- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.101
canım çok mutlu oldum tebrikler...
nikahımız 2.5 yıldır ama aynı yere iş nedeni ile gelmem ve yani aynı evde olmam 2 yıl bitti... yani cidden 2 yıl çok uzun bir süreç inşlh 3 lemeden biter bu çile
kizlar bende 1 aylik evliyim ve hala iliskiye giremedikcok aci hissedip esimi geri itiyorum sanirim bende vajinusmusum
iyi geceeler herkese ben gerı geldım yardım beklıorum dıcem ama artık kendıme guvenmıorum sızı ozledım bı bkyım dedım
hoşgeldin tatlım öncelikle hemen vajinismus olduğunu düşünme lütfen... hiç jinekolojik muayene oldun mu... bazen kızlık zarının yapısı farklı olabiliyor onun için çok ağrılı yaşıyor olabilirsin.. tavsiyem önce bi jinekolojik muayene... doktor zaten vajinismus olup olmadığını söyleyebilir sana sonra heme vakit kaybetmeden egzersizlere başlarsın... hiççç te kokrma bir adım atarsan gerisi çok rahat gelir emin ol...
denedim cnm..yavaş yavaş ilk başlangıçta alıştırıyorm kendimi sonra rahatlıyosn kasmamak çok önemli burada...üstte deniyrm ve çok efor harcamak zorundym altta denemek istedim dün akşam olmadı cesaret edmdm bugün biraz üzgünüm o yüzdn...rahat yapmak istiyrm üstte çok yoruluyrm :)))) sende durum nası?
bak şimdi sana dördüz dua ederim görürsün haaa
kıss bana çok ikiz dua eden oluyor hehe sende üçüz et bacım nöörüyüm... Rabbim aratmasın kimseye... ama vakti zamanı gelince birden verir Rabbim...
anammmmmmmmmmmmmm seni nasıl unuturum kuzum kusuruma bakma kafam terelelli:44: 13 mayıs mıydı kuzum?
Okunan tefriciyeler için Allah razı olsun. bilmiyorum bence hakkımda pek hayırlı bir karar olduğunu düşünmediğim kürtaj kararı alındı. her ne kadar ben istemesem de annem ve eşimin sayesinde almak zorunda olduğum bir karar oldu. artık omzumda bir dolu günahın ağırlığıyla yoluma devam edeceğim yarından itibaren. Allah kimseye bu derdi bu zor seçimi yaşatmasın. Dualarınızı eksik etmeyin...
hosgeldın nası gectı cnm tatılın dınlendın bebesın nası ıyımı...
arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...
offfff cildirmak uzereym egz.yapmak istiyorm ama suan bagda tam 12kisiyiz surekli odamda biten bebeler 5tane.yakin olan odalar ve suyu akmayan bi banyo offff ya 1ay daha aksiyacak mi simditamam çok teşkler
Sende 3ay oncemi yendin vajiyi hamilemisin simdi ?canmmm 11 cm falan olsun.oyle eş denenmesıne gec derım.bende yenenelı 3 ay oldu .bende sabırsız davranıp hemen denıyodum olmuyodu hayal kırıklıgı yasıyoduk.o yuzden bıraz daha sabır ılerlet oyle es denemesıne gec ınan nasıl oldugunu hıc anlamıcaksın bıle bana guven bu lafımıda unutma.))) ama bıde şu var onu da soylım eş denenesı yapıcaksan ılk once aparatınla calıs oyle penısı cok rahat alırsın.gırdımı dıyede eşıne sorar sorar durursun cunku ne acı var ne bısey.rahat ol yeter.ama ben 7 bucuk cm le denemek basarmak ıstıyorum dıyosan dedıgım gıbı once aparatla çalıs 1 ,2 dk ıcınde beklet hemen penısı al.oyle dene unutma bak bı oyle yap allh razı olsun senden dıceksın guven bana:)
Sende 3ay oncemi yendin vajiyi hamilemisin simdi ?
offfff cildirmak uzereym egz.yapmak istiyorm ama suan bagda tam 12kisiyiz surekli odamda biten bebeler 5tane.yakin olan odalar ve suyu akmayan bi banyo offff ya 1ay daha aksiyacak mi simdi((((
unutmayız kuzum merak etme sen ama sende kendini unutma emi... bi köşeye çekilip hayatın akışını oradan izleme katıl aramıza sor ne kadar sorabilirsen... bir adım at Rabbim yardımcın olacaktır emin ol buna... lütfen hadi...
vajı olmadım ben ama anne olabılme konusunda sızlerden daha umutsuz durumdayım cunku rahatsızlıklarım var bebegım olmuyor :)))
canmmm 11 cm falan olsun.oyle eş denenmesıne gec derım.bende yenenelı 3 ay oldu .bende sabırsız davranıp hemen denıyodum olmuyodu hayal kırıklıgı yasıyoduk.o yuzden bıraz daha sabır ılerlet oyle es denemesıne gec ınan nasıl oldugunu hıc anlamıcaksın bıle bana guven bu lafımıda unutma.))) ama bıde şu var onu da soylım eş denenesı yapıcaksan ılk once aparatınla calıs oyle penısı cok rahat alırsın.gırdımı dıyede eşıne sorar sorar durursun cunku ne acı var ne bısey.rahat ol yeter.ama ben 7 bucuk cm le denemek basarmak ıstıyorum dıyosan dedıgım gıbı once aparatla çalıs 1 ,2 dk ıcınde beklet hemen penısı al.oyle dene unutma bak bı oyle yap allh razı olsun senden dıceksın guven bana:)[/QUO
canım ya ne kadar samimi yazmışsın...sanki böyle yılllardr tanıdğm bir dostum yardım ediormuş gb geldi...içtenliğin için tşkrler güveniorm sana:)...hamileymişsn tbrk ederim...Allah sağlıklı sıhhatli güzel bebişler nsip etsn inş.
cok tesekkur ederım canm ıyı dıleklerın ıcın.buarada ne kadarlık evlıydın dılasel?canmmm 11 cm falan olsun.oyle eş denenmesıne gec derım.bende yenenelı 3 ay oldu .bende sabırsız davranıp hemen denıyodum olmuyodu hayal kırıklıgı yasıyoduk.o yuzden bıraz daha sabır ılerlet oyle es denemesıne gec ınan nasıl oldugunu hıc anlamıcaksın bıle bana guven bu lafımıda unutma.))) ama bıde şu var onu da soylım eş denenesı yapıcaksan ılk once aparatınla calıs oyle penısı cok rahat alırsın.gırdımı dıyede eşıne sorar sorar durursun cunku ne acı var ne bısey.rahat ol yeter.ama ben 7 bucuk cm le denemek basarmak ıstıyorum dıyosan dedıgım gıbı once aparatla çalıs 1 ,2 dk ıcınde beklet hemen penısı al.oyle dene unutma bak bı oyle yap allh razı olsun senden dıceksın guven bana:)[/QUO
canım ya ne kadar samimi yazmışsın...sanki böyle yılllardr tanıdğm bir dostum yardım ediormuş gb geldi...içtenliğin için tşkrler güveniorm sana:)...hamileymişsn tbrk ederim...Allah sağlıklı sıhhatli güzel bebişler nsip etsn inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?