- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #115.381
Uffff aylar aylarii kovaliyo ne cabuk 1.5 yil oldu diorum sonra donup arkama bakinca sifira sifir elde var (aglamakli gecelr,tartismalar,huzursuLuklar mutsuzluklar)sifir bu zman cok gibi gelio bana kizlar sizler kac yildir yenmeye calisiyorsunz bu belayi
Buarada tebrik ederim seni takip ediyodum geçen yazdan biliyorum seni Allah başka sıkıntı vermesin adına çok sevindim. Sen yenince gaza geldimm bakalım ilerleyebilecek miyim çok gerilerdeyim ben
Hoşgeldin canım özledik seni :) :)
Kız demirbaş kim? Aykurt mu yoksa....AYKURTTT BAŞARDIN MI CANIMMMMMM.....
Alemsiniz!!! koptum!!!!! Aç aç iyi geldi bu yazilar bana valla açligimi unuttum bi an Aykurt valla beklettin beklettin hepimizi ama kutlamalarin en güzelinii yasadin Ayrica dilekçe fikri çok hos olmus
hay ALLAH ım razı olsun senden... içimizi ferahlattın valla... hemde bu mübarek günlerde bizim derdimizle ilgilenmek apayrı bir gönül olsa gerek... ALLAH ım her isteyene şifasını versin inşaallah canım... rüyan öyle güzelmişki maaşallah hayırlara vesile olur inşaallah... tabi senin içinde hayırlara vesile olsun canım...ALLAH ım tez zamanda şifanı versin inşaallah...
Hepinize böyle bir yerden cevap vereyim dedim..
Hepiniz çok iyi insanlara benziyorsunuz. Burası sanal da olsa sıcaklığınızı hissetmemek mümkün değil.
Ben vajinismus değilim pkoluyum ama dediğim gibi girip okumuştum sayfanızı yazdıklarınızı ve ardından da böyle bir rüya görmüştüm sizlere anlattım çok sıcak tepkiler vermişsiniz.
Umarım Allah'ım bu mübarek ayda sizlere, bana, şifa arayan herkese şifa verir.
Umarım sizler vajinismusu, bende bu pkoyu alt üst ederek mutlu sona ulaşırızz..
Uffff aylar aylarii kovaliyo ne cabuk 1.5 yil oldu diorum sonra donup arkama bakinca sifira sifir elde var (aglamakli gecelr,tartismalar,huzursuLuklar mutsuzluklar)sifir bu zman cok gibi gelio bana kizlar sizler kac yildir yenmeye calisiyorsunz bu belayi
1 ay sonra 1 yıl olacak evleneli. geriye dönüp geçen günlerine acımak mı..hiç sorma.. bugün olur yarın olur gnler ayları kovaladı bu güne geldik.. burayı bulmasam belkide uzayıp gidecekti doktora gitmeyi istemiyordu eşim özelimizi niye söylicez diye sanki onun derdi de bizim özelimizdi...neyse başladım egz.e umutlandım ama 9 cm.e bir türlü geçemiyorum ya off napcm ben
evettttttttttt yendim yendim yendimmmmmmm... seni kıskandım kızzzzzzçok şükür ALLAH ıma yendim gülüm sizlerin emeği çok üzerimde hakkınızı helal edin
ekledim canım.
Aykurt 200
Gülsevdam 500
Waves 500
zerbas 100
seçilyüksel 100
sunisup 100
sessizcekimsesizce 100
privacy 200
çileklipuding 200
beyazlale 444
Daha 4444 ü tamamlamak için çok sayı dağıtmamız lazım, alabilecekler sayı yazarlarsa sevinirim, 26.07.2012...
sağol balım teveccühünüz... eeee demirbaştık ya emekliliğim kutlamalı olsun istedim kızzzz:119::119::119:
Hepinize böyle bir yerden cevap vereyim dedim..
Hepiniz çok iyi insanlara benziyorsunuz. Burası sanal da olsa sıcaklığınızı hissetmemek mümkün değil.
Ben vajinismus değilim pkoluyum ama dediğim gibi girip okumuştum sayfanızı yazdıklarınızı ve ardından da böyle bir rüya görmüştüm sizlere anlattım çok sıcak tepkiler vermişsiniz.
Umarım Allah'ım bu mübarek ayda sizlere, bana, şifa arayan herkese şifa verir.
Umarım sizler vajinismusu, bende bu pkoyu alt üst ederek mutlu sona ulaşırızz..
canm ben dr gittim aparatla yapiorum 11 cm zorlaniodum 1haftadr burdayim daha rahat aldigimi hisseder olduk esimle moralde onemli 11 cm aliorum ama esimle yapamiyorum ustte hic olmuyo altta olcm illa:) sanki bi anda itecek gibi gelio yapmaz ama ne bilimBende 1 sene 3 ay sonra yendim.. Ama oturup ahlanmak vahlanmak bisey kazandirmadi bana.. aksine yokusa sürdüm herseyi iyice.. nezamanki kararli oldum üstüne gittim korkularimiin ozaman basardim.. Hersey senin elinde.. Dönüp arkana bakmaktan vazgeç, gelecek günleri düsün böyle devam edersen bu izdirap büyücek hersey daha kötü olcak ama herkesin bukadar basitmiydi dedigi isi basarirsan sende mutluluga ereceksin ve hersey güzellesecek hersey anlam kazanacak.. Egzersizlerini düzenli yap ve kurtul.. Göreceksin suan çektigin acinin yaninda hiç kalir bu is.. Daha fazla yipratmadan iliskiniizi egzersizlerini yap ve kurtul sonra buraya gelip gerçekten hakliydiniz bunun içinmi kahroldum okadar diye yazcaksin :)
hangi asamadasin?
AY CANIM DEMİRBAŞIM BENİMMMM, kutluyorum seni... Ben birşey yapamadım ama benden yana helal olsun. Ben siteye yeni geldiğimde sen burda vardın ve bana yardımcı da oldun. Sen de hakkını helal et. Senin yendiğini de gördüm ya artık benden mutlusu olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?