Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çapa hastanesinde var diye biliyorum.sıgorta benle ılgılenmez diyosn gerçı ama bi denemekte fayda var canım mmadem yapmaya cesaret edemıyosun tek basına bı yardım al o zaman bence.ozel diya şartlama kendini ılla benım gıbı paramı vercen sende:)

heeeeeee valla batıo vercem ılla canım sen yanlıs hatırlıosam duzelt benı 16 sene sonramı yenmıstın canım ne zaman yendın ne kadar verdın 1 sene once benden ıkı bucuk ıstemıstı o doktor

Allahım ne olur şu ramazanın yüzü suyu hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa gider ya rabbim...Sen bizi bizden daha ii bilirsn...Sendn başka gidecek kapımız yok..yardım et ya rabbim...

katılıyorum umutcum. bende özele gittim hafta içi izin alamıyorum diye. Ama hiç memnun kalmadım. Burda araştırma hastanesini çok övüyorlar, keşke oraya gidebilseydim.
neyse hepsi geçti gitti çok şükür .

işte çapa bana uzak ben öbür yakadayım keske yakın olsada gtsem tekte gder gelırım yakın olsa ama deıl ıste....sen şu gecenlerdekı rahatsızlık ıcın gttın demı cnm yenı bsey yoktur ınsallah

yok canım vaji için araştırma hastanesini önermişlerdi. giden herkes çözmüş sorununu. ben hafta içi izin alamadığım için gidemedim. Özele gittim, adam paramı yemekten başka bişi yapmadı, hatta psikolojimi iyice bozdu, depresyona girdim. Sonra kadın bir psikiyatrist buldum yine özelde. kadın c.tesi günleri çalışmıyordu. İki haftada bir c.tesileri terapi verdi yine de. Hemencecik de çözüldü sorunum. Allah razı olsun o kadından.
Yani ben küçük bir yerde yaşıyorum, burda bu konularda doktor veya psikolog bulmak çok zor. Açıkçası istanbulda olanlar şanslı, çok alternatif var.

hmmm bende normal hastalık ıcın gttın zannettım cnm evet bılıorum okudum senın hıkayenı canım benım....hakkımda hayırlısı ne dııım eeee durumun nası ayyyy ıyıyım dıodum az once acayıp bı fena oldum mıgdem fena bulandı uzandım basım fılan dondu cıkmısım forumdan sanırım benım ılk gunumya ondan herhal 6 bucuktan sonra mutfaga grıorum

ilk gün zor oluyor, sonra alışıyor insan zaten . Umuut demek istediğim öyle bol reklam yapmış bir doktor yerine devlet hastanesindeki doktorlara da gidebilirsin. Şifayı nerde bualacağın belli olmaz .

ilk gün zor oluyor, sonra alışıyor insan zaten . Umuut demek istediğim öyle bol reklam yapmış bir doktor yerine devlet hastanesindeki doktorlara da gidebilirsin. Şifayı nerde bualacağın belli olmaz .

bılıorum cnm haklısında benım gdebılecegım arastırmalar bana cok uzak ben ortada kalıorum bun yakadada var cok guzel arastırma ama oda uzak bde bunun gıt gelı olucak seans fılan o kadar yol eve ne dıcem hadı dedım nası gtcem esım mumkun deıl gelmesı bı kere belkı ama seanslara gelemez iş nedeniyle yanı bu seans olayı bana ters braz canım yalnız olsam kapımı cekerım nereye gder gderım ama bole ters oluyo canımmm

ha ha:) kımsenın halı yok konusmaya sanırımyaa bu arada turguazcım gecenlerde bı gırdın cıktın merak ettım senı naptın ne ettın sorunların umarım duzelmıstır cnm ya umarım.....

ben de devlet hastanesine gitmiştim psikiyatre. çok memnun kalmıştım gerçekten. bu son durum için istanbulda kadındoğumcu ararken memoriale gittim orası fazla ücret istedi diye hastane ararken türkan saylana gittim tesadüfen. kadın doğumcunun normalde randevuları dolu iken giriş yaptırmadan görüş almıştık çok ilgilenmişti sağolsun. yani özeldekiler bence şimdi çok havalılar ben devlet hastanesinde daha çok ilgi gördüm..

ben de iyi sayılırım canım işte 1 ileri 2 geri gidiyoruz bakalım hayırlısı...ben inanıyorum senin yenebileceğine ah bi başlasan şu egzersizlere,serçecik,işaretçik diye
eğer bunlar zor gelirse aparat hazırla kendine.ya şu bakkal mumunun bu kadar ünlü olacağı aklıma gelmezdi

insallaah gülsevdam yesım hanıma gttınmı hıc bılıomusun braz bahsetsene canım yaaa aklımda tek o var ama kahretsın ıste fıyat para sorun bulmam lazım...

