Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

delirdinmi kuzu sen ne yer kaplaması şimdi alşıyorsun yakında yapacaksın inanıyorum sana ben

tabiki yeneceksin canım ama sakın buradan gitmek gibi bi hataya düşme.ayrıca kimseyi de meşgul ettiğini düşünme.bir an önce egzersize başla canım,sonrası çorap söküğü gibi gelecek.başlamak bitirmenin yarısıdır derler: ))

kızlar bende bu hastalığı yaşayıp atlatan biri olarak herdaim yardım etmeye hazırım.özel msj atabilirsiniz msnde özel konuşabiliriz.bizi bizden başkası anlayamaz.allah herkesi kurtarsın huzura kavuştursun.

Selam kizlar hayirli ramazanlar dilerim herkese, cok ihmal ettim burayi, cokta ozledim ama girmeye firsatim olmuyo su siralar. Naslsnz hersey yolundami kimler yendi ben yokken

delirdinmi kuzu sen ne yer kaplaması şimdi alşıyorsun yakında yapacaksın inanıyorum sana ben

He he :) kk konusunda pek yuzsuzumdur kovsalarda gtmem....2 litre su iciom karnim davul oluor pskolojik heralde :) yarina depo yapiom zanediomda ama nerde sabaha kadar wc sonra :)))

Kızlar bazıları bilir eşim uzakta asker olduğu için... Hala onunla bu egzersiz işini konuşamadım, farklı sorunlar girdi araya... O yüzden kegelden başka egzersiz yapamıyorum, zaten Ramazan da geldi, bir de çok tedirgin oluyorum bu egzersiz muhabbetinden, belki eşimle konuştuktan sonra başlasam gerisi gelecek, ama başlamaya bile korkuyorum, bir de ben çok düzenli yapamam boş yere uğraşmış olurum diye diye kendimi bitiriyorum, ne olacak bu halimiz hiç bilmiyorum, ben de umuut arkadaşımın durumuna doğru gidiyorum herhalde...

Bir yandan da eşimle izne çıkınca bayram sonrası denerim belki olur diye kendimi kandırıyorum galiba

Son düzenleme:

ne güzel bir rüya..ama daha da güzeli senin buradakiler için endişelenmen ...

Aminnn canm cok saol 2 gun oldu uye olalai cikamiyormki siteden dun aksam esimle tanistirdim sizi :)bak dedim bu gulsevdam bu aykurt cileklipuding vs..guluo sus ya artk yrni beni anlayan arkadaslarm var ededim :)))

hay Maaşallah... benim eşimde sağolsun bu siteyi hiç sorun etmedi... bazı arkadaşların eşleri sorun ediyordu... ama ben siteye girdiğim gün hep bişeyler öğreniyordum yüzüm gülüyordu öbür günler ise umutsuzca dolaşıyordum... benim eşimde çoğu arkadaşımı tanır :)) hatta başardığımda ama sen şimdi uyuyaman git internete arkadaşlarına yaz sonra çatlarsın felan diye dalga geçti baya :))

rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış hemen yorumlayım buraya vajili giren herkes vajiyi yenecek ve herkesin sağlıklı bebeği olacak inşallah... hani umutsuz olanlar varsa bu rüya onlara umut ışığı olsun...

demirbasi gelin verdik, kendisi emekliye ayrildi. simdi balayinda. :123:
iki demirbasimiz vardi aykurt ve umut umut daha egzersize bile baslamamis galiba
o halde aykurt yendi

AYKURT tebrk cnm nasl korktgn kadar varmyms
Slm naber cnm bebek avatari koymusun istiomusun artik bebis allah gonlune gore versin ....

A.s tatlm Allahtan hayirlisi istyrm evt ins her isteyene aratmadan hayirlisyla nasp eder.
Egzersizde ayni asamadamisn?

havanın sıcak olmasına sevinen benimdr tek bugün herhalde..regl oldm çoraplarımı giydm:))))).yendiktn sonra ilk regl oluşum yenmedn önce üzülür dururdm yine başaramadım diye(((((((((((((((

çileklim çok gemiş olsun... hemencecik iyileşirler inşaallah...

ya ben büssürü şey yazdım ama çıkmamış (

arkadaşlar merhabalar bayadır giremedim buraya misafirdi temizlikti derken giremedim giremeyinede egzersizde yapamadım malesefçok üzgünüm oysaki güzel ilerlediğimi düşünüyodum... hatta şöylede bi durumum var.. bi kaç egzersizden sonra çok havalara girdim yendim deyip eşimle denemeye geçtik yarısı kadar olmuştu. ertesi günde leke geldi önemsemedim. ve gün itibariyle 9 gün geikti reglim... haliyle şuan kafam karışık:44:

Öncelikle herkese selamlar,
2 yıldır bu hastalıkla bende uğraşıyorum geçen yıl sizleri bulduktan sonra umutlanmaya başlamıştım ve egsersiz yapmaya başladım tabi düzenli bir şekilde yapamadığım için hep başa döndüm zaten iki parmakta çok zorlanıyorum girişte kalıyor aşırı baskı hissediyorum.benim bu yaz yenmem gerekiyor kızlarrr çok çaresizim.napıcam bilmiyorum ramazanddan dolayı da ara verdim:2:

Buarada tebrik ederim seni takip ediyodum geçen yazdan biliyorum seni Allah başka sıkıntı vermesin adına çok sevindim. Sen yenince gaza geldimm bakalım ilerleyebilecek miyim çok gerilerdeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…