- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.361
arkadaşlar merhabalar bayadır giremedim buraya misafirdi temizlikti derken giremedim giremeyinede egzersizde yapamadım malesefçok üzgünüm oysaki güzel ilerlediğimi düşünüyodum... hatta şöylede bi durumum var.. bi kaç egzersizden sonra çok havalara girdim yendim deyip eşimle denemeye geçtik yarısı kadar olmuştu. ertesi günde leke geldi önemsemedim. ve gün itibariyle 9 gün geikti reglim... haliyle şuan kafam karışık:44:
Öncelikle herkese selamlar,
2 yıldır bu hastalıkla bende uğraşıyorum geçen yıl sizleri bulduktan sonra umutlanmaya başlamıştım ve egsersiz yapmaya başladım tabi düzenli bir şekilde yapamadığım için hep başa döndüm zaten iki parmakta çok zorlanıyorum girişte kalıyor aşırı baskı hissediyorum.benim bu yaz yenmem gerekiyor kızlarrr çok çaresizim.napıcam bilmiyorum ramazanddan dolayı da ara verdim:2:
Selam kizlar hayirli ramazanlar dilerim herkese, cok ihmal ettim burayi, cokta ozledim ama girmeye firsatim olmuyo su siralar. Naslsnz hersey yolundami kimler yendi ben yokken
demirbasi gelin verdik, kendisi emekliye ayrildi. simdi balayinda. :123:
Kızlar merhaba!Dün akşam tatilden döndüm.Yendimm diye bağırmayı çok isterdim ama olamadı.Tatilde ayağımı burktum,birkaç gün önce de regl oldum.Egzersiz pns denemesi yapamadımEşime üzülüyorum,sağolsun olacağını biliyorum diyor regl bitmesini bekliyor.Arkadaşlar ben 10-11 cm kadar yapmıştım ama ara verdim 5-6 gün.Şimdi sil baştan mı egzersiz yapmalıyım yoksa 10 cm ile başlasam olur mu?2-3 güne reglim bitiyor.Bu arada kimler yendi hepsini okuyamadım.Aykutt yenmiş galiba çokkk sevindim.Hepinizi çok özledim.
Baştan başlamak zorunda değlsn ama 10 cmn bi küçüğünle başlayabilrsn, yada korku varsa en küçüğüyle başlayp büyüğüne geçeblrsn cnm güven kndne regl snrası egzersz çok daha kolay oluyo
Öncelikle herkese selamlar,
2 yıldır bu hastalıkla bende uğraşıyorum geçen yıl sizleri bulduktan sonra umutlanmaya başlamıştım ve egsersiz yapmaya başladım tabi düzenli bir şekilde yapamadığım için hep başa döndüm zaten iki parmakta çok zorlanıyorum girişte kalıyor aşırı baskı hissediyorum.benim bu yaz yenmem gerekiyor kızlarrr çok çaresizim.napıcam bilmiyorum ramazanddan dolayı da ara verdim:2:
Evet sanirim aykurt yendiHoşgeldin canım özledik seni :) :)
Hosbuldummmmmgerçektenmiiiiiii utandmm
bende çok özledim canm.. nasil gidiyo hamileligin
Kız demirbaş kim? Aykurt mu yoksa....AYKURTTT BAŞARDIN MI CANIMMMMMM.....
Allahın izniyle olacak.Pztf bile hazırladım.Eskiden markette önünden geçerken bakamadığım,kendimi ezik hissettiğim günleri geride bırakıyorum.Herkes yapıyorsa ben de,biz de yapabiliriz.Duydun mu Umutt!
çok yorucu bir gündü bugün, şimdi biraz dinleniyorum, annemler kaza yapmışlar, onların yanına gittim, bizimkilerde sorun yoktu hamdolsun, abimin bir arkadaşı da arabadaymış, o çocuk yaralanmış, hastaneye kaldırdılar, tahlili, filmi falan filan derken, oruç, sıcak, çok yordu beni. Çokta korktuk açıkçası. Alla^'tan filmlerde bişey çıkmadı, dikiş attılar. Belki bu akşam hastanede kalırlar. Onun dışında maddi hasar var. Sen nasılsın umutcum?
Teşekkür ederim canım, annemin kaburgası çatlamış, birde abimin arkadaşını kanlar içinde görünce çok kötü oldum , yinede Allah daha beterinden esirgesin.
Kaza haberini aldığımda eşimle eve alınacak bir eşya için tartışıyorduk (yani telefonu açmadan önce), duyar duymaz aklım çıktı nerdeyse. İçimden mal mülk ne kadar boşmuş diye geçirdim.
Hemen yanlarına koştuk.
Eşiminde, aileminde, o arkadaşın da canı sağolsun yeter alınmasa ne çıkar diye geçirdim. Gerisi gerçekten çok boş...
kürtaj oldum canım...Canim nasilsn? hersey yolundadr ins? Bebek nasl hep aklmdasn
bu arada girp yazmaya firsatm olmadi ama sessizcenin tefriciyesni bitrdm gulsevdam
kürtaj oldum canım...
Kusura bakma canm.. geçmisi okuyamadim hatirlattigim için üzgünm.. Hakkinda hayirlisi olsn cnm.. Geçmis olsn..
önemli değil canım zaten hiç aklımdan çıkmıyoki. çok sağol..
Sağol canımCanim çok çok geçmis olsun.. Allah beterinden saklasin, Sifa versin ins..
Katiliyorum :) Dalip gidiyoruz dünyaya, mal, mülk, nefis, istekler, böyle durumlar olmadikça nedense silkelenip kendimize gelemedigimiz oluyo.. Allah hepimizn yardimcisi olsn.. Dikkatli olun
Sevgili Aykurt Demirbaşım, bugün burada toplanmamızın amacı senin mezuniyetini kutlamak.
Bense seni mezun etmenin haklı gururunu yaşıyorum....
Burdan ne gelinler geldi geçti. Kimi bacak açamadı, kiminin egzersiz esnasında başı dönüdü, midesi bulandı ama hepsi burdan mezun oldu çıktı.
Sende artık bunlardan birisin hatta forumda en uzun kalan olduğun için ayrıca seni demirbaş listemize kaydetmiştik.
Kim derdi ki o genç kız büyüyecek güzel bir gelin olacak :123:... Açıkçası bir aralık evde kalmış kızlar gibi seni kurutsak mı yoksa turşusunu mu kursak bilemedim.
Ama korktuğum başıma gelmedi, beni utandırdın, azmettin ve başardın.
Sana diploma belgeni takdim ediyor, bundan sonraki aşk ve cinsel hayatında başarılarının devamını diliyorum :92:.
Son olarak bütün vajililere sesleniyorum: Biz burda bir aile gibi olduk, dertlerimizi, en mahrem problemimizi, mutluluğumuzu, hüznümüzü paylaştık.
Şunu unutmayın Kahramanlar bir kere ölür korkaklar bin kere, cesaretinizi toplayın ve korkularınızın üzerine gidin. Aslında kafanızda ne kadar büyüttüğünüzü, ertelediğinize değmediğini göreceksiniz.
Lafı fazla uzatmak istemiyorum, ne diyecektim bak unuttum, eee , şey..., hani..., nasıl desem, SİZİ SEVİYORUM.
KADINLAR KULÜBÜ SİTESİ
Vajinismus zımbırtısından kurtulmaya çalıştığımız sayfanın yetkililerinden
Çileklipuding Hanım'ın dikkatine
Sevgili yetkilim çileklim bana uygun görerek vermiş olduğun "Demirbaşlık" vazifemi elimden geldiğince erteleye erteleye uzatarak iyi halt etmiş bulunuyorum...ama geçenlerde de dediğim gibi sizi utandırmak niyetinden vazgeçmeyip azmederek utandırma yolunda epeyce mesafe katetmiştim hatırlarsanız... yine erteleyerek size biraz olsun demirbaşlığımın keyfini çıkarmak için vakit verdim ama nereye kadar demi
Bu işe bir dur demek vaktinişn geldiğini düşünerek ve yerime kesinlikle kimsenin atanmaması gerektiğini de belirterek GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM...
Gereğinin yapılarak istifamın tez zamanda kabulünü temenni eder, emeklilik işlemlerinin başlatılmasını arz ederim...
Ayrıca ekte sunduğum yöntemlerle de bütün kader arkadaşlarımın tez zamanda bu dertten kurtulmalarını temenni eder saygılar sevgiler vesaire sunarım işte...
ekler: (pasta olandan değil)
1- jinekoloğa gidilip sorun varmı diye bakılacak ve vajinismus teşhisi konulmadan kafada kuruntu yapılmayacak.
2- kendinize güvenilecek ve tabi eşinize de...
3- kegel egzersizleri yapılmaya başlanacak. bişey yok zaten kas bırak kas bırak...
4- eline ayna alınıp vaji incelenecek(bayılma miğde bulantısı vesaire mazeret istemiyorum)
5- vajiye sadece dokunmaya çalışılacak
6- devamı gelecek zaten boşa anlatmaya ne gerek var demi
not: bu ekte sunduğum yöntemlerle ben yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim yendim
darısı her isteyene olsun inşaallah...
iki demirbasimiz vardi aykurt ve umut umut daha egzersize bile baslamamis galiba
o halde aykurt yendi
AYKURT tebrk cnm nasl korktgn kadar varmyms
A.s tatlm Allahtan hayirlisi istyrm evt ins her isteyene aratmadan hayirlisyla nasp eder.
Egzersizde ayni asamadamisn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?