Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım bende doktora gıtmen taraftarıyım cunku sende benım gıbı dusunuyosun tek yapamam dıyodum ben.buraları okuyunca ben asla yapamam ımkansız dıyodum.o kdar para verme sende canım hastaneye gıt cınsel fonksıyon bozuklukları bolumune.hangı sehırde oldugunu bılemıyorum gercı umarım cevrende vardır.sen sanırım zara takılıyosun anladıgım kadarıyla.aynen senın gıbı buraya bışey gırmez falan dıye dusunuyodum.bunlar beynımızın aptalca oyunları senın gıbı bacaklarım tıtrıyodu senden farkımız yoktu cogumuzun ınan.bak bız basardık sende basarabılırsın.sonra bızım gıbı dıyceksın ne kadar kolaymış.nıye kendımı bu kdar uzdum dıye ama gecıktırme erteleme canım bak ne guzel hayallerın var ama bunlar gokten ınmıycek tabıkı dua cok onemlı ama cesaret ve azım lazım sen yapmadan bunlar olmıycak nolur bıraz cesaret et canım.yok yapamıyorum dıyosan arastır uygun bır doktor ozele gıtmen şart degıl

canım dogum yapmak hayra delalettır sıkıntıdan kurtulucaksın inşallah
gercı sende bılıyorsun ruyayı uyandıgın an neye yorarsan onagıder hep hayra gıtsın denılmelı
cok kotu ruyagordugundede akan suya anlatılır ..

yeşim hanım ah ah bana yakın olsaydı muayenesı dgumu onda dusunurdum kesın ..
gercı sıdm ısectıgım doktorda cok ıyı bı doktor
bu arada ben 2 3 gun servıs dısı modunda olabılırım tellerım degıstı dıslerıme fecı baskı var agrıdan kıvranıyorum
2 3 gune alısırım ınsallah ... umudum bıze umut ol razaman gelınımız ol inşallah rabbımden yurekten dılıyorum bunu

Evet gittim hera kadin suleyman bey 5.5 mikyar verdm aparatla yapiorm esime gelince ocu gorms gibi heyecan korku ne bilim off.pozisyon yapamiorm bende bakalim ona cabaliycam ama suan ramazanda kayinvalidem eltim hepberaberiz.bende 1.5yillik evliyim artk olsn istiyrm bian once

Bende guvenemiorm galiba esim bianda iteecekmis gibi gelio halbuki ben yavas yavas aliyorm aparatiayyy duysa cok kizar :) ne zmn canini acittim die ama bana ole gelio iste hastalik buda :)

geldim canım, dün iş çok yoğundu, hem iş hem oruç, başım çok ağrıdı. Bugün tatil olduğu için bol bol dinlendim, akşama da bişi kalmadı :81:. Rüyan hayrolsun canım, ben kimsenin rüyasına yorum yapmıyorum, belki daha güzel bir yorumu vardır diyeç Ama doğum yapmak, çocuğunun olması çok güzel şeyler .

nasıl tahliller canım ben gitmiştim ya hatırlıyo musun.
onun gibi mi.
eşimin de gitmesi gerekirmi

canım gebelik öncesi tahliller. doktorun gebelik için hazırsın dediyse sorun yok. eşine gerek yok canım. sanırım 1 sene düzenli denemeler yapıp bebek olmazsa ki Allah korusun o zaman eşle gidilir diye biliyorum.. inşallah bunlara gerek kalmadan bebeğin gelir..

Bende guvenemiorm galiba esim bianda iteecekmis gibi gelio halbuki ben yavas yavas aliyorm aparatiayyy duysa cok kizar :) ne zmn canini acittim die ama bana ole gelio iste hastalik buda :)

canım eş parmağı denesen biraz, ben öyle yapmıştım, önce bir parmak, sonra iki parmak, sonra penis denemesi .

Canim ben vajiyi yendikten sonra doktora gitmedim ya sen gitmismiydin? Gerekli gormuyorum gcen gun kan tahlili yaptirdim rahatsizligim icin orda hormonlar fln hepsi normal dedi doktor.. Ama hamilelik icin degil baska bsy icin yaptirmistim..

kendi kendime yapma cesaretım yok canım ınan yok ınanın bak ben anadolu yakasındayım canım o bolum devlet hastanelerınde fılanmı oluyo ne yapıolar pekı nası bı tedavı canım
insallaah gülsevdam yesım hanıma gttınmı hıc bılıomusun braz bahsetsene canım yaaa aklımda tek o var ama kahretsın ıste fıyat para sorun bulmam lazım...
5'5 mılyarmı verdın gercı bende verıcem sonum o sana dıom ama yazık yaaaa cok üzülüyorum benım esım aksam eve gelıo ne halde offffffffff of
bende benı kandırıp şak dıe sokacak gbı gelıo ona brakamıorum kesınlıkle kendımı zıp zıp zıplıom tövbeeeeeeee
hoşgeldın canııımmmmmm ınsallah hayırdır ne bılım ben bugun basladım dun tatıldım he he:) ama ıyıyım ne suan bse yok rabbım yardım edıo bunaltmaz bızı canım...

