi tatlım nasıldı rahatmıydın?
Benide unutmayin dualarinizda
denedim cnm..yavaş yavaş ilk başlangıçta alıştırıyorm kendimi sonra rahatlıyosn kasmamak çok önemli burada...üstte deniyrm ve çok efor harcamak zorundym altta denemek istedim dün akşam olmadı cesaret edmdm bugün biraz üzgünüm o yüzdn...rahat yapmak istiyrm üstte çok yoruluyrm :)))) sende durum nası?
sen ne kadardır evlisin bacım...devm edeceğim inş...ramazanda yener miyiz acaba ne dersin...
arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...
KızLar bende başardım ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun... darısı herkesin başına İNŞAALLAH amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn...
ben bu ifadeyi çok seviyom ya
o acelem ramazan telaşesiydi... bak 1 ay gıkım çıkmadan sessizce sedasızca çalışcam nasip olursayeni gelen bütün egzersizciler aceleci, hepiniz aynı hatayı yapıyorsunuz kızlar10cm e gelmeden ve 10cmde rahatça çalışıp sıkıntı hissetmede eşli deneme yapmayın. diyoruz size olmaz diye ama hepinizde bir acele bir telaş. yapmayın böyle
şu anda yaptığın aparatı yarım ya da 1cm kalınlaştırarak 10cm e gelmeye çalış. 10cmde rahat olmadan deneme yasak. bu bir süreç ve sabır işi. sabrederseniz sonu selamet. acele işe şeytan karışırmoral bozmadan kalınlaştırarak çalışmaya devam et. çalıştığın her aparatı en az yarım saat içinde rahatça bekletebilmelisin. bu bir sonraki kalınlık için seni hazırlar.
o acelem ramazan telaşesiydi... bak 1 ay gıkım çıkmadan sessizce sedasızca çalışcam nasip olursaartık
nasip kısmet, bunların hepsi sana bağlı. bahane bulup ertelemek çok kolay. orucunu aç biraz dinlen kendine gel, şekerin yükselsin, gözün açılsın. sonra doooru egzersize. kaçış yok, rapor bekliyoruz burda. bizlerin hatrına çalışın, aksatmayın, hadi bagaayım
yeni gelen bütün egzersizciler aceleci, hepiniz aynı hatayı yapıyorsunuz kızlar10cm e gelmeden ve 10cmde rahatça çalışıp sıkıntı hissetmede eşli deneme yapmayın. diyoruz size olmaz diye ama hepinizde bir acele bir telaş. yapmayın böyle
şu anda yaptığın aparatı yarım ya da 1cm kalınlaştırarak 10cm e gelmeye çalış. 10cmde rahat olmadan deneme yasak. bu bir süreç ve sabır işi. sabrederseniz sonu selamet. acele işe şeytan karışırmoral bozmadan kalınlaştırarak çalışmaya devam et. çalıştığın her aparatı en az yarım saat içinde rahatça bekletebilmelisin. bu bir sonraki kalınlık için seni hazırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?