- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.201
yoksun nasılsın canım iyisin insallah..... ya kızlar bu arada ben bu gece rüyamda boyna bebek doguruodum hayırdır ınsallah yaaa bı tane dogurdum kız sonra yıne hamılesın dıolar karnım şişio bı bakıorum karnıma bebegın kafasını elını fılan görüorum doktorumda kim biliomusunuz yeşim yerçok ha ha....ama bi türlü dogurtamadı ıkıncı bebegı elini uzatıo ben tekmelıom uzatıo ben tekmelıom hayırlara karsı ınsallah ......
eşime hıc guvenemıorum acayıp panık oluyorum evet okuyorum senı 10 cm e kadar alıosun esını nıe alamıon cnm peki aparat cm cok uygun bı noktadasın kızların yendıgı cm ler bunlar ben 2 '5 yıllık evlıyım bebısım olaydı 1'5 yasındaydı sımdı .... neyse canım sen doktorada gttın demı bende doktor dusunuorum ama meblağ cok yuksek o parayı ayarlamam lazım offfffffff
eşime hıc guvenemıorum acayıp panık oluyorum evet okuyorum senı 10 cm e kadar alıosun esını nıe alamıon cnm peki aparat cm cok uygun bı noktadasın kızların yendıgı cm ler bunlar ben 2 '5 yıllık evlıyım bebısım olaydı 1'5 yasındaydı sımdı .... neyse canım sen doktorada gttın demı bende doktor dusunuorum ama meblağ cok yuksek o parayı ayarlamam lazım offfffffff
geldim canım, dün iş çok yoğundu, hem iş hem oruç, başım çok ağrıdı. Bugün tatil olduğu için bol bol dinlendim, akşama da bişi kalmadı :81:. Rüyan hayrolsun canım, ben kimsenin rüyasına yorum yapmıyorum, belki daha güzel bir yorumu vardır diyeç Ama doğum yapmak, çocuğunun olması çok güzel şeyleryoksun nasılsın canım iyisin insallah..... ya kızlar bu arada ben bu gece rüyamda boyna bebek doguruodum hayırdır ınsallah yaaa bı tane dogurdum kız sonra yıne hamılesın dıolar karnım şişio bı bakıorum karnıma bebegın kafasını elını fılan görüorum doktorumda kim biliomusunuz yeşim yerçok ha ha....ama bi türlü dogurtamadı ıkıncı bebegı elini uzatıo ben tekmelıom uzatıo ben tekmelıom hayırlara karsı ınsallah ......
nasıl tahliller canım ben gitmiştim ya hatırlıyo musun.
onun gibi mi.
eşimin de gitmesi gerekirmi
Evet gittim hera kadin suleyman bey 5.5 mikyar verdm aparatla yapiorm esime gelince ocu gorms gibi heyecan korku ne bilim off.pozisyon yapamiorm bende bakalim ona cabaliycam ama suan ramazanda kayinvalidem eltim hepberaberiz.bende 1.5yillik evliyim artk olsn istiyrm bian once
Bende guvenemiorm galiba esim bianda iteecekmis gibi gelio halbuki ben yavas yavas aliyorm aparatiayyy duysa cok kizar :) ne zmn canini acittim die ama bana ole gelio iste hastalik buda :)
canım gebelik öncesi tahliller. doktorun gebelik için hazırsın dediyse sorun yok. eşine gerek yok canım. sanırım 1 sene düzenli denemeler yapıp bebek olmazsa ki Allah korusun o zaman eşle gidilir diye biliyorum.. inşallah bunlara gerek kalmadan bebeğin gelir..
kendi kendime yapma cesaretım yok canım ınan yok ınanın bak ben anadolu yakasındayım canım o bolum devlet hastanelerınde fılanmı oluyo ne yapıolar pekı nası bı tedavı canımcanım benım bende doktora gıtmen taraftarıyım cunku sende benım gıbı dusunuyosun tek yapamam dıyodum ben.buraları okuyunca ben asla yapamam ımkansız dıyodum.o kdar para verme sende canım hastaneye gıt cınsel fonksıyon bozuklukları bolumune.hangı sehırde oldugunu bılemıyorum gercı umarım cevrende vardır.sen sanırım zara takılıyosun anladıgım kadarıyla.aynen senın gıbı buraya bışey gırmez falan dıye dusunuyodum.bunlar beynımızın aptalca oyunları senın gıbı bacaklarım tıtrıyodu senden farkımız yoktu cogumuzun ınan.bak bız basardık sende basarabılırsın.sonra bızım gıbı dıyceksın ne kadar kolaymış.nıye kendımı bu kdar uzdum dıye ama gecıktırme erteleme canım bak ne guzel hayallerın var ama bunlar gokten ınmıycek tabıkı dua cok onemlı ama cesaret ve azım lazım sen yapmadan bunlar olmıycak nolur bıraz cesaret et canım.yok yapamıyorum dıyosan arastır uygun bır doktor ozele gıtmen şart degıl
insallaah gülsevdam yesım hanıma gttınmı hıc bılıomusun braz bahsetsene canım yaaa aklımda tek o var ama kahretsın ıste fıyat para sorun bulmam lazım...canım dogum yapmak hayra delalettır sıkıntıdan kurtulucaksın inşallah
gercı sende bılıyorsun ruyayı uyandıgın an neye yorarsan onagıder hep hayra gıtsın denılmelı
cok kotu ruyagordugundede akan suya anlatılır ..