Canim gecmis olsun bendede tel var gicik bsy biliyorum bide lastik takiyorum ben iki gun cok agrittti bgn brz daha iyi alistim yani :) Ne zmn dir tel kullanion canim ve ne zmn cikcak?:)

başım çatlayacak gibi ağrıyor sanırım susuzluktan. sen nasılsın canım?iftardan sonra egzersiz yapmayı dene en azından.aslında bi cesaret gelse sana her şeyin ne kadar kolay olduğunu göreceksin canım.dahlianın dediği gibi doktora da gidebilirsin özel olmak zorunda değil.
kendine herkes nasıl yapıyorsa yaparım,başarırım de canım.biliyorum çok itici geliyor sana bu egzersizler ama yapabilirsin...

Canim brz kendine cesaret verip baslasan artik su egzersilere gordugum en korkak kisisin kusura bakma bunlari seni kirmak uzmek icin soylemiyorum ama oyle... Hepimiz korkuyorduk ama bi sekilde basladik Ve devami geldi... Sen ise korkuyorum yapamam demektenbaska bsy bilmiorsun yaa... Kac zmn oldu buraya geleli hala ayni yerdesin... Bu kadar kisi senle ilgileniyor bu kadar kisi ayni seyleri soyluyor ee artik sende brz basla egzersizlere... Boyle gitmez bu... Hea Boyle
Yasamak istiosan o zmn hic bsy yapma... Bzm elimizden baska bsy gelmez cunku... Yazdiklarimida kirilma lutfen ama gercek bu... Ramazan ayinda kimseyi kirmak uzmek istemem...

Aykurt 200
Gülsevdam 300
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100

Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012...

canım açlıkmı zerre yok ınan benıde korkutan su oluyo ama ıyıyım sahurda 2 lıtre su ıctımdeeeeeee ben saygın beye gttım alltan bakıcam deyınce kactım oda cıkıstı fılan o zaman ben bse yapamam kusura bakma deyınce kactım dahada gtmedım normal bölümler hıc ugrasmaz gbı gelıo o yuzden canım hayatımda 1 kez dıs cektırdım neyse ıste durumumu bılıorumya calısıorum sıgortam var ama dedım hayır ben özele gdıcem dedım benı orda kovarlar hıc benım nazımla ugrasırmı sıgorta dedım neyse özele gttım anaaaaaaaaaam oda bana demesınmı hanfendi kalkarmısınız lutfen siz diş fılan aldıramazsınız dedı yanımda arkadasım kızdı elımı tutdu bende gece cektıgım acılar aklıma geldı bı cesaret caktırdım ıste ben buyum ben buyum kızlar.......

Canim ben vajiyi yendikten sonra doktora gitmedim ya sen gitmismiydin? Gerekli gormuyorum gcen gun kan tahlili yaptirdim rahatsizligim icin orda hormonlar fln hepsi normal dedi doktor.. Ama hamilelik icin degil baska bsy icin yaptirmistim..

ben de gereksiz görmüştüm ama sonucu biliyosun özellikle kadın doğumcuya gitmen gerekiyor canım. ben gebelik istiyorum gebelik öncesi tüm tahlilleri yapın dersen yaparlar...

sen öyle olabilirsin canım ama herkes senin gibiydi korkuyordu ama korkunun ecele faydası olmuyor bu da bi gerçek.yani sonuçta kadın ve erkek için olması gereken şeyden kaçtık biz ama nereye kadar.bak canım kendini yıpratırsın,bi bakmışsın günler günleri kovalamış ama elde bir şey yok.yani üzülen sen olursun canım.hadi korkularını bi kenara bırak artık...

korkunun ecele faydası yok heee dogru söylüon cnmm bende elbet bı gun kurtulucam ınsallah bende feraha kavusucam benıde görücek rabbim bılorum ınanıorum ....cnm sen nasılsın seınıde sorunlarınmı vardı ben yanlıs hatırlamıom demı nasıl sın suan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…