...

burda ısmını duyup arayıp yardımcısıyla uzun bır gorusme yapmıstım
senın gıbı doktor dan baska bır care olmaz dıyordum
ve onun yontemını acıklayan bır hastası sayesınde hepımız yendıgımız ıcın o doktorun bendekı yerı ayrı
fıyatıda dıgerlerıne nazaran daha ucuz ama o parayı sımdı balayında kullanıcagıma cok mutluyum .
ınankı mucıze yok doktorlarda o sana kendı p. yakın sekılde bır aparat ıle egsersız yapıcak
onu ıcınde tutup eve gıdıceksın sonra cıkarıp esınle denıceksın
uşdugu yontem super kendısıde ıyı bır doktor olabılır ama sonucta yontemın karsılıgı paranın cok olması
2 mılyardı gecen sene sıdmı daha fazladır kesın ımkan olsa gelıp ben sana egsersızı yaptırıcam :)
paranda cebınde kalıcak ..

Son düzenleme:
Canim gecmis olsun bendede tel var gicik bsy biliyorum bide lastik takiyorum ben iki gun cok agrittti bgn brz daha iyi alistim yani :) Ne zmn dir tel kullanion canim ve ne zmn cikcak?:)

sendemı tellıogullarındansın :)
2 ay oldu takalı gecen ay sadece tel degıstı hafıf baskı vardı
ama busefer tum dısler lastıkle cevrıldı dunden berı kıvranıyorum
daha alt ceneye tel takılıcak gelecek ay ozman ne yapıcam bılmıyorum dıslerı one getırmeye calısıcak doktor
alt dısler gerıde ust dısler onde bende
senın nasıl dısın ne kadar kalıcak ?
bende 1.5 yıl falan dedı ama gebelık olunca uzar o sure

Aynen canim bende telliogullardanim benim 2,5 sene oldu canim hala devam edio iste cok uzun suruo bu tedavi yavas uavas oldugu icin.. Benimde ilk ust ceneye bi kac ay sonra alt ceneye tel takildi agrisini iyi bilirim suan lastik kullaniom gunde 20 saat takmam lazim cok gck bsy :)

heeeeeee valla batıo vercem ılla canım sen yanlıs hatırlıosam duzelt benı 16 sene sonramı yenmıstın canım ne zaman yendın ne kadar verdın 1 sene once benden ıkı bucuk ıstemıstı o doktor

Dogru hatrliyosun canim tam 16 sene sonra yendim bn artik kabullnmstim esimle buyuk bi kavga sonucu anneme gittm kardeslrme anlattm doktora gidip yendim ama simdi diyorum keske biraz cesaret edip burasi sayesnde yenseydim ama bnm anladigim kdariyla sen zara takiliyosun.arastr canim cevrendede vrdir mtlka olmadi capaya gel bn avrupa yakasnda oturuyodum sizn o tarafa geciyodum doktora. Kaynvaldenlere cocuk icin tedaviye gittgini soyle canim nolur erteleme o hayallerine cabalamadn kavusamiycagini biliyosun.bnm gibi olma lutfen erteliyerek senelerini gecirme

Ne kadar verdigimi sormussun simdi gordum canim 4000 lira verdim canim.neyseki doktor doktor gezmedm ona parami yetisir orada doktor doktor gezenlere saga sola sirf bu sorunu cozmek icin borclanan kisileride gordum.simdi olsa bu rakami veremezdim.bu kadar para verme canim sen dedigim gibi bir hastaneye git nerden biliyosun belki cok iyi bir dr cikar.is kendimizde bitiyo canim doktorda bize ancak yardimci olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…