Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hm:44: hamilemsn acaba, önce yenseydn alışsaydn daha iyi olrdu gerçi ilk ilişkiden snra regl bendede geckmşti Allahtan hayrlısı inş

Kızlar merhaba!Dün akşam tatilden döndüm.Yendimm diye bağırmayı çok isterdim ama olamadı.Tatilde ayağımı burktum,birkaç gün önce de regl oldum.Egzersiz pns denemesi yapamadım Eşime üzülüyorum,sağolsun olacağını biliyorum diyor regl bitmesini bekliyor.Arkadaşlar ben 10-11 cm kadar yapmıştım ama ara verdim 5-6 gün.Şimdi sil baştan mı egzersiz yapmalıyım yoksa 10 cm ile başlasam olur mu?2-3 güne reglim bitiyor.Bu arada kimler yendi hepsini okuyamadım.Aykutt yenmiş galiba çokkk sevindim.Hepinizi çok özledim.

Keşke bırakmasaydn burayı çoktan kurtlmştn.. ara verme iftardan snra çalış yine, gördün boş durunca mucize olmuyo, ara verme egzerszlerine, bu akşam başla her akşam düzenli yap baskı hissettgn yerde bekle çıkarma parmağını o baskı hissi gdyo bikaç saniye snra

Selam kizlar hayirli ramazanlar dilerim herkese, cok ihmal ettim burayi, cokta ozledim ama girmeye firsatim olmuyo su siralar. Naslsnz hersey yolundami kimler yendi ben yokken

Hoşgeldin canım özledik seni :) :)

demirbasi gelin verdik, kendisi emekliye ayrildi. simdi balayinda. :123:

Kız demirbaş kim? Aykurt mu yoksa....AYKURTTT BAŞARDIN MI CANIMMMMMM.....

Baştan başlamak zorunda değlsn ama 10 cmn bi küçüğünle başlayabilrsn, yada korku varsa en küçüğüyle başlayp büyüğüne geçeblrsn cnm güven kndne regl snrası egzersz çok daha kolay oluyo

Son düzenleme:

Allahın izniyle olacak.Pztf bile hazırladım.Eskiden markette önünden geçerken bakamadığım,kendimi ezik hissettiğim günleri geride bırakıyorum.Herkes yapıyorsa ben de,biz de yapabiliriz.Duydun mu Umutt!

Canım, tek parmaktan sonra 2 parmakta ben de takılmıştım. Tek parmağı çok kolay birşekilde yaparken 2 parmağı yapmam 2 haftayı buldu. Fakat 2 parmağı yaptıktan sonra çok kolaylıkla 3 parmağa geçmiştim.

Ben parmak egzersizleriyle yendim. Birkaç tecrübemden bahsedeyim. 2 parmağı kolay yapamadım. Tek parmağı kolay yapabilmiştim ama 2 parmağı neden yapamamıştım. Çok moralim bozulmuş ve gerilemiştim. Bir süre sonra sorguladım kendimi. 2 parmak deyince işaret ve orta parmak olarak yapılır. Farkettim ki bunların uzunlukları birbirinden çok farklı ve farklı oldukları için her ne kadar prezervatif veya muayne eldiveni geçirsen de bir bütün gibi olmuyor. Uzun olan parmak giriyor kısası takılıyor. 2 parmak olarak orta parmak ve yüzük parmağını denedim bu çok kolay oldu. Çünkü bunların uzunlukları birbirine yakın. Bir de 2 parmağa ya prezervatif ya da muayene eldiveni geçir ve bolca kayganlaştırıcı sür. Prezervatif biraz bol duruyor, muayene eldiveninin bir parmağına 2 parmağı geçirince bayağı sıkı ve bir bütünmüş gibi duruyor....

İnşallah faydalı olabilmişimdir....

Son düzenleme:
Allahın izniyle olacak.Pztf bile hazırladım.Eskiden markette önünden geçerken bakamadığım,kendimi ezik hissettiğim günleri geride bırakıyorum.Herkes yapıyorsa ben de,biz de yapabiliriz.Duydun mu Umutt!

Heyt kim tutar seni !!

' Kiziim sana söylüyorum gelinim sen isit ' misali Duydunmu umutttttt

Canim çok çok geçmis olsun.. Allah beterinden saklasin, Sifa versin ins..
Katiliyorum :) Dalip gidiyoruz dünyaya, mal, mülk, nefis, istekler, böyle durumlar olmadikça nedense silkelenip kendimize gelemedigimiz oluyo.. Allah hepimizn yardimcisi olsn.. Dikkatli olun

Sağol canım .

Alemsiniz!!! koptum!!!!! Aç aç iyi geldi bu yazilar bana valla açligimi unuttum bi an Aykurt valla beklettin beklettin hepimizi ama kutlamalarin en güzelinii yasadin Ayrica dilekçe fikri çok hos olmus

Uffff aylar aylarii kovaliyo ne cabuk 1.5 yil oldu diorum sonra donup arkama bakinca sifira sifir elde var (aglamakli gecelr,tartismalar,huzursuLuklar mutsuzluklar)sifir bu zman cok gibi gelio bana kizlar sizler kac yildir yenmeye calisiyorsunz bu belayi

sağol canım ALLAH ım razı olsun senden de herkesten de... kesinlikle korktuğum gibi olmadı insan yaşamayınca kolaylığını görmeyince anlamıyor ama herkese diyorum lütfen geç kalmayın... mutluluğunuzu ertelemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…