yeşim hanım ah ah bana yakın olsaydı muayenesı dgumu onda dusunurdum kesın ..
gercı sıdm ısectıgım doktorda cok ıyı bı doktor
bu arada ben 2 3 gun servıs dısı modunda olabılırım tellerım degıstı dıslerıme fecı baskı var agrıdan kıvranıyorum
2 3 gune alısırım ınsallah ... umudum bıze umut ol razaman gelınımız ol inşallah rabbımden yurekten dılıyorum bunu
5'5 mılyarmı verdın gercı bende verıcem sonum o sana dıom ama yazık yaaaa cok üzülüyorum benım esım aksam eve gelıo ne halde offffffffff ofEvet gittim hera kadin suleyman bey 5.5 mikyar verdm aparatla yapiorm esime gelince ocu gorms gibi heyecan korku ne bilim off.pozisyon yapamiorm bende bakalim ona cabaliycam ama suan ramazanda kayinvalidem eltim hepberaberiz.bende 1.5yillik evliyim artk olsn istiyrm bian once
bende benı kandırıp şak dıe sokacak gbı gelıo ona brakamıorum kesınlıkle kendımı zıp zıp zıplıom tövbeeeeeeeeBende guvenemiorm galiba esim bianda iteecekmis gibi gelio halbuki ben yavas yavas aliyorm aparatiayyy duysa cok kizar :) ne zmn canini acittim die ama bana ole gelio iste hastalik buda :)
hoşgeldın canııımmmmmm ınsallah hayırdır ne bılım ben bugun basladım dun tatıldım he he:) ama ıyıyım ne suan bse yok rabbım yardım edıo bunaltmaz bızı canım...geldim canım, dün iş çok yoğundu, hem iş hem oruç, başım çok ağrıdı. Bugün tatil olduğu için bol bol dinlendim, akşama da bişi kalmadı :81:. Rüyan hayrolsun canım, ben kimsenin rüyasına yorum yapmıyorum, belki daha güzel bir yorumu vardır diyeç Ama doğum yapmak, çocuğunun olması çok güzel şeyler.
canım dogum yapmak hayra delalettır sıkıntıdan kurtulucaksın inşallah
gercı sende bılıyorsun ruyayı uyandıgın an neye yorarsan onagıder hep hayra gıtsın denılmelı
cok kotu ruyagordugundede akan suya anlatılır ..
yeşim hanım ah ah bana yakın olsaydı muayenesı dgumu onda dusunurdum kesın ..
gercı sıdm ısectıgım doktorda cok ıyı bı doktor
bu arada ben 2 3 gun servıs dısı modunda olabılırım tellerım degıstı dıslerıme fecı baskı var agrıdan kıvranıyorum
2 3 gune alısırım ınsallah ... umudum bıze umut ol razaman gelınımız ol inşallah rabbımden yurekten dılıyorum bunu
yazıyorum ismini canımkızlar kim topluyodu duayı bilmiyorum ama ben 100 tane okudum.. okudukça yazarım buraya..
başım çatlayacak gibi ağrıyor sanırım susuzluktan. sen nasılsın canım?iftardan sonra egzersiz yapmayı dene en azından.aslında bi cesaret gelse sana her şeyin ne kadar kolay olduğunu göreceksin canım.dahlianın dediği gibi doktora da gidebilirsin özel olmak zorunda değil.
kendine herkes nasıl yapıyorsa yaparım,başarırım de canım.biliyorum çok itici geliyor sana bu egzersizler ama yapabilirsin...
Canim ben vajiyi yendikten sonra doktora gitmedim ya sen gitmismiydin? Gerekli gormuyorum gcen gun kan tahlili yaptirdim rahatsizligim icin orda hormonlar fln hepsi normal dedi doktor.. Ama hamilelik icin degil baska bsy icin yaptirmistim..
amin kuzum rabbim sizede versin inşallah.6 mayısta çileklime çok dua ettim o gece o çok ağlamış ve rabbim onu o sıkıntıdan kurtardı ve siz artık benim manevi kardeşim oldunuz.
canım açlıkmı zerre yok ınan benıde korkutan su oluyo ama ıyıyım sahurda 2 lıtre su ıctımdeeeeeeeben saygın beye gttım alltan bakıcam deyınce kactım oda cıkıstı fılan o zaman ben bse yapamam kusura bakma deyınce kactım dahada gtmedım normal bölümler hıc ugrasmaz gbı gelıo o yuzden canım hayatımda 1 kez dıs cektırdım neyse ıste durumumu bılıorumya calısıorum sıgortam var ama dedım hayır ben özele gdıcem dedım benı orda kovarlar hıc benım nazımla ugrasırmı sıgorta dedım neyse özele gttım anaaaaaaaaaam oda bana demesınmı hanfendi kalkarmısınız lutfen siz diş fılan aldıramazsınız dedı yanımda arkadasım kızdı elımı tutdu bende gece cektıgım acılar aklıma geldı bı cesaret caktırdım ıste ben buyum ben buyum kızlar.......
sen öyle olabilirsin canım ama herkes senin gibiydi korkuyordu ama korkunun ecele faydası olmuyor bu da bi gerçek.yani sonuçta kadın ve erkek için olması gereken şeyden kaçtık biz ama nereye kadar.bak canım kendini yıpratırsın,bi bakmışsın günler günleri kovalamış ama elde bir şey yok.yani üzülen sen olursun canım.hadi korkularını bi kenara bırak artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?