- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.221
canım çapa hastanesinde var diye biliyorum.sıgorta benle ılgılenmez diyosn gerçı ama bi denemekte fayda var canım mmadem yapmaya cesaret edemıyosun tek basına bı yardım al o zaman bence.ozel diya şartlama kendini ılla benım gıbı paramı vercen sende:)
katılıyorum umutcum. bende özele gittim hafta içi izin alamıyorum diye. Ama hiç memnun kalmadım. Burda araştırma hastanesini çok övüyorlar, keşke oraya gidebilseydim.canım çapa hastanesinde var diye biliyorum.sıgorta benle ılgılenmez diyosn gerçı ama bi denemekte fayda var canım mmadem yapmaya cesaret edemıyosun tek basına bı yardım al o zaman bence.ozel diya şartlama kendini ılla benım gıbı paramı vercen sende:)
katılıyorum umutcum. bende özele gittim hafta içi izin alamıyorum diye. Ama hiç memnun kalmadım. Burda araştırma hastanesini çok övüyorlar, keşke oraya gidebilseydim.
neyse hepsi geçti gitti çok şükür.
yok canım vaji için araştırma hastanesini önermişlerdi. giden herkes çözmüş sorununu. ben hafta içi izin alamadığım için gidemedim. Özele gittim, adam paramı yemekten başka bişi yapmadı, hatta psikolojimi iyice bozdu, depresyona girdim. Sonra kadın bir psikiyatrist buldum yine özelde. kadın c.tesi günleri çalışmıyordu. İki haftada bir c.tesileri terapi verdi yine de. Hemencecik de çözüldü sorunum. Allah razı olsun o kadından.işte çapa bana uzak ben öbür yakadayım keske yakın olsada gtsem tekte gder gelırım yakın olsa ama deıl ıste....sen şu gecenlerdekı rahatsızlık ıcın gttın demı cnm yenı bsey yoktur ınsallah
yok canım vaji için araştırma hastanesini önermişlerdi. giden herkes çözmüş sorununu. ben hafta içi izin alamadığım için gidemedim. Özele gittim, adam paramı yemekten başka bişi yapmadı, hatta psikolojimi iyice bozdu, depresyona girdim. Sonra kadın bir psikiyatrist buldum yine özelde. kadın c.tesi günleri çalışmıyordu. İki haftada bir c.tesileri terapi verdi yine de. Hemencecik de çözüldü sorunum. Allah razı olsun o kadından.
Yani ben küçük bir yerde yaşıyorum, burda bu konularda doktor veya psikolog bulmak çok zor. Açıkçası istanbulda olanlar şanslı, çok alternatif var.
ilk gün zor oluyor, sonra alışıyor insan zaten. Umuut demek istediğim öyle bol reklam yapmış bir doktor yerine devlet hastanesindeki doktorlara da gidebilirsin. Şifayı nerde bualacağın belli olmaz .
korkunun ecele faydası yok heee dogru söylüon cnmm bende elbet bı gun kurtulucam ınsallah bende feraha kavusucam benıde görücek rabbim bılorum ınanıorum ....cnm sen nasılsın seınıde sorunlarınmı vardı ben yanlıs hatırlamıom demı nasıl sın suan ....
insallaah gülsevdam yesım hanıma gttınmı hıc bılıomusun braz bahsetsene canım yaaa aklımda tek o var ama kahretsın ıste fıyat para sorun bulmam lazım...
...
Canim gecmis olsun bendede tel var gicik bsy biliyorum bide lastik takiyorum ben iki gun cok agrittti bgn brz daha iyi alistim yani :) Ne zmn dir tel kullanion canim ve ne zmn cikcak?:)
sendemı tellıogullarındansın :)
2 ay oldu takalı gecen ay sadece tel degıstı hafıf baskı vardı
ama busefer tum dısler lastıkle cevrıldı dunden berı kıvranıyorum
daha alt ceneye tel takılıcak gelecek ay ozman ne yapıcam bılmıyorum dıslerı one getırmeye calısıcak doktor
alt dısler gerıde ust dısler onde bende
senın nasıl dısın ne kadar kalıcak ?
bende 1.5 yıl falan dedı ama gebelık olunca uzar o sure
heeeeeee valla batıo vercem ılla canımsen yanlıs hatırlıosam duzelt benı 16 sene sonramı yenmıstın canım ne zaman yendın ne kadar verdın 1 sene once benden ıkı bucuk ıstemıstı o doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?