- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.181
yanıp tutuşuorum ben yaaa bılıomusun bebek istiorum bebegım olsun onunla oynamak onu yıkamak gıydırmek yedırmek anneaneye dedeye götürmek onu koklamak babasıyla koynumuzda uyutmak yaaaaa cok ıstıorum nıe böyleyim bilmiorum yanıorum yaaaaa
sen herhalde kayınvalidenle oturuyorsun.oda biraz sıkıntılı veriyor .aman odan ayrıya orada çalış Allah tez zamanda seni kurtarsın ve sana çok güzel bir ev versin. orada mutluca yaşa kuşum.AMİN
sen neden kaldın tembell :))
sizin gbi ilk geceden olan lara hayret edıorum yok yok pardon kendıme hayret edıorum herkes normal bı olay gbı yaptıgı seyı ben neden bu kadar abartıorum en azından kızlar egzersız yapıo bende o da yok cooooook abartıorum eşimede kendımede hayatı zından edıorum .....inş. oda olur.bu hayallerin gerçekleşmesi için napman lazım kızlarla beraber çalışıp egzersiz yapacaksın sonra gelsin gül kokulu bebişler.
şaşkın annem şu kıza bi yengelik yapalım .haydi umut biz burda bekliyoruz senin müjdeli haberlerini.ama akşamı bekle oruç gider sonra Allah korusun.
ben evlendiğimde19 yaşındaydım.evet ilk gece bizim biraz oldu eşim fazla zorlamadı.ertesi günü normal oldu.bizde kızken korkunç ilk gece masallarıyla büyüdük.bak masal diyorum herkes sanki korkunkç bişey olacakmış gibi anlatıyorlardı.ama bak kendileri 15 20 yıllık evli veya nekadarsa işte.görümcem benimle yaşıttı bana korkulacak bişeyin olmadığını anlattı.kız birde bizim zamnımızda kapıda yengeler dururdu .
inşallah bılıomusun eger yenersem mevlüt okutucam yetim sevindirem cocuk sevındırıcem allahım bana o gunu nasıp eder inşallah....nerde oturuosun sen canıııım
ama benim eşim onlara siz gidin dedi çok iyi oldu benim için baya rahatlamıştım .
umutcum kızlar bilgisyarı istiyor ben kaçıyorum.allahım yardımcımız olsun.
şaşkın annem şu kıza bi yengelik yapalım .haydi umut biz burda bekliyoruz senin müjdeli haberlerini.ama akşamı bekle oruç gider sonra Allah korusun.
keşke kendiside inansa kolay olduğuna
aldım hepsınıde canım yaaa spreyıde kremıde ama uyusmuyorum ble dusunebılıomusun hıc uyusukluk hıssetmıorum ben sız egzersız yapabılıosunuz ama ben bende hıc bse yok canım yaaaa ben değişik bşeyim heraldeSen ne kadarlik evlisin.bak sana moral olsn die deil ama eger ben o kucucuk vajinama aparat alabildiysem sende alirsin dusunerek korkutma kendini basina gecene kadr kremler jellerle destekle egzersizi bak ilk basta zor gelio ama alisio orasi
aldım hepsınıde canım yaaa spreyıde kremıde ama uyusmuyorum ble dusunebılıomusun hıc uyusukluk hıssetmıorum ben sız egzersız yapabılıosunuz ama ben bende hıc bse yok canım yaaaa ben değişik bşeyim heraldeSen ne kadarlik evlisin.bak sana moral olsn die deil ama eger ben o kucucuk vajinama aparat alabildiysem sende alirsin dusunerek korkutma kendini basina gecene kadr kremler jellerle destekle egzersizi bak ilk basta zor gelio ama alisio orasi
aldım hepsınıde canım yaaa spreyıde kremıde ama uyusmuyorum ble dusunebılıomusun hıc uyusukluk hıssetmıorum ben sız egzersız yapabılıosunuz ama ben bende hıc bse yok canım yaaaa ben değişik bşeyim heralde
Asla oyle dusunme ben diodumki esime su duvar nasilsa elinle itince gitmezya benm vajide ole orda duvardan et var derdim ama suan bos oldugunu anliom sadece cesaret sen yapamiosan esin yapsn sen nefes al verirken hafifce ittirsin inan bi yeri gectimi kendiliginden gidio demesi kolay dedigini duyar gibiyim ama bunu sana vaji derecesi cok yuksek olan biri soluyo haa buarada bende boyle yaziorm ama bende asamadm bu sorunu tatlim benim derdim esimle yapamamk